Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης τραβάνε πολύ μπαταρία και τα widgets, κάνε και σ'αυτά έναν έλεγχο

Φιλε Aricos δεν εχω βαλει ακομα καρτα μνημης (την εχω παραγγειλει και την περιμενω) και στα widgets δεν εχω αλλαξει κατι .Αυτα που ειχα οταν κρατουσε πολυ η μπαταρια εχω και τωρα.Γενικως θελω να ρωτησω ποια ρυθμιση ή εφαρμογες τρωνε πολυ μπαταρια?Μηπως πειραξα κατι στις ρυθμισεις που καταναλωνει πολυ ενεργεια???

Οχι δεν δειχνει καμια μπαταρια ουτε τιποτα... Δεν αναβει με κανενα συνδυασμο πληκτρων... Παει πεθανε...

Τίποτα;

Μήπως την άκουσε η μπαταρία και όχι το κινητό;

Γιατί και εμένα όταν είχε μισοκαταστραφεί ο bootloader δεν άναβε με οποιδήποτε πλήκτρο αλλά μόνο με τον φορτιστή/usb...

Πάντως πολύ πιθανό το προβλημά σου να είναι hardware οπότε πρέπει να το πας στο service να στο φτιάξουν...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Φιλε Aricos δεν εχω βαλει ακομα καρτα μνημης (την εχω παραγγειλει και την περιμενω) και στα widgets δεν εχω αλλαξει κατι .Αυτα που ειχα οταν κρατουσε πολυ η μπαταρια εχω και τωρα.Γενικως θελω να ρωτησω ποια ρυθμιση ή εφαρμογες τρωνε πολυ μπαταρια?Μηπως πειραξα κατι στις ρυθμισεις που καταναλωνει πολυ ενεργεια???

κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.αφου πριν ηταν ,μια χαρα οπως λες , με την επαναφορα θα εισαι οκ

το 3.0 δεν μπορώ να το βρώ κάπου :confused:

μπορείς να μου στείλεις ένα pm με το link σε παρακαλώ ?

edit : άκυρο..μου είπε μόνο του για την νέα έκδοση και δοκιμάζω να το κάνω update άμεσα απο το κινητό :)

edit 2 : οκ όλα είναι εντάξει τώρα και πλέον έχω την έκδοση 3.12 του palringo :)

Εχεις διαγράψει το settings.bin από το stune για να δουλεύει σε background? Σε εμένα δυστυχώς δεν δουλεύει.

Εχεις διαγράψει το settings.bin από το stune για να δουλεύει σε background? Σε εμένα δυστυχώς δεν δουλεύει.

Εκανά κ εγώ την διαδικασία με το stune αλλά δν κατάφερα κ πολλά!!εκτός του οτι έβαλα την εκδοση 2.2.2,δν έβρισκα την 3.0!!:confused:

Τελικά συνδέεται με το facebook η όχι?γτ εγώ οσες φορές κ να έχω προσπαθήσει δν έχει συνδεθεί!

Θα συνεχίσω να βολεύομαι με ebuddy k nimbuz που δουλεύουν άψογα...:D

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Το nimbuzz χρησιμοποιώ και εγώ τώρα τελευταία, αλλά έχει εδώ και μερικές μέρες μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση, το πατάω, ανοίγει τον browser στο κινητό, αλλά μου λέει ότι για το wave δεν υπάρχει και να τους δώσω mail για να μου στείλουν ειδοποίηση όταν θα βγει.

Οπότε δεν κατάφερα να την βρω. Ούτε όμως και από τον υπολογιστή μπορώ να βρω την έκδοση του nimbuzz την καινούρια.

Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Φιλε jaggelo δεν εχω το bada 1.2 (αν και θα ηθελα αν βοηθουσε καποιος) και δεν εχω καν το widget TODAY.Δεν εχω ενεργοποιημενο κατι τετοιο.Τι εχει παθει η ατιμη μπαταρια στα ξαφνικα ????Βοηθηστε ρε παιδια...!!!!

κ εγω απο οτι βλεπω η μπαταρια μ καταρεει με μολις ενα widget να υπαρχει στην αρχικη κ χωρις σκαλισμα...παμε για αντικατασταση μαλλον...:mad:

Το nimbuzz χρησιμοποιώ και εγώ τώρα τελευταία, αλλά έχει εδώ και μερικές μέρες μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση, το πατάω, ανοίγει τον browser στο κινητό, αλλά μου λέει ότι για το wave δεν υπάρχει και να τους δώσω mail για να μου στείλουν ειδοποίηση όταν θα βγει.

Οπότε δεν κατάφερα να την βρω. Ούτε όμως και από τον υπολογιστή μπορώ να βρω την έκδοση του nimbuzz την καινούρια.

Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει;

ναι δν υπαρχει ακομη για το wave μας!εσυ απο που το εχεις κατεβασει?

μπορεισνα μπεις στο jetjar.com και να κατεβασεις απο εκει κ μετα αφου το ανοιξεις πας στα settings κ προς τα κατω καπου λεει για update!!

το πατας κ εισαι ετοιμος σε ενα λεπτο!

αλλαξε τα γραφικα η νεα εκδοση!

κ πολυ ωραια ειναι η εκδοση του 2011 για το ebuddy!!:)

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

οταν σου στελνει καποιος email η facebook με ποιο προγραμμα /ρυθμηση γινεται να με ειδοποιει στο wave??

ξερει καποιος η δε γινεται καν????

οταν σου στελνει καποιος email η facebook με ποιο προγραμμα /ρυθμηση γινεται να με ειδοποιει στο wave??

ξερει καποιος η δε γινεται καν????

ρυθμίσεις-γενικά-ειδοποιήσεις συμβάντων

κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.αφου πριν ηταν ,μια χαρα οπως λες , με την επαναφορα θα εισαι οκ

Εκανα επαναφορα LORD_DRAKE απο μενου -> ρυθμισεις -> επαναφορα και εκει εκανα επιλογη ολων αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα.Σε μια μερα και κατι ωρες (χωρις ασχολια με το κινητο) η μπαταρια ειναι 33% που ειναι πολυ καταναλωση.Δεν εχει κατι σε ολικη επαναφορα να γινει το κινητο οπως το εβγαλα απο το κουτι?Να ερθει ολοκληρωτικα στα κεντρα του???

κ εγω απο οτι βλεπω η μπαταρια μ καταρεει με μολις ενα widget να υπαρχει στην αρχικη κ χωρις σκαλισμα...παμε για αντικατασταση μαλλον...:mad:

Θα το παρακολουθησω το κινητο το σαβ/κο , θα κανω κανονικη χρηση χωρις οικονομια γιατη μπαταρια κι αν δεν στανιαρει, τη δευτερα παω στη vodafone κι αν δε μου λυσουν το προβλημα εκει ζηταω αντικατασταση επιτοπου.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο και που κρατουσε η μπαταρια αρκετα ...με χρηση 4 μερες , μπορει καi παραπανω... αλλα τωρα να το βλεπω να πεφτει η ενεργεια ωρα με την ωρα χωρις να κανω τιποτα μιλαμε ΧΑΛΙΕΜΑΙ πολυ!!!

Ρε παιδια μπορει καποιος να πει πως περναμε το bada 1.2 με απλα βηματα για μας τους αρχαριους απο το kies 2.0.0.11011_16 να το περασω επιτελους μπας και λυθει το προβλημα....!?!?! Ή να το πατησω ενα γερο reset που να ξεχασει και το ονομα του για να σβηστει οτι του εχω βαλει (συμπεριλαμβανομενο και τη βλακεια που του τρωει τη μπαταρια) και να ξανα ερθει οπως το εβγαλα απο το κουτι ....???

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

λοιπον φιλε Γιωργο ουτε η 1.2 θα αλλαξει κατι στην μπαταρια στο λεω γτ κ εγω ετσι πιστευα...ουτε το hard reset θα αλλαξει κατι μιας κ το εκανα την τεταρτη εγω(κ ακομα ψαχνω τα applications που ειχα στην καρτα μνημης!!!!!!παρολο που την ειχα βγαλει) κ παλι δν αλλαξε κατι...ουτε το καλιμπραρισμα της μπαταριας που προτεινε ενας φιλος 3-4 σελιδες πιο πριν βλεπω προς το παρον να αλλαζει τπτ....

Αρα οσο αντεξει......εγω το κινητο το εχω 6 μηνες....ποτε βεβαια δν μ κρατησε πανω απο 2-2.5 μερες η μπαταρια αλλα τωρα το φορτιζω σχεδον καθε 20 ωρες κ με λιγοτερη χρηση..

Ξερει κανεις ποσο κοστιζει η μπαταρια??

Την 1.2 καλυτερα να την περασεις με το 1.5.3. Kies!!κ εγω με το kies 2.0.0 δεν μπορουσα κ με το πιο παλιο την περασα αερα!!σε windows xp.

Edited by mirrorofsorrow

🆒

μου εστειλα ε μαιλ αλλα δε με ενημερωσε

γιατι τι αλλο πρεπει ν κανω?

ουτε η 1.2 θα αλλαξει κατι στην μπαταρια στο λεω γτ κ εγω ετσι πιστευα...ουτε το hard reset θα αλλαξει κατι

Φίλε και εγώ είχα προβλήματα με την μπαταρία και πριν λίγες μέρες έκανα hard reset και έβαλα και την 1.2 είδα διαφορά μεγάλη! Το κινητό το είχα πάρει μεταχειρησμένο και ήταν το πρώτο hard reset που του έκανα από τότε που το πήρα.

μηπως ξερει κανεις να μ απαντησει στο εξης περιεργο?εκανα προχθες hard reset αφου ειχα βγαλει sim k καρτα μνημης κ οταν ξαναλειτουργησα το τηλ δν μ εβγαζε τις εφαρμογες κ τα widgets που ειχα αποθηκευμενα στην καρτα!

οταν συνδεω το τηλ στο laptop σαν συσκευη αποθηκευσης τοτε τις βλεπω στην καρτα ολες τις εφαρμογεσ!πως μπορω να τις επαναφερω ολες οσες ειχα κ πριν το hard reset?

🆒

Φίλε και εγώ είχα προβλήματα με την μπαταρία και πριν λίγες μέρες έκανα hard reset και έβαλα και την 1.2 είδα διαφορά μεγάλη! Το κινητό το είχα πάρει μεταχειρησμένο και ήταν το πρώτο hard reset που του έκανα από τότε που το πήρα.

Η σωστή σειρά είναι πρώτα αναβάθμιση και μετα hard reset.

Νομίζω... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

παιδιά εγώ έχω αναφέρει καιρό θέμα με μπαταρία. Το φόρτιζα, το εκλεινα για βράδυ και το πρωι ήταν στο 81%!! και στη μέρα τέλος.

Βέβαι έχω παρει και 2η, γύρω στα 10Ε από ε-βαυ..

πάντως μετά έστρωσε κάπως, αλλά δεν είναι και όπως ήταν

ναι δν υπαρχει ακομη για το wave μας!εσυ απο που το εχεις κατεβασει?

μπορεισνα μπεις στο jetjar.com και να κατεβασεις απο εκει κ μετα αφου το ανοιξεις πας στα settings κ προς τα κατω καπου λεει για update!!

το πατας κ εισαι ετοιμος σε ενα λεπτο!

αλλαξε τα γραφικα η νεα εκδοση!

κ πολυ ωραια ειναι η εκδοση του 2011 για το ebuddy!!:)

Εγώ τη java έκδοση είχα, αλλά τώρα δεν μπορώ να τη βρω. Προφανώς η έκδοση που μου λέει ότι είναι διαθέσιμη είναι για άλλα λειτουργικά. Οπότε περιμένουμε.

Όσο για το ebuddy, μπορείς να μου δώσεις λινκ ή κάποιος άλλος για να την κατεβάσω; Και για nimbuzz αν έχεις.

Ευχαριστώ

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

φιλε μου εγω το εχω ενεργοποιημενο απο την πρωτη ημερα αλλα ποτε δε μου εχει ερθει ειδοποιηση απο το facebook

Up The Irons \m/

εν τω μεταξύ το bada σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ζουμ ακόμα και σε μήνυμα!!! το ανακάλυψα σήμερα... ακριβώς όπως κάνεις ζουμ σε μια φωτογραφία, το ίδιο κάνεις και με το μήνυμα και το φέρνεις πιο κοντα!! έχει πολλές κρυφές λειτουργίες τελικά! με τη μπαταρία να δούμε τι θα κάνουμε!

εν τω μεταξύ το bada σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ζουμ ακόμα και σε μήνυμα!!! το ανακάλυψα σήμερα... ακριβώς όπως κάνεις ζουμ σε μια φωτογραφία, το ίδιο κάνεις και με το μήνυμα και το φέρνεις πιο κοντα!! έχει πολλές κρυφές λειτουργίες τελικά! με τη μπαταρία να δούμε τι θα κάνουμε!

κ ποια η χρηση του?

ξερεις καποια εφαρμογη bada να μετρεπει μετρα ευρω θερμοκρασια κτλ κτλ?

Μια απλη παρατηρηση ψαχνοντας να βρω γιατι στο καλο τελειωνει γρηγορα η μπαταρια.Πηγαινετε μενου ->ρυθμισεις ->πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο ->πληρ. συσ. ->επιλεξτε τη καρτελα CPU.Στο δικο μου τηλ εχοντας ενεργες εφαρμογες Ρυθμισεις , Αρχικη Οθονη και Widget γραφει ''Χρηση CPU :1%''.Καθε 15 δευτερολεπτα περιπου η χρηση της CPU τιναζεται χωρις λογο απο 15% εως και 30%.

Παρατηρηστε το.......Ειναι φυσιολογικο αυτο?Το κανει και σε σας???

Και επισης πως κανουμε hard reset???

Edited by georgepwr

κ ποια η χρηση του?

ξερεις καποια εφαρμογη bada να μετρεπει μετρα ευρω θερμοκρασια κτλ κτλ?

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000065894

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg