Mitsp85 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να δούμε τη μνήμη που χρησιμοποιεί το κινητό? έχω γεμίσει και τις δέκα εξωτερικές οθόνες με widgets και σήμερα χωρίς ιδιαίτερη χρήση του κινητού μου άδειασε σχεδόν ολη τη μπαταρία. Μόνο 5 λεπτά ένα παιχνίδι έπαιξα, 5-10 internet και 5 λεπτά το πολύ τηλέφωνα. επίσης μου έσβησε τα περισσότερα widget από σχεδόν όλες τις οθόνες που είχα βάλει. Λιγο προσοχη με τα widgets καταναλωνουν πολυ μπαταρια χωρις να χρησιμοποιουμε τη συσκευη. Χθες στις 11 το πρωι βγαζω το wave απο το φορτιστη με 4 οθονες γεματες link widgets και ενω ειναι γεματη η μπαταρια εκανα 2 τηλεφωνα κ 5 μηνυματα ολη μερα τιποτα παραπανω στις 10 το βραδυ ακουστηκε ο ηχος χαμηλη μπαταρια!!! λεω πλακα μου κανει!!! μετα ανακαλυψα οτι η αιτια ηταν τα widgets γιαυτο λοιπον προσοχη μην βρεθουμε με το στομα ανοιχτο σε μια δυσκολη περιπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Λιγο προσοχη με τα widgets καταναλωνουν πολυ μπαταρια χωρις να χρησιμοποιουμε τη συσκευη. Χθες στις 11 το πρωι βγαζω το wave απο το φορτιστη με 4 οθονες γεματες link widgets και ενω ειναι γεματη η μπαταρια εκανα 2 τηλεφωνα κ 5 μηνυματα ολη μερα τιποτα παραπανω στις 10 το βραδυ ακουστηκε ο ηχος χαμηλη μπαταρια!!! λεω πλακα μου κανει!!! μετα ανακαλυψα οτι η αιτια ηταν τα widgets γιαυτο λοιπον προσοχη μην βρεθουμε με το στομα ανοιχτο σε μια δυσκολη περιπτωση. φυσικα κ καταναλωνουν αρκετη μπαταρια αλλα οχι τοσο ωστε να τελειωνει τοσο γρηγορα!!κατι αλλο παιζει!αυτο φαινεται κ απο το CPU! εγω εχω 8 οθονες εξωτερικες γεματες απο widgets συνολο 15(!) κ δν εχω δει αλλαγη στην καταναλωση! Αντιθετως απο την μερα που απενεργοποιησα το 3G απο 1-1.5 μερα που μ κρατουσε τωρα με την ιδια χρηση μ φτανει τουλαχιστον 3 μερες...:) Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinosg Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Υπαρχει αυτο το Widget we.Plan και το post-it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinosg Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) Επισης για όσους δεν το εχουν προσέξει το wallpaper 01.jpg είναι φώτο από την κεφαλονιά.( ο πεζόδρομος του Αργοστολίου) Επίσης ανακάλυψα πως να βάλεις wallpaper ολόκληρη την είκονα που θέλεις χωρίς να την κόβει. Βρισκεις την φωτο που θέλεις απο το widget την ορίζεις wallpaper και στην κόβει.Στην συνέχεια μέσω του widget παλι ανοίγεις τις φωτογραφίες και πατας το κουμπί ορισμός χωρίς να επιλέξεις φωτογραφία(έιναι ήδη).Η φωτο έιναι έτοιμη ;) Edited August 29, 2010 by Ntinosg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Εννοώ ότι στο pinch to zoom, δεν προσαρμόζεται το κείμενο στο πλάτος της οθόνης του κινητού, οπότε για να διαβάσεις Αυτό συμβαίνει και σε landscape mode και λέγεται text reflow, ή μάλλον έλλειψη text reflow :Ρ. Είναι ΙΜΟ το μεγαλύτερο μειονέκτημα του browser του wave και πιστεύω ότι κάποτε θα διορθωθεί, ελπίζω σύντομα(δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην διορθωθεί). Χθες στις 11 το πρωι βγαζω το wave απο το φορτιστη με 4 οθονες γεματες link widgets και ενω ειναι γεματη η μπαταρια εκανα 2 τηλεφωνα κ 5 μηνυματα ολη μερα τιποτα παραπανω στις 10 το βραδυ ακουστηκε ο ηχος χαμηλη μπαταρια! Μήπως ξέχασες κανένα wifi, gps ή bluetooth ανοιχτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 ρε παιδια εχω ενα προβληματακι που με ταλαιπωρει...χρησιμοποιωντας το samsung kies κανω update το firmware κανονικοτατα...μετα ομως απο αυτο εχω προβλημα με το samsung apps αφου μπαινοντας απο το κινητο μου μου ζηταει να κανω update...παταω επιβεβαιωση και στο τελος μου βγαζει σφαλμα και μου λεει να δοκιμασω αργοτερα...οταν το ξανασυνδεσω με το pc μου στο samsung kies το κινητο μου δεν συνδεεται σωστα (ενω στην οθονη του κινητου γραφει συνδεδεμενος στο προγραμμα ψαχνει συνεχως συσκευη) με αποτελεσμα να κατεβαζω αυτα που θελω απο το samsung apps αλλα να μην μπορω να τα βρω στο τηλ αφου δεν τα εγκαταστει οπως λεει...το προβλημα αυτο με ταλαιπωρει και θα ηθελα λιγη βοηθεια... κοιτα απο το 1635 μηνυμα και κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Αυτό συμβαίνει και σε landscape mode και λέγεται text reflow, ή μάλλον έλλειψη text reflow :Ρ. Είναι ΙΜΟ το μεγαλύτερο μειονέκτημα του browser του wave και πιστεύω ότι κάποτε θα διορθωθεί, ελπίζω σύντομα(δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην διορθωθεί). Πω, πω, text reflow ήθελα να γράψω και αντ' αυτού έγραψα pinch to zoom. Με double tap κάνει text reflow ή απλά ζουμάρει τόσο ώστε να χωράει το πλάτος του κειμένου στην οθόνη; Αν ισχύει αυτό, είναι ευανάγνωστο το κείμενο ή δε βολεύει; Όσο για το text reflow, ελπίζω σύντομα να το φτιάξουν, γιατί αν το πάνε όπως στο symbian, θα αργήσει πολύ. Το 5800 έχει πάρει τόσες αναβαθμίσεις, που στις περισσότερες εξ αυτών υπήρχε βελτίωση στον browser, αλλά text reflow... όχι. Χωρίς να είμαι σίγουρος, από βίντεο που είδα και από το N8, ούτε αυτό είχε. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Κατι αλλο που ανακαλυψα προσφατα, πιθανον πολλοι να το γνωριζετε. Στην αρχικη οθονη αν πατησετε 2 φορες το πληκτρο του μενου, σου ανοιγει εξυπνη αναζητηση οπου μπορεις να βρεις απο επαφες μεχρι εφαρμογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Σε win7 CP UART δεν μπορει να συνδεθει στο Kies σε AP UART μπαινω κανονικα το κανει και σε καποιον αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligos13 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 κοιτα απο το 1635 μηνυμα και κατω φιλε διαβασα γυρω στις πεντε σελιδες και οι περισσοτεροι λενε οτι δεν εφτιαξε αλλα δεν θα με πειραζε αν λυνοτανε αυτο που ειπα:οταν συνδεομαι με το kies να συνδεει το τηλεφωνο μου για να περναω ετσι εφαρμογες γιατι τωρα ουσιαστικα δεν μπορω να βαλω στο κινητο μου τιποτα απο το samsung apps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 φιλε διαβασα γυρω στις πεντε σελιδες και οι περισσοτεροι λενε οτι δεν εφτιαξε αλλα δεν θα με πειραζε αν λυνοτανε αυτο που ειπα:οταν συνδεομαι με το kies να συνδεει το τηλεφωνο μου για να περναω ετσι εφαρμογες γιατι τωρα ουσιαστικα δεν μπορω να βαλω στο κινητο μου τιποτα απο το samsung apps... το kies το βλεπει το τηλ σου;το samsung apps ανοιγει απο το τηλ σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligos13 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 το kies το βλεπει το τηλ σου;το samsung apps ανοιγει απο το τηλ σου; to samsung apps to anoigei alla molis paw na katevasw kati mou vgazei to update kai klassika to error...tora gia to kies mporw na sou pw oti to til dn to vlepei alla sto kinito grafei ''connected''....katevazw apps apo to samsung apps kai dn ta vazei sto kinhto... sorry gia ta greekglish... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Κατι αλλο που ανακαλυψα προσφατα, πιθανον πολλοι να το γνωριζετε. Στην αρχικη οθονη αν πατησετε 2 φορες το πληκτρο του μενου, σου ανοιγει εξυπνη αναζητηση οπου μπορεις να βρεις απο επαφες μεχρι εφαρμογες! Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) to samsung apps to anoigei alla molis paw na katevasw kati mou vgazei to update kai klassika to error...tora gia to kies mporw na sou pw oti to til dn to vlepei alla sto kinito grafei ''connected''....katevazw apps apo to samsung apps kai dn ta vazei sto kinhto... sorry gia ta greekglish... δεν πηγες αρκετες σελιδες κατω απο εκει που σου ειπα σε ολους φτιαχνει το Samsung Apps μετα απο μερικες μερες χωρις εξηγηση. Το connected το ειχα και εγω ολη μερα εχθες αλλα το τηλ ειναι σε cp uart μαλλον απο αυτο δεν μπορει να το δει δες και αυτο OculatusAbis Περί UART Modes: What is the difference when switching UART modes via *#8740# CP UART is allowing the CPU to run with no "limitations" so to say, This enables highspeed internet, Hi definition video playing Hi Resolution screens, quality video recording, quality picture taking. How so the information under this setting is sent and processed with pin point accuracy using the full power of the CPU, Just like a computer CPU works on a good motherboard, with decent RAM etc. Yes this mode will ran the battery down quicker. AP UART, slows down the CPU and will not allow to ran at full speed. What is affected in this mode. You will not be able to watch hi def videos, internet speed even over WiFi will be slower and downloading apps via handset will also be slower. Pic & Video Quality will be reduced slightly in this mode and may even affect recording in high def(have not tested). Screen will be a bit more dull than normal due the reduce processing power. The available memory is reduces which means you will not be able to multi task with many apps and widgets open as you can when CP is enabled. Yes this mode will save battery power but this is at a cost of performance of the handset as the CPU has reduced processing power. This all comes down to what you want/need from your phone, all handsets are shipped with CP to allow for true performance of the phone. If you don't mind a little bit of reduce performance than feel free to switch the mode and save a bit of power. απο το 2171 και κατω Edited August 29, 2010 by sotosok ap uart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligos13 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) δεν πηγες αρκετες σελιδες κατω απο εκει που σου ειπα σε ολους φτιαχνει το Samsung Apps μετα απο μερικες μερες χωρις εξηγηση. Το connected το ειχα και εγω ολη μερα εχθες αλλα το τηλ ειναι σε cp uart μαλλον απο αυτο δεν μπορει να το δει δες και αυτο OculatusAbis Περί UART Modes: What is the difference when switching UART modes via *#8740# CP UART is allowing the CPU to run with no "limitations" so to say, This enables highspeed internet, Hi definition video playing Hi Resolution screens, quality video recording, quality picture taking. How so the information under this setting is sent and processed with pin point accuracy using the full power of the CPU, Just like a computer CPU works on a good motherboard, with decent RAM etc. Yes this mode will ran the battery down quicker. AP UART, slows down the CPU and will not allow to ran at full speed. What is affected in this mode. You will not be able to watch hi def videos, internet speed even over WiFi will be slower and downloading apps via handset will also be slower. Pic & Video Quality will be reduced slightly in this mode and may even affect recording in high def(have not tested). Screen will be a bit more dull than normal due the reduce processing power. The available memory is reduces which means you will not be able to multi task with many apps and widgets open as you can when CP is enabled. Yes this mode will save battery power but this is at a cost of performance of the handset as the CPU has reduced processing power. This all comes down to what you want/need from your phone, all handsets are shipped with CP to allow for true performance of the phone. If you don't mind a little bit of reduce performance than feel free to switch the mode and save a bit of power. απο το 2171 και κατω ναι αλλα εμενα δεν μου εχει φτιαξει επισης το εχω βαλει στο mode και συνεχιζει να μην το βλεπει... αυτο που εχει πει το παιδι ετυχε να το ειχα μαθει απο καποιον αλλον που μου ειχε πει ποια τα συν και τα πλην του ap uart... Edited August 29, 2010 by ligos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligos13 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 τελικα συνδεθηκε...ολα καλα με αυτο το θεμα λοιπον...μια αλλη ερωτηση ειναι αν μπορω να κανω το update απο το kies gia to samsung apps....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) για το Samsung Apps η γνωμη μου ειναι να περιμενεις λιγο Edited August 29, 2010 by sotosok τελικα συνδεθηκε...ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Με double tap κάνει text reflow ή απλά ζουμάρει τόσο ώστε να χωράει το πλάτος του κειμένου στην οθόνη; Με double tap απλώς ζουμάρει τόσο ώστε να χωράει πλήρως το κείμενο στην οθόνη. Αν ισχύει αυτό, είναι ευανάγνωστο το κείμενο ή δε βολεύει; Το wave έχει μία από τις μεγαλύτερες πυκνότητες πίξελ οθόνης, με αποτέλεσμα το κείμενο να φαίνεται πολύ καθαρά και να μην μπορείς να διακρίνεις τα πίξελς. Σε landscape mode δεν έχω πρόβλημα σε καμία σελίδα στο να διαβάσω κείμενο. Σε portrait, όπου συχνά χρειάζεται να κάνεις ζουμ ιν, εκεί το πρόβλημα είναι πιο προφανές. Γενικά καλό θα ήταν να υπήρχε text reflow αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό deal breaker πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Σε landscape mode δεν έχω πρόβλημα σε καμία σελίδα στο να διαβάσω κείμενο. Σε portrait, όπου συχνά χρειάζεται να κάνεις ζουμ ιν, εκεί το πρόβλημα είναι πιο προφανές. Γενικά καλό θα ήταν να υπήρχε text reflow αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό deal breaker πρόβλημα. Επειδή δεν κατάλαβα, σε landscape mode δε ζουμάρεις καν ή ζουμάρεις αλλά δεν έχεις πρόβλημα στην ανάγνωση του κειμένου; Το portrait mode με ενδιαφέρει, γιατί μερικές φορές όταν θέλω να μπω στο internet για να δω κάτι στα γρήγορα (καιρό, κάποιο αθλητικό αποτέλεσμα), χρησιμοποιώ το portrait mode για να μη χρησιμοποιώ και τα δύο μου χέρια. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Θα πρέπει να κάνεις pinch to zoom. Αν εννοείς να φαίνεται κατευθείαν το κείμενο με το που μπαίνεις σε μία σελίδα... δεν νομίζω πως υπάρχει συσκευή που να είναι τόσο ευδιάκριτο χωρίς zoom. Πάντως είναι αρκετά γρήγορο οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις zoom in/out scroll γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Υπαρχει αυτο το Widget we.Plan και το post-it Ευχαριστω! Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideynr Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 αυριο το πρωι θα παω να παραλαβω κ γω το δικο μου wave.... εχω ενθουσιαστει με οσα εχω διαβασει και οταν το ειδα και απο κοντα .... Τι προτεινετε σε νεο χρηστη να κανω? Το update λεω να το αφησω για αργοτερα αν και ψηνομαι να βαζω καμια ταινια... Τι εφαρμογες συστηνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 με το καλο να το παραλάβεις!! οτι και να κανεις σε αυτο το κινητο θα σου αρεσει.. Να το ψαξεις και να ασχοληθεις μαζι του!! είναι τέλειο το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
managercor Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Kαλησπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, ενω συνδεω κανονικα το τηλεφωνο με τον υπολογιστη και με μεσω του προγραμματος KIES μπαινω στο samsung apps μου βγαζει το εξης μηνυμα:ο διακομιστης πραγματοποιηση παραβιαση πρωτοκολλου.Μηπως γνωριζει καποιος τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmeta Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλή εβδομάδα σε όλους. Κατέβασα την τελευταιά έκδοση του ΚΙΕS αλλά μόλις εκτελώ το αρχείο exe κάνει την αποσυμπίεση των αρχείων αλλά σταματάει εκεί. Δεν προχωράει στα βήματα της εγκατάστασης των αρχείων. Κάνω κάτι λάθος? Θέλει κάποια ρύθμιση στον υπολογιστή (Firewall, antivirus κλπ?). Μου εχουν σπάσει τα νευρα όλο το ΣΚ. HELP pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts