ababapanos Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 τελικα θα ερθει ποτε στην Ελλαδα επισημα , να πεσουν οι τιμες? η θα το περνουμε απο το εξωτερικο? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 τελικα θα ερθει ποτε στην Ελλαδα επισημα , να πεσουν οι τιμες? η θα το περνουμε απο το εξωτερικο? Καλή ερώτηση που την έχει πολύς κόσμος αλλά νομίζω ότι κανείς δεν ξέρει ακόμα και έχουμε μπει στον Νοέμβρη. Κρίμα είναι. ¨Ετσι όπως πάει μάλλον καλύτερα να περιμένει κανείς να πάρει το ipad 2g σε 6-7 μήνες από το εξωτερικό, που θα έχει και κάμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Παιδιά, σύμφωνα με έγκυρη πηγή, το iPad θα έρθει πριν τις γιορτές. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επίσημες κουβέντες με την Apple για την επίσημη εισαγωγή στην Ελλάδα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα στο flipboard. Πολλά tweets που είναι στα ελληνικά όχι όμως όλα μου τα βγάζει με ερωτηματικά. Το χει κανεις άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evrorm Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Παιδιά μια ερώτηση που δεν βρήκα την απάντηση στο forum. To ipad Wi-fi κάνει tethering με κινητά android . Δεν εννοώ να έχει γίνει jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Παιδιά μια ερώτηση που δεν βρήκα την απάντηση στο forum. To ipad Wi-fi κάνει tethering με κινητά android . Δεν εννοώ να έχει γίνει jailbreak. Το iPad δεν κάνει tethering γενικά μόνο με jailbrake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koseft Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Παιδιά μια ερώτηση που δεν βρήκα την απάντηση στο forum. To ipad Wi-fi κάνει tethering με κινητά android . Δεν εννοώ να έχει γίνει jailbreak. αναλογα τι εννοεις με το tethering. Καποια κινητα οπως το galaxy s μπορουν να μοιρασουν την 3g συνδεση μεσω wifi, με το froyo νομιζω αυτο θα μπορουν να το κανουν ολα τα κινητα που το φορανε. Αν μιλας ομως για internet πανω απο bluetooth τοτε μαλλον θελεις jailbreak. Παράθεση iPad - Galaxy S Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Σήμερα είδα οτι τα έχουν φέρει όλα τα μοντέλα ipad σε προσφορά στο Getitnow. Έχει πολύ καλές τιμές σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά στο skoutz. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 (edited) Πράγματι πολύ καλές τιμές θα έλεγα. Οι καλύτερες που έχω δει έως τώρα στην Ελλάδα. Edited November 5, 2010 by energetic Ειχα γραψει κατα λαθος "Η" αντι για "Οι" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Παιδιά καλημέρα.Έχει κανείς δοκιμάσει τον skyfire browser στο ipad; Παίζει κανονικά ή είναι σε ανάλυση μόνο για iphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Πράγματι πολύ καλές τιμές θα έλεγα. Η καλύτερες που έχω δει έως τώρα στην Ελλάδα. Άντε να πέσουν κ οι τιμές στα μεταχειρισμένα γιατί είναι πολυ Πανω ακόμα... Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Παιδιά καλημέρα.Έχει κανείς δοκιμάσει τον skyfire browser στο ipad; Παίζει κανονικά ή είναι σε ανάλυση μόνο για iphone; Δεν τον εχω δει ακομα στο AppStore μαλλον για αυτο το λογο αν και ειχα διαβασει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στο Ελληνικο AppStore ακομα γενικοτερα. Αν ειναι μονο για το iPhone, τοτε θα παιζει σε x2 στο iPad. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Εγώ το κατέβασα απο το installous αλλά είναι μόνο για iphone. Τώρα δεν ξέρω αν έχει ή θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση για ipad. Πάντως δουλεύει μια χαρά, τουλάχιστον με το youtube που το δοκίμασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Σήμερα είδα οτι έχουν διαθέσιμο και το μικρό το 16άρι wi-fi στα 499.. πολύ καλή τιμή, αν σκεφτείς οτι μεταχειρισμένα δίνουν με τόσα.. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Εγώ το κατέβασα απο το installous αλλά είναι μόνο για iphone. Τώρα δεν ξέρω αν έχει ή θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση για ipad. Πάντως δουλεύει μια χαρά, τουλάχιστον με το youtube που το δοκίμασα... Ναι, αλλα το youtube ειναι ηδη σε HTML5, και παιζει κανονικα σε iPhone και iPad. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 Σήμερα είδα οτι έχουν διαθέσιμο και το μικρό το 16άρι wi-fi στα 499.. πολύ καλή τιμή, αν σκεφτείς οτι μεταχειρισμένα δίνουν με τόσα.. Αν σκεφτείς ότι το πήρα καινούργιο 570 το καλοκαίρι απο γνωστό που φέρνει πράγματα απο Αγγλία, η τιμή είναι πάρα πολύ καλή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 το update για ποτε το περιμενουμε περιπου??:O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 99% μέχρι το τέλος της εβδομάδας Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Και εγώ που διάβαζα για μέσα στην βδομάδα διαβασααν Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 99% μέχρι το τέλος της εβδομάδας +1... Πολύ σύντομα δηλαδή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Παιδια τη γνωμη σας... Ειμαι μεταξυ του 32GB WiFi και του 16GB WiFi + 3G. Η τιμη ειναι περιπου 20 ευρω παραπανω στο συνολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest kvargiam Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 32GB WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Απο τα παραπανω θα επαιρνα με το 3G. Δε θα σου λειψουν τα GB πιστευω. Να φανταστεις εγω εχω το 64αρι και ουτε τα 16GB δεν εχω φτασει ακομα και το γεμιζω με πολλα. Ασε που αν δεν εχεις Wifi καπου, εχεις το 3G. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 και εγω στο 3G κλεινω... μιας και εχει και GPS! Το wifi μοντελο ΔΕΝ εχει GPS. Το παραγγειλα!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Σωστος και καλοριζικο λοιπον. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts