GUZGUN Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Κατέβασα το asphalt HD. κάτσε καλά παιχνίδι. το βρήκα στο αγγλικό apps. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αυτό που λες πληροφορίες της εφαρμογής που βρίσκεται ? Aνοιγεις οποια εφαρμογη θελεις και πας κατω κατω που εχει τις πληροφοριες,γλωσσα,ημερομηνια που εκδοθηκε κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Για οσους εχουν περασει το Route 66, αξιζει να το αγορασω ή να περιμενω μηπως βγει τπτ αργοτερα? Ειστε ευχαριστημενοι οσοι το εχετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Για οσους εχουν περασει το Route 66, αξιζει να το αγορασω ή να περιμενω μηπως βγει τπτ αργοτερα? Ειστε ευχαριστημενοι οσοι το εχετε?? Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος (μακάρι να έφερνε και η συσκευή τον ήχο της πλοήγησης στο ΒΤ) και για το κόστος που έχει είναι super!!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος σε αυτα, το θεωρω πολυ καλο. Κατεβασα ολη την Ευρωπη για 49 ευρω, γυρω στα 7 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Παιδες εχω προβλημα. Κατεβασα μια εκδοση του palringo η οποια ηταν παλαιοτερη. Την αντικατεστησα με την 2.2.2 αλλα τωρα οταν το ανοιγω μου βγαζει κατω τα βελακια και τα πληκτρα που βγαζει στις java εφαρμογες. Απο το "παιχνιδια και αλλα" δεν μπορω να το αλλαξω γιατι δεν το εχει εκει. Μηπως μπορει κανεις που το γνωριζει να με βοηθησει? γιατι τωρα τα μαζευει ολα πανω και φαινονται τετραγωνακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Παιδες εχω προβλημα. Κατεβασα μια εκδοση του palringo η οποια ηταν παλαιοτερη. Την αντικατεστησα με την 2.2.2 αλλα τωρα οταν το ανοιγω μου βγαζει κατω τα βελακια και τα πληκτρα που βγαζει στις java εφαρμογες. Απο το "παιχνιδια και αλλα" δεν μπορω να το αλλαξω γιατι δεν το εχει εκει. Μηπως μπορει κανεις που το γνωριζει να με βοηθησει? γιατι τωρα τα μαζευει ολα πανω και φαινονται τετραγωνακια Γεια σου Garry. (μιάου) :p εγκατέστησες το JAR ή το JAD ; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Γεια σου Garry. (μιάου) :p εγκατέστησες το JAR ή το JAD ; :lol::lol::p Ειχα βαλει jar. τωρα εβαλα jad και ειναι μια χαρα............... thx marios Ξερεις γιατι το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 :lol::lol::p Ειχα βαλει jar. τωρα εβαλα jad και ειναι μια χαρα............... thx marios Ξερεις γιατι το κανει αυτο? έλα ντε.. γιατί το κάνει; :p απλά έτσι είναι... με το jad συνήθως δεν έχουμε πρόβλημα με το εικονικό πληκτρολόγιο ;) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Κανα νεο για την 1.2? Τελικα αυτο για τις 25 δεν ισχυε ε? :(...... να δουμε ποσα ακομα θα πουν :mad::mad::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) και τώρα απορία..για ποίον λόγο δεν μπορώ να συνδεθώ στο palringo? είναι κανονικά εγκατεστημένο αλλα όταν πατάω να κάνω είσοδο με τον λογαριασμό μου τότε μου δίνει το εξής error message "Ο κεντρικός υπολογιστής δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε αυτή την στιγμή. Επιστροφή κυρίως υπολογιστή 'Login Incorrect' " έχω σίγουρο δώσει τον σωστό κωδικό..το έχω τσεκάρει δεκάδες φορές . . . . . :mad: Edited November 26, 2010 by Tyxerakias Αφαίρεση bold font Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Κανα νεο για την 1.2? Τελικα αυτο για τις 25 δεν ισχυε ε? :(...... να δουμε ποσα ακομα θα πουν :mad::mad::wacko: Όχι, και δεν περίμενα να ισχύσει για να είμαι ειλικρινής. Φήμες είναι πως θα καθυστερήσει λίγο γιατί κάνουν κάτι αλλαγές για την ασφάλεια των εφαρμογών. και τώρα απορία..για ποίον λόγο δεν μπορώ να συνδεθώ στο palringo? είναι κανονικά εγκατεστημένο αλλα όταν πατάω να κάνω είσοδο με τον λογαριασμό μου τότε μου δίνει το εξής error message "Ο κεντρικός υπολογιστής δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε αυτή την στιγμή. Επιστροφή κυρίως υπολογιστή 'Login Incorrect' " έχω σίγουρο δώσει τον σωστό κωδικό..το έχω τσεκάρει δεκάδες φορές . . . . . :mad: έχεις λογαριασμό Palringo? κατέβασε την εφαρμογή στον υπολογιστή και δοκίμασε αν μπαίνεις από εκεί. μήπως φταίει ο λογαριασμός σου και όχι το κινητό. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) οκ όλα έτοιμα..εγώ είχα κάνει μια βλακεία :lol: Edited November 26, 2010 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlapanos1983 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος σε αυτα, το θεωρω πολυ καλο. Κατεβασα ολη την Ευρωπη για 49 ευρω, γυρω στα 7 GB μπορεις να γραψεις σε παρακαλω απο που το αγvορασες? ειχα δει καποιο λινκ παλια στο ιντερνετ και απο οτι εχω δει υπαρχει και η δυνατοτητα να το αγορασεις οταν ανοιγεις την εφαρμογη route 66. Βεβαια παρατηρησα σημαντικη διαφορα και στην τιμη αλλα και στην διαρκεια χρησης του προγραμματος. στο λινκ αν θυμαμαι καλα ελεγε 50 ευρω για παντα και στο route 66 20 ευρω για ενα χρονο μονο. Θες να μας πεις πια διαδικασια ακολουθησες και για τι διαρκεια χρησης αγορασες το προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Εάν θέλουμε να βάλουμε ένα άλλο λειτουργικό σε μια συσκευή που τώρα τρέχει Bada πχ στο wave s8500, μπορούμε και εάν ναι ποιο; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Εάν θέλουμε να βάλουμε ένα άλλο λειτουργικό σε μια συσκευή που τώρα τρέχει Bada πχ στο wave s8500, μπορούμε και εάν ναι ποιο; Εχεις επηρεαστεί από το avatar που χρησιμοποιείς ή μου φαίνεται:confused:(αν και ΄κει κάτι τέτοιο μονο με πατέντες γίνεται και δεν κρίνεται ως ιδιαίτερα σταθερό για να το κρατήσεις έτσι....),στο Κύμα κάτι τέτοιο δε παίζει και ευτυχώς δηλαδή γιατί φτάνει πια με το android(ναι είχαν εκφραστεί κάποιες φρούδες σκέψεις γιαυτό και την συμβίωση του με το Wave-μέχρι τώρα δεν έγινε........http://www.badaforums.net/forums/samsung-wave-forum/samsung-wave-android-t114.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 μπορεις να γραψεις σε παρακαλω απο που το αγvορασες? ειχα δει καποιο λινκ παλια στο ιντερνετ και απο οτι εχω δει υπαρχει και η δυνατοτητα να το αγορασεις οταν ανοιγεις την εφαρμογη route 66. Βεβαια παρατηρησα σημαντικη διαφορα και στην τιμη αλλα και στην διαρκεια χρησης του προγραμματος. στο λινκ αν θυμαμαι καλα ελεγε 50 ευρω για παντα και στο route 66 20 ευρω για ενα χρονο μονο. Θες να μας πεις πια διαδικασια ακολουθησες και για τι διαρκεια χρησης αγορασες το προγραμμα? https://secure.66.com/samsung_wave/?cid=GR ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ποιες χώρες περιλαμβάνει η Ανατολική Ευρώπη και ποιες η Δυτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ποιες χώρες περιλαμβάνει η Ανατολική Ευρώπη και ποιες η Δυτική; Τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης μπορείς να τις δεις στήν άνωθεν σελίδα του 66... Το περίεργο είναι ότι την Ελλάδα τη περιλαμβάνει και "αριστερά" και "δεξιά"... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης μπορείς να τις δεις στήν άνωθεν σελίδα του 66... Το περίεργο είναι ότι την Ελλάδα τη περιλαμβάνει και "αριστερά" και "δεξιά"... Θα ήθελα να ρωτήσω αν στο samung gt s 8500 μπορούμε να ακούσουμε ράδιοφωνο μέσω ιντερνετ από σαιτ? αν ναι που θα βρω τις εφαρμογές link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης μπορείς να τις δεις στήν άνωθεν σελίδα του 66... Το περίεργο είναι ότι την Ελλάδα τη περιλαμβάνει και "αριστερά" και "δεξιά"... Στο FAQ του Route 66 γραφει τα παρακάτω: Eastern Europe. This map contains 21 detailed countries: Romania, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Bosnia-Herzegovina, Serbia, Montenegro, Macedonia, Albania, Greece, Estonia, Latvia, Lithuania, Czech Republic, Slovak Republic, Hungary, Poland, Russia, Moldova, Belarus and Ukraine. Western Europe. This map contains 22 countries: Great Britain, Ireland, Belgium, The Netherlands, Luxemburg, Austria, Switzerland, Italy, Germany, Liechtenstein, San Marino, Vatican, Spain, Portugal, Gibraltar, Denmark, Norway, Sweden, Finland, France, Andorra and Monaco. Στο Link που έχεις δώσει δεν βλέπω καμια πληροφορία σχετικά με τους χάρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν στο samung gt s 8500 μπορούμε να ακούσουμε ράδιοφωνο μέσω ιντερνετ από σαιτ? αν ναι που θα βρω τις εφαρμογές link? φίλε , ναι υπάρχει μια σελίδα, και κάτι άλλα πού έμενα δεν με γεμιζουνε, , ι σελίδα λέγετε βάλε στον μπροσερ σου αφτο >> m.yourmuze.fm << κανε εγγραφεί και στην καταλελη σελίδα στο ίντερνετ, !!!!!! και τηα την βρεις την άκρη πιστεύω.!!!!;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Στο FAQ του Route 66 γραφει τα παρακάτω: Eastern Europe. This map contains 21 detailed countries: Romania, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Bosnia-Herzegovina, Serbia, Montenegro, Macedonia, Albania, Greece, Estonia, Latvia, Lithuania, Czech Republic, Slovak Republic, Hungary, Poland, Russia, Moldova, Belarus and Ukraine. Western Europe. This map contains 22 countries: Great Britain, Ireland, Belgium, The Netherlands, Luxemburg, Austria, Switzerland, Italy, Germany, Liechtenstein, San Marino, Vatican, Spain, Portugal, Gibraltar, Denmark, Norway, Sweden, Finland, France, Andorra and Monaco. Στο Link που έχεις δώσει δεν βλέπω καμια πληροφορία σχετικά με τους χάρτες Πρέπει να προχωρήσεις στην εγραφή...;) Και αν δε σου κάνει την ακυρώνεις! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_kala_eisai Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν στο samung gt s 8500 μπορούμε να ακούσουμε ράδιοφωνο μέσω ιντερνετ από σαιτ? αν ναι που θα βρω τις εφαρμογές link? Φίλε μου υπάρχει μια εφαρμογή στο samsungapps που ακούς live radio (και πολλές επιλογές απο κομμάτια) αλλα οχι ελληνικά. Λέγεται ENERGY.DE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissamaras Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ενα γεια και απο μενα. εχω ακολουθησει τον οδηγο αλλαγης γλωσσας αλλα επειδη εχω εκνευριστει με τις αναβαθμισεις θα ηθελα να το γυρισω στην εργοστασιακη κατασταση που το αγορασα. το κινητο εχει ερθει απο γερμανια αν αυτο βοηθαει. υπαρχει τροπος να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts