GUZGUN Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Μπα τίποτα. Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Καλημέρα θα ήθελε να ρωτήσω όταν συνδέουμε το κινητό σε Η/Υ (kies)γιατί εμφανίζει μόνο την μνήμη τηλεφώνου και όχι την εξωτερική μνήμη? Ενώ έχω αρχεία στην εξωτερική μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Καλημέρα θα ήθελε να ρωτήσω όταν συνδέουμε το κινητό σε Η/Υ (kies)γιατί εμφανίζει μόνο την μνήμη τηλεφώνου και όχι την εξωτερική μνήμη? Ενώ έχω αρχεία στην εξωτερική μνήμη? κανονικά πρέπει να εμφανίζει και την εξωτερική μνήμη όπως και συμβαίνει σε μένα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Λοιπον παιδια για οποιον θελει να κανει αναβαθμιση η αν δεν το ειχε προλαβει να το κατεβασει βγηκε ξανα στο samsung apps το need for speed shift..μονο οσο πιο γρηγορα μπορειτε γιατι εχουν οριο τα 500.000 downloads! sorry για την ελλειψη τονων αλλα το μηνυμα το εγραψα απο το wave μου :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Λοιπον παιδια για οποιον θελει να κανει αναβαθμιση η αν δεν το ειχε προλαβει να το κατεβασει βγηκε ξανα στο samsung apps το need for speed shift..μονο οσο πιο γρηγορα μπορειτε γιατι εχουν οριο τα 500.000 downloads! sorry για την ελλειψη τονων αλλα το μηνυμα το εγραψα απο το wave μου :-) Εγω εκανα αναζητηση κ δεν βρισκω τιποτα... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Λοιπον παιδια για οποιον θελει να κανει αναβαθμιση η αν δεν το ειχε προλαβει να το κατεβασει βγηκε ξανα στο samsung apps το need for speed shift..μονο οσο πιο γρηγορα μπορειτε γιατι εχουν οριο τα 500.000 downloads! sorry για την ελλειψη τονων αλλα το μηνυμα το εγραψα απο το wave μου :-) Thx.... Το κατεβάζω αυτή τη στιγμή... :D Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aricos Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000066662&listYN=Y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandroneri7 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 παιδιά ξέρετε αν στο wave μπορούμε να ακουσουμε αρχεία τυπου flac? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisblues Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 παιδια σημερα πηρα το κινητο της κοπελας μου απο την vodafone που το ειχα αφησει για service, (αφου δεν μου ανοιγε με τιποτα) και ενω το παρελαβα κανονικα(ειδα με τα ματια μου οτι η οθονη ηταν οκ) μετα ειχα ενα ατυχημα... το δινω σε μια φιλη μου να το δωσει στην κοπελα μου(και η οποια φιλη μου λεει οτι 1000% δεν της επεσε ουτε ειχε καποιο χτυπημα αθελα της). για να μην πολυλογω παιρνει το κινητο η κοπελα μου στα χερια της(το οποιοι κινητο ολη αυτην την διαρκεια ηταν μεσα στο κουτι του) η ζημια που επαθε ειναι αυτη στις φωτο... εχει τυχει σε καποιον απο εσας; αν δεν το καλυψει η εγυυση ξερετε ποσο μπορει να μου στοιχησει; μπορω να πω στο παιδι απο το service οτι μολις πηγα να το ανοιξω η οθονη ραγισε;και ετσι να το καλυψει η εγγυηση; πραγματικα δεν ξερω τι να επικαλεστω αφου δεν ξερω αν εγινε καποια ζημια στην μεταφορα απο το service στο μαγαζι κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Μεγάλε δεν ξέρω τιμή σίγουρα 150 ευρωπουλάκια, αλλά αφού εσύ το παρέλαβες κανονικά την λαλακία την έκανε η κοπέλα που παρέδωσε το κινητό και σε παραμυθιάζει κανονικά αυτό είναι σπάσιμο από πέσιμο. κανονικά πρέπει να εμφανίζει και την εξωτερική μνήμη όπως και συμβαίνει σε μένα. Έψαξα το kies αλλά τίποτα μόνο εσωτερική μνήμη και στους δυο Η/Υ με win7 ενώ η εξωτερική μνήμη αποθηκεύη κανονικά αρχεία :(:( Edited December 4, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisblues Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μεγάλε δεν ξέρω τιμή σίγουρα 150 ευρωπουλάκια, αλλά αφού εσύ το παρέλαβες κανονικά την λαλακία την έκανε η κοπέλα που παρέδωσε το κινητό και σε παραμυθιάζει κανονικά αυτό είναι σπάσιμο από πέσιμο. τι να πω ρε ****το μαλλον εχεις δικιο αλλα τι να τις κανω τωρα...; καποια γνωμη γιαυτο; http://cgi.ebay.co.uk/LCD-DISPLAY-TOUCH-SCREEN-SAMSUNG-S8500-WAVE-REPAIR-/270674048436?pt=PDA_Accessories&hash=item3f056e35b4#ht_2728wt_1139 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 αμαν...κριμα... και μεσα στο κουτι του?έπρεπε να το δωσεις εσυ!!της επεσε προφανως και τωρα σου λεει ιστοριες... Μεγάλε δεν ξέρω τιμή σίγουρα 150 ευρωπουλάκια, αλλά αφού εσύ το παρέλαβες κανονικά την λαλακία την έκανε η κοπέλα που παρέδωσε το κινητό και σε παραμυθιάζει κανονικά αυτό είναι σπάσιμο από πέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 τι να πω ρε ****το μαλλον εχεις δικιο αλλα τι να τις κανω τωρα...; καποια γνωμη γιαυτο; http://cgi.ebay.co.uk/LCD-DISPLAY-TOUCH-SCREEN-SAMSUNG-S8500-WAVE-REPAIR-/270674048436?pt=PDA_Accessories&hash=item3f056e35b4#ht_2728wt_1139 αν η οθονη λειτουργει κανονικα τοτε μαλον εσπασε μονο το τζαμι..... Ρωτα αν γινετε να αλλαχτει μονο αφτο και οχι ολη η οθονη (πιστευω πως θα ειναι πολυ φθηνοτερα ) επεισης η οθονη αυτη που αναφερεις μαλον δεν ειναι super amoled αλλα lcd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 τι να πω ρε ****το μαλλον εχεις δικιο αλλα τι να τις κανω τωρα...; καποια γνωμη γιαυτο; http://cgi.ebay.co.uk/LCD-DISPLAY-TOUCH-SCREEN-SAMSUNG-S8500-WAVE-REPAIR-/270674048436?pt=PDA_Accessories&hash=item3f056e35b4#ht_2728wt_1139 Μόνο κάτι τέτοιο από το ebay θα σε σώσει ... αλλα να ξέρεις πως δεν θα είναι super amoled... το λέει εξάλλου πως είναι lcd. ούτε και νομίζω να έχουν την δυνατότητα να πουλάνε s.amoled έτσι εύκολα. :/ το άλλο που θα ρωτήσεις τον πωλητή, είναι αν θα είναι ρesistive or capacitive η οθόνη. Κι αν είναι resistive, να βρεις άλλον πωλητή. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 παιδια σημερα πηρα το κινητο της κοπελας μου απο την vodafone που το ειχα αφησει για service, (αφου δεν μου ανοιγε με τιποτα) και ενω το παρελαβα κανονικα(ειδα με τα ματια μου οτι η οθονη ηταν οκ) μετα ειχα ενα ατυχημα... το δινω σε μια φιλη μου να το δωσει στην κοπελα μου(και η οποια φιλη μου λεει οτι 1000% δεν της επεσε ουτε ειχε καποιο χτυπημα αθελα της). για να μην πολυλογω παιρνει το κινητο η κοπελα μου στα χερια της(το οποιοι κινητο ολη αυτην την διαρκεια ηταν μεσα στο κουτι του) η ζημια που επαθε ειναι αυτη στις φωτο... εχει τυχει σε καποιον απο εσας; αν δεν το καλυψει η εγυυση ξερετε ποσο μπορει να μου στοιχησει; μπορω να πω στο παιδι απο το service οτι μολις πηγα να το ανοιξω η οθονη ραγισε;και ετσι να το καλυψει η εγγυηση; πραγματικα δεν ξερω τι να επικαλεστω αφου δεν ξερω αν εγινε καποια ζημια στην μεταφορα απο το service στο μαγαζι κτλ... Να υπολογίζεις τουλάχιστον 100 Ευρώ για αλλαγή οθόνης . Δεν υπάρχει περίπτωση να το καλύψη η εγγύηση Φιλικά Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Γεια σας παιδια! Θελω να ενεργοποιησω το route 66. Λετε οτι υπαρχει ηδη στο κινητο, αλλα δεν το βρισκω μεσα. Μπορω να το κατεβασω και να ενεργοποιησω τις 30 μερες δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 θελω να αγορασω καρτα μνημης για το wave http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552407 αυτη απο το λινκ που δινω πιο πανω ειναι ενταξει, να προβω στην αγορα;;; υ.γ. ποση ωρα βιντεο σε HD μπορω να κανω εγγραφη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Λοιπόν βρήκα μια modded έκδοση του palringo, από ένα ιταλικό forum. Για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να την δοκιμάσουν οδηγίες Guida by Danny** --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Scaricare l'allegato ed estrarre i 3 file ( file jar , jad , s-tune ) 2. Connettere il wave in modalita samsung kies 3. Aprite STune.exe e cliccate su Auto connect, poi su Browser 4. Aprire AppEx \ User \ java \ Hidden games \ Palringo. 5. Nella schermata a destra eliminate i due file Palringo.jar e Palringo.jad cliccando col tasto destro Delete 6. Quindi trascinate i file jar e jad che avete estratto dall' archivio . 7. Riavviate il telefono . 8. Aprite "IM" dal Menu del telefono. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Thanks to Danny 1. Download the file and extract the 3 files (jar, jad, s-tune) 2. Connect the wave mode in samsung Kies 3. Open STune.exe and click Auto connect, then click on Browser 4. Open AppEx \ User \ java \ Hidden games \ Palringo. 5. In the right screen and delete the two files Palringo.jar Palringo.jad by right-clicking Delete 6. Then drag and drop jad and jar files that you extract from 'archive. 7. Restart the phone. 8. Open "IM" from the phone menu. Το αρχείο βρίσκεται εδώ: http://www.multiupload.com/J2S6MSQWAO βελτιώσεις: * Ability to go in Landscape * Online Palringo is in Standby and minimized * MSN - Yahoo - Aim - GaduGadu - ICQ - XMPP / Jabber - Facebook - GTalk - iChat * Fixed the icons for all services (instead of "P" Palringo each service will have its own icon) * Changed "SoftKey Bar." * Changed some background colors to "Grey" to "Black" * Change icons for "Online" and "Offline" (According to the version of firmware JJ9) * Changed the "Splash" * Changed the sound of the chat message (now will have the same sound of Facebook Chat) * Various colors changed αναφέρω πως ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει. αρχικό post στα ιταλικά και φωτογραφίες εδώ: http://www.badaitalia.com/2010/12/02/palringo-modded-una-versione-migliorata-di-palringo-per-piattaforma-bada/#more-2745 Γεια σας παιδια! Θελω να ενεργοποιησω το route 66. Λετε οτι υπαρχει ηδη στο κινητο, αλλα δεν το βρισκω μεσα. Μπορω να το κατεβασω και να ενεργοποιησω τις 30 μερες δωρεαν? Κουμπί "πλοήγηση" στο μενού; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 μια χαρα ειναι.ειναι και CLASS 4!! το hd τρωει αρκετη μνημη για αποθηκευση..δεν μπορω να σου πω ποση ωρα ακριβως μπορεις να γραψεις!! θελω να αγορασω καρτα μνημης για το wave http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552407 αυτη απο το λινκ που δινω πιο πανω ειναι ενταξει, να προβω στην αγορα;;; υ.γ. ποση ωρα βιντεο σε HD μπορω να κανω εγγραφη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 στις εφαρμογες καπου υπαρχει πλοηγηση!! http://www.66.com/samsung/index.php?cid=GR&act=2&cat=2&scat=9 https://secure.66.com/samsung_wave/?cid=GR Γεια σας παιδια! Θελω να ενεργοποιησω το route 66. Λετε οτι υπαρχει ηδη στο κινητο, αλλα δεν το βρισκω μεσα. Μπορω να το κατεβασω και να ενεργοποιησω τις 30 μερες δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Εμαθε κανενας τι γινεται με την 1.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Γεια σας παιδια! Θελω να ενεργοποιησω το route 66. Λετε οτι υπαρχει ηδη στο κινητο, αλλα δεν το βρισκω μεσα. Μπορω να το κατεβασω και να ενεργοποιησω τις 30 μερες δωρεαν? Είναι το εικονίδιο "περιήγηση". Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Καλησπερες!! Ειχα καιρο να γραψω λογω στρατου, διαβαζα βεβαια το forum οποτε εβρισκα χρονο. Εχουμε καμια ενημερωση για το ποτε θα εχουμε προσβαση στις paid apps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Καλησπερες!! Ειχα καιρο να γραψω λογω στρατου, διαβαζα βεβαια το forum οποτε εβρισκα χρονο. Εχουμε καμια ενημερωση για το ποτε θα εχουμε προσβαση στις paid apps; οχι φιλε μου ουδεν νεωτερον εκ του δυτικου μετωπου για να στο πω και στη γλωσσα του στρατου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Μάλλον ουδέν νεότερο από το ανατολικό μέτωπο :D εντάξει πάνε για πόλεμο τα παιδιά. Δώστε τους λίγο χρόνο :p Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts