domal Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Μηπως μπορει καποιος που εχει ασχοληθει λιγο περισσοτερο, γιατι τωρα το επιασα πρωτη φορα και τα εκανα θαλασσα, να δωσει γενικες ρυθμισεις για το calibre. Το δοκιμασα με ενα pdf και μου βγαζει το κειμενο νουμερα και συμβολα.:D http://mac-larissa.blogspot.com/2010/04/ipad.html Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 http://mac-larissa.blogspot.com/2010/04/ipad.html Ευχαριστω πολυ για το λινκ, απλα νομιζα οτι πρεπει να κανεις κατι λιγο πιο εξειδικευμενο για να εμφανιστουν τα Ελληνικα σωστα. Οτι δοκιμαζω μεχρι στιγμης δεν μου τα εμφανιζει σωστα.......ισως να φταιει το συγκεκριμενο pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 http://www.engadget.com/2010/07/07/how-to-install-flash-on-your-jailbroken-ipad-for-real/ @te_salat Κώστα το δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Εψαξα το .deb στο google, το κατεβασα, το έκανα εγκατάσταση με το ifile. Έκανα μια επανεκινηση και πλέον όπου έχει flash μου εμφανίζει ένα μεγάλο κόκκινο F, το παταω και παίζει. Παρά πολλά φλασακι είναι συμβατά και παίζουν απροβληματιστα. Επίσης όταν το κάνω εγκατάσταση έτσι μου το εμφανίζει και στο cydia οπότε μπορώ να το απεγκαταστησω οπότε θέλω πολύ εύκολα. Α, να πω πως δουλεύει με όλους τους browsers, εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον icab. Γενικώς νομίζω πως είναι πολύ ακινδυνο να το δοκιμάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ευχαριστω πολυ για το λινκ, απλα νομιζα οτι πρεπει να κανεις κατι λιγο πιο εξειδικευμενο για να εμφανιστουν τα Ελληνικα σωστα. Οτι δοκιμαζω μεχρι στιγμης δεν μου τα εμφανιζει σωστα.......ισως να φταιει το συγκεκριμενο pdf Διάλεξε ένα μέρος του κειμένου, αντιγράψε το και επικολλησε το σε κάποια άλλη εφαρμογή (notes, word κλπ). Αν δεν εμφανίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες μην παιδευεσαι άδικα, η γραμματοσειρα που χρησιμοποίησαν για να φτιαξουν το PDF δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 http://www.engadget.com/2010/07/07/how-to-install-flash-on-your-jailbroken-ipad-for-real/ @te_salat Κώστα το δοκιμασες; Χριστοφορε πολυ καλο, δεν το δοκιμασα γιατι δεν μου χρειαζεται, αλλα μολις βρω χρονο θα το κανω. Οποτε κανεις κανα ταξιδακι να βρουμε τροπο να σου στειλω χρηματα μπας και μου βρεις κανα camera kit γιατι χρησιμοποιω πλεον το ipad παρα πολυ στην δουλεια μου και δεν υπάρχει παντα η δυνατοτητα μετφορας αρχειων με αλλο τροπο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Χριστοφορε πολυ καλο, δεν το δοκιμασα γιατι δεν μου χρειαζεται, αλλα μολις βρω χρονο θα το κανω. Οποτε κανεις κανα ταξιδακι να βρουμε τροπο να σου στειλω χρηματα μπας και μου βρεις κανα camera kit γιατι χρησιμοποιω πλεον το ipad παρα πολυ στην δουλεια μου και δεν υπάρχει παντα η δυνατοτητα μετφορας αρχειων με αλλο τροπο. λοιπον οταν ημουν Λοδινο πριν 15 μερες ρωτησα για καμερα κιτ γιατι θυμηθηκα που ηθελες. δυστυχως παντου θελουν 25 μερες για να σου παραδοσουν. δεν ξερω γιατι τοση καθυστερηση. κανονικα επρεπε ως αξεσουαρ να υπαρχει αφθονο! απο καταστημα που εχει την αντιπροσωπεια της Apple εδω στην Κύπρο μπορω να εχω σε 2 εβδοαμαδες. αλλα κανει 40 ευρω! Edited July 7, 2010 by christoforos258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 λοιπον οταν ημουν Λοδινο πριν 15 μερες ρωτησα για καμερα κιτ γιατι θυμηθηκα που ηθελες. δυστυχως παντου θελουν 25 μερες για να σου παραδοσουν. δεν ξερω γιατι τοση καθυστερηση. κανονικα επρεπε ως αξεσουαρ να υπαρχει αφθονο! απο καταστημα που εχει την αντιπροσωπεια της Apple εδω στην Κύπρο μπορω να εχω σε 2 εβδοαμαδες. αλλα κανει 40 ευρω! οκ κουμπαρε θα το δω και αν ειναι σου λεω γιατι με τα μεταφορικα και με τα εξοδα wester union μαλλον θα ελθει μια η αλλη. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Διάλεξε ένα μέρος του κειμένου, αντιγράψε το και επικολλησε το σε κάποια άλλη εφαρμογή (notes, word κλπ). Αν δεν εμφανίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες μην παιδευεσαι άδικα, η γραμματοσειρα που χρησιμοποίησαν για να φτιαξουν το PDF δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή σου. Το pdf και στο pc και στο ibooks παιζει μια χαρα, το calibre τα κανει σαλατα στο convert. Τωρα θα μου πεις γιατι ρε μπουφο παιδευεσαι αφου παιζει το pdf, απλα για την φιγουρα στο γυρισμα της σελιδας. * Edited July 7, 2010 by sakis009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Τα PDF readers απεικονίζουν σωστά τους χαρακτήρες ωστόσο το calibre πρέπει να αναγνωρίσει την γραμματοσειρα για να το μετατρέψει. Κι αυτό μπορείς να το δεις μόνο αν προσπαθήσεις να αντιγραψεις το κείμενο σε κάποιον text editor. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 οκ κουμπαρε θα το δω και αν ειναι σου λεω γιατι με τα μεταφορικα και με τα εξοδα wester union μαλλον θα ελθει μια η αλλη. Ευχαριστω. Αύριο πάω Λονδίνο, άμα βρω στην Regent str. θα πάρω μερικά, αν θέλεις μπορώ να σου το στείλω και στο Cairo, αρκεί να πας να το πάρεις από αεροδρόμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) Εψαξα το .deb στο google, το κατεβασα, το έκανα εγκατάσταση με το ifile. Έκανα μια επανεκινηση και πλέον όπου έχει flash μου εμφανίζει ένα μεγάλο κόκκινο F, το παταω και παίζει. Παρά πολλά φλασακι είναι συμβατά και παίζουν απροβληματιστα. Επίσης όταν το κάνω εγκατάσταση έτσι μου το εμφανίζει και στο cydia οπότε μπορώ να το απεγκαταστησω οπότε θέλω πολύ εύκολα. Α, να πω πως δουλεύει με όλους τους browsers, εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον icab. Γενικώς νομίζω πως είναι πολύ ακινδυνο να το δοκιμάσετε.Πολύ ενδιαφέρον! Ακόμα όμως αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζει video. Μπορείς να δεις π.χ. blinkx ή τις skai? Το αρχείο είναι το Frash-0.01.deb? Edited July 8, 2010 by con Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ξαφνικά προέκυψε πρόβλημα συγχρονισμού, ενώ βλέπει τη συσκευή κανονικά, και μπορώ να μεταφέρω αρχεία π.χ. pdf στο Pdf Pro, δεν κάνει συγχρονισμό και μου πετάει το The required disc cannot be found !!! Καμιά ιδέα ; Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Ξαφνικά προέκυψε πρόβλημα συγχρονισμού, ενώ βλέπει τη συσκευή κανονικά, και μπορώ να μεταφέρω αρχεία π.χ. pdf στο Pdf Pro, δεν κάνει συγχρονισμό και μου πετάει το The required disc cannot be found !!! Καμιά ιδέα ; Τρεξε ξανα το setup του iTunes για να γινει επανεγκατασταση. Μην φοβασαι δεν θα χαθει τιποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί κάποιοι επιμένουν για χρήση μηχανικου πληκτρολογιου στο iPad. Γράφω αρκετά πιο γρήγορα και πιο σωστά απ ότι στο MacBook. Όλα μου τα mail τα στέλνω αποκλειστικά με το iPad. Πολύ γρήγορο πληκτρολόγιο, εύκολες αλλαγές και η αίσθηση της αφής μαζί με την αυτόματη διόρθωση είναι το κάτι άλλο. Ποτέ δεν έβαζαν τόνους πριν.:p Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί κάποιοι επιμένουν για χρήση μηχανικου πληκτρολογιου στο iPad. Γράφω αρκετά πιο γρήγορα και πιο σωστά απ ότι στο MacBook. Όλα μου τα mail τα στέλνω αποκλειστικά με το iPad. Πολύ γρήγορο πληκτρολόγιο, εύκολες αλλαγές και η αίσθηση της αφής μαζί με την αυτόματη διόρθωση είναι το κάτι άλλο. Ποτέ δεν έβαζαν τόνους πριν.:p Ελα μου ντε , με το ipad γραφεις πολυ πιο γρηγορα ...... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Μαλλον δεν βολευει αυτους που γραφουν με τυφλο συστημα. Χωρις αφη στους δεικτες σου χανεις ευκολα την θεση σου επανω στο πληκτρολογιο.* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Μαλλον δεν βολευει αυτους που γραφουν με τυφλο συστημα. Χωρις αφη στους δεικτες σου χανεις ευκολα την θεση σου επανω στο πληκτρολογιο.* ΣΩΣΤΟΣ , τι ειπες τωρα , εγραψες ..... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Καλημέρα Αρχίζω να φορτώνω το Ipad μου με applications και ψάχνω να βρώ κάποια εφαρμογή που να μπορώ να παρουσιάσω σειρά φωτογραφιών (δείγματα της δουλειάς μου). Θα μπορούσα απλά να έχω τις φώτό στις σειρά μέσα σε ένα φάκελο και να κάνω απο εκεί τη παρουσίαση.. όμως όοοοοχι.. η apple έχει δαιφορτεική άποψη και κάνει import τις φωτό ανα ημ. δημιουργίας και όχι αλφαβητικά... χμμμ... Ετσι λοιπόν προσανατολίζομαι είτε σε κάποια εφαρμογή (οικονομική αν ειναι δυνατόν) που να παίζει power point ή pdf... Σχετικά με το pdf έχω διαβάσει οτι κάποιες εφαρμογές ΔΕΝ βλέπουν τις φωτό αλλά μόνο το κείμενο. Ομως τα δικά μου pdf θα ειναι στην ουσία ενα slideshow απο φωτό απο τις εικόνες που θα τις έχω κανει export σαν pdf.. Έχετε να προτείνετε κάποιες εφαρμογές? Το GoodReader και το IAnnotate βλέπουν φωτό (τα έψαξα αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη)? Μπορούν να κάνουν slideshow φωτό με fade in/out? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Εφαρμογή που μπορείς να κανεις φακέλους με τις φωτογραφίες σου χωρίς να τις αποθκεύει μυστήρια όπως το "photos" είναι το private media folders. Δεν εχει transitions αλλά έχει το πολύ καλό interface του photos. Σήμερα δοκίμασα το Isip για κλήσεις μέσω voip (απο wifi πάντα). Δουλέυει άψογα. Επίσης δοκίμασα τα location services με ένα τυχαίο wifi Που πέτυχα στον δρόμο, μια χαρά δουλεύουν, μόνο με τα δικά μου router δεν... Τέλος Η καινουρια έκδοση του yxplayer 1.0.2 έχει υποστήριξη για εξωτερικούς υπότιτλους .srt. Δεν δοκίμασα ελληνικούς γιατί δεν είχα εδώ στο γραφείο, αλλά ένα επεισόδιο με αγγλικους που έβαλα τους έπαιζε άψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Μαλλον δεν βολευει αυτους που γραφουν με τυφλο συστημα. Χωρις αφη στους δεικτες σου χανεις ευκολα την θεση σου επανω στο πληκτρολογιο.* Μαθαινεις πολυ γρηγορα την θεση των πληκτρων. Κοιτω ελαχιστα το πληκτρολογιο οταν γραφω γιατι γνωριζω την θεση. Δεν ειναι ακριβως το πραγματικο τυφλο συστημα αλλα μου επιτρεπει να γραφω αρκετα γρηγορα. Μια βδομαδα τωρα με το ελληνικο πληκτρολογιο και πραγματικα γραφω πιο γρηγορα απ οτι με το κανονικο πληκτρολογιο. Καλημέρα Αρχίζω να φορτώνω το Ipad μου με applications και ψάχνω να βρώ κάποια εφαρμογή που να μπορώ να παρουσιάσω σειρά φωτογραφιών (δείγματα της δουλειάς μου). Θα μπορούσα απλά να έχω τις φώτό στις σειρά μέσα σε ένα φάκελο και να κάνω απο εκεί τη παρουσίαση.. όμως όοοοοχι.. η apple έχει δαιφορτεική άποψη και κάνει import τις φωτό ανα ημ. δημιουργίας και όχι αλφαβητικά... χμμμ... Ετσι λοιπόν προσανατολίζομαι είτε σε κάποια εφαρμογή (οικονομική αν ειναι δυνατόν) που να παίζει power point ή pdf... Σχετικά με το pdf έχω διαβάσει οτι κάποιες εφαρμογές ΔΕΝ βλέπουν τις φωτό αλλά μόνο το κείμενο. Ομως τα δικά μου pdf θα ειναι στην ουσία ενα slideshow απο φωτό απο τις εικόνες που θα τις έχω κανει export σαν pdf.. Έχετε να προτείνετε κάποιες εφαρμογές? Το GoodReader και το IAnnotate βλέπουν φωτό (τα έψαξα αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη)? Μπορούν να κάνουν slideshow φωτό με fade in/out? Ευχαριστώ πολύ! Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω φιλε μου. Οχι για παρουσιαση αλλα για γρηγορη ευρεση των φωτογραφιων που δειχνουν τους κωδικους που παραγει η εταιρεια μας. Στο κινητο μου δεν εχω κανενα προβλημα γιατι υπαρχει εφαρμογη που σου επιτρεπει να ορισεις πως θα ταξινομουνται κλπ. Στο ipad, αναγκαστικα να τις μετατρεψω σε PDF και να τις εντοπιζω ευκολα και γρηγορα μεσω του Good Reader. Πραγματικα λειπει μια τετοια εφαρμογη και θα πρεπει η apple να δινει την δυνατοτητα ρυθμισης ταξινομισης των φωτογραφιων καθε φακελου με το ονομα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 kgian, σε ευχαριστλω για το τιπ, θα τη ψάξω την εφαρμοφή που προτείνεις.. te_salat, το ίδιο πρόβλημα έχουν πάαααρα πολλοί άλλοι... είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που έκαναν. Κάτι ακούγεται όμως οτι σε αναβάθμιση του λειτουργικού μπορεί να αλλάξει αυτό αλλά μέχρι τότε... Το GoodReader δηλαδή "βλέπει" και αναπαράγει κανονικά τις φωτό στα pdf? Στην ουσιά τα δικά μου pdf αρχεία κάθε σελίδα θα ειναι φωτό.. Πάντως... είναι παραγματικά απόλαυση η οθόνη.. τα σκίτσα, και 3d renderings δείχνουν εκλπηκτικά... Κάτι ακούγεται οτι η εταιρία που βγάζει τα pongo stylus ( http://www.macworld.com/article/152461/2010/07/tenone_concept.html ) εχει μια εφαρμογή για να κάνει pressure sensitive stylus αλλά υπάρχουν κάποια θέματα... για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 9, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω φιλε μου. Οχι για παρουσιαση αλλα για γρηγορη ευρεση των φωτογραφιων που δειχνουν τους κωδικους που παραγει η εταιρεια μας. Στο κινητο μου δεν εχω κανενα προβλημα γιατι υπαρχει εφαρμογη που σου επιτρεπει να ορισεις πως θα ταξινομουνται κλπ. Στο ipad, αναγκαστικα να τις μετατρεψω σε PDF και να τις εντοπιζω ευκολα και γρηγορα μεσω του Good Reader. Πραγματικα λειπει μια τετοια εφαρμογη και θα πρεπει η apple να δινει την δυνατοτητα ρυθμισης ταξινομισης των φωτογραφιων καθε φακελου με το ονομα. Κώστα, δεν ξέρω πως γίνεται η κατηγοριοποίηση όταν οι φωτογραφίες βρίσκονται σε κάποιο φάκελο ωστόσο εάν τις έχεις περάσει στο iPhoto τότε μπορείς να τις ταξινομήσεις σε albums και να ορίσεις τη σειρά με την οποία θα εμφανίζονται. Με τον συγχρονισμό, περνάνε στο iPad με τη σειρά που βρίσκονται στα albums του iPhoto. Μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο κατηγοριοποίησης από το tab View: http://img651.imageshack.us/img651/2344/screenshot20100709at408.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 te_salat, το ίδιο πρόβλημα έχουν πάαααρα πολλοί άλλοι... είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που έκαναν. Κάτι ακούγεται όμως οτι σε αναβάθμιση του λειτουργικού μπορεί να αλλάξει αυτό αλλά μέχρι τότε... Το GoodReader δηλαδή "βλέπει" και αναπαράγει κανονικά τις φωτό στα pdf? Στην ουσιά τα δικά μου pdf αρχεία κάθε σελίδα θα ειναι φωτό.. Εγω μετατρεπω τις φωτο μου σε PDF τις βαζω σε φακελους ανα θεμα και ζιπαρω καθε φακελο. Μετα τους ριχνω στο Good reader και τους ξεζιπαρω μεσα απ αυτο. Ειναι ετοιμες. Δεν εχω δοκιμασει αν γινεται παρακολουθηση δηλαδη να ανοιγουν αυτοματα μια μια γιατι δεν χρησιμοποιω κατι τετοιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Κώστα, δεν ξέρω πως γίνεται η κατηγοριοποίηση όταν οι φωτογραφίες βρίσκονται σε κάποιο φάκελο ωστόσο εάν τις έχεις περάσει στο iPhoto τότε μπορείς να τις ταξινομήσεις σε albums και να ορίσεις τη σειρά με την οποία θα εμφανίζονται. Με τον συγχρονισμό, περνάνε στο iPad με τη σειρά που βρίσκονται στα albums του iPhoto. Μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο κατηγοριοποίησης από το tab View: http://img651.imageshack.us/img651/2344/screenshot20100709at408.png Aυτό Περικλη φαντάζομαι ισχύει μόνο εαν έχεις mac ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts