mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 παιδια με το φουλ ρησετ ξαναπάω στην εκδοση που ηταν οταν το πρωτοπήρα;; κ αν ναι, εγώ θέλω την jf7!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 όχι δεν μπορείς Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 όχι δεν μπορείς άρα ποια η ουσία να κάνω φουλ ρησετ; για να πάω στην πρώτη έκδοση στην οποία πρέπει να χρησιμοποιώ napi player για υποτίτλους; προτιμοτερο δεν ειναι να περιμενω για λύση μεδω firmware upgrade?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 http://samsung-firmware.webs.com/apps/blog/entries/show/4527589-android-on-samsung-s8500-wave- Android σε Wave? Ίσως κάποια στιγμή. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 όχι δεν μπορείς Δεν μπορεί να βάλει την JF7 από εδώ? http://samsung-firmware.webs.com/s8500.htm Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Δεν μπορεί να βάλει την JF7 από εδώ? http://samsung-firmware.webs.com/s8500.htm δε θελω να μπλεχτω με μουλτιλοαντερ κλπ..θέλω οτι κάνω να το κάνω με νομιμα upgrades κλπ γιατι δεν ειμαι και ειδήμων στο θέμα των κινητών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Βοήθεια! Windows XP & KIES ημουν στη διαδικασια αναβαθμισης firmware. Πέταξε error και το ίδιο έκανε και στη διαδικασια recovery. Το αποσυνδεσα, εκανα επαννεκινηση τον υπολογιστη και τωρα δεν μπορω να κάνω ουτε συνδεση του κινητου με το ΚΙES για να προσπαθησω παλι το recovery. (το κινητο το βαζω σε download mode φυσικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvie Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 ρε παιδιά είμαι έτοιμος να το πάρω το κινητό... βλέπω όμως πάρα πολλά προβλήματα με το firmware και τις αναβαθμίσεις...μήπως να κάνω πίσω όσο είναι νωρίς;;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Βοήθεια! Windows XP & KIES ημουν στη διαδικασια αναβαθμισης firmware. Πέταξε error και το ίδιο έκανε και στη διαδικασια recovery. Το αποσυνδεσα, εκανα επαννεκινηση τον υπολογιστη και τωρα δεν μπορω να κάνω ουτε συνδεση του κινητου με το ΚΙES για να προσπαθησω παλι το recovery. (το κινητο το βαζω σε download mode φυσικα). Τώρα που έκανες επανεκκίνηση πoυ θα βρεις το recovery για να το περάσεις. Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να το ξανανοίξεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 ρε παιδιά είμαι έτοιμος να το πάρω το κινητό... βλέπω όμως πάρα πολλά προβλήματα με το firmware και τις αναβαθμίσεις...μήπως να κάνω πίσω όσο είναι νωρίς;;; :cry: αν σ'αρέσει το κινητό πάρτο. αυτά τα προβλήματα που παρουσιάζονται διορθώνονται. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 αν συγχρονισω με outlook απο το κιες θα περαστούν μετά το ρησέτ οι επαφές κ αν ναι με ποιο τροπο;; Συνδεεις το κινητο με το KIES, εκει πας στις επαφες και πατας αντιγραφη στον υπολογιστη. Μετα το reset θα ξαναπας στις επαφες του KIES και θα τις περασεις απλα και γρηγορα. παιδια με το φουλ ρησετ ξαναπάω στην εκδοση που ηταν οταν το πρωτοπήρα;; κ αν ναι, εγώ θέλω την jf7!! Με το full reset δεν χανετε το firmware, εγω δηλαδη ειχα Jf8 και μετα παλι το ιδιο εχω. Δηλαδη θα εισαι στο ιδιο firmware που ησουν και πριν το reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Βοήθεια! Windows XP & KIES ημουν στη διαδικασια αναβαθμισης firmware. Πέταξε error και το ίδιο έκανε και στη διαδικασια recovery. Το αποσυνδεσα, εκανα επαννεκινηση τον υπολογιστη και τωρα δεν μπορω να κάνω ουτε συνδεση του κινητου με το ΚΙES για να προσπαθησω παλι το recovery. (το κινητο το βαζω σε download mode φυσικα). Προσπαθω και με το multiloader, αλλα δεν... Ξεκιναει τη διαδικασια, αλλα μετα από λίγο μου πεταει error... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 (edited) όπα παιδια μόλις έκανα το ρησετ και παλι τα ιδια με το σαμσουνγκ απς...αποτυχια εγκαταστασης... Edited August 18, 2010 by mitsosply Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Σήμερα πήρα το κινητό στα χέρια μου, κουκλί :) Έχω όμως ένα πρόβλημα, εδώ και 1 ώρα η εγκατάσταση στο 4ο βήμα του Kies, έφτασε στο 2% μόνο:blink: Τι να κάνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 α οκ αφου δεν χανεται το φιρμγουερ ωραια! τωρα που τελειωσε το ρησετ τι να κανω για να γινει εγκατασταση το νε οσαμσουνγκ απσ? Απλα τρεξε την εφαρμογη και θα σου βγαλει μηνυμα για update. Σήμερα πήρα το κινητό στα χέρια μου, κουκλί :) Έχω όμως ένα πρόβλημα, εδώ και 1 ώρα η εγκατάσταση στο 4ο βήμα του Kies, έφτασε στο 2% μόνο:blink: Τι να κάνω? Καλοριζικο φιλε, ειναι οντως φοβερο κινητο. Δυστυχως το ΚΙΕΣ επειδη ειναι καινουργιο εχει αρκετα bugs, δοκιμασε να το ξαναπερασεις απο την αρχη. Εγω θυμαμαι στην 3η μου το εγραψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Απλα τρεξε την εφαρμογη και θα σου βγαλει μηνυμα για update. την έτρεξα που λες φιλε haiogeo αλλα απετυχε παλι η εγκατασταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Απλα τρεξε την εφαρμογη και θα σου βγαλει μηνυμα για update. την έτρεξα που λες φιλε haiogeo αλλα απετυχε παλι η εγκατασταση! Για κανε και ενα restart και μετα ξαναδοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Για κανε και ενα restart και μετα ξαναδοκιμασε. τίποτα πάλι φίλε... τα ιδια...μηπως φταιει πως η εκδοση μου τελειώνει σε eur? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 τίποτα πάλι φίλε... τα ιδια...μηπως φταιει πως η εκδοση μου τελειώνει σε eur? Δεν νομιζω και μενα σε EUR τελειωνει. Σου βγαζει μηνυμα ή κατι αλλο; Το παρακατω video για κατι που λεγαμε για screen protector, τελικα δεν χρειαζεται το wave:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Βοήθεια! Windows XP & KIES ημουν στη διαδικασια αναβαθμισης firmware. Πέταξε error και το ίδιο έκανε και στη διαδικασια recovery. Το αποσυνδεσα, εκανα επαννεκινηση τον υπολογιστη και τωρα δεν μπορω να κάνω ουτε συνδεση του κινητου με το ΚΙES για να προσπαθησω παλι το recovery. (το κινητο το βαζω σε download mode φυσικα). Προσπαθω και με το multiloader, αλλα δεν... Ξεκιναει τη διαδικασια, αλλα μετα από λίγο μου πεταει error... Τα καταφερα τελικα. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο, αλλα μολις αλλαξα το καλωδιο USB, δουλεψαν ολα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Το παρακατω video για κατι που λεγαμε για screen protector, τελικα δεν χρειαζεται το wave:lol: ΟΜG!!! :shock: Είμαι πολύ υπερήφανος για την οθόνη του :D Τα καταφερα τελικα. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο, αλλα μολις αλλαξα το καλωδιο USB, δουλεψαν ολα κανονικα.Τι εννοείς όταν λες πως άλλαξες το καλώδιο USB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 μου βγάζει μηνυμα οτι η εγκατασταση απετυχε και πανω απο αυτο γραφει σφαλμα. στο τελος επισης του μηνυματος γραφει τον αριθμο σφαλματος τον οποιο δεν θυμουμαι..κατι σαν 00χσδφα00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 μου βγάζει μηνυμα οτι η εγκατασταση απετυχε και πανω απο αυτο γραφει σφαλμα. στο τελος επισης του μηνυματος γραφει τον αριθμο σφαλματος τον οποιο δεν θυμουμαι..κατι σαν 00χσδφα00 Το τρεχεις απο την εφαρμογη ή απο την συντομευση; Δεν ξερω αν παιζει ρολο, καντο και απο τα 2. Το ειχα παλιοτερα και εγω αυτο το error και προσπαθησα 5-6 φορες και το εκανε το update στο τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Δεν νομιζω και μενα σε EUR τελειωνει. Σου βγαζει μηνυμα ή κατι αλλο; Το παρακατω video για κατι που λεγαμε για screen protector, τελικα δεν χρειαζεται το wave:lol: Αυτο ειναι ψεμα.Ναι η ο80νηειναι αρκετα αν8εκτικη αλλα εμενα καποιες ελαχιστες χαρακες τις εχει αν το γυρισεις το κινητο με σβηστη ο0ονη στο φως.. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 ΟΜG!!! :shock: Είμαι πολύ υπερήφανος για την οθόνη του :D Τι εννοείς όταν λες πως άλλαξες το καλώδιο USB? Στην αρχη ειχα αυτο της Samsung και μετα εβαλα ενα αλλο που ειχα της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts