Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι .... Παντως εγω θα σου προτεινα αν εχεις κατροκινητο οπως εγω βαλε πακετο δεδομενων. Ειναι ενα με 500 mb για 5€, εγω σε συνδιασμο με τα 1500 sms και λεπτα που μου δινει το what's up με την ανανεωση βγαζω 1 μηνα με 5€.

Βεβαια αν δεν το χρειαζεσαι η εισαι παντα σε χωρο με wifi δεν χρειαζεται να το βαλεις.

το πακετο δεδομενων 500 mb με 5ε πως το ενεργοποιουμε?

το πακετο δεδομενων 500 mb με 5ε πως το ενεργοποιουμε?

Για Cosmote What's up μιλας ετσι?

Αν ναι στέλνεις 500 στο 1333

Για Cosmote What's up μιλας ετσι?

Αν ναι στέλνεις 500 στο 1333

ναι για what's up .ειναι μονο με 5ε?

οφείλεται σε γνωστό προβληματάκι. Μπες στα μηνύματα του κινητού από το Kies και σβήσε αυτά που δεν θέλεις να επανεμφανίζονται από εκεί.

Ευχαριστω πολυ Μαριε αλλα δεν το καταλαβαινω πολυ αυτο :p Τα εχω σβησει μεσα απο το κινητο αλλα αυτα εμφανιζονται απο μονα τους. Δηλαδη πρεπει να το κανω μεσα απο το kies και τι να επιλεξω?

Παιδια κατι ακομα. Οταν παω να κανω αναβαθμιση το firmware μεσω Kies με λεει οτι:

S8500XXJG5/S8500XCJG4 εχω και δεν μπορω να το κανω αναβαθμιση. Λιγο παλιο δεν ειναι? Ευχαριστω για τα φωτα σας :)

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Ευχαριστω πολυ Μαριε αλλα δεν το καταλαβαινω πολυ αυτο :p Τα εχω σβησει μεσα απο το κινητο αλλα αυτα εμφανιζονται απο μονα τους. Δηλαδη πρεπει να το κανω μεσα απο το kies και τι να επιλεξω?

σβήσε το κινητό. άναψε το, και άσε να έρθουν τα μηνύματα που ερχονται συνέχεια.

μετά ένωσε το τηλέφωνο με το Κιες, και άνοιξε μέσα στο kies τα μηνύματα σου.

σβήσε τα ΑΠΟ ΕΚΕΙ, όχι από το κινητό,

και λογικά θα έχει λυθεί το πρόβλημα σου.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Μια χαρά την βλέπει σε win7.

την ώρα που συνδέεις το τηλέφωνο στο pc διαλέγεις "usb storage" στο τηλέφωνο και δεν το βρίσκει δηλαδή ;[/QUO

Έχω ρυθμίση το kies να ξεκινάει όποτε θέλω εγώ κάνω διπλο κλικ και τρέχει το kies αλλά μόνο η εσωτερική μνήμη φαίνεται

Παιδια να ρωτησω λιγο κατι. Οταν κλεινω και ανοιγω το κινητο με ερχοντε ολες οι αναφορες απο τα μηνυματα μου. Και αυτο γινετε καθε φορα. Μηπως ξερει κανεις που οφειλετε αυτο? Ευχαριστω πολυ!

Το πρόβλημα αυτό συμβαίνει όταν σβήσεις τις αναφορές χωρίς να τις διαβάσεις. Δηλαδή όλες οι αδιάβαστες αναφορές που σβήνεις από το κινητό, σου ξανάρχονται όταν το ανοίξεις. Εγώ έλυσα το πρόβλημα ως εξής. Αφιέρωσα λίγο χρόνο να ανοίξω μία μία αναφορά από αυτές που έρχονται όταν ανοίγεις το κινητό και ύστερα, αφου δηλαδή είχαν αλλάξει χρώμα από "φωτεινό" κίτρινο σε "μουντό" κίτρινο, τις έσβησα. Από εδώ και στο εξής πάντα διαβάζω τις αναφορές πριν τις σβήσω και δεν ξαναπαρουσιάστηκε αυτό το θέμα.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Διακοσμητικά αυτοκόλλητα τοίχου

www.madmonkey.gr

Παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας! Τοσο τον Μαριο οσο και τον mpagleouras! Αυτο με το firmware το εχει συναντησει κανεις μεχρι τωρα? Ευχαριστω πολυ!:)

Καλησπερα

Μου φαινεται ο Αγιος Βασιλης φετος δε θα μας φερει την 1.2 εκδοση. :-( Θα μας την κρατησει για εκπληξη αργοτερα. Για το galaxy 3,ανακοινωσαν πως θα δωθει η καινουρια του εκδοση τελη Γεναρη με Φλεβαρη. Για το bada ακομη τιποτα.Ειδωμεν...

παιδια βγηκε ενα παιχνιδι στο σαμσουνγκ απς που θελει μπαντα 1.2 κ σν με αφηνει να το κατεβασω..λεγεται cyber racing 3d

καλημερα παιδια ! ειμαι ενας μελλοντικος αγοραστης του κινιτου εχω διαβασει το 60 % απο αυτα που εχετε γραψει για το κινητο και στην κυριολεξεια με εχετε τρελανει ηθελα πολυ να αγορασω αυτο το κινητο 300 Ε για αυτη την συσκευη πραγματικα ειναι χαρισμα .αλλα διαβαζω οτι εχετε προβλημα ολοι με το λογισμικο και τις αναβαθμοισεις τελικα τι συβμαινει ? αξιζει να αγορασω το κινιτο η οχι ? απο ποιοτητα συσκευης ,καμερας , ηχου ,οθονης , και κλειδοματος gps ? να συμηοσο οτι ειμαι απλος χρηστης , πρωτη φορα θα αγορασω συσκευη τετοιου ειδους με οθονη αφης. η χρηση που θατης κανω ειναι για τηλεφωνα , μυνηματα, μουσικη,ραδιοφωνο, φωτογραφια ,βιντεο ! τα υπολοιπα παιχνιδια wfi, gps και apps store δεν με ενδιαφερουν θα κανω μια αναβαθμιση της νεας εκδοσεις του λογισμικου θα κατεβασω to routt 66 ton opera και τερμα ! Αξιζει λοιπον για εναν απλο χρηστη σαν κ του λογο μου να το αγορασω Η θα μπλεξω κ καλυτερα να μεινω στα απλα νοκια symbian 40 ?

δεν έχουμε πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις. Απλά έχει διαρρέψει από την samsung Μια έκδοση λογισμικού που προσθέτει πολλά πραγματάκια πάνω και τα θέλουμε όλοι.

Γενικά σαν συσκευή είναι πολύ καλή αλλά σίγουρα θα θέλαμε κάτι extra λόγω των τρομερών δυνατοτήτων του Hardware. ΑΞίζει πολύ σαν Multimedia device Και κινητό μαζί ειδικά στα χρήαμτα του

Ας επιχειρήσουμε...

το ξερω οτι αξιζει πραγματικα ειναι χρισμα . εχω την επιδοτηση τον αλλο μηνα κ θελω πολυ να το αγορασω , να μπω κ εγω στον κοσμο τον multimidia -tuch-skrem κινιτων απλα εφαγα κολημα γιατι σας διαβαζω να δινετε οδηγιες ο ενας στον αλλον για ενα kies k διαφορες αναβαθμισεις και ειπα μαγκα μου αστο δεν ειναι για εμας αυτα . απο φωτογραφια και ποιοτητα ηχου πως ειναι η συσκευη , απο βιντεο εχω διαβασει τα καλυτερα !

είναι πολύ καλό. Εγώ πλέον τοι χρησιμοποιώ για τις καθημερινές μου ανάγκες φωτογραφίας.
Ας επιχειρήσουμε...

παιδια βγηκε ενα παιχνιδι στο σαμσουνγκ απς που θελει μπαντα 1.2 κ σν με αφηνει να το κατεβασω..λεγεται cyber racing 3d

εμενα στο apps του κινητου, μου εμφανιστηκαν νεα apps συν το cyber racing 3d, απο τα οποία όταν πάω να τα κατεβάσω μου γράφει πως ειναι "μη συμβατο λειτουργικο συστημα.Ενημερώστε το firmware για λήψη της εφαρμογής (8001)" +ότι στο παραθυράκι του apps μου εμφανίζει επάνω ένα 2, που εννοεί ότι υπάρχουν 2 διαθέσιμες ενημερώσεις και όταν προσπαθώ να κάνω ενημέρωση μου βγαίνει παραθυράκι που γράφει "δεν υπάρχουν ενημερώσεις" . Από την άλλη όταν μπήκα στο site της samsungapps δεν εμφανίζονται τα νέα apps που μου ήρθαν στό τηλέφωνο. Γνωρίζει κάποιος κάτι γιά το θέμα αυτό?

εμενα στο apps του κινητου, μου εμφανιστηκαν νεα apps συν το cyber racing 3d, απο τα οποία όταν πάω να τα κατεβάσω μου γράφει πως ειναι "μη συμβατο λειτουργικο συστημα.Ενημερώστε το firmware για λήψη της εφαρμογής (8001)" +ότι στο παραθυράκι του apps μου εμφανίζει επάνω ένα 2, που εννοεί ότι υπάρχουν 2 διαθέσιμες ενημερώσεις και όταν προσπαθώ να κάνω ενημέρωση μου βγαίνει παραθυράκι που γράφει "δεν υπάρχουν ενημερώσεις" . Από την άλλη όταν μπήκα στο site της samsungapps δεν εμφανίζονται τα νέα apps που μου ήρθαν στό τηλέφωνο. Γνωρίζει κάποιος κάτι γιά το θέμα αυτό?

και γιά του λόγου το αληθές, υπάρχουν κι άλλα μυνήματα με το ίδιο πρόβλημα

http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=3753.0

καλησπέρα σας παίδες,

εχθές μου ήρθε αναβάθμιση κιντου από το κιεσ , δεν το πέρασα ακόμα, και δεν θέλω να το περάσω. το κινητο το πήρα από προβαιτερ γερμανικό Ο2 ΓΕΡΜΑΝΕΙΑς, ΜΈΝΩ ΣΤΗΝ Γερμανία.

Δηλαδή έχει Branting ΦΟΡΕΜΈΝΟ , Θα ήθελα να παρακαλεσο κανένα γερμανομαθή __ να μου πει πώς θα το κάνω Debranding ????. Μιλάω γεια O2 !!!!

κάθε βοήθεια Ευπρόσδεκτη,!! παρακαλώ ορέ πεδεια , αγανακτησα με αφτο το Branting, και ειδικά της Ο2, όλοι έχουνε την 1.0.2 και άλλοι την 1.2 η δεν κσερο και εγώ τι!

Και η Ο2 μας βγάζει κάτι παραλαγες όπου δεν βλέπεις καμία διαφορά, και είσαι ακόμα στο 1.0

φιλικα μακης

το ξερω οτι αξιζει πραγματικα ειναι χρισμα . εχω την επιδοτηση τον αλλο μηνα κ θελω πολυ να το αγορασω , να μπω κ εγω στον κοσμο τον multimidia -tuch-skrem κινιτων απλα εφαγα κολημα γιατι σας διαβαζω να δινετε οδηγιες ο ενας στον αλλον για ενα kies k διαφορες αναβαθμισεις και ειπα μαγκα μου αστο δεν ειναι για εμας αυτα . απο φωτογραφια και ποιοτητα ηχου πως ειναι η συσκευη , απο βιντεο εχω διαβασει τα καλυτερα !

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις. Το kies είναι κάτι σαν το itunes για το iphone, αλλά όχι τόσο περιοριστικό. Δηλαδή δεν χρειάζεσαι το Kies για να δουλέψεις κανονικά το κινητό, να μεταφέρεις τραγούδια κτλ. Απλά σου δίνει κάποιες επιπλέον επιλογές.

Μουσική: Ότι καλύτερο υπάρχει σε κινητό. Απλά και αληθινά. Δεν υπάρχει καλύτερο.

Φωτογραφική κ' video: πιστεύω βγάζει το καλύτερο video απ' ότι άλλο έχω δει. Φωτογραφική πολύ καλή, αλλά είναι φωτογραφική κινητού. Δεν είναι top, αλλά έχει αντικαταστήσει τη δικιά μου κανονική φωτογραφική εδώ και καιρό.

καλησπέρα σας παίδες,

εχθές μου ήρθε αναβάθμιση κιντου από το κιεσ , δεν το πέρασα ακόμα, και δεν θέλω να το περάσω. το κινητο το πήρα από προβαιτερ γερμανικό Ο2 ΓΕΡΜΑΝΕΙΑς, ΜΈΝΩ ΣΤΗΝ Γερμανία.

Δηλαδή έχει Branting ΦΟΡΕΜΈΝΟ , Θα ήθελα να παρακαλεσο κανένα γερμανομαθή __ να μου πει πώς θα το κάνω Debranding ????. Μιλάω γεια O2 !!!!

κάθε βοήθεια Ευπρόσδεκτη,!! παρακαλώ ορέ πεδεια , αγανακτησα με αφτο το Branting, και ειδικά της Ο2, όλοι έχουνε την 1.0.2 και άλλοι την 1.2 η δεν κσερο και εγώ τι!

Και η Ο2 μας βγάζει κάτι παραλαγες όπου δεν βλέπεις καμία διαφορά, και είσαι ακόμα στο 1.0

φιλικα μακης

Μάκη, απ' ότι φαίνεται έχεις επίσημη αναβάθμιση. Απλά κάνε την, και θα έχεις κι εσύ την 1.0.2. Δεν χρειάζεται να κάνεις debranding πρώτα..

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Μάκη, απ' ότι φαίνεται έχεις επίσημη αναβάθμιση. Απλά κάνε την, και θα έχεις κι εσύ την 1.0.2. Δεν χρειάζεται να κάνεις debranding πρώτα..

φίλε mariosx, ναι είναι επίσημη απο τον πρόβατο μου, αλλά όσοι το περάσανε εδώ στο γερμανεια , λένε ότι παραμένει μια bada 1.0 version, και ότι δεν βλέπουνε κατποια αλαλαγή στο καλύτερο.!!!!

τι με συμβουλεύεις να κάνω ???? εδώ περίμενα,με την 1.2 και μας ερχετε μια επισημη , η οποία είναι ακόμα στο 1.0 . δηλαδή την 1.0.2 η την 1.2 εγώ πότε θα την λάβω , σε 1,5 χρόνο ? γειατι μετά έχω δικεομα να πάρω νέο κινητό της αρεσκείας μου.

Στα γερμανικά φόρουμ , όλοι σαν και εμένα πού έχουνε πρόβατο ο2, είναι μέσα στα νεύρα !!!! γεια αφτο ρωτάω τι με συμβουλεύεις να κάνω !!!!

σε κάθε περίπτωση , θα ήμουν ευγνώμον , να μάθω πως γίνετε το DEBRANTING..

φιλικα μακης

Αρχικό μήνυμα από bada_bing Εμφάνιση Μηνύματος

Φιλε μου στο ποστ παραθετω ενα λινκ με οδηγους σε pdf στα ελληνικα που ειχαν ανεβει στο myphone παλαιοτερα και ειναι πολλοι καλοι.

1. Κατεβασε τον καινουργιο KIES

2. Ακουλουθησε τον οδηγο αναβαθμισης μεσω KIES οπως ειναι στo pdf

3. Ακολουθησε μονο το βημα 16 απο τον Οδηγο αναβαθμισης για multiloader οπως ειναι στο pdf

4. Κανε το παρακατω βημα αφου ολοκληρωσεις ολα τα παραπανω, για να ξαναδει σωστα ο ΚIES το κινητο σου:

- ανοιξε τον Kies

- στα Windows, πηγαινε [start] εκκίνησή > [Run] εκτελεση και γραψε “regedit” πατα enter

- στο Windows Register, ψαξε για τον παρακατω φακελο:

\HKEY_CURRENT_USER\Software\Kies\DeviceDB

- διεγραψε ολους τους υποφακελους ΚΑΤΩ απο το [DeviceDB] – ειναι συνηθως αριθμοι απο το 1 μεχρι το X.

- στον φακελο [DeviceDB], κανε κλικ στην παραμετρο [MaxID] και αλλαξε τον αριθμο απο X σε 0.

- κλεισε το Register, κλεισε τον Samsung Kies και ανοιξε τον ξανα, αφου εχεις συνδεσει το κινητο.

ελπιζω να βοηθησα,

ποια βερσιόν του κιες είναι αφτη που περιγραφής φίλε.! και που μπορώ να την βρω!

άμα έχεις την καλοσύνη , ανεβαστην σε κάποιον , uploderhoster σε παρακαλώ !!!!!