Jump to content

Sony Ericsson Elm

greek_aeras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλο αυτο!:)

Αλλα τι οθονη σκοτεινη και ερμη ειν'αυτη μ'αυτον τον κ.λ0αισθητηρα..?

Αποφασισε για μενα η se να μου κανει οικονομια στη μπαταρια...?

Δεν πανε καλα...

• Απαντήσεις 523
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλο μηνα!Εχω και εγω το elm περιπου 3 μηνες και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.Το μονο που εχω παρατιρησει ειναι οτι μερικες φορες οταν καλει καποιος δεν χτιπαει..φενετε η κληση αλλα δεν ακουγετε ο ηχος (ειναι σαν να το εχεις βαλει στο αθορηβο).Το εψαξα λιγο και εμαθα οτι μια παρτιδα απο αυτα ειχε προβλημα και κολαει σε κατασταση αναμονης,αν το αναφερεις στο καταστημα που το πειρες γινετε αντικατασταση προιντος και στο αλαζουν αυτοματος.Μεσα στην ατυχια μου πριν 4-5 μερες μου επεσε κατω ''εφαγε γερη σουπα'' σε κιλιομενη σκαλα..αν εξερεσω ενα σιμαδακι που εκανε δεν επαθε τιποτα..,ουτε πορτακι ανοιξε ουτε εσβησε τιποτα απολητος,δουλεβει οπως πρωτα.

Παιδια αντιμετοπίζω πρόβλημα με το wifi. ενώ βρίσκω συνδέση (δημόσια) και συνδέεται κανονικά όταν πηγαίνω να πληγηθώ στο browser μου βγάζει πρόβλημα. κατι άκουσα ότι πρέπει να φτιάχω προφιλ κλπ αλλα δεν ξέρω τι ακριβως ρυθμίσεις χρειάζεται. το προφιλ που έχω ως τώρα είναι απο τις ρυθμίσεις wap που έλαβα απο τη cosmote. ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? ψάχνω εδώ και μέρες αλλα δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα...

Επίσης το mini opera λειτουργεί στο elm?

Παιδια αντιμετοπίζω πρόβλημα με το wifi. ενώ βρίσκω συνδέση (δημόσια) και συνδέεται κανονικά όταν πηγαίνω να πληγηθώ στο browser μου βγάζει πρόβλημα. κατι άκουσα ότι πρέπει να φτιάχω προφιλ κλπ αλλα δεν ξέρω τι ακριβως ρυθμίσεις χρειάζεται. το προφιλ που έχω ως τώρα είναι απο τις ρυθμίσεις wap που έλαβα απο τη cosmote. ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? ψάχνω εδώ και μέρες αλλα δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα...

Επίσης το mini opera λειτουργεί στο elm?

Μαλλον εχεις επιλεξει συνδεση μονο με cosmote wap,και νομιζω οτι θελει απανεκινηση,Πηγενε ρυθμησεις-γενικες-ολικη επαναφορα-επαναφορα ρυθμισεων.(προσοχη:οχι επναφορα ολων γιατι θα χασεις αρχεια απο τη μνημη του τηλεφωνου).

Για παράδειγμα διάβασα κάπου ότι μερικές φορές αν σε καλούν δεν χτυπάει και ούτε λειτουργεί η δόνηση ή ότι χάλασε....(μάλλον όμως αυτό οφείλεται σε κινητά από ένα συγκεκριμένο κατάστημα στην Αθήνα και μήνες πριν)ή ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τη σύνδεση wifi γενικώς διάβασα όλες τις συζητήσεις από τις προιγούμενες σελίδες...δηλαδή είμαι μια καλή αγορά....????:D

Αυτό ισχύει ότι δεν ακούγετε όταν κτυπάει ορισμένες φορές γιατί το έχω κι εγώ, να σου πω την αλήθεια με έχει ξενερώσει αυτό. Με το wifi δεν έχω συναντήσει πρόβλημα. Τελικά το πείρες?

Καλησπέρα.

Αγόρασα και εγώ το Elm και έχω σχετικά καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα,παρατήρησα όμως κάτι που με προβλημάτισε.Όταν κλειδώνω το πληκτρολόγιο και η οθόνη πρόκειται να σβήσει,γίνεται άσπρη στιγμιαία και αμέσως μετά σβήνει.Είναι φυσιολογικό αυτό ; Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Μπορεί να γίνει συγχρονισμός των επαφών μεταξύ 2 διαφορετικών κινητών μέσω του Sony Ericsson PC Suite; Είχα ένα Κ810 και τώρα αγόρασα το Elm. Τις επαφές του Κ810 τις έχω αποθηκεύσει στο Sony Ericsson PC Suite. Μπορώ να τις περάσω στο Elm;

Οχι. Σβηνει σταδιακα..

Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος ;

Μήπως η οθόνη μου είναι ελλατωματική ;

Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος ;

Μήπως η οθόνη μου είναι ελλατωματική ;

για μισό δευτερόλεπτο είναι άσπρη. μην αγχώνεσαι:rolleyes:

Μαλλον εχεις επιλεξει συνδεση μονο με cosmote wap,και νομιζω οτι θελει απανεκινηση,Πηγενε ρυθμησεις-γενικες-ολικη επαναφορα-επαναφορα ρυθμισεων.(προσοχη:οχι επναφορα ολων γιατι θα χασεις αρχεια απο τη μνημη του τηλεφωνου).

ευχαριστώ φίλε. θα το κοιτάξω και θα ενημερώσω!!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μπορεί να γίνει συγχρονισμός των επαφών μεταξύ 2 διαφορετικών κινητών μέσω του Sony Ericsson PC Suite; Είχα ένα Κ810 και τώρα αγόρασα το Elm. Τις επαφές του Κ810 τις έχω αποθηκεύσει στο Sony Ericsson PC Suite. Μπορώ να τις περάσω στο Elm;

ναι μπορείς!

Πως γίνετε;

για μισό δευτερόλεπτο είναι άσπρη. μην αγχώνεσαι:rolleyes:

στο δικο μου ΔΕΝ γινεται..

Ενα αλλο που εγω παρατηρησα, ειναι οτι στο ιδιο σημειο με την ιδια καρτα sim και καλωντας το ιδιο ατομο, το σημα του ειναι εξαιρετικα ασταθες και προβληματικο, εν αντιθεσει στις ιδιες κλησεις, με c905, με w595, ή nokia 6700, x2 και αλλες συσκευες που πειραματιστηκα..

Το ιδιο προβλημα με το ασταθες σημα, παρατηρησα παλιοτερα και με το yari, και με το aino παντως.. Δεν ξερω τι στην ευχη εχουν κανει εκει στην s.e....

Edited by antonio_r

Καλησπέρα κι από μένα.

Έχω το τηλέφωνο εδώ και περίπου 4 μήνες. Διάβασα σχετικά με το πρόβλημα ότι δεν ακούγεται το τηλέφωνο ορισμένες φορές στην κλήση. Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί αλλά λύθηκε όταν επέλεξα προσωπικό μου ήχο. Από τότε έχω κάνει και update και δεν έχω ξαναπαρατηρήσει κάτι.

Το βασικό πρόβλημα που είχα εγώ ήταν στο φακό του τηλεφώνου. Το φως του φακού από την αρχή τρεμόπαιζε, δεν ήταν σταθερό. Τον τελευταίο καιρό, όποτε ενεργοποιούσα το φακό, τις μισές μόνο φορές ενεργοποιούνταν. Μέχρι εδώ και περίπου 2 εβδομάδες που φαίνεται να 'χει παίξει εντελώς και δεν ανάβει. Δεν ανάβει ούτε με manually, ούτε μέσω της κάμερας. Θα το πάω πίσω, τί άλλο να κάνω.

2 παράπονα προς την SE:

- Εκνευριστικό το να μην υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης της προσαρμογής φωτεινότητας ανάλογα με το εξωτερικό φως

- Δυστυχώς εξακολουθεί να μην υπάρχει κλειδωμα/ξεκλείδωμα συσκευής με password.

Το έχω εδώ και περίπου 1 εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πολύ καλό το wifi και σε ταχύτητα και σε λήψη

Το gps βολεύει πολύ αλλά όχι για κάθε μέρα (τρώει μπαταρία)

Επίσης έκανα αναβάθμιση λειτουργικού (πολύ χρήσιμη επιλογή) μέσω wifi

Πολύ λειτουργικό γενικά

στο δικο μου ΔΕΝ γινεται..

Ενα αλλο που εγω παρατηρησα, ειναι οτι στο ιδιο σημειο με την ιδια καρτα sim και καλωντας το ιδιο ατομο, το σημα του ειναι εξαιρετικα ασταθες και προβληματικο, εν αντιθεσει στις ιδιες κλησεις, με c905, με w595, ή nokia 6700, x2 και αλλες συσκευες που πειραματιστηκα..

Το ιδιο προβλημα με το ασταθες σημα, παρατηρησα παλιοτερα και με το yari, και με το aino παντως.. Δεν ξερω τι στην ευχη εχουν κανει εκει στην s.e....

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το 3G;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το δικό μου πρόβλημα είναι πολύ πιο απλό από των άλλων και μου συμβένει πρώτη φόρα. Όταν αγόρασα το κηνιτό η αναφορά παράδοσης ήταν ενεργοποιημένη αλλά με κάποιο τρόπο έχει απενεργοποιηθεί! Έχω ψάξει όλο το κηνιτό αλλά δεν μπόρεσα να βρω πως ενεργοποιήτε. Ας βοηθήσει κάποιος :O

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το 3G;

Οχι. Το πρωτο που κανω, ειναι να το απενεργοποιησω οταν παιρνω μια συσκευη.

Και οταν λεω οτι εχει εξαιρετικα ασταθες σημα, αυτο φαινεται - αντικατοπτριζεται και στην ποιοτητα συνομιλιας.

Ειμαι σε περιοχη που παντα εχω φουλ σημα με ολες τις συσκευες.

Εκτος απο το ελμ, που παντα ανεβοκατεβαινει το σημα του.. Ακουω τον αλλον με μικροδιακοπες κλασματος δευτερολεπτου, που αν εχεις την συγκριση, παραλληλα, με αλλες συσκευες την ιδια στιγμη, (dual sim οπως εχω εγω) σε κλησεις προς τον ιδιο συνδρομητη, κανει μπαμ η διαφορα. Το ιδιο ακριβως συνεβαινε και με ενα aino που ειχα.

Αυτο, οπως ξαναειπα, δεν συμβαινει ουτε με c905, ουτε με w595, ουτε με κανενα μου nokia.

Κι υστερα σου λεει, μεγαλο sar ( οπως το ελμ), ισον και καλο σημα.. Δεν ισχυει με τιποτα αυτο.

Το δικό μου πρόβλημα είναι πολύ πιο απλό από των άλλων και μου συμβένει πρώτη φόρα. Όταν αγόρασα το κηνιτό η αναφορά παράδοσης ήταν ενεργοποιημένη αλλά με κάποιο τρόπο έχει απενεργοποιηθεί! Έχω ψάξει όλο το κηνιτό αλλά δεν μπόρεσα να βρω πως ενεργοποιήτε. Ας βοηθήσει κάποιος :O

Μενού - Μηνύματα - Μηνύματα - Ρυθμίσεις - Αναφορά παράδοσης - Ενεργό.

Λογικά αυτό που σου λεει lykos3333 θα δουλέψει; Μήπως άλλαξες κάρτα SIM;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

γεια σας παιδια!!σκεφτομαι να παρω και γω το συγκεκριμενο μοντελο της s.e. που φαινεται εντυπωσιακο...

εσεις που το εχετε καιρο σας εχει παρουσιασει σοβαρα προβληματα??ρωταω γιατι ειχα το c902 που μου παρουσιασε μπολικα...ειδικα με ενδιαφερει το wifi και η ποιοτητα ομιλιας κατα τη διαρκεια κλησης...μου συστηνετε να το προτιμησω?

Ναι άλλαξα. Έχει σημασία? Και εγώ από εκεί που μου λεέι ο λύκος έψαχνα αλλά δεν υπάρχει τέτια επιλογή!

Ναι άλλαξα. Έχει σημασία? Και εγώ από εκεί που μου λεέι ο λύκος έψαχνα αλλά δεν υπάρχει τέτια επιλογή!

Ποια επιλογή δεν υπάρχει;

γεια σας παιδια!!σκεφτομαι να παρω και γω το συγκεκριμενο μοντελο της s.e. που φαινεται εντυπωσιακο...

εσεις που το εχετε καιρο σας εχει παρουσιασει σοβαρα προβληματα??ρωταω γιατι ειχα το c902 που μου παρουσιασε μπολικα...ειδικα με ενδιαφερει το wifi και η ποιοτητα ομιλιας κατα τη διαρκεια κλησης...μου συστηνετε να το προτιμησω?

Δεν το έχω αρκετό καιρό, αλλά συγκεκριμένα το wifi και η ποιότητα ομιλίας, είναι πάρα πολύ καλά.

Edited by multiPetros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για πολλαπλή παράθεση χρησιμοποιείστε το κουμπάκι που βρίσκεται τέρμα δεξιά. Για οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=vb3_reading_posting#faq_vb3_replying

• The title was changed to Sony Ericsson Elm