ktsak Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Λοιπον σημερα πηγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ της Καλαμαριας στη Θεσσαλονικη. οσον αφορα στην εμφανιση, ενας ειναι ο χαρακτηρισμος, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Φοβερη αισθηση της συσκευης στα χερια, ειναι σαν να κραταμε ενα τετραδιο. Εχει καταπληκτικη ποιοτητα, ειναι 5 mm παχυ, τελειο. Οσον αφορα τη χρηση μπορω να πω οτι ειναι ιδιο με το iphone, γρηγορο, ειδα ενα τρειλερ μιας ταινιας, επαιξα ενα παιχνιδακι, ειδα βιντεο στο youtube, γενικα ολα ετρεχαν φανταστικα. Τωρα τα υπολοιπα, κυριως τα θεματα Office, μεταφορας αρχειων, προσβασιμοτητας στον αποθηκευτικο χωρο κλπ δεν μπορω να εκφερω γνωμη, μια και δεν μπορεσα να δω κατι περισσοτερο. Παντως επαναλαμβανω, σε θεμα design η συσκευη ΣΚΙΖΕΙ. Ερωτας με πρωτη ματια. Θα μου οπειτε φτανει μονο αυτο ? Λεω πως ΟΧΙ, δεν ειναι αυτο μονο αρκετο. Αλλα ειναι τοσο ελκυστικο το ατιμο .......... :rolleyes: Ξέρει κανείς αν έφεραν ipad για δοκιμή στη Θεσσαλονίκη στο Πλαίσιο στη Τσιμισκή? Αχ θα σε μαλωσω :chair:. Δυο posts παραπανω γραφω οτι το δοκιμασα στο ΠΛΑΙΣΙΟ του Φοινικα (Καλαμαριας). Φαντασου να ηταν σε αλλη σελιδα :X Απ' οτι γραφει και στο site :rtfm: του ΠΛΑΙΣΙΟΥ μονο εκει θα εχουν :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Αχ θα σε μαλωσω :chair:. Δυο posts παραπανω γραφω οτι το δοκιμασα στο ΠΛΑΙΣΙΟ του Φοινικα (Καλαμαριας). Φαντασου να ηταν σε αλλη σελιδα :X Απ' οτι γραφει και στο site :rtfm: του ΠΛΑΙΣΙΟΥ μονο εκει θα εχουν :cool: Δεν το είδα συγγνώμη :O Ολόκληρη Σαλονίκη και μόνο στο Πλαίσιο καλαμαριάς το έχουνε?Πότε θα πάει στα υπόλοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Δεν το είδα συγγνώμη :O Ολόκληρη Σαλονίκη και μόνο στο Πλαίσιο καλαμαριάς το έχουνε?Πότε θα πάει στα υπόλοιπα? Μπα, και στην Αθηνα σε 3 καταστηματα φερανε μονο. Μην ξεχναμε οτι ειναι για demo σκοπους μονο και διαφημηση. Οποτε μην περιμενεις να το δεις αλλου. Πηγαινε στο Φοινικα, αξιζει τον κοπο να το δεις απο κοντα :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Κωστα πηγες τελικα ε? Εγω επεστρεψα κομματια απ'τη σχολη,ηθελα να δω και το keynote για την 4.x Βλεπω πως ηταν θετικη η πρωτη εντυπωση. Αληθεια τι κλιμα επικρατουσε στο Πλαισιο?Χαμος,υστεριες,λιποθυμιες,"δωστο-μου δικο μου ειναι!" ή νορμαλ πραγματα? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Κωστα πηγες τελικα ε? ................. Αληθεια τι κλιμα επικρατουσε στο Πλαισιο?Χαμος,υστεριες,λιποθυμιες,"δωστο-μου δικο μου ειναι!" ή νορμαλ πραγματα? Οδυσσεα, τιποτα απο ολα αυτα. Μονος μου ημουν, εκατσα κανενα 20λεπτο εκει, δεν εμφανιστηκε κανεις αλλος. Μαλλον δεν το ηξερε ο κοσμος, ηταν αδιαφορος, τι να πω :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Καλυτερα ετσι,για να υπαρχει χρονος να το περιεργαστει κανεις με την ανεση του ;) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Οδυσσεα, τιποτα απο ολα αυτα. Μονος μου ημουν, εκατσα κανενα 20λεπτο εκει, δεν εμφανιστηκε κανεις αλλος. Μαλλον δεν το ηξερε ο κοσμος, ηταν αδιαφορος, τι να πω :worry: και σιγα μην ερχοντουσαν και αλλοι...καλα, ακομα με την ipaτατα ασχολειστε?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 και σιγα μην ερχοντουσαν και αλλοι...καλα, ακομα με την ipaτατα ασχολειστε?:wacko: Και με τι να ασχοληθουμε δηλαδη? Για πες εσυ που δεν ασχολεισαι ... :confused: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Μιας κι αναφερθηκε στο keynote, http://img689.imageshack.us/img689/8840/iphoneos40061rmeng.jpg The first day we sold 300,000 iPads, and I want to update you -- as of today we've sold about 450,000." 450.000 σε 6 μερες. :confused: Προσωπικα δεν περιμενα τετοιες πωλησεις-η Αμερικη υποτιθεται οτι ειιναι ακομα σε υφεση. Τοσες πωλησεις δεν μπορει να ειναι τυχαιες. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 και σιγα μην ερχοντουσαν και αλλοι...καλα, ακομα με την ipaτατα ασχολειστε?:wacko: Συνεχιζεις ακαθεκτος παντως εσυ.....μπραβο! Το παραξενο ειναι οτι ενας οπαδος της Μπαρτσελονα(Slate/?) οπως εσυ, συνεχιζεις και μπαινεις καθημερινα στο φορουμ του Ατσαλενιου(ipad) και μας λες ποσο χαλια ειναι η ομαδα μας.ΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.....................Αφου εισαι κλασεις ανωτερος, ασε μας στην ησυχια μας, εχουμε βιτσιο τι να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Μιας κι αναφερθηκε στο keynote, http://img689.imageshack.us/img689/8840/iphoneos40061rmeng.jpg 450.000 σε 6 μερες. :confused: Προσωπικα δεν περιμενα τετοιες πωλησεις-η Αμερικη υποτιθεται οτι ειιναι ακομα σε υφεση. Τοσες πωλησεις δεν μπορει να ειναι τυχαιες. Φίλε Οδυσσέα θα διαφωνήσω μαζί σου στο προς τις πωλήσεις στην Αμερική.... Έκει τα αγοράζουν για να τα σπάνε να τα βάζουν σε μπλέντερ να τα πετάνε από γέφυρα κτλ... Δε λέω ότι δεν είναι καλή η συσκευή αλλά το ότι την αγοράζουν στην Αμερική (χωρίς να θέλω να είμαι ρατσιστής κ συγνώμη αν κάποιος προσβάλεται απ αύτο) δε με πείθει !!!;) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Μιχάλη αναγκαστικά για αυτήν την ΑΓΟΡΑ γίνεται μνεία, μια και στις υπόλοιπες δεν έχει ακόμη διατεθεί. Πάντως δείχνει μια δυναμική αξιόλογη που δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανένα. Εξάλλου ο καθένας μας αγοράζει μια συσκευή με διαφορετικά κριτηρια Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Μιχάλη αναγκαστικά για αυτήν την ΑΓΟΡΑ γίνεται μνεία, μια και στις υπόλοιπες δεν έχει ακόμη διατεθεί. Πάντως δείχνει μια δυναμική αξιόλογη που δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανένα. Εξάλλου ο καθένας μας αγοράζει μια συσκευή με διαφορετικά κριτηρια Κώστα καλημέρα ! μα επειδή καθένας αγοράζει με διαφορετικά κριτήρια γιαυτο αγνοώ κ για τους συγκεκριμένους .... Είναι η λέξη κρίση που δεν έχει επαφή με την νοημοσύνη τους.... Ξανα ζητώ συγνωμή για το ρατσιστικό σχόλιο, αλλά είναι προσωπική άποψη. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι κ στην Ευρώπη θα γίνει ανάρπαστο.:lol::lol: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Κώστα καλημέρα ! μα επειδή καθένας αγοράζει με διαφορετικά κριτήρια γιαυτο αγνοώ κ για τους συγκεκριμένους .... Είναι η λέξη κρίση που δεν έχει επαφή με την νοημοσύνη τους.... Ξανα ζητώ συγνωμή για το ρατσιστικό σχόλιο, αλλά είναι προσωπική άποψη. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι κ στην Ευρώπη θα γίνει ανάρπαστο.:lol::lol: Σωστα. Παρολα αυτα δεν νομιζω οτι εκανες κανενα ρατσιστικο σχολιο. Οντως το οτι αγοραζουν καποιοι κατι μπορει να απεχει παρασαγγας απο τις δικες μας απαιτησεις, επιθυμιες, κριτηρια. Γιαυτο και παντα πραττουμε οτι εμεις θεωρουμε σωστο, αυτο ειναι και το υγιες. Αν καναμε κατι επειδη το κανει πολυς κοσμος και μονο, τοτε θα επρεπε να ανησυχουμε. Καλημερα σε ολους :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thr07 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) Πήγα και εγώ σήμερα και το περιεργάστηκα με την ησυχία μου στο Πλαίσιο στην Βουλιαγμένης. Εκτός από μένα και μια κοπελιά, δεν είχε κανέναν άλλον και οι περισσότεροι πελάτες φαίνεται να μην το γνώριζαν/το προσπερνούσαν παρότι διαφημίζεται με μεγάλες αφίσες έξω από το κατάστημα. Μετά από σχεδόν 15 λεπτά (όταν ήρθε και κάποιος άλλος και ήθελε να παίξει επίσης...) οι εντυπώσεις μου είναι θετικές: πολύ γρήγορο (ειδικά στο internet browsing), λίγες αλλά εντυπωσιακές εφαρμογές που είχε κάνει preload η Apple Hellas, οθόνη πολύ ευκρινής και αρκέτα εντυπωσιακά HD demos videos & photos (είχαν μέχρι και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με την ελληνική σημαία από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου...). Το βρήκα λίγο πιο βαρύ απ'ότι το φανταζόμουν (ειδικά για χειρισμό μ'ένα χέρι) αλλά το πληκτρολόγιο ειδικά σε landscape είναι πολύ μεγάλο και βολεύει μια χαρά ακόμη και για σχετικά πιο μεγάλα κείμενα νομίζω. Σύμφωνα με έναν υπάλληλο του Πλαισίου που μίλησα θα είναι σίγουρα διαθέσιμο στις 15/6 (αλλά όχι ακόμη για pre-orders, αυτές θ'αρχίσουν αρχές Μαίου) και στις εξής τιμές:Wifi -> €599, 16GB; €699, 32GB; €799, 64GB; Wifi & 3G -> €899, 32GB; €999, 64GB. Εχω παραγγείλει το Wifi - 64GB σε κάποιο Ελληνικό internetμάγαζο για €699 (που θεωρώ ότι θα καταλήξει στην Ευρώπη, καθότι πάντα αγοράζουμε εδώ την όποια τιμή USD στό ίδιο νούμερο αλλά σε ευρώ). Τους μίλησα σήμερα και μου είπαν ότι θα το έχω την επόμενη Παρασκευή, για να δούμε...εαν όλα πάνε καλά θα ποστάρω περισσότερες λεπτομερείς εντυπώσεις το επόμενο Σ/Κ. Edited April 9, 2010 by thr07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Πήγα και εγώ σήμερα και το περιεργάστηκα με την ησυχία μου στο Πλαίσιο στην Βουλιαγμένης. Εκτός από μένα και μια κοπελιά, δεν είχε κανέναν άλλον και οι περισσότεροι πελάτες φαίνεται να μην το γνώριζαν/το προσπερνούσαν παρότι διαφημίζεται με μεγάλες αφίσες έξω από το κατάστημα. Μετά από σχεδόν 15 λεπτά (όταν ήρθε και κάποιος άλλος και ήθελε να παίξει επίσης...) οι εντυπώσεις μου είναι θετικές: πολύ γρήγορο (ειδικά στο internet browsing), λίγες αλλά εντυπωσιακές εφαρμογές που είχε κάνει preload η Apple Hellas, οθόνη πολύ ευκρινής και αρκέτα εντυπωσιακά HD demos videos & photos (είχαν μέχρι και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με την ελληνική σημαία από την παρέλαση της 25η Μαρτίου...). Το βρήκα λίγο πιο βαρύ απ'ότι το φανταζόμουν (ειδικά για χειρισμό μ'ένα χέρι) αλλά το πληκτρολόγιο ειδικά σε landscape είναι πολύ μεγάλο και βολεύει μια χαρά ακόμη και για σχετικά πιο μεγάλα κείμενα νομίζω. Σύμφωνα με έναν υπάλληλο του Πλαισίου που μίλησα θα είναι σίγουρα διαθέσιμο στις 15/6 (αλλά όχι ακόμη για pre-orders, αυτές θ'αρχίσουν αρχές Μαίου) και στις εξής τιμές:Wifi -> €599, 16GB; €699, 32GB; €799, 64GB; Wifi & 3G -> €899, 32GB; €999, 64GB. Εχω παραγγείλει το Wifi - 64GB σε κάποιο Ελληνικό internetμάγαζο για €699 (που θεωρώ ότι θα καταλήξει στην Ευρώπη, καθότι πάντα αγοράζουμε εδώ την όποια τιμή USD στό ίδιο νούμερο αλλά σε ευρώ). Τους μίλησα σήμερα και μου είπαν ότι θα το έχω την επόμενη Παρασκευή, για να δούμε...εαν όλα πάνε καλά θα ποστάρω περισσότερες λεπτομερείς εντυπώσεις το επόμενο Σ/Κ. Τις τιμές τις βρίσκω εξωφρενικά μεγάλες και δεν νομίζω ότι μπορούν να αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Φιλικά πάντα. :) 500 δολλάρια == 600 ευρώ? Αυτό δεν είναι ληστεία... Είναι κάτι άλλο..... Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Πήγα και εγώ σήμερα και το περιεργάστηκα με την ησυχία μου στο Πλαίσιο στην Βουλιαγμένης. Εκτός από μένα και μια κοπελιά, δεν είχε κανέναν άλλον και οι περισσότεροι πελάτες φαίνεται να μην το γνώριζαν/το προσπερνούσαν παρότι διαφημίζεται με μεγάλες αφίσες έξω από το κατάστημα. Μετά από σχεδόν 15 λεπτά (όταν ήρθε και κάποιος άλλος και ήθελε να παίξει επίσης...) οι εντυπώσεις μου είναι θετικές: πολύ γρήγορο (ειδικά στο internet browsing), λίγες αλλά εντυπωσιακές εφαρμογές που είχε κάνει preload η Apple Hellas, οθόνη πολύ ευκρινής και αρκέτα εντυπωσιακά HD demos videos & photos (είχαν μέχρι και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με την ελληνική σημαία από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου...). Το βρήκα λίγο πιο βαρύ απ'ότι το φανταζόμουν (ειδικά για χειρισμό μ'ένα χέρι) αλλά το πληκτρολόγιο ειδικά σε landscape είναι πολύ μεγάλο και βολεύει μια χαρά ακόμη και για σχετικά πιο μεγάλα κείμενα νομίζω. Σύμφωνα με έναν υπάλληλο του Πλαισίου που μίλησα θα είναι σίγουρα διαθέσιμο στις 15/6 (αλλά όχι ακόμη για pre-orders, αυτές θ'αρχίσουν αρχές Μαίου) και στις εξής τιμές:Wifi -> €599, 16GB; €699, 32GB; €799, 64GB; Wifi & 3G -> €899, 32GB; €999, 64GB. Εχω παραγγείλει το Wifi - 64GB σε κάποιο Ελληνικό internetμάγαζο για €699 (που θεωρώ ότι θα καταλήξει στην Ευρώπη, καθότι πάντα αγοράζουμε εδώ την όποια τιμή USD στό ίδιο νούμερο αλλά σε ευρώ). Τους μίλησα σήμερα και μου είπαν ότι θα το έχω την επόμενη Παρασκευή, για να δούμε...εαν όλα πάνε καλά θα ποστάρω περισσότερες λεπτομερείς εντυπώσεις το επόμενο Σ/Κ. Καταρχήν τις εφαρμογές δεν τις είχε φορτωμένες η Apple Hellas αλλά ήταν οι default που έχει το ipad. Το Πλαίσιο κατά πάσα πιθανότητα δεν τις έφερε μέσω της isquare! Από κει και πέρα οι τιμές που σου είπαν ειδικά για το 3g στα 64gb είναι αστείες και λυπάμαι αλλα ...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thr07 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) Οπως είπα οι τιμές είναι πάντα με βάση ότι μου είπε ο υπάλληλος του Πλαισίου, αλλά δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση εαν τελικά το λανσάρανε στην αγορά σ'αυτά τα επίπεδα (το expansys έχει απ'ότι είδα ακόμη πιο εξωφρενικέςτιμές για early adopters...). Συμφωνώ και επαυξάνω ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές με την καλύτερη δυνατή λύση την απευθείας αγορά από Αμερική αλλά με διάφορα θέματα π.χ. τελωνείο, δασμούς κλπ. Το δείγμα που είδα στο Πλαίσιο είχε sticker από πίσω της Apple Hellas οπότε δεν γνωρίζω εαν ξεκινούν την απευθείας διανομή στην αγορά κάτι που ακουγόταν για πολύ καιρό...στο επίσημο site της Apple υπάρχει ήδη section υπό κατασκευή για την Apple Hellas. Ρώτησα τον υπάλληλο και μου είπε ότι το πήραν απ'ευθείας από την Apple, αλλά όλες αυτές οι πληροφορίες είναι με επιφύλαξη, θα δούμε τι θα γίνει τελικά... Edited April 9, 2010 by thr07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 600 !!! Να το χαίρονται !!! Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Από τις 450.000 συσκευές που πωλήθηκαν, θα ήθελα να δω το ποσοστό των mac users. Στις ΗΠΑ ότι και να βγάλει η Apple, θα το αγοράσουν άμεσα οι mac users, επειδή πρέπει να στηρίξουν την εταιρεία... Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) Το είδα και εγώ από κοντά.Η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσιάστηκα.Εντάξει ένα μεγάλο ipod είναι.Η πλοήγηση στο ίντερνετ είναι βέβαια πολύ καλή σε αυτή την οθόνη.Από κει και πέρα δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάσει. Δοκίμασα και ένα racing παιχνιδάκι και μου φάνηκε κάπως εκνευριστικό να κουνάω δεξιά αριστερά ολόκληρη τη συσκευή και επίσης είχε κολλήματα.Κατανοώ βέβαια ότι είναι δείγμα αλλά αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που σχημάτισα. Επίσης αν το κρατάς πολύ ώρα στο ένα χέρι είναι λίγο κουραστικό. Εγώ όταν διάβαζα τις φήμες για το τότε "iSlate" περίμενα να φορούσε ένα κανονικό mac os και όχι μια μορφή mobile os.Για μένα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι φορούσε iphone os ήταν η πλήρης απογοήτευση. Αυτά προς το παρόν:) Edited April 9, 2010 by zafos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Από τις 450.000 συσκευές που πωλήθηκαν, θα ήθελα να δω το ποσοστό των mac users. Στις ΗΠΑ ότι και να βγάλει η Apple, θα το αγοράσουν άμεσα οι mac users, επειδή πρέπει να στηρίξουν την εταιρεία... Τι άλλο θα ακούσω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Από τις 450.000 συσκευές που πωλήθηκαν, θα ήθελα να δω το ποσοστό των mac users. Στις ΗΠΑ ότι και να βγάλει η Apple, θα το αγοράσουν άμεσα οι mac users, επειδή πρέπει να στηρίξουν την εταιρεία... Το οτι πιθανως αυτοι οι χρηστες ειναι ευχαριστημενοι απο τα προιοντα της εταιριας Apple το αποκλειεις ? Και γιατι να στηριξουν ταχα την εταιρια ? Θα τους τα δωσει τζαμπα ? Τα 50 εκατομμύρια !!!!! που έχουν φτάσει οι παγκόσμιες πωλήσεις του iPhone, σου λεει κατι ? Και αυτοι για να στηριξουν την εταιρια τα αγορασαν ? Ηυταν ολοι συνεννοημενοι ? Ελεος βρε παιδια, η αυθαιρεσια και ο μηδενιασμος παει συννεφο. Ειπαμε δεν συμπαθειτε την Apple, δεν σας αρεσουν τα προιοντα της, αλλα τοσο πια? Τετοια απαξιωση ? Ημαρτον !!!!! Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Το οτι πιθανως αυτοι οι χρηστες ειναι ευχαριστημενοι απο τα προιοντα της εταιριας Apple το αποκλειεις ? Και γιατι να στηριξουν ταχα την εταιρια ? Θα τους τα δωσει τζαμπα ? Τα 50 εκατομμύρια !!!!! που έχουν φτάσει οι παγκόσμιες πωλήσεις του iPhone, σου λεει κατι ? Και αυτοι για να στηριξουν την εταιρια τα αγορασαν ? Ηυταν ολοι συνεννοημενοι ? Ελεος βρε παιδια, η αυθαιρεσια και ο μηδενιασμος παει συννεφο. Ειπαμε δεν συμπαθειτε την Apple, δεν σας αρεσουν τα προιοντα της, αλλα τοσο πια? Τετοια απαξιωση ? Ημαρτον !!!!! Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.Δηλαδή δεν θα πω ότι οι υψηλές πωλήσεις οφείλονται αποκλειστικά σε "apple funs" αλλά ούτε ότι τα προϊόντα της εν λόγω εταιρίας αξίζουν 100%. Όμως και εγώ κλίνω περισσότερο προς το πρώτο.Και εξηγώ:Όταν ήμουν πριν λίγο καιρό στις ΗΠΑ πραγματικά κατάλαβα τί θα πει η φράση "αμερικανάκια". Οι άνθρωποι εκεί (και κυρίως οι νεότεροι) δέχονται ότι τους πλασάρουν.Έχουν γίνει μάζα.Όλοι μα ΟΛΟΙ που έβλεπα στο δρόμο είχανε είτε iphone είτε blackberry. Δεν έβλεπες άλλων εταιριών κινητά.Μόνο αυτά τα δύο.Αναρωτιέμαι εκεί δεν ξέρουν τί είναι nokia,samsung,lg κλπ ? Έβλεπες παιδιά 15-20 χρονών με blackberry.Εμένα αυτό μου φαίνεται άκυρο. Συμπέρασμα:Στις ΗΠΑ ο κόσμος μπορεί να δεχτεί πολύ ευκολότερα ότι του πλασάρουν και να ακολουθήσει τη μόδα.Θα μου πεις αυτοί είναι χαζοί και εμείς έξυπνοι?Όχι, αλλά εδώ δεν υπάρχει τέτοια εμπορική προπαγάνδα (γιατί διαφήμιση ΔΕΝ το λες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.Δηλαδή δεν θα πω ότι οι υψηλές πωλήσεις οφείλονται αποκλειστικά σε "apple funs" αλλά ούτε ότι τα προϊόντα της εν λόγω εταιρίας αξίζουν 100%. Όμως και εγώ κλίνω περισσότερο προς το πρώτο.Και εξηγώ:Όταν ήμουν πριν λίγο καιρό στις ΗΠΑ πραγματικά κατάλαβα τί θα πει η φράση "αμερικανάκια". Οι άνθρωποι εκεί (και κυρίως οι νεότεροι) δέχονται ότι τους πλασάρουν.Έχουν γίνει μάζα.Όλοι μα ΟΛΟΙ που έβλεπα στο δρόμο είχανε είτε iphone είτε blackberry. Δεν έβλεπες άλλων εταιριών κινητά.Μόνο αυτά τα δύο.Αναρωτιέμαι εκεί δεν ξέρουν τί είναι nokia,samsung,lg κλπ ? Έβλεπες παιδιά 15-20 χρονών με blackberry.Εμένα αυτό μου φαίνεται άκυρο. Συμπέρασμα:Στις ΗΠΑ ο κόσμος μπορεί να δεχτεί πολύ ευκολότερα ότι του πλασάρουν και να ακολουθήσει τη μόδα.Θα μου πεις αυτοί είναι χαζοί και εμείς έξυπνοι?Όχι, αλλά εδώ δεν υπάρχει τέτοια εμπορική προπαγάνδα (γιατί διαφήμιση ΔΕΝ το λες). Ωραία εγώ να δεχθώ πως στην Αμερική κυριαρχεί αυτή η άποψη με τα «αμερικανακια». Στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο ποια τάση κυριαρχεί; Τα «ελληνακια»; Ρε παιδιά μην γινόμαστε αφελείς. Το οτι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει το καλύτερο τμήμα marketing είναι η μια αλήθεια. Η άλλη αλήθεια είναι ομως πως δεν μπορούν να πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Κάτι θα βλέπουμε όλοι εμείς που αγοράζουμε προϊόντα της apple. Δεν νομίζω πως είμαστε παντελώς άσχετοι από τεχνολογια και αγοράζουμε ότι είναι στη μόδα η ότι μας πλασαρουν. Να είμαστε λίγο λογικοι. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts