Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αποκλείεται να γίνεται και έτσι αλλά μετά χρειάζεσαι και πιστωτική Αγγλίας....:);)

ναι σωστα αλλα και παλι θα εχουμε περισσοτερες τον αριθμο free να δουμε και μεσα

απο το κινητο

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτησω κατι τους κατοχους, επειδη αυριο θα αλλαξω το ομνια και θα παρω το wave, πως να κανω backup τις επαφες για να δουλεψουν και στο bada os?? Να τις περασω στη sim δε παιζει γιατι στις μισες λεει οτι ειναι πολυ μεγαλες και δε χωρανε στη sim. Υπαρχει καποιο προγραμμα για να τις κανω backup απο windows mobile στο bada?

Στην SD. Δεν ξέρω για το ομνια αλλά πιστεύω ότι θα τις σώνει σαν στάνταρ vcf. Το wave θα τις δει μια χαρά. Γενικότερα εγώ δεν αντιμετόπησα πρόβλημα στην μεταφορά των επαφών μου από το ΝΟΚΙΑ 6720 που έχω σαν δεύτερο. Τις μαρκάρισα όλες και τις έστειλα στο wave με ΒΤ. Μεταφέρθηκαν τέλεια! Δεν χρειάστηκε ούτε μια τελεία να προσθέσω.:p

EDIT: Μπορείς να κάνεις και το άλλο. Να βάλεις μια άλλη SIM στο WAVE να το ξεκινήσεις, και επί τόπου να μαρκάρεις τις επαφές στο όμνια και να τις στείλεις όλες με ΒΤ στο wave, στο μαγαζί όταν θα το αγοράσεις. Είναι 5 λεπτά υπόθεση.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Την λύση να συγχρονίσετε μέσω outlook δεν την θέλετε? γίνεται άμεσα. συγχρονισμός του ομνια με outlook. μετά βάζεις το wave στο pc και συγχρονίζει και αυτό
Ας επιχειρήσουμε...

Και αυτο παιζει φυσικα. Αν και με το outlook εχω φαει χοντρες ητες.

Τελικα με το Linksys αυτο ηταν το προβλημα. Μολις ξεμαρκαρισα τον περιορισμο στις ΙΡ συνδεθηκε κανονικα το τηλεφωνο. Ευχαριστω τον φιλο που βοηθησε.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σα να έχω αρχίσει και εγώ να ψήνομαι να αλλάξω το Arena με το Wave...

Το μόνο του κακό είναι οτί παίζει επικύνδυνα κοντά με το Omnia II σε τιμή, είδικα με την κάρτα μνήμης είναι τα ίδια....

Το μόνο του κακό είναι οτί παίζει επικύνδυνα κοντά με το Omnia II σε τιμή, είδικα με την κάρτα μνήμης είναι τα ίδια....

εγω με το που πηρα το wave το παρατησα το arena γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα στα sms ηταν αργο... το wave αξιζει τα λεφτα του και ειναι πολυ ανωτερο απο το arena σε ολα

Τελικα το κινητο το αγορασα 30 Ιουνιου, Λιγες μονο ωρες απο τα μηνυματα που γκρινιαζα περι μικρης οθονης και Ελληνικου Τ9!

Δεν θα αναφερθω σε αυτο το μηνυμα στα θετικα και στα αρνητικα, σιγουρα υπαρχουν μπολικα και απο τις 2 πλευρες. Αχ αυτη η οθονη... ειναι μικρη... τα κανει ολα βεβαια... αλλα ειναι μικρη κ δεν βολευει σε καποιες καταστασεις. Οπως πχ στο να γραψεις κρατωντας νορμαλ το κινουμενο σου. πρεπει για να μην κανεις λαθη να το γυρισεις σε landsape κρατημα, γιατι μονο τοτε ψιλοπαλευετε το μεγεθος των κουμπακιων... εκτος και αν τα δακτυλακια σας ειναι made in Korea.

τεσπα... θα επανελθουμε με αλλο μηνυμα για αυτα, ο βασικος σκοπος του μηνυματος αυτου ειναι για να βοηθησω οσους εχουν προβλημα με το Samsung Kies και το rapi.dll που βγαζει οτι μας λειπει κ δεν μπορει να κανει αναβαθμηση το κινητο (win7).

Αντι να πατε να κατεβασετε διαφορα μεταξυ των οποιων και την μπουρδα της microsoft και να ψαχνετε απο εδω κ απο εκει το rapi.dll που λειπει η να πατε σε αλλο υπολογιστη με winxp να κανετε την αναβαθμιση σας, απλα...

πηγαινετε στο Program Files/Common Files/Samsung/Device Service

εκει θα βρειτε τα αρχεια που μας λειπουν! Αλλα εχουν _ στην αρχη τους.

βρειτε λοιπον το _rapi.dll αλλα και το _cutil.dll, καντε τα copy paste καπου προχειρα. Απο τα 2 κλονοποιημενα πηγαιντε για αλλαγη ονοματος και βγαλτε την κατω παυλα (undercore_) και απο τα 2.

Τωρα cut(copy) paste και τα 2 χυμα μεσα στο φακελο c:/windows/system 32

και

ΤΕΛΟΣ!

THIS IS IT που λεει κ μια ψυχη...

Καλη αναβαθμιση!

Edited by logica1

Το wave είναι ανώτερο από σχεδόν κάθε άποψη, ούτε να το σκέφτεσαι για wm. Εναλλακτικά πας για android(samsung galaxy s > htc desire/google nexus one >= motorola milestone).

Sorry για το double post αλλά έχει περάσει ώρα από το τελευταίο post μου. Είναι η ιδέα μου ή ελληνικά sms στέλνει μόνο με κεφαλαία γράμματα; Επίσης είναι η ιδέα μου ή δεν έχει κανένα ορθογραφικό έλεγχο/t9/κλπ; Δεν υποτίθεται ότι έχει και αναγνώριση γραφής; Πως την ενεργοποιούμε; Edited by NIB

Sorry για το double post αλλά έχει περάσει ώρα από το τελευταίο post μου. Είναι η ιδέα μου ή ελληνικά sms στέλνει μόνο με κεφαλαία γράμματα; Επίσης είναι η ιδέα μου ή δεν έχει κανένα ορθογραφικό έλεγχο/t9/κλπ; Δεν υποτίθεται ότι έχει και αναγνώριση γραφής; Πως την ενεργοποιούμε;

Ιδέα σου είναι...

Για να ενεργοποιήσεις το τ9 εκεί που γράφεις ένα μύνημα πατάς πάνω στο σηματάκι της γλώσσας παρατεταμένα και σου βγάζει 2 επιλογές,η μία είναι για το τ9 και η άλλη για το αν θες querty ή κανονικό πληκτρολόγιο κινητού...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Επειδή έχω και τα δύο τηλέφωνα, σου λέω απλά, καμία σχέση! Είναι η μέρα με την νύχτα.

Το Arena πλέον το έδωσα στον γιό μου να παίζει μαζί του. Δεν είναι για τίποτα παραπάνω. Δίπλα στο wave δίχνει για παιχνίδι.

Τώρα για το ομνια, τι να σου πω. Είναι και τα windows στην μέση. Άλλοι θα έφευγαν τρέχοντας και άλλοι απλά δεν θα το κουβέντιαζαν καν. Δες και τα δύο και αποφάσησε. Πάντως να έχεις υπόψιν σου, ότι τις εφαρμογές για το ομνια δεν θα τις βρεις στο wave (ποικιλία). Το διευκρινίζω γιατί κάποιος φίλος διαμαρτήρονταν έντονα για το θέμα αυτό. Αν λοιπόν σοβαρό θέμα για εσένα παίζει η ποικιλία των εφαρμογών, τότε σίγουρα ομνια.

Edited by fanatikos

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι φίλε μου, αλλά από την άλλη δεν μου πάει και η καρδιά να πάρω 2 χρόνων τεχνολογικά τηλέφωνο.

Η έλλειψη Capactive οθόνης καθώς και η έλλειψη HD βιντεο κάνει το omnia 2 λίγο ξεπερασμένο πλέον τεχνολογικά.

Ωραίες οι πολλές εφαρμογές, αλλά επειδή είχα WM κινητό, βρήκα 5-6 που με βόλευαν και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι.

Άσε αυτά τα format με τις rom.

Αν δεν υπήρχε το xda-developers, τα WM κινητά θα είχαν πεθάνει εδώ και καιρό.

Ρε παιδιά υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε Android στο Samsung Wave?

Είμαι μεταξυ του HTC Wildfire και του Samsung Wave...αλλά προτιμώ Android αντι για το Bada OS...και δεν ξέρω τι να κάνω...σίγουρα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά το Wave από το Wildlife αλλά με προβληματίζει πολύ το λογισμικό!Ευχαριστώ...

Follow me on Instagram : el.rapha_

Δεν μπορείς να βάλεις android στο wave προς το παρόν τουλάχιστον. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει βέβαια, γιατί το αδελφάκι του wave, το samsung galaxy s, έχει android και έχει ίδιο hardware άρα ίσως είναι σχετικά εύκολο να βγει android για το wave αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αυτή τη στιγμή το bada υστερεί σημαντικά σε σχέση με το android στο θέμα εφαρμογών αλλά μην ξεχνάμε ότι και το android έτσι ήταν και πολύ χειρότερα όταν είχε βγει και ότι μόνο το τελευταίο χρόνο άρχισε να ανεβαίνει στο θέμα εφαρμογών.

Για να ενεργοποιήσεις το τ9 εκεί που γράφεις ένα μύνημα πατάς πάνω στο σηματάκι της γλώσσας παρατεταμένα και σου βγάζει 2 επιλογές,η μία είναι για το τ9 και η άλλη για το αν θες querty ή κανονικό πληκτρολόγιο κινητού...

Ευχαριστώ, μήπως ξέρεις εάν μπορώ να γράψω και με μικρά γράμματα στα sms;

Edited by NIB

Δεν μπορείς να βάλεις android στο wave προς το παρόν τουλάχιστον. Στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει βέβαια, γιατί το αδελφάκι του wave, το samsung galaxy s, έχει android και έχει ίδιο hardware άρα ίσως είναι σχετικά εύκολο να βγει android για το wave αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αυτή τη στιγμή το bada υστερεί σημαντικά σε σχέση με το android στο θέμα εφαρμογών αλλά μην ξεχνάμε ότι και το android έτσι ήταν και πολύ χειρότερα όταν είχε βγει και ότι μόνο το τελευταίο χρόνο άρχισε να ανεβαίνει στο θέμα εφαρμογών.

Χμ...ευχαριστώ για την απάντησή σου...δεν ξέρω γιατί αλλά το Android με τραβάει περισσότερο...μου αρέσουν τα γραφικά του? δεν ξέρω γιατί...

Το θέμα είναι όμως ότι android βγάζουν και άλλες εταιρείες κινητών, οπότε λογικό είναι να έχει περισσότερη υποστήριξει.

Bada έχει μόνο η samsung, οπότε νομίζω ότι σίγουρα θα είναι ένα σκαλί πιο κάτω στην ποσότητα των εφαρμοφων

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα !!!

Το είδα από κοντά στο Πλαισιο και ασχολήθηκα όσο μπορώ να δώ για κανα 15 λεπτο.

Μου άρεσε αρκετά και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε παρα πολυ, ειδικά η οθόνη και η κατασκευή.

Είμαι 2 χρόνια με το Νοκια Ε71 και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος. Παρόλα αυτά μου έδωσε σύγγενικό πρόσωπο για 2 εβδομάδες περίπου ένα Iphone 3GS, αλλά δεν με έμεινα ευχαριστημένος - προσωπική άποψη - (κλειδωματα πολλά - μπαταρία τουλάχιστον 1-2 φορες την ημερα φόρτιση και μεγλαη εξάρτηση απο Itunes - συχνη σύνδεση με PC).

Πριν προχωρήσω στη αγορά του Wave θα ήθελα πληροφορίες σύμφωνα με τις εμπειρίες σας, οπότε θα με βοηθουσατε αρκετά :

1) Η μπαταρία του σε τί επίπεδα είναι ? Κραταέι τουλάχιτον 2 ημέρες με αρκετή χρήση ? Μιλάω αρκετα και έχω 4 email accounts ( 3 εταιρικά και 1 Gmail).

2) Η διαχείρηση/ παρουσίαση των emails είναι καλή ? (τουλάχιστον πλησιάζει του Iphone π.χ. ?)

3) Το internet είναι γρήγορο ? Συνήθως διαβάζω το Myphone, καποιες εφημερίδες και το web της εταιρείας μου.

4) Διαβάζω ότι οι εφαρμογές του συνεχώς αυξάνονται, αλλά θα μπορώ να βρώ κάποιες εφαρμογές office / pdf / weather ? Επίσης οι εφαρμογές αποθηκευονται στην κάρτα μνήμης ?

5) Δεν θυμάμαι να έχει απαντηθεί, αλλά υπάρχει προγραμμα backup (contacts/calendar/notes etc) και να γίνεται στη κάρτα μνήμης όπως είχα μάθει με τα Νοκια τόσα χρόνια ?

Ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλα θα με βοηθούσε οποιαδήποτε πληροφορία από εσάς που το έχετε δουλέψει τόσο καιρό.

Ευχαριστώ

Πάνος

Τα γραφικά του android δεν έχουν να κάνουν με κάτι, δεν χάνεις τίποτα σε θέμα γραφικών(εκτός ίσως των live backgrounds αλλά και το wave έχει μερικά κολπάκια στο θέμα animation,κλπ). Το μεγάλο πλεονέκτημα του android είναι ότι έχει περισσότερες και καλύτερες εφαρμογές.

Αλλά ξαναλέω, για να φτάσει στο σημείο που είναι τώρα το android, πήρε 2 χρόνια. To bada μόλις τώρα ξεκίνησε, δεν θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στο android. Παρόλα αυτά, το bada είναι σε άπειρα καλύτερη κατάσταση απ' ότι ήταν το android όταν ξεκίνησε.

Πάντως παιδιά πολύ καλό το Bada αν αναλογιστούμε πως είναι η πρώτη του έκδοση...

Σχεδόν καθόλου κρασαρίσματα,εύκολο μενού...προς το παρόν δεν έχει και πολλές εφαρμογές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συναγωνιστεί android/iOS/WinMo/Symbian...Η samsung όμως φαίνεται να έχει επενδύσει αρκετά χρήματα στο bada οπότε δύσκολα θα το αφήσει χωρίς υποστήριξη στο μέλλον...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα !!!

Το είδα από κοντά στο Πλαισιο και ασχολήθηκα όσο μπορώ να δώ για κανα 15 λεπτο.

Μου άρεσε αρκετά και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε παρα πολυ, ειδικά η οθόνη και η κατασκευή.

Είμαι 2 χρόνια με το Νοκια Ε71 και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος. Παρόλα αυτά μου έδωσε σύγγενικό πρόσωπο για 2 εβδομάδες περίπου ένα Iphone 3GS, αλλά δεν με έμεινα ευχαριστημένος - προσωπική άποψη - (κλειδωματα πολλά - μπαταρία τουλάχιστον 1-2 φορες την ημερα φόρτιση και μεγλαη εξάρτηση απο Itunes - συχνη σύνδεση με PC).

Πριν προχωρήσω στη αγορά του Wave θα ήθελα πληροφορίες σύμφωνα με τις εμπειρίες σας, οπότε θα με βοηθουσατε αρκετά :

1) Η μπαταρία του σε τί επίπεδα είναι ? Κραταέι τουλάχιτον 2 ημέρες με αρκετή χρήση ? Μιλάω αρκετα και έχω 4 email accounts ( 3 εταιρικά και 1 Gmail).

2) Η διαχείρηση/ παρουσίαση των emails είναι καλή ? (τουλάχιστον πλησιάζει του Iphone π.χ. ?)

3) Το internet είναι γρήγορο ? Συνήθως διαβάζω το Myphone, καποιες εφημερίδες και το web της εταιρείας μου.

4) Διαβάζω ότι οι εφαρμογές του συνεχώς αυξάνονται, αλλά θα μπορώ να βρώ κάποιες εφαρμογές office / pdf / weather ? Επίσης οι εφαρμογές αποθηκευονται στην κάρτα μνήμης ?

5) Δεν θυμάμαι να έχει απαντηθεί, αλλά υπάρχει προγραμμα backup (contacts/calendar/notes etc) και να γίνεται στη κάρτα μνήμης όπως είχα μάθει με τα Νοκια τόσα χρόνια ?

Ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλα θα με βοηθούσε οποιαδήποτε πληροφορία από εσάς που το έχετε δουλέψει τόσο καιρό.

Ευχαριστώ

Πάνος

1)Η μπαταρία του 2 μέρες με πολύ πασπάτεμα όχι εμένα τουλάχιστον δεν μου κρατάει...Γύρω στην μια με μιαμιση μέρα σε βλέπω να σε βγάζει,βέβαια εγώ το χρησιμοποιώ συνεχώς με το wifi για internet,ίσως με 3g να κράταγε περισότερο...

2)Δεν έχω ιδέα τι να σου πω...πάντως σε σχέση με το pc έχει το σπαστικό του οτί για να ανοίξεις ένα e-mail πρέπει να του κάνεις ανάκτηση πρώτα...

3)Το internet από τον browser του κινητού είναι αρκετά γρήγορο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν συνδέεσαι από wifi...

4)Για αρχεία office και pdf έχει ενσωματομένο το piscel για να τα διαβάζεις αλλά για να τα τροποποιείς δεν υπάρχει κάτι ακόμα...Για καιρό υπάρουν πολλά και διάφορα,widgets κυρίως....Ναι μπορείς να αποθηκεύεις εφαρμογές και στην κάρτα μνήμης..

5)Δυστηχώς όχι ακόμα

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Ευχαριστώ, μήπως ξέρεις εάν μπορώ να γράψω και με μικρά γράμματα στα sms;

οταν γραφεις sms εχει διπλα στο Ζ ενα βελακι. το πατας κι αλλαζει τα κεφαλαια σε μικρα κι αντιστροφα.

1. μπαταρια ισως το μεγαλυτερο + αυτου του κινητου! 1.5 μερα non stop στο wifi κι ακομα ειχε!

2. δν ξερω σε σχεση με το iphone, αλλα ειναι αρκετα καλη.

3. τραγικα γρηγορο!

4. προς το παρον υπαρχει ενας document viewer που ειναι αρκετα καλος, αλλα δν μπορεις ν επεξεργαστεις κειμενα. για καιρο υπαρχουν παρα πολλα widgets. τωρα αλλες εφαρμογες λογικα θα βγουν! υπομονη!

5. δν ξερω να σου απαντησω!

ελπιζω να βοηθησα εστω κ ελαχιστα!:)

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Χμ...ευχαριστώ για την απάντησή σου...δεν ξέρω γιατί αλλά το Android με τραβάει περισσότερο...μου αρέσουν τα γραφικά του? δεν ξέρω γιατί...

Σε καταλαβαίνω και εγώ αυτό έχω πάθει :p

Αυτά τα γραφικά είναι κυρίως της htc είναι το γραφικό περιβάλλον htc sense...Οπότε και να βάλεις android στο wave τα γραφικά του wildfire δεν θα τα έχεις...

To wave είναι σχετικά γυμνό από θέμα γραφικών σε σχέση με το wildfire...όμως αν δεις τον music player του wave θα μείνεις πραγματικά!Δεν υπάρχει το πόσο απίστευτος είναι όταν γυρίζεις σε landscape το κινητό!

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

Σε καταλαβαίνω και εγώ αυτό έχω πάθει :p

Αυτά τα γραφικά είναι κυρίως της htc είναι το γραφικό περιβάλλον htc sense...Οπότε και να βάλεις android στο wave τα γραφικά του wildfire δεν θα τα έχεις...

To wave είναι σχετικά γυμνό από θέμα γραφικών σε σχέση με το wildfire...όμως αν δεις τον music player του wave θα μείνεις πραγματικά!Δεν υπάρχει το πόσο απίστευτος είναι όταν γυρίζεις σε landscape το κινητό!

Χμ...δυσκολεύμαι να πάρω την απόφαση να αγοράσω το Wave :p Μάλλον ερωτεύτηκα το HTC Wildfire ή τελοσπάντων το htc sense που έχουν τα κινητά της HTC :P

Χμ...δυσκολεύμαι να πάρω την απόφαση να αγοράσω το Wave :p Μάλλον ερωτεύτηκα το HTC Wildfire ή τελοσπάντων το htc sense που έχουν τα κινητά της HTC :P

αν σε ενδιαφερουν τοσο πολυ τα γραφικα, ναι πηγαινε σε HTC.

αλλα αν παιξεις λιγο με το wave, θα ερωτευθεις την απιστευτη οθονη του!! :)

κι εγω μεταξυ αυτων των 2 επαιζα, αλλα ειναι λιγο αποτρεπτικη η αναλυση οθονης του wildfire.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

οταν γραφεις sms εχει διπλα στο Ζ ενα βελακι. το πατας κι αλλαζει τα κεφαλαια σε μικρα κι αντιστροφα.

Το ξέρω αλλά εμένα δεν πατιέται, μένει πατημένο/κολλημένο. Εάν αλλάξω σε αγγλικά, πατιέται μια χαρά αλλά στα ελληνικά δεν πατιέται. Ξαναλέω, αυτό είναι μόνο στα sms, αλλού μπορώ να γράψω κανονικά με μικρά ελληνικά γράμματα. Πιστεύω ότι αυτό είναι ώστε να μπορείς να στέλνεις sms με 160 χαρακτήρες.