argiris77 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 email που μου ήρθε... Mobile Maps for Bada Dear customers, we announced availability of Sygic Mobile Maps for phones running bada operating system some time ago. Unfortunately there are delays in publishing the app to SamsungApps. Mobile Maps runs smoothly in our internal tests on bada phones. However, the certification team at SamsungApps had issues with installation of the application due to limited capabilities of bada operating system with installation of large files. The issues seem to be fixed now. Mobile Maps shall be available in SamsungApps within few weeks. Thank you for your patience. Kind regards, Samo Jurdik Online Channels Director Sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 http://pestanea.blogspot.com/2010/11/samsung-bada.html Δεν ξέρω τι λέει εκεί, εγώ βλέπω ότι στο site του Bada OS για developers υπάρχει δραστηριότητα full ... : http://developer.bada.com/blog/?p=2157 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 email που μου ήρθε... Mobile Maps for Bada Dear customers, we announced availability of Sygic Mobile Maps for phones running bada operating system some time ago. Unfortunately there are delays in publishing the app to SamsungApps. Mobile Maps runs smoothly in our internal tests on bada phones. However, the certification team at SamsungApps had issues with installation of the application due to limited capabilities of bada operating system with installation of large files. The issues seem to be fixed now. Mobile Maps shall be available in SamsungApps within few weeks. Thank you for your patience. Kind regards, Samo Jurdik Online Channels Director Sygic Και εμένα μου ήρθε το ίδιο, άντε να δούμε .. Το θέμα είναι ότι για το bada οι δυνατότητές του είναι ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 δε νομίζω πως είναι ελαφρως μειωμένες Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 δυστυχως ναι!!και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.. μαλλον εχει κρατησει κατι απο προηγουμενη εγκατασταση!! Όταν αρχίζεις την εγκατάσταση, την κάνεις με δεξί κλίκ, run as administrator ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 πολυ ωραια νεα!! Και εμένα μου ήρθε το ίδιο, άντε να δούμε .. Το θέμα είναι ότι για το bada οι δυνατότητές του είναι ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Σημερα που μπηκα στο samsung apps απο το κιν μου εβγαλε αναβαθμιση,την εκανα και τωρα ειμαι στην εκδοση 1.0.62.Ειδα 2 διαφορες...η πρωτη ειναι οτι μου το ξαναγυρισε στα ελληνικα και η δευτερη και πιο σημαντικη ειναι οτι στις πληροφοριες της εφαρμογης κατω κατω μετα την γλωσσα εχει προστεθει και το--Συμβατο λειτουργικο συστημα--.Μαλλον το 1.2 ειναι πολυ κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Σημερα που μπηκα στο samsung apps απο το κιν μου εβγαλε αναβαθμιση,την εκανα και τωρα ειμαι στην εκδοση 1.0.62.Ειδα 2 διαφορες...η πρωτη ειναι οτι μου το ξαναγυρισε στα ελληνικα και η δευτερη και πιο σημαντικη ειναι οτι στις πληροφοριες της εφαρμογης κατω κατω μετα την γλωσσα εχει προστεθει και το--Συμβατο λειτουργικο συστημα--.Μαλλον το 1.2 ειναι πολυ κοντα Αυτό που λες πληροφορίες της εφαρμογής που βρίσκεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Σημερα που μπηκα στο samsung apps απο το κιν μου εβγαλε αναβαθμιση,την εκανα και τωρα ειμαι στην εκδοση 1.0.62.Ειδα 2 διαφορες...η πρωτη ειναι οτι μου το ξαναγυρισε στα ελληνικα και η δευτερη και πιο σημαντικη ειναι οτι στις πληροφοριες της εφαρμογης κατω κατω μετα την γλωσσα εχει προστεθει και το--Συμβατο λειτουργικο συστημα--.Μαλλον το 1.2 ειναι πολυ κοντα κάνω κι εγώ τώρα το update στο Samsung Apps... Για να δούμε αν διορθωθεί επιτέλους το "pause" στα downloads από το κινητό ... edit: :D :D :D Yeap.... μάλλον το πρόβλημα με την "παύση" κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης επιτέλους λύθηκε :) δοκίμασα 3 apps, εκ των οποίων 1, σίγουρα θυμάμαι πως δεν μου το έκανε install μια χαρά μια χαρά ;) edit number2: απ' ότι βλέπω στο samsungapps, αρχίσαν εφαρμογές και για το wave II. Τα καλά νέα; Κάνουν και για το S8500 και για το S8530. (π.χ. http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000059387) οπότε η λογική λέει πως το Wave / Wave II θα φοράνε το ίδιο bada version = 1.2 Edited November 25, 2010 by mariosx Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Πως κανατε αναβαθμιση? Μεσω kies? Γιατι εμενα δε μου κανει. Οκ μολις εκανε την αναβαθμιση Edited November 25, 2010 by stakhs .? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 στο samsung apps εννοεις?αν ναι εγα το εκανα μεσω wi fi, με το απου άνοιξα το samsung apps μου εδειξε οτι εχει update και το εκανα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Κατέβασα το asphalt HD. κάτσε καλά παιχνίδι. το βρήκα στο αγγλικό apps. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αυτό που λες πληροφορίες της εφαρμογής που βρίσκεται ? Aνοιγεις οποια εφαρμογη θελεις και πας κατω κατω που εχει τις πληροφοριες,γλωσσα,ημερομηνια που εκδοθηκε κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Για οσους εχουν περασει το Route 66, αξιζει να το αγορασω ή να περιμενω μηπως βγει τπτ αργοτερα? Ειστε ευχαριστημενοι οσοι το εχετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Για οσους εχουν περασει το Route 66, αξιζει να το αγορασω ή να περιμενω μηπως βγει τπτ αργοτερα? Ειστε ευχαριστημενοι οσοι το εχετε?? Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος (μακάρι να έφερνε και η συσκευή τον ήχο της πλοήγησης στο ΒΤ) και για το κόστος που έχει είναι super!!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bada_bing Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος σε αυτα, το θεωρω πολυ καλο. Κατεβασα ολη την Ευρωπη για 49 ευρω, γυρω στα 7 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Παιδες εχω προβλημα. Κατεβασα μια εκδοση του palringo η οποια ηταν παλαιοτερη. Την αντικατεστησα με την 2.2.2 αλλα τωρα οταν το ανοιγω μου βγαζει κατω τα βελακια και τα πληκτρα που βγαζει στις java εφαρμογες. Απο το "παιχνιδια και αλλα" δεν μπορω να το αλλαξω γιατι δεν το εχει εκει. Μηπως μπορει κανεις που το γνωριζει να με βοηθησει? γιατι τωρα τα μαζευει ολα πανω και φαινονται τετραγωνακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Παιδες εχω προβλημα. Κατεβασα μια εκδοση του palringo η οποια ηταν παλαιοτερη. Την αντικατεστησα με την 2.2.2 αλλα τωρα οταν το ανοιγω μου βγαζει κατω τα βελακια και τα πληκτρα που βγαζει στις java εφαρμογες. Απο το "παιχνιδια και αλλα" δεν μπορω να το αλλαξω γιατι δεν το εχει εκει. Μηπως μπορει κανεις που το γνωριζει να με βοηθησει? γιατι τωρα τα μαζευει ολα πανω και φαινονται τετραγωνακια Γεια σου Garry. (μιάου) :p εγκατέστησες το JAR ή το JAD ; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Γεια σου Garry. (μιάου) :p εγκατέστησες το JAR ή το JAD ; :lol::lol::p Ειχα βαλει jar. τωρα εβαλα jad και ειναι μια χαρα............... thx marios Ξερεις γιατι το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 :lol::lol::p Ειχα βαλει jar. τωρα εβαλα jad και ειναι μια χαρα............... thx marios Ξερεις γιατι το κανει αυτο? έλα ντε.. γιατί το κάνει; :p απλά έτσι είναι... με το jad συνήθως δεν έχουμε πρόβλημα με το εικονικό πληκτρολόγιο ;) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Κανα νεο για την 1.2? Τελικα αυτο για τις 25 δεν ισχυε ε? :(...... να δουμε ποσα ακομα θα πουν :mad::mad::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) και τώρα απορία..για ποίον λόγο δεν μπορώ να συνδεθώ στο palringo? είναι κανονικά εγκατεστημένο αλλα όταν πατάω να κάνω είσοδο με τον λογαριασμό μου τότε μου δίνει το εξής error message "Ο κεντρικός υπολογιστής δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε αυτή την στιγμή. Επιστροφή κυρίως υπολογιστή 'Login Incorrect' " έχω σίγουρο δώσει τον σωστό κωδικό..το έχω τσεκάρει δεκάδες φορές . . . . . :mad: Edited November 26, 2010 by Tyxerakias Αφαίρεση bold font Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Κανα νεο για την 1.2? Τελικα αυτο για τις 25 δεν ισχυε ε? :(...... να δουμε ποσα ακομα θα πουν :mad::mad::wacko: Όχι, και δεν περίμενα να ισχύσει για να είμαι ειλικρινής. Φήμες είναι πως θα καθυστερήσει λίγο γιατί κάνουν κάτι αλλαγές για την ασφάλεια των εφαρμογών. και τώρα απορία..για ποίον λόγο δεν μπορώ να συνδεθώ στο palringo? είναι κανονικά εγκατεστημένο αλλα όταν πατάω να κάνω είσοδο με τον λογαριασμό μου τότε μου δίνει το εξής error message "Ο κεντρικός υπολογιστής δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε αυτή την στιγμή. Επιστροφή κυρίως υπολογιστή 'Login Incorrect' " έχω σίγουρο δώσει τον σωστό κωδικό..το έχω τσεκάρει δεκάδες φορές . . . . . :mad: έχεις λογαριασμό Palringo? κατέβασε την εφαρμογή στον υπολογιστή και δοκίμασε αν μπαίνεις από εκεί. μήπως φταίει ο λογαριασμός σου και όχι το κινητό. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) οκ όλα έτοιμα..εγώ είχα κάνει μια βλακεία :lol: Edited November 26, 2010 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlapanos1983 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος σε αυτα, το θεωρω πολυ καλο. Κατεβασα ολη την Ευρωπη για 49 ευρω, γυρω στα 7 GB μπορεις να γραψεις σε παρακαλω απο που το αγvορασες? ειχα δει καποιο λινκ παλια στο ιντερνετ και απο οτι εχω δει υπαρχει και η δυνατοτητα να το αγορασεις οταν ανοιγεις την εφαρμογη route 66. Βεβαια παρατηρησα σημαντικη διαφορα και στην τιμη αλλα και στην διαρκεια χρησης του προγραμματος. στο λινκ αν θυμαμαι καλα ελεγε 50 ευρω για παντα και στο route 66 20 ευρω για ενα χρονο μονο. Θες να μας πεις πια διαδικασια ακολουθησες και για τι διαρκεια χρησης αγορασες το προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts