zxr Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ο Geotech22 εννοεί αυτό που σου έγραψα παραπάνω. Ταχύτερο κλείδωμα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογη εφαρμογή για Symbian. Για Android σίγουρα υπάρχει. Ρίξε μια ματιά για εφαρμογές εντοπισμού κινητών σε περίπτωση κλοπής. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό clock app...;;; Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Παιδια το απλο το Vivaz, περιπου ποσο μπορεις να το δωσεις τωρα? (πληροφοριακα για την "αξιολογηση" ειναι 2 ετων σε παρα πολυ καλη κατασταση και χωρις προβληματα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Maximum 50€ και τραβηγμένο από τα μαλλιά (άποψη μου πάντα) Ένας φίλος μου δεν έχει βρει να το δώσει ακόμα στα 40-50.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Κανα 70αρι με 80αρι φευγει στις αγγελιες. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Κανα 70αρι με 80αρι φευγει στις αγγελιες. 70-80 παίρνεις se mini (του 11) που είναι και κινητό. Μακάρι να φεύγουν τόσο όμως (κοιτάω τις αγγελίες και δεν φεύγουν :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Σας ευχαριστω ολους παιδια... Ενος φιλου ειναι και θελει να το δωσει αλλα επεσα μεσα στο οτι δεν αξιζει, απ'οτι βλεπω... Καλυτερα να το κρατησει για δευτερο, να υπαρχει ενα σε ωρα αναγκης, ετσι κ αλλιως δεν το εχει αναγκη το 50αρικο αυτος :mad: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FotisNT Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Καλημέρα παιδιά. Μου έδωσαν ένα Vivaz Pro με χαλασμένη οθόνη, την οποία αντικατέστησα, αλλά μετά από αυτό κατάλαβα ότι δεν ήταν το μόνο χαλασμένο σε αυτό το κινητό. Το κινητό με το που το ανοίγω, δείχνει την οθόνη με το λογότυπο της Sony Ericsson, μετά με πάει να βάλω το pin της sim και μετά πάει στον ..."παράδεισο". Κολλάει άσπρη οθόνη... Από το pc δεν μπορώ να κάνω τίποτα, γιατί το κινητό είναι ρυθμισμένο σε USBmode και δεν μπορώ να το αλλάξω σε PC suite.. Καμιά ιδέα κάτι?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Καλημέρα παιδιά. Μου έδωσαν ένα Vivaz Pro με χαλασμένη οθόνη, την οποία αντικατέστησα, αλλά μετά από αυτό κατάλαβα ότι δεν ήταν το μόνο χαλασμένο σε αυτό το κινητό. Το κινητό με το που το ανοίγω, δείχνει την οθόνη με το λογότυπο της Sony Ericsson, μετά με πάει να βάλω το pin της sim και μετά πάει στον ..."παράδεισο". Κολλάει άσπρη οθόνη... Από το pc δεν μπορώ να κάνω τίποτα, γιατί το κινητό είναι ρυθμισμένο σε USBmode και δεν μπορώ να το αλλάξω σε PC suite.. Καμιά ιδέα κάτι?? :worry: Δοκίμασε να εγκαταστήσεις πάλι το λογισμικό με το Sony Update Service. Το κινητό το συνδέεις κλειστό οπότε δεν έχει σημασία η ρύθμιση που λες. Εκτός αν θέλεις να ανακτήσεις δεδομένα πρώτα από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FotisNT Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 (edited) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μου διέφευγε το SEUS. Δυστυχώς απέτυχε και αυτή η διαδικασία... :( Την επαναλαμβάνω και δεύτερη φορά μήπως και..... εντιτ: Τπτ πάλι... :-( Edited September 23, 2012 by FotisNT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FotisNT Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Τελικά έφταιγε η μπαταρία. Ήταν αχρησιμοποίητη για πολύ καιρό και ήθελε μερικούς κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης για να δουλέψει σωστά. Τέλος καλό, όλα καλά!! spaul ευχαριστώ και πάλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Καλησπέρα, θα μπω στη διαδικασία να ανοίξω ένα Vivaz μιας φίλης, γιατί της έπεσε σε νερό και παρότι "στέγνωσε(!)" στον ήλιο και δούλευε μια χαρά κανα μήνα τώρα μερικά "κουμπιά" στο touch δεν πατιούνται όπως λέει, και ψάχνω κάποιο καλό οδηγό, έχω βρει μερικούς αλλα κολλάω στο θέμα του digitizer και της κόλλας που διάβασα πως έχει... Για να ξεκολλήσει το κάνω με πιστολάκι και το ανοίγω προσεκτικά, για να το συναρμολογήσω πάλι πρέπει να περάσω καινούργιο digitizer; Το παλιό δεν έχει κόλλα και "αχρηστεύεται"? :) Edited September 27, 2012 by tomahawk1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Χεραιτώ την παρέα!Ρίξ'τε μιά ματιά,για να μη συμβεί και σε εσάς! Το Vivaz της κορούλας μου κολούσε σε αρκετές περιπτώσεις και σκέφτηκα vα ξαναπεράσω το sw μπας και στρώσει. Έκανα το σχετικό backup με το sony pc companion 2.1 (που ούτε κι αυτό μου το επέστρεψε ολόκληρο, στην επαναφορά είχε τσεκαρισμένες τις 2 μόνο απο τις 4 επιλογές του backup κι'ούτε μου επέτρεψε να τις τσεκάρω) και το πιό βασικό για την κορούλα μου στο νέο πεδίο "Γραπτά μηνύματα" της εφαρμογής έσωσα τα sms της στις αρχειοθήκες δημιουργώντας τους αντίστοιχους φακέλλους "εισερχόμενα" και "σταλθέντα". Στη συνέχεια με την εφαρμογή Update Service ξαναπέρασα το sw επιτυχώς και φυσικά τα sms έλλειπαν πλέον απ'τη συσκευή, όπως και οι επαφές της,οι οποίες όμως επανήλθαν με το backup (χάθηκαν όμως αδικαιολόγητα οι σημειώσεις στο ημερολόγιό της για το λόγο που περιέγραψα πιό πάνω) και το χειρότερο ήρθε όταν διαπίστωσα οτι δεν μπορούσα να μεταφέρω με κανένα τρόπο τα sms απο τις αρχειοθήκες στη συσκευή!!! Μετά απο μία ώρα έρευνας το μόνο που κατάφερα ήταν να τα στείλω με το pc companion στο φάκελλο με τα "πρόχειρα" μηνύματα της συσκευής, αλλά σε όλα χάθηκε η αυθεντική ημ/νία παραλαβής/αποστολής (αντικ/θηκε με την ημ/νία της "επέμβασης") και ο αποστολέας συνοδεύεται με τη φράση "...μέσω τάδε PC user" ! Έχει τύχει σε κάποιον και τα κατάφερε καλύτερα ??? Θα του ήμουν υπόχρεος,η κόρη μου θα κάνει αρκετές ημέρες να μου ξαναμιλήσει!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Τα μηνύματα μπορείς να τα πάρεις με ένα copy-paste. Αποθηκεύονται στο E:\Private\1000484b\Mail2 αν έχει επιλέξει την κάρτα μνήμης ή στο C:\Private\1000484b\Mail2 αν έχεις επιλέξει στο τηλέφωνο. Κάνε copy ολόκληρο το φάκελο Mail2 και έχεις όλα τα μηνύματα. Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Ευχαριστώ! Τώρα δεν έχω το vivaz στα χέρια μου για να δώ αν υπάρχει τέτοιος φάκελλος, πάντως στο δικό μου το Nokia 5530 με το ίδιο symbian λειτουργικό δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Αν δεν το έχεις χακάρει, θα το δεις από το PC, όχι από το κινητό. Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Λυπάμαι,ούτε στο δικό μου ούτε στης κόρης μου υπάρχει τέτοιος φάκελλος (Private),τσεκαρισμένα και στο PC και δεν ειναι χακαρισμένες οι συσκευές. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση πάντως. Edited September 28, 2012 by sat_rrstm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilystrange Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 γειααα σας ..ηθελα να κανω μια ερωτηση..εχει κατεβασει κανενας viber για vivaz??αν ναι απο ποια σελιδα?δεν μπορω να βγαλω ακρηηη .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisTs Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Στην κάρτα μνήμης είναι, απλώς θέλουν εγκατάσταση Να ρωτησω κατι? Εγω εχω τη συσκευη vivaz, αλλα δεν εχω πλεον την καρτα μνημης και εχω βαλει μια νεα, οποτε δεν εχει μεσα κανενα παιχνιδι ή εφαρμογη. Πιο πολυ με ενδιαφερουν τα παιχνιδια. Εχουμε καμια λυση, πως μπορω να βρω για να εγκαταστησω μερικα?? Παράθεση ΓΗ και ΥΔΩΡ -www.tsamisaquarium.gr- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδιά θα αλλάξω digitizer στο κινητό μιας φίλης... Τα adhesive strips έχει κανείς ιδέα απο που θα τα προμηθευτώ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλημερα σε ολους. Εχω ενα vivaz σε boot loop, οπου βγαζει το λογοτυπο, μετα μαυριζει η οθονη, αναβοσβηνει 3 φορες οθονη και πλαινο μπλε φωτακι και κανει επανεκκινηση. Ξερει κανεις τι φταει? Εχω ηδη κανει re-flash αλλα τπτ... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisTs Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Απο οτι φαινεται ειναι πλεον νεκρη αυτη η κατηγορια, οποτε τζαμπα ρωταμε!!! Παράθεση ΓΗ και ΥΔΩΡ -www.tsamisaquarium.gr- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδιά θα αλλάξω digitizer στο κινητό μιας φίλης... Τα adhesive strips έχει κανείς ιδέα απο που θα τα προμηθευτώ;; Επειδη δε βλεπω και πολλη συμμετοχη, αν τα βρεις πουθενα ενημερωσε με σε παρακαλω. Θενκς. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Ποιο προγραμμα κατεβαζω για update; Υπαρχει διαθεσιμη η εφαρμογη "skype" σε vivaz; Ενω στην επισημη σελιδα του skype γραφει οτι υποστηριζειτο vivaz οταν μπαινω στο skype.com/m γραφει οτι δεν ειναι συμβατο. http://blogs.skype.com/en/2010/06/sonyericsson.html Edited October 23, 2012 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amike Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Ποιο προγραμμα κατεβαζω για update; Υπαρχει διαθεσιμη η εφαρμογη "skype" σε vivaz; Ενω στην επισημη σελιδα του skype γραφει οτι υποστηριζειτο vivaz οταν μπαινω στο skype.com/m γραφει οτι δεν ειναι συμβατο. http://blogs.skype.com/en/2010/06/sonyericsson.html μπορεισ να βαλεις SKYPE απο το 5800 ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts