scos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) το εχω και εγω το 6112, αλλά δυστυχως εχω και εγω το προβλημα με το ξυπνητηρι.. Το αγορασα απο multirama πριν 2 μηνες περιπου και τωρα το εχω αφησει στην ακρη. Πολυ κριμα, γιατι ειχα βολευτει με το dual sim. Ξερει κανεις εαν και το 3212 εχει προβλημα με το ξυπνητηρι; Είχα κι εγώ κάποια προβληματάκια με το ξυπνητήρι μέχρι που άλλαξα τον ήχο κι έβαλα έναν άλλο από τους προεγκαταστημένους (one fine day). Τώρα δουλεύει άψογα. Δοκίμασέ το μπορεί να δουλέψει. Καλημέρα σας. Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό για δώρο, αλλά υπάρχει κάτι που με απασχολεί. Χρησιμοποιώ το Samsung B2100, το οποίο, αν και με ικανοποιεί γενικά, έχει ένα θέμα με το κόμμα (",") στα SMS. Δηλαδή, αν και μπορείς να βάλεις με επανειλημμένα πατήματα του "1" την τελεία και ορισμένα άλλα σύμβολα, ειδικά για το κόμμα πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα τη δίεση# και να επιλέξεις από εκεί το σύμβολο, πράγμα που στα γραπτά μηνύματα είναι σπαστικό (για άλλα σύμβολα το καταλαβαίνω, αλλά με το κόμμα;; :worry:). Για κατόχους λοιπόν, πώς γίνεται η εισαγωγή του κόμματος στα SMS; Μπορείς να το εμφανίσεις με το "1" ή αναγκάζεσαι και σε αυτό το μοντέλο να κάνεις τον ταχυδακτυλουργό; Ευχαριστώ. ΥΓ: επίσης κάπου διάβασα ότι είναι λίγο "αργό" στα SMS. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Δουλεύει κανονικά το κόμμα. Είναι το 2ο στη σειρά μετά την τελεία. Και τελικά έκανα και συγχρονισμό τις επαφές με το nps. Με το outlook δεν δοκίμασα αλλά πρέπει και με αυτό να δουλεύει. Edited December 23, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δουλεύει κανονικά το κόμμα. Είναι το 2ο στη σειρά μετά την τελεία. Και τελικά έκανα και συγχρονισμό τις επαφές με το nps. Με το outlook δεν δοκίμασα αλλά πρέπει και με αυτό να δουλεύει. Eυχαριστώ πολύ για την πληροφορία. :) Για το 2ο; Διάβασα και σε αγγλόφωνο review ότι έχει "μεγάλο lag" στην πληκτρολόγηση. Πόσο μεγάλο είναι το lag, το κάνει δύσχρηστο ή απλώς σε ψιλοκαθυστερεί; Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Φίλε, το τηλέφωνο μπορείς να το δεις ανοικτό σε λειτουργία σε αρκετά καταστήματα. Εγώ το βρήκα ανοικτό στο Public στο Σύνταγμα, στο Media Markt στην Κηφισίας και στα Multirama στο The Mall. Δε μου φάνηκε να καθυστερεί. Νορμάλ το είδα. Μεγαλούτσικο είναι λίγο. Αλλά γενικά καλό μενού είχε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό. Από μπαταρία πως πάει? Το SAR του είναι σε λογικά πλαίσια έτσι? Για μεταχειρισμένο ενδιαφέρομαι αλλά δεν βλέπω να δίνει κανείς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Με 30 εως 45 λεπτα ομιλια περιπου τη μερα κ μερικα μηνυματα μου κραταει ανετα 4 ημερες χωρις να το κλεινω το βραδυ. Για το sar χρησιμοποιουσα bluetooth αλλα με επιαναν τα νευρα μου με την φορτιση ποτε του τηλεφωνου κ ποτε του bluetooth κ τωρα χρησιμοποιω handsfree. Ειναι ενα πολυ καλο απλο τηλεφωνο κ φαινεται σκυλι. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 119 ευρώ το χει στο saturn θεσσαλονίκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Από τιμούλα είναι special. Αν θέλω να δουλεύει η μία κάρτα κ να μην λειτουργεί παράλληλα η 2η πάω σε D880 έτσι?Λόγω sar το ρωτάω αυτό :cool::cool: Με μέτρια χρήση βγάζει 3 μέρες πάντως από ότι βλέπω εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 To sar του είναι μόνο 0,45 όπως δείχνει εδώ http://www.gsmarena.com/samsung_c6112-3018.php όταν δουλεύουν κ οι δύο κάρτες :O ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Από τιμούλα είναι special. Αν θέλω να δουλεύει η μία κάρτα κ να μην λειτουργεί παράλληλα η 2η πάω σε D880 έτσι?Λόγω sar το ρωτάω αυτό :cool::cool: Με μέτρια χρήση βγάζει 3 μέρες πάντως από ότι βλέπω εδώ :) Έχει επιλογή απενεργοποίησης κάρτας φίλε, ή μπορείς απλά να αφαιρέσεις την κάρτα που δεν θες και να δουλεύει μόνο με μία. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jek Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 το συγκεκριμένο κινητό είναι πραγματικά πολύ καλό, το εχει η γυναίκα μου εδώ και 7 μήνες και λειτουργεί άψογα, χρόνος μπαταρίας 4 μέρες περίπου, εύκολο μενού και αλλαγή κάρτας, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι Παράθεση aeromodelistis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Έχει επιλογή απενεργοποίησης κάρτας φίλε, ή μπορείς απλά να αφαιρέσεις την κάρτα που δεν θες και να δουλεύει μόνο με μία. Αυτό είναι το καλύτερο γιατί δεν θέλω να έχω παράλληλα κ τις δύο κάρτες. Από το menu δηλαδή επιλέγω ποια κάρτα θα κλείσω έτσι :O ? Διευκρινιστικά ρωτάω απλώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Αυτό είναι το καλύτερο γιατί δεν θέλω να έχω παράλληλα κ τις δύο κάρτες. Από το menu δηλαδή επιλέγω ποια κάρτα θα κλείσω έτσι :O ? Διευκρινιστικά ρωτάω απλώς.. Έτσι ακριβώς! Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warex Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 το εχω και εγω το 6112, αλλά δυστυχως εχω και εγω το προβλημα με το ξυπνητηρι.. Το αγορασα απο multirama πριν 2 μηνες περιπου και τωρα το εχω αφησει στην ακρη. Πολυ κριμα, γιατι ειχα βολευτει με το dual sim. Ξερει κανεις εαν και το 3212 εχει προβλημα με το ξυπνητηρι; Εγώ πάλι, γιατί δεν βρίσκω καν ξυπνητήρι;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaguarOne Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 καλημέρα, τελικά το σκάλωμα με το ringtone όταν μπαίνει handsfree λύνεται με κάποιο τρόπο? Παράθεση Three centuries of cheap abundant fossil fuel energy have imposed lasting distortions on the modern mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Καλημέρα σας. Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό για δώρο, αλλά υπάρχει κάτι που με απασχολεί. ΥΓ: επίσης κάπου διάβασα ότι είναι λίγο "αργό" στα SMS. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Eυχαριστώ πολύ για την πληροφορία. :) Για το 2ο; Διάβασα και σε αγγλόφωνο review ότι έχει "μεγάλο lag" στην πληκτρολόγηση. Πόσο μεγάλο είναι το lag, το κάνει δύσχρηστο ή απλώς σε ψιλοκαθυστερεί; Ευχαριστώ και πάλι. Όντως το κινητό αργεί λίγο στην πληκτρολόγηση, το κόλπο που βρήκα είναι να πατάω τα πλήκτρα χωρίς να περιμένω να δω στην οθόνη τον χαρακτήρα να εμφανίζεται, δεν με πολυενοχλεί αλλά, δεν στέλνω και μηνύματα. Κατα τα λοιπά είναι πολύ τίμια πρόταση για τα λεφτά του και πολύ εύκολο στην χρήση. Γ. καλημέρα, τελικά το σκάλωμα με το ringtone όταν μπαίνει handsfree λύνεται με κάποιο τρόπο? Ναι, βάζεις bluetooth και ησυχάζεις.. :lol: Edited January 8, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Εγώ πάλι, γιατί δεν βρίσκω καν ξυπνητήρι;; :blink: Menu ---> Organiser ---> Alarms ! ! Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warex Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Menu ---> Organiser ---> Alarms ! ! Θα έπρεπε να το είχα φανταστεί :) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 πως ρυθμίζονται τα speed dials? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 πως ρυθμίζονται τα speed dials? Menu-----> Phonebook----->Favourites Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν είχε απαντήσει κάποιος. Μπορείς να αντιγράψεις τον κατάλογο από τηλέφωνο Νοκια από bluetooth; Χρησιμοποιώντας τις 2 κάρτες sim, υπάρχουν 2 ευρετήρια καταλόγου ή ένα ενιαίο; Εννοώ για τη μνήμη του τηλέφωνου, όχι για τις sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Κατ' αρχήν να ρωτήσω αν η συσκευή διαθέτει καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή. Εμένα μου το έδωσε ένας φίλος και δεν είχε τέτοιο καλώδιο. Έτσι για να πάρω τίς επαφές μου από το Outlook προσπαθώ με το bluetooth:( Προσπαθώ να συγχρονίσω το Samsung c6112 τηλέφωνό μου με το Outlook, για να μεταφέρω τίς επαφές μου στο τηλέφωνο, αλλά μου τα μεταφέρει τελείως λάθος και ακαταλαβίστικα... Όλες οι επαφές έρχονται στο τηλέφωνο σαν "κανένα όνομα" ενω και τα τηλέφωνα εμφανίζοντε με πολλά περισσότερα νούμερα και 5 μηδενικά στο τέλος... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν είχε απαντήσει κάποιος. Μπορείς να αντιγράψεις τον κατάλογο από τηλέφωνο Νοκια από bluetooth; Χρησιμοποιώντας τις 2 κάρτες sim, υπάρχουν 2 ευρετήρια καταλόγου ή ένα ενιαίο; Εννοώ για τη μνήμη του τηλέφωνου, όχι για τις sim. Εγώ μετέφερα από ΝΟΚΙΑ 6220 στο samsung όλες τις επαφές μου με το ΒΤ και χωρίς κανένα πρόβλημα, μεταφέρθηκαν όλα τα πεδία τηλεφώνων και τα γενέθλια ακόμη εκτός από ότι είχα γραμμένο στα notes σε κάθε επαφή όπου μου βγάζει κινέζικα. Τις εγγραφές του ημερολογίου, δεν βρήκα τρόπο πάντως να το κάνω. Γ. Παιδιά καλησπέρα! Κατ' αρχήν να ρωτήσω αν η συσκευή διαθέτει καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή. Εμένα μου το έδωσε ένας φίλος και δεν είχε τέτοιο καλώδιο. Έτσι για να πάρω τίς επαφές μου από το Outlook προσπαθώ με το bluetooth:( Προσπαθώ να συγχρονίσω το Samsung c6112 τηλέφωνό μου με το Outlook, για να μεταφέρω τίς επαφές μου στο τηλέφωνο, αλλά μου τα μεταφέρει τελείως λάθος και ακαταλαβίστικα... Όλες οι επαφές έρχονται στο τηλέφωνο σαν "κανένα όνομα" ενω και τα τηλέφωνα εμφανίζοντε με πολλά περισσότερα νούμερα και 5 μηδενικά στο τέλος... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Ευχαριστώ Καλώδιο σύνδεσης δεν υπάρχει στην συσκευασία, το αγοράζεις έξτρα, αλλά δεν ξέρω κόστος, εγώ έχω βάλει έναν bluetooth adaptor στο λαπτοπ και συνδεομαι με το κινητό μέσω αυτού. Τις επαφές τις πέρασα κατευθείαν από το ΝΟΚΙΑ στο Samsung όπως λέω πιο πάνω. Outlook, δεν χρησιμοποιώ και δεν το έχω καν εγκατεστημένο για να το δοκιμάσω να σου πω. Γ. Edited February 8, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Αγόρασα κ εγώ το εν λόγω κινητό σήμερα. Ωραίο είναι εμφανισιακά, σε κόκκινο το πήρα. Δυστυχώς δεν έχει καλώδιο usb όμως, έχει αγγλικό μενού(!!!) κ όταν έστειλα τις επαφές από το c902 με bluetooth πήρε μερικές κ μετά κάνει επανεκκίνηση!! Αύριο θα πάω να πάρω την απόδειξη κ θα ζητήσω να περάσουν ελληνικό μενού :worry::worry: Ελπίζω να μην αναβοσβήνει μετά :O Από μπαταρία, έχει 3 γραμμές θα το αφήσω να ξεφορτίσει κ θα του κάνω 3 καλές φορτίσεις...Το καπάκι της μπαταρίας πως βγαίνει!!! Θα το σπάσω για να βγάλω τις sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 K εγω ειχα θεμα με το πως να ανοιξω το καπακι. Πηγα σε ενα καταστημα ''Γερμανος'' & ο υπαλληλος μου εδειξε τον τροπο. Παιρνεις ενα μικρο μαχαιρακι κ βαζεις τη μυτη στο κατω μερος στο καπακι εκει που ειναι το βελακι. Πιεζεις ελαφρα & βγαινει. Μη φοβασαι δεν κανεις ζημια γιατι το καπακι εχει ελαστικοτητα! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Ok το κατάφερα τελικά...Αύριο θα πάω να περάσουν ελληνικό menu. Ελπίζω να διαβάζεται το ευρετήριο :O Από μπαταρία καλά πάμε, από χτες το απόγευμα μέχρι τώρα δεν έχει κλείσει :D:D για να κάνω την πρώτη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts