flynn31 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Please heeeelp!!! Σήμερα έτσι στα ξαφνικά το speaker του κινητού μου δεν βγάζει ήχο. Μονό όταν βάλω τα ακουστικά ακούω όλους τους ήχους. Κανένας ήχος από το speaker. Κάποια εισήγησή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iannis15 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εχει δοκιμασει κανεις download manager σε εκδοση java στο wave για να κατεβασει αρχεια πχ rapidshare? βρηκα ψαχνωντας αυτο http://handheld.softpedia.com/get/Download-manager/aED-Dloader-65189.shtml λεω να το δοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μετεφρασα το Dclock, στα ελληνικα για οποιον ενδιαφερεται. @sakissalonika Ευχαριστω για την πληροφορια, εγω βεβαια ακομα δεν μπορω να φτιαξω νεο account στο exchange, μου κολλαει αφου βαλω τα στοιχεια. http://img811.imageshack.us/img811/1728/20100903124006.th.jpg http://www.mediafire.com/?zh7xxtxgm13g9l6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εχει δοκιμασει κανεις download manager σε εκδοση java στο wave για να κατεβασει αρχεια πχ rapidshare? βρηκα ψαχνωντας αυτο http://handheld.softpedia.com/get/Download-manager/aED-Dloader-65189.shtml λεω να το δοκιμασω... για να δούμε. πολύ ενδιαφέρον. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μετεφρασα το Dclock, στα ελληνικα για οποιον ενδιαφερεται. @sakissalonika Ευχαριστω για την πληροφορια, εγω βεβαια ακομα δεν μπορω να φτιαξω νεο account στο exchange, μου κολλαει αφου βαλω τα στοιχεια. http://img811.imageshack.us/img811/1728/20100903124006.th.jpg http://www.mediafire.com/?zh7xxtxgm13g9l6 πολυ ωραιο!!βλεπω εικονιδιο με google chrome στο κινητο σου????πως???:confused: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epi_kritikos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 παιδια αν ενδιαφερεστε για παιχνιδια σε JAR 480x800 για το S8500 τοτε Wapday.comμπητε απο το τηλ. εχει οτι τραβα η ψυχη σας. Παράθεση :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 παιδια βοηθεια μπηκε ενας φιλος μου με την εφαρμογη facebook που δεν την ειχα ξανανοιξει και δ μπορω να κανω αποσυνδεση.οποτε τωρα μπορω να μπω οποτεδηποτε με το δικο του κ ειναι βλακεια!επιπλεον τωρα δεν μπορει να μπει αλλος.συνδεεται κατευθειαν με το δικο του χωρις να ζηταει κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 πολυ ωραιο!!βλεπω εικονιδιο με google chrome στο κινητο σου????πως???:confused: Δεν ειναι ο chrome, ειναι απλα ενα εικονιδιο που σε παει στον browser :) παιδια βοηθεια μπηκε ενας φιλος μου με την εφαρμογη facebook που δεν την ειχα ξανανοιξει και δ μπορω να κανω αποσυνδεση.οποτε τωρα μπορω να μπω οποτεδηποτε με το δικο του κ ειναι βλακεια!επιπλεον τωρα δεν μπορει να μπει αλλος.συνδεεται κατευθειαν με το δικο του χωρις να ζηταει κωδικο Πας στους λογαριασμους (στο μενου) και σβηνεις απο κει το facebook και μετα το ξαναβαζεις με τα δικα σου στοιχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuDo Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Στα Emails όταν τα παίρνω στο κινητό και τα διαβάζω , στο gmail το κανονικό όταν μπαίνω απο το PC τα emails που διάβασα απο το κινητό , μου τα παρουσιάζει σαν ΜΗ αναγνωσμένα! μπορεί να αλλάξει αυτό; Μπορεί να αλλάξει, πήγαινε menu-ρυθμίσεις-εφαρμογές-email-επιλογές λήψης, μετά διαλέγεις τον λογαριασμό που θέλεις και ενεργοποιείς το "Αποστολή αναφοράς". Έχει και την επιλογή για διαγραφή των e-mail , αν πας ρυθμίσεις email-διαγραφή επιλογών και επιλέξεις το "Τηλέφωνο και διακομιστής", εμένα πάντος αυτό δεν μου έχει δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligos13 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ναι μπορείς αλλά αφού δεν τα χρησιμοποιείς άστο για κάποια άλλη στιγμή...μην έχεις πάλι μπλεξήματα... Ναι αλλα μου λειπουν και apps τα οποια θελω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) για οσους δν εχουν κανει ακομα την τελευταια αναβαθμισηστο κινητο οπωσδηποτε πρωτα να κανουν την ενημερωση του kies υπαρχει νεα εκδοση!! επισης στο app store της Αυστραλιας υπαρχει ενα παιχνιδι hokey για οσους ενδιαφερονται κ ειναι free!! τωρα ειδα οτι βγηκε κ σε εμας...αρα ακυρο!! Edited September 3, 2010 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά όταν έχετε ενεργοποιήσει τη ρύθμιση να ανάβει η οθόνη με το πάτημα οποιουδήποτε πλήκτρου, το πάτημα του κεντρικού πλήκτρου την ανάβει όταν είναι κλειδωμένη? Σε εμένα όχι...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μετεφρασα το Dclock, στα ελληνικα για οποιον ενδιαφερεται. @sakissalonika Ευχαριστω για την πληροφορια, εγω βεβαια ακομα δεν μπορω να φτιαξω νεο account στο exchange, μου κολλαει αφου βαλω τα στοιχεια. http://img811.imageshack.us/img811/1728/20100903124006.th.jpg http://www.mediafire.com/?zh7xxtxgm13g9l6 Δεν είναι αυτό που δίχνει τον καιρό; δεν μπορείς να μεταφράσεις αυτό που δίχνει ΚΑΙ τον καιρό; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Που στο διά. είναι η επιλογή κάθε πότε να ψάχνει μόνο του για νέα eMails; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 παιδια δε μου γινεται η αναβαθμιση του κιες. ξεκιναει, βγαινει η μπαρα μενει στο 0% και μετα απο λιγο ανοιγει το κιες μονο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligos13 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά όταν έχετε ενεργοποιήσει τη ρύθμιση να ανάβει η οθόνη με το πάτημα οποιουδήποτε πλήκτρου, το πάτημα του κεντρικού πλήκτρου την ανάβει όταν είναι κλειδωμένη? Σε εμένα όχι...:worry: αποτι βλεπω συμβαινει και σε εμενα οποτε δεν ειναι προβλημα του κινητου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 εγινε τελικα με την τριτη φορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 κατα τη διαρκεια της αναβαθμισης του κιες βγαζει ολο το μηνυμα ελγξτε τη συνδεση στο ιντερνετ κ προσπαθηστε ξανα...ενω το ιντερνετ ιεναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligos13 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 παιδια εχω σοβαρο προβλημα πλεον...βαζοντας τη νεα εκδοση μεσω multiloader δεν εχω τη δυνατοτητα συνδεσης 3g...για ποιο λογο γινεται αυτο και πως διορθωνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 κατα τη διαρκεια της αναβαθμισης του κιες βγαζει ολο το μηνυμα ελγξτε τη συνδεση στο ιντερνετ κ προσπαθηστε ξανα...ενω το ιντερνετ ιεναι μια χαρα μια απο τα ιδια Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 κατα τη διαρκεια της αναβαθμισης του κιες βγαζει ολο το μηνυμα ελγξτε τη συνδεση στο ιντερνετ κ προσπαθηστε ξανα...ενω το ιντερνετ ιεναι μια χαρα Κατεβάζετε την τελευταία έκδοση από εδώ και κάντε την ξανά install αλλιώς βγαζει όλο αυτό το μύνημα που λες. Εγώ την προηγούμενη φορά το είχα αφήσει πάνω από 5 ώρες και τελικά δεν κατέβηκε και το έκανa install από την αρχή. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά όταν έχετε ενεργοποιήσει τη ρύθμιση να ανάβει η οθόνη με το πάτημα οποιουδήποτε πλήκτρου, το πάτημα του κεντρικού πλήκτρου την ανάβει όταν είναι κλειδωμένη? Σε εμένα όχι...:worry: Ουτε σε μενα, μονο με τα 2 ακριανα. Δεν είναι αυτό που δίχνει τον καιρό; δεν μπορείς να μεταφράσεις αυτό που δίχνει ΚΑΙ τον καιρό; Οχι, ειναι αλλο με τον καιρο. Αν βρω χρονο το Σ/Κ θα το μεταφρασω και εκεινο. Που στο διά. είναι η επιλογή κάθε πότε να ψάχνει μόνο του για νέα eMails; Πας Μενου-Λογαριασμοι και πατας ρυθμισεις (το γραναζι πανω απο τα email) και βαζεις καθε ποτε να ψαχνει για νεα email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Πάνω στη μπάρα που έχει το σήμα και το G από το gprs, έχει και ένα R σε κόκκινο πλαίσιο Μήπως έχεις q; Εάν έχεις q, τότε επειδή η q χρησιμοποιεί το δίκτυο της wind(παρόλο που τώρα πια είναι η ίδια εταιρία), το wave το θεωρεί ως roaming. Αγνόησέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flynn31 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 εκανα και αναβαθμιση αλλα τιποτα....:cry::cry::cry: κανενας ηχος απο το speaker. Μονο οταν συνδέσω τa earphones μπορω να ακουσω τα παντα :cry: Υπαρχει κάτι που μπορω να κανω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 χαχαχαχα.....λοιπον αυτο δν το εχω ακουσει ακομα μεχρι τωρα απο κανεναν νομιζω... λοιπον εγω εκανα αναβαθμιση το Kies κ μετα πηρα την μεγαλη αποφαση να περασω την τελευταια εκδοση στο κινητο μου αλλα......δν υπαρχει!!!!!!!!!!!! λεει οτι εχω ηδη την τελευταια!!!!!Για πολλα γελια αυτο το kies!!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts