uncommandable Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Έκανα flash στην XEJH4 για να μπορώ να βάλω παιχνίδια με το spoofer αλλά δεν έχει ελληνικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναβάλω την official έκδοση? Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 στην έκδοση 1.2 σου δίνεται η δυνατότητα αναβάθμισης μέσω wifi από τις ρυθμίσεις. Έχει δοκιμάσει κάποιος αν υπάρχει κάποια νεώτερη έκδοση; Σε μένα βγάζει γι'αυτό ρωτάω... αλλά βαριέμαι και δεν περιμένω να ολοκληρωθεί μιας και δεν βγάζει κάποια μπάρα για να ξέρεις πόσο χρόνο έχει ακόμα....το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εν τω μεταξύ το bada σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ζουμ ακόμα και σε μήνυμα!!! το ανακάλυψα σήμερα... ακριβώς όπως κάνεις ζουμ σε μια φωτογραφία, το ίδιο κάνεις και με το μήνυμα και το φέρνεις πιο κοντα!! έχει πολλές κρυφές λειτουργίες τελικά! με τη μπαταρία να δούμε τι θα κάνουμε! se ena site το ειχα διαβασει,δεν μπορω να το βρω τωρα.. *#8740# αλλαζει απο ""cp uart mode"" se ""ap uart mode"" και αν το ξαναγραψετε κανει το αντιστροφο ap uart mode= καλυτερη αυτονομια μπαταριας,ποιο αργο cp uart mode= ποιο γρηγορο σε παιχνιδια-βιντεο, μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Λάθος. Παρακαλώ να σβηστεί! Edited January 29, 2011 by fonzi Λάθος ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 se ena site το ειχα διαβασει,δεν μπορω να το βρω τωρα.. *#8740# αλλαζει απο ""cp uart mode"" se ""ap uart mode"" και αν το ξαναγραψετε κανει το αντιστροφο ap uart mode= καλυτερη αυτονομια μπαταριας,ποιο αργο cp uart mode= ποιο γρηγορο σε παιχνιδια-βιντεο, μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας Ναι έχει ξαναγραφτεί παλιά. ευχαριστούμε πάντως. όποιος θέλει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας επιλέγει το πρώτο. αν σε ενδιαφέρουν όλα τα άλλα επιλέγεις το δεύτερο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Μια απλη παρατηρηση ψαχνοντας να βρω γιατι στο καλο τελειωνει γρηγορα η μπαταρια.Πηγαινετε μενου ->ρυθμισεις ->πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο ->πληρ. συσ. ->επιλεξτε τη καρτελα CPU.Στο δικο μου τηλ εχοντας ενεργες εφαρμογες Ρυθμισεις , Αρχικη Οθονη και Widget γραφει ''Χρηση CPU :1%''.Καθε 15 δευτερολεπτα περιπου η χρηση της CPU τιναζεται χωρις λογο απο 15% εως και 30%. Παρατηρηστε το.......Ειναι φυσιολογικο αυτο?Το κανει και σε σας??? Και επισης πως κανουμε hard reset??? Ναι κ εμενα μ το κανει..πεταγεται καθε λιγο στο 11-12%... hard reset πατας ενα κωδικο *2767*3855# κ σβηνει τα παντα... ΠΡΟΣΟΧΗ βγαζεις καρτα μνημης κ sim.. Εγώ τη java έκδοση είχα, αλλά τώρα δεν μπορώ να τη βρω. Προφανώς η έκδοση που μου λέει ότι είναι διαθέσιμη είναι για άλλα λειτουργικά. Οπότε περιμένουμε. Όσο για το ebuddy, μπορείς να μου δώσεις λινκ ή κάποιος άλλος για να την κατεβάσω; Και για nimbuzz αν έχεις. Ευχαριστώ επειδη δν υπαρχει για το κινητο μας ουτε το nimbuzz ουτε to ebuddy μπες στο m.getjar.com απο το κινητο σου κ κατεβασε τα απο εκει...δν σ ζηταει να δωσεις τυπο κινητου...:) Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εδω και 2 μερες φιλοι μου, οταν παω στο ρυθμισεις>ενημεροση λογισμικου >ελενχος ενημερωση μου βγαζει το ακολουθο μηνημα, > > απαιτειτε ενημερωση του firmware, ληψη του πακετουενημερωσης, (ενδεχεται να ασχυουν προσθετες χρεωσεις γεια την ληψη) oταν παταω to o.k. μου βγαζει συνδεση με το διακομιστη>> και μετα αποτυχια ληψης.!!! τ αραγε πεζε !!! γνωρζει κανεις !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εδω και 2 μερες φιλοι μου, οταν παω στο ρυθμισεις>ενημεροση λογισμικου >ελενχος ενημερωση μου βγαζει το ακολουθο μηνημα, > > απαιτειτε ενημερωση του firmware, ληψη του πακετουενημερωσης, (ενδεχεται να ασχυουν προσθετες χρεωσεις γεια την ληψη) oταν παταω to o.k. μου βγαζει συνδεση με το διακομιστη>> και μετα αποτυχια ληψης.!!! τ αραγε πεζε !!! γνωρζει κανεις !!!! ελα ντε κ εμενα το ιδιο...:confused: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται στο ημερολόγιο τα γενέθλια από τις επαφές; (στο ημερολόγιο και όχι στο widget για τα γενέθλια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται στο ημερολόγιο τα γενέθλια από τις επαφές; (στο ημερολόγιο και όχι στο widget για τα γενέθλια) και γεια δεν βαζεισ το Termin-Widget , το οποιο το βρεισκεις στο αππ στορε , η απο εδο απο τον δημηουργο του. !!http://www.handy-faq.de/forum/bada_forum/152320-samsung_s8500_wave_termin_widget.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται στο ημερολόγιο τα γενέθλια από τις επαφές; (στο ημερολόγιο και όχι στο widget για τα γενέθλια) Ακυρο! Βγαίνουν κανονικά στο ημερολόγιο τελικά τα γενέθλια. Edited January 29, 2011 by fonzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 ελα ντε κ εμενα το ιδιο...:confused: Πιστευω πως φταει οτι στις ρυθμισεις του appstore το εχετε ρυθμισει μονο σε wifi Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Σήμερα έκανα την αναβάθμιση απο JH3 σε JL2 (1.2 δλδ) και το κινητό είναι μια χαρά. Η αλήθεια είναι οτι δεν είδα κ πολλές διαφορές με πρίν. Δεν το έχω ψάξει και πάρα πολύ βέβαια. Σημειοτέων, την αναβάθμιση την έκανα με kies 1.53 αλλάζωντας το product code απο VGR -> EUR. Το μόνο θέμα που είχα μετά την αναβάθμιση ήταν με την σύνδεση του κνητού με το kies. Λύθηκε όμως κάνοντας uninstall τους drivers απο τη "Διαχείριση Συσκευών", επανεκκίνηση του Η/Υ και σύνδεση πάλι με το kies. :D Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 http://badawaveapps.blogspot.com/2011/01/increase-maxvolume-level-of-wave-safe.html#more είναι για το πως να ανεβασουμε την μαξιμουμ ενταση μουσικης και μεγαφωνου( δεν το δοκιμασα αλλα αν κανεις το κανει, που δεν ειναι δυσκολο, ας μας πει αν δουλευει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 υπαρχει τροπος να εχουμε το chat του facebook? υπαρχει τροπος να κατεβαζουμε raρ-ζιπ αρχεια απο Internet? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trunksis7 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Σήμερα έκανα την αναβάθμιση απο JH3 σε JL2 (1.2 δλδ) και το κινητό είναι μια χαρά. Η αλήθεια είναι οτι δεν είδα κ πολλές διαφορές με πρίν. Δεν το έχω ψάξει και πάρα πολύ βέβαια. Σημειοτέων, την αναβάθμιση την έκανα με kies 1.53 αλλάζωντας το product code απο VGR -> EUR. Το μόνο θέμα που είχα μετά την αναβάθμιση ήταν με την σύνδεση του κνητού με το kies. Λύθηκε όμως κάνοντας uninstall τους drivers απο τη "Διαχείριση Συσκευών", επανεκκίνηση του Η/Υ και σύνδεση πάλι με το kies. :D ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ PRODUCT CODE ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited January 30, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση OMEGA JB POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 υπαρχει τροπος να εχουμε το chat του facebook? υπαρχει τροπος να κατεβαζουμε raρ-ζιπ αρχεια απο Internet? Για το chat του Facebook δεν ξέρω να σου απαντήσω, μιας και δεν χρησιμοποιώ Facebook, όμως για τα zip-rar αρχεια μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Wave compressor απ'το Samsung apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Στο nimbuzz δεν ξέρω τι πατέντα έχουν κάνει, πάντως έχει το samsung wave gt-s8500L στα κινητά που εμφανίζει. Εγώ το κατέβασα και τρέχει μια χαρά ως java app. Προφανώς απενεργοποιούμε το fit to screen. Για την αλλαγή product code υπάρχει σχετικό post στο FAQ του samsung wave. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trunksis7 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Στο nimbuzz δεν ξέρω τι πατέντα έχουν κάνει, πάντως έχει το samsung wave gt-s8500L στα κινητά που εμφανίζει. Εγώ το κατέβασα και τρέχει μια χαρά ως java app. Προφανώς απενεργοποιούμε το fit to screen. Για την αλλαγή product code υπάρχει σχετικό post στο FAQ του samsung wave. και που το βρίσκω αυτό το FAQ? σόρυ που σε ρωτάω τόσα αλλά το έχω μόλις 2 μέρες το κινητό και δεν ξέρω και πολλά ακόμα!!!! Παράθεση OMEGA JB POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Για το chat του Facebook δεν ξέρω να σου απαντήσω, μιας και δεν χρησιμοποιώ Facebook, όμως για τα zip-rar αρχεια μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Wave compressor απ'το Samsung apps το εχω το προγραμμα αλλα δεν ενοουσα αυτο το πραμα...εγω θελω με καποιο τροπο να κατεβαζω απο το ιντερνετ απο mediafire-rapidshare etc.... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Στο nimbuzz δεν ξέρω τι πατέντα έχουν κάνει, πάντως έχει το samsung wave gt-s8500L στα κινητά που εμφανίζει. Εγώ το κατέβασα και τρέχει μια χαρά ως java app. Προφανώς απενεργοποιούμε το fit to screen. Η έκδοση του nimbuzz που κατέβασες παίζει σε landscape mode; Αυτό με ενοχλεί περισσότερο και το ότι δεν υποστηρίζει multitasking, μόλις μπεις στο μενού του τηλεφώνου σε αποσυνδέει από το nimbuzz. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas74d Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Παιδιά είναι πολύ σημαντικό που έχουν βγει ήδη 4 ελληνικές εφαρμογές ! ένας θερμιδομετρητης , μια εφαρμογή για τα εποχιακα τρόφιμα , ένα πρόγραμμα αξιολόγησης εστιατορίων , και εφαρμογή για συνταγές coctail και επίσης το vino με κρασιά ! Ανεξάρτητα από την χρησιμότητα τους βρείτε τες και κατεβαστε τες ώστε να δούνε πως υπάρχει ανταπόκριση για να συνεχίσουν έτσι και καλύτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Η έκδοση του nimbuzz που κατέβασες παίζει σε landscape mode; Αυτό με ενοχλεί περισσότερο και το ότι δεν υποστηρίζει multitasking, μόλις μπεις στο μενού του τηλεφώνου σε αποσυνδέει από το nimbuzz. εδώ φίλε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265254&page=370 στο ποστ 5544 έχω γράψει έναν οδηγό , το ανέβασα και σε PDF αρχείο , αλλά χάθηκε μέσα στο πλήθος τον ποστ , και αφού δεν συνγγινηθηκε κανένας υπεύθυνος οστε να το βάλει στα Faq, θα ξαναχαθη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Kαλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να ανοίξω pdf αρχείο που έχω αποθηκευμένο στην μνήμη του κινητού και το οποίο το πρόγραμμα ανάγνωσης (picsel) δεν το ανοίγει βγάζοντας μήνυμα ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο. Τα αρχεία ειναι βιβλία σε μορφή pdf μεγέθους ενδεικτικά 20 mb Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Παιδιά είναι πολύ σημαντικό που έχουν βγει ήδη 4 ελληνικές εφαρμογές ! ένας θερμιδομετρητης , μια εφαρμογή για τα εποχιακα τρόφιμα , ένα πρόγραμμα αξιολόγησης εστιατορίων , και εφαρμογή για συνταγές coctail και επίσης το vino με κρασιά ! Ανεξάρτητα από την χρησιμότητα τους βρείτε τες και κατεβαστε τες ώστε να δούνε πως υπάρχει ανταπόκριση για να συνεχίσουν έτσι και καλύτερα!! Μπορείς να δώσεις links; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts