Jump to content

Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει free εφαρμογη για φραγη συγγεκριμενων αριθμων στις κλησεις και στα μυνηματα? αν καποιος γνωριζει θα τον παρακαλουσα να μου στειλει σε pm καποιο link....

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

παιδιά ξέρετε κάποιο site με ασφαλή θέματα για το vivaz με υπογραφη ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το κινητό, εκτος του spb;

Ωχ,προβλημα!

Εκανα αναβαθμιση,δηλαδη ξαναπερασα το τελευταιο λογισμικο,του 2010 ειναι το ατιμο(3 φορες το περασα)!

Εχω προβλημα με το wi-fi.Ενω βρισκω του σπιτιου μου το ιντερνετ, με τιποτα δεν το κραταει στην μνημη του,και με τιποτα δεν συνδεετε!Και το εικονιδιο του wifi φευγει μονο με επανεκινηση!

Επισεις υπαρχουν καπου οι ρυθμισεις mms και ιντερνετ,διοτι τα στελνει η κοσμοτε αλλα δεν ερχονται.παντα ερχοντουσαν πριν!

Το ειχα χακαρει πριν την αναβαθμιση (με την χριση antivirus),για να μην χρειαζομαι υπογραφη,αλλα δουλευε τελεια ετσι και αλλιως.Μπας και μενει κουσουρι τελικα?:lol:

Και πως απενεργοποιω το 3G?

Edited by isolove

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποκατάστασης για το Vivazάκι?? Δεν ανοίγει για κάποιο λόγο. Κολλάει στην αρχική λευκή οθόνη "Sony Ericsson".. Τί κάνουμε τώρα?? :(

• 2 weeks later...
Για να κανεις "παπαδες" με το vivaz φιλε musteni ασχολησου με το spb shell,αρχικες οθονες σαν android,πληρη παραμετροποιηση σε οτι θελεις,ορεξη να εχεις.Mην μπλεκεις με themes creators!

Δες εδω για 1000δες themes: http://gallery.mobile9.com/c/symbian-s60-5th-ed-360x640-themes/1/

Παραθετω φωτο απο το δικο μου με spb shell,ολα λειτουργουν κανονικα,πχ πατας πανω στον καιρο για να τον κανεις αννανεωση.

Για εικονες κλησης φιλων σας,να φαινονται στα 3/4 της οθονης,πλατος 750p και υψος 726p.......

Παντως στο αρχικο ποστ υπαρχουν ανακριβιες.

Ακομα ψαχνω κινητο με 8αρα να ειναι εστω ισαξια με του vivaz,για το βιντεο θα αργησω να το δω.....

καλο το spb shell αλλα γονατιζει , σε μενα τουλαχιστον , την μπαταρια

υπαρχει κανενας τροπος να αναβαθμιστει το κινητο απο συμπιαν σε κατι παραπανω?

Καλησπερα παιδια, ενας φιλος μου εχεις το vivaz και δε του δουλευει καλα η αφη. Δε ποιανει σε μερικα σημεια. Θελω να παραγγειλω απο ebay που ειναι πολυ φθηνες και να την αλλαξω μονος μου. (Πιστευω να τα καταφερω, εχω αλλαξει σε 3-4 αλλα κινητα και τα καταφερα).

Θα ηθελα να μου πεις καποιος αν εχει παραγγειλει απο ebay και του βγηκε καλη να μου δωσει ενα λινκ να παραγγειλω και γω την ιδια. Φοβαμαι να παραγγειλω καμια και δεν ειναι ειναι καλη.

Ενα δευτερο ερωτημα που θελω να κανω ειναι να με βοηθησει καποιος να περασω το SPB Mobile

Edited by steant

• 2 weeks later...

καλημέρα που μπορώ να βρω το LINk να κάνω αναβάθμιση το vivaz μου?(μην μου βγάλει κανένα πρόβλημα όμως όπως διαβάζω παραπάνω...ότι σβήνει η οθόνη κλπ... επίσης από το κινητό εκεί που λέει ενημέρωση λογισμικού κάνει τίποτα αυτό? η δεν ??

Π.Σ μόλις βρήκα το PC Companion από το site της sony αυτό το PC Companion κάνει για όλα τα κινητά σωστά?? Xperia k για λογισμικό symbian σωστά?

Edited by astek

• 2 weeks later...
Τωρα το παθες αυτο ή απο την αρχη?

Εγω ειχα αντιστοιχο προβλημα δημιουργιας Mailbox και συγχρονισμου με αυτο 2 φορες.

Την πρωτη φορα βαρεθηκα να το ψαξω και ξαναφλασαρα, την δευτερη που δεν ηθελα να φλασαρω παρατηρησα οτι το προβλημα εξαφανιζοταν οταν επελεγα ως μνημη αποθηκευσης για τα μηνυματα τη μνημη του τηλεφωνου (Γιατι ειχα προβλημα και με τα μηνυματα ταυτοχρονα - δεν τα ανοιγε παρα μονο μεσα απο τις συνομιλιες).

Οποτε απλα αντεγραψα το ενα απο τα δυο αρχεια που βρισκονται ελευθερα μαζι με τους φακελους αποθηκευσης των μυνηματων απο τη μνημη τηλεφωνου και αντικατεστησα στην καρτα μνημης και φτιαξανε ολα. Απλα δε θυμαμαι ποιο απ'τα 2 ακριβως. Νομιζω το μικροτερο (Αν δε σε ενδιαφερει να κρατησεις τα μνμτα σου απλα σβησε και τα 2).

Οποτε για να επανελθουμε στο θεμα του mailbox, αν στο εκανε απ την αρχη εχεις δυο επιλογες:

1. Ειναι θεμα της συσκευης οποτε μαθαινεις να συγχρονιζεις χειροκινητα και να περιμενεις να κατεβουν.

2. Ψαχνεις να βρεις καποια αλλη εφαρμογη διαχειρισης mailbox, λογικα θα υπαρχουν δεκαδες (εγω κατεβασα μια για το gmail αλλα δεν ασχοληθηκα).

Αν δε στο εκανε απ την αρχη εχεις 4 επιλογες:

1. Ελεγχεις σχολαστικα τις ρυθμισεις αλλαζοντας τις, επανεκκινωντας και ξαναλλαζοντας τις.

2. Δοκιμαζεις αυτο που σου ειπα με τα μηνυματα

3. Ξαναφλασαρεις αφου εχεις επιλεξει να γινει πρωτα φορματ μεσω seus

4. Το πας στη sony (-erricsson) για service πριν ληξει η εγγυηση.

Raziel, μήπως μπορείς να βοηθήσεις...

Είχα καιρό να μπω...χεχε. Με αυτό

"Οποτε απλα αντεγραψα το ενα απο τα δυο αρχεια που βρισκονται ελευθερα μαζι με τους φακελους αποθηκευσης των μυνηματων απο τη μνημη τηλεφωνου και αντικατεστησα στην καρτα μνημης και φτιαξανε ολα. Απλα δε θυμαμαι ποιο απ'τα 2 ακριβως. Νομιζω το μικροτερο (Αν δε σε ενδιαφερει να κρατησεις τα μνμτα σου απλα σβησε και τα 2)."

...δεν καταλαβαίνω που θα βρω αυτά τα 2 αρχεία που λες.

Ευχαριστώ

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Λοιποοον, ο φακελος οπου αποθηκευονται τα μηνυματα ειναι ο εξης:

Ε\Private\1000484b\Mail2

Εκει μεσα θα βρεις τα 2 χυμα αρχεια που σου λεω.

Πριν κανεις το οτιδηποτε κανε τα backup, για να μη χασεις τα μηνυματα σου.

:superman: SX1 RULES !!!

• 3 weeks later...
Καλησπερα και απο μενα,Χρειαζομαι βοηθεια με το AGPS.θελω να ρωτησω αν γινετε να εντοπιζεις το κινητο σου μεσο του AGPS.Εαν ναι χρειαζεσε καποιο Software ?παρακαλω οποιος γνωριζει να μ απαντησει.Ευχαριστω

Καλημέρα!

Καταρχήν δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεις το ερώτημά σου σε διάφορα σημεία του forum. Με το agps δεν κάνεις εντοπισμό του κινητού. Το agps βοηθά τον δέκτη του gps να κλειδώσει ακόμα πιο γρήγορα δορυφόρους κάνοντας χρήση των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας.

Επίσης δεν μας λες τι κινητό έχεις. Υποθέτω το vivaz αλλά όταν έχω δει να κάνεις το ίδιο post και σε άλλο σημείο του forum δεν μπορώ να το πω με σιγουριά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλημερα ZXR αφου ειδες οτι εχω κανει αναλογο post και σε αλλο μερος του φοουμ θα πρεπει να ειδες και τι αναγραφει το παλικαρι Geotech22 οσο αναφορα το agps...εχω το xperia x10I και το vivaz το εχω δωσει στο ενα απο τα παιδια μ.κ απλα θελω να τα ελενχω ....αυτο π ρωταω ειναι αμα υπαρχει τροπος.

Ο Geotech22 εννοεί αυτό που σου έγραψα παραπάνω. Ταχύτερο κλείδωμα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογη εφαρμογή για Symbian. Για Android σίγουρα υπάρχει. Ρίξε μια ματιά για εφαρμογές εντοπισμού κινητών σε περίπτωση κλοπής.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό clock app...;;;
To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

• 4 weeks later...

Παιδια το απλο το Vivaz, περιπου ποσο μπορεις να το δωσεις τωρα?

(πληροφοριακα για την "αξιολογηση" ειναι 2 ετων σε παρα πολυ καλη κατασταση και χωρις προβληματα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανα 70αρι με 80αρι φευγει στις αγγελιες.

70-80 παίρνεις se mini (του 11) που είναι και κινητό.

Μακάρι να φεύγουν τόσο όμως (κοιτάω τις αγγελίες και δεν φεύγουν :p)

Σας ευχαριστω ολους παιδια... Ενος φιλου ειναι και θελει να το δωσει αλλα επεσα μεσα στο οτι δεν αξιζει, απ'οτι βλεπω... Καλυτερα να το κρατησει για δευτερο, να υπαρχει ενα σε ωρα αναγκης, ετσι κ αλλιως δεν το εχει αναγκη το 50αρικο αυτος :mad: :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Καλημέρα παιδιά. Μου έδωσαν ένα Vivaz Pro με χαλασμένη οθόνη, την οποία αντικατέστησα, αλλά μετά από αυτό κατάλαβα ότι δεν ήταν το μόνο χαλασμένο σε αυτό το κινητό.

Το κινητό με το που το ανοίγω, δείχνει την οθόνη με το λογότυπο της Sony Ericsson, μετά με πάει να βάλω το pin της sim και μετά πάει στον ..."παράδεισο". Κολλάει άσπρη οθόνη...

Από το pc δεν μπορώ να κάνω τίποτα, γιατί το κινητό είναι ρυθμισμένο σε USBmode και δεν μπορώ να το αλλάξω σε PC suite..

Καμιά ιδέα κάτι??

:worry:

Καλημέρα παιδιά. Μου έδωσαν ένα Vivaz Pro με χαλασμένη οθόνη, την οποία αντικατέστησα, αλλά μετά από αυτό κατάλαβα ότι δεν ήταν το μόνο χαλασμένο σε αυτό το κινητό.

Το κινητό με το που το ανοίγω, δείχνει την οθόνη με το λογότυπο της Sony Ericsson, μετά με πάει να βάλω το pin της sim και μετά πάει στον ..."παράδεισο". Κολλάει άσπρη οθόνη...

Από το pc δεν μπορώ να κάνω τίποτα, γιατί το κινητό είναι ρυθμισμένο σε USBmode και δεν μπορώ να το αλλάξω σε PC suite..

Καμιά ιδέα κάτι??

:worry:

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις πάλι το λογισμικό με το Sony Update Service. Το κινητό το συνδέεις κλειστό οπότε δεν έχει σημασία η ρύθμιση που λες.

Εκτός αν θέλεις να ανακτήσεις δεδομένα πρώτα από το κινητό.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μου διέφευγε το SEUS.

Δυστυχώς απέτυχε και αυτή η διαδικασία... :(

Την επαναλαμβάνω και δεύτερη φορά μήπως και.....

εντιτ: Τπτ πάλι... :-(

Edited by FotisNT

Τελικά έφταιγε η μπαταρία. Ήταν αχρησιμοποίητη για πολύ καιρό και ήθελε μερικούς κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης για να δουλέψει σωστά.

Τέλος καλό, όλα καλά!!

spaul ευχαριστώ και πάλι!!

• The title was changed to Sony Ericsson Vivaz/Vivaz Pro