mhtsos87 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Παιδιααααααααααα αν γινετε να μου στειλει καποιος οδηγιες στα ελληνικα πως γινετε να κανω debrand (vodafone εχω) στο vivaaaaz!!(γιατι απο αγγλικα δεν κατεχουμε)ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailerderten1 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 εαν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου στειλεις και εμενα ενα pm με οδηγειες και links για την εγκατασταση της εφαρμογης;; σε ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 (edited) Στο vivaz εχει screen protector από την μάνα του? Εμένα μου φαίνεται πως ναι. Κάνω λάθος? Να βάλω και άλλο? Όταν το βλέπω από πλάγια... βλέπω ότι είδη έχει κάνει γρατζουνιες και το έχω 5 μέρες μόνο. Edited July 31, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 εχει ζελατινα απο την μανα του μπροστα.και εμενα μου ειχε χαλασει γρηγορα αλλα στο ebay βρισκεις πολλα καλουδια για το κιν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Στο vivaz εχει screen protector από την μάνα του? Εμένα μου φαίνεται πως ναι. Κάνω λάθος? Να βάλω και άλλο? Όταν το βλέπω από πλάγια... βλέπω ότι είδη έχει κάνει γρατζουνιες και το έχω 5 μέρες μόνο. Δεν εχει screen protector εχει μια μεμβρανη, η οποια, οπως ειδες και εσυ γρατζουνιεται ευκολα. Παραγγειλε screen protector και αντικατεστησε την καλυτερα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Πρόβλημα εδώ και 4-5 ημέρες: Ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο και η οθόνη σκοτεινή χτυπάει τηλέφωνο. Το κινητό μένει σκοτεινό χωρίς ίχνος δραστηριότητας ενώ ακούγεται κανονικά ο ήχος κλήσης. Πατάω το πλήκτρο μενού για να δω ποιος με καλεί αλλά τίποτα... Πατάω πλαϊνά κουμπιά τίποτα. Πατάω το on-off στιγμιαία αλλά τίποτα. Συνεχίζει να κοιμάται:mad::lol::p Όταν πατήσω το πράσινο πλήκτρο το κινητό ανάβει ακαριαία και μιλάω κανονικά. Με το κόκκινο η κλήση ακυρώνεται ως πρέπει. Δεν έχω βάλει κανένα νέο πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες Έκατσα και το ξαλάφρωσα από κάποια παιχνίδια που τα είχα μόνο για δοκιμή αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα το κινητό ήταν σταθερό σαν βράχος... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Πρόβλημα εδώ και 4-5 ημέρες: Ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο και η οθόνη σκοτεινή χτυπάει τηλέφωνο. Το κινητό μένει σκοτεινό χωρίς ίχνος δραστηριότητας ενώ ακούγεται κανονικά ο ήχος κλήσης. Πατάω το πλήκτρο μενού για να δω ποιος με καλεί αλλά τίποτα... Πατάω πλαϊνά κουμπιά τίποτα. Πατάω το on-off στιγμιαία αλλά τίποτα. Συνεχίζει να κοιμάται:mad::lol::p Όταν πατήσω το πράσινο πλήκτρο το κινητό ανάβει ακαριαία και μιλάω κανονικά. Με το κόκκινο η κλήση ακυρώνεται ως πρέπει. Δεν έχω βάλει κανένα νέο πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες Έκατσα και το ξαλάφρωσα από κάποια παιχνίδια που τα είχα μόνο για δοκιμή αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα το κινητό ήταν σταθερό σαν βράχος... Αν εχεις βαλει καποιο προγραμμα για ξεκλειδωμα πληκτρων οπως πχ.το fingerprint η το nunlock μπορει να φταιει αυτο. Αλλιως φορματ και παλι απ την αρχη... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Αν εχεις βαλει καποιο προγραμμα για ξεκλειδωμα πληκτρων οπως πχ.το fingerprint η το nunlock μπορει να φταιει αυτο. Αλλιως φορματ και παλι απ την αρχη... Δεν έβαλα τίποτα τέτοιο... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris125 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Παιδια επειδη σκεφτομαι να παρω το Vivaz που μπορω να το βρω unbranded? Απο e-shop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Εγώ το πήρα πριν 6 μέρες unbranded από multirama 319 ευρώ. Μπορώ να δω πόσο τις % έχει ακόμα μπαταριά? όπως στα παλιά sony ericsson? Edited August 1, 2010 by multiPetros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Μπορω να δω ποσο τις % εχει ακομα η μπαταρια για να σβησει? οπως στα παλια sony ericsson? αν του έχεις βάλει το spb ναι ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Κρίμα. Ήταν ένα ατού αυτό τον sony ericsson. Ευχαριστώ θα το το βάλω το πρόγραμμα. Edited August 1, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Εγώ το πήρα πριν 6 μέρες unbranded από multirama 319 ευρώ. Ναι, φαινεται οτι ειναι σε προσφορα αυτη τη στιγμη και ειναι παρα πολυ καλη τιμη, οποτε, αν και δεν ειμαι καθολου φαν των multirama, σπευστε... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Δεν θυμάμαι αν έχουν ξανααναφερθεί,σας τα βάζω για όποιον τα χρειαστεί. Vivaz Secret Menu Codes Enter these secret menu codes in your phone keypad. 1) *#06# = displays your phones IMEI number. 2) *#0000# = Displays The Software (firmware) version installed in your phone 3) *#2820# = Displays the bluetooth address of your phone 4) *#62209526# = Displays the wifi MAC address 5) *#92702689# = Displays the total call time of the phone 6) *#7780# = Performs a soft reset of the phone. all the phone settings,profiles,themes will be reset. 7) *#7370# = Performs a full reset.. all your contacts, notes and other data including the phone settings will be brought back to factory default. 8) Press red, green, red, red, green,red = Enter to the service menu. here you can test many functions of the phone like display, microphone, flash, speakers etc... Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 καλησπερα!!!χθες μου εκλεισε το κιν κατα τη διαρκεια της νυχτας και αφου ηταν πληρως φορτισμενο.ξερουμε τι παιζει με αυτο το θεμα?αααα,να πω οτι η ταν η πρωτη φορα που ειχα εξαντληση πληρως την μπαταρια πριν το φορτισω(αν και δε νομιζω να παιζει ρολο). Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punto2003 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παιδια καλησπερα... μια ερωτησουλα να κανω...Κατεβαζω απο τον υπολογιστη μου ενα βιντεακι σε αναλυση 720p απο youtube με youtube downloader και το βαζω στο vivaz το οποιο το βλεπει ομως σαν αρχειο μουσικης.Αν το μετατρεψω ομως σε PSP video (H.264 mp4)το παιζει κανονικα σαν video.Το ερωτημα ειναι αν με τη μετατροπη το βιντεακι παραμενει σε αναλυση 720p και αν οχι πως μπορω τελικα να περναω HD video απο youtube στο vivaz?? Eυχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Μια καλή εφαρμογή που κάνει αυτό που ζητάς http://youtube-hd-transfer.en.softonic.com Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John302 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ηχογράφιση κλήσης στο vivaz η γενικά αν υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punto2003 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Μια καλή εφαρμογή που κάνει αυτό που ζητάς http://youtube-hd-transfer.en.softonic.com το θεμα ειναι οτι οι downloaders κατεβαζουν το αρχεια σε μορφη MP4 video. Το υποστηριζει αυτο τον τυπο το vivaz?νομιζω πως οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) το θεμα ειναι οτι οι downloaders κατεβαζουν το αρχεια σε μορφη MP4 video. Το υποστηριζει αυτο τον τυπο το vivaz?νομιζω πως οχι.. Ναι και χωρίς να έχεις extra εφαρμογή. Για του λόγου το αληθές το βίντεο που γράφει από την κάμερα του είναι σε μορφή .mp4. Όποτε? Edited August 3, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punto2003 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 εγω τα βαζω στο κινητο και δυστηχως τα βλεπει μονο σαν αρχεια μουσικης.Δηλαδη αναπαραγει κανονικα τον ηχο,αλλα δε παιζει την εικονα. Τι να φταιει αραγε????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Υπάρχουν αρχεία ήχου σε μορφή .mp4 και αρχεία video σε μορφή .mp4. Είναι θέμα κωδικοποιήσεις του αρχείου. Άρα αυτό που έβαλες ήταν αρχείο ήχου. Αν κάνω λάθος να με διόρθωση κάποιος. Edited August 3, 2010 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punto2003 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 εβαλα αρχειο video που κατεβασα σε μορφη video .mp4 και σιγουρα ηταν video.δυστηχως ομως δεν ανηγει την εικονα. για το βινεο η κωδικοποιηση ειναι H264-MPEG-4 AVC δηλαδη ακριβως ιδια με αυτη που εχουν τα βιντεακια που υπηρχαν ηδη μεσα στο κινητο.Η αναλυση ειναι 1280Χ720p.Tι να φταιει αραγε και δεν παιζει??? Δεν ξερω αν καποιος εχει καταφερει να βαλει HD video στο κινητο και να τα δει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Eιναι εφικτο να δουλεψει το google maps μεσω συνδεσης του pc μου? Αυτο το εκανε το htc 4242 (iolite) To vivaz? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Eιναι εφικτο να δουλεψει το google maps μεσω συνδεσης του pc μου? Αυτο το εκανε το htc 4242 (iolite) To vivaz? Τι εννοείς? Με wifi? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts