cavsifnos Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδιά προσπαθώ να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά στο Vivaz μου το Wisepilot και ενώ βρίσκω δορυφόρους όταν πάω να κάνω αναζήτηση χάρτη δεν μου τον ανοίγει! Ξέρει κάποιος τι γίνεται ή τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 παίδες κάτι άσχετο, υπάρχει πουθενά στο φόρουμ κάποιο μέρος με αγγελίες ? κέρδισα ενα βιβάζ σε ένα διαγωνισμό αλλά το είχα ήδη αγορασμένο απο τα χριστούγεννα οπότε αυτό θέλω να το πουλήσω :) Αγγελίες σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. επιτρέπονται μόνο στο Buy and Sell στο οποίο προς το παρόν δεν έχεις πρόσβαση. Για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να συμπληρώσεις 100 μέρες παραμονής στο site και 150 post. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Αγγελίες σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. επιτρέπονται μόνο στο Buy and Sell στο οποίο προς το παρόν δεν έχεις πρόσβαση. Για να αποκτήσεις πρόσβαση θα πρέπει να συμπληρώσεις 100 μέρες παραμονής στο site και 150 post. :) τις μέρες συμπληρωμένες τις έχω, από το 2004 είμαι γραμμένος εδώ :Ρ τώρα τα 150 ποστ θέλω ένα διάστημα να τα συμπληρώσω βέβαια :) Ενιγουει, θενξ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Το ηχειο του κινητου ειναι σχετικα αδυναμο, ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει. Σ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolen Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Παιδιά το TV-out γιατί όποτε του αρέσει πιάνει εγχρωμο η άχρωμο? Το έχω δοκιμάσει σε διάφορες τηλεοράσεις-projectors και όπου θέλει αυτό είναι εγχρωμο. Ακόμα και στην ίδια τηλεόραση την μια είναι εγχρωμο και μετα απο κανα 2 μέρες το αλλάζει σε άχρωμο. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Μαλλον πως το καλωδιο σου εχει προβλημα. Εμενα παιζει μια χαρα. Εκτος και εχεις ρυθμισει το σημα εξοδου σε ntsc, οποτε και δε το υποστηριζουν ολες οι συσκευες. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Παίδες, το Vivaz της γυναίκας μου δεν λέει να πιάσει δορυφόρους με τίποτα. Το δικό δίπλα πιάνει καμιά 10αριά, τους περισότερους φουλ ενώ της γυναίκας μου κανά δυο με σήμα έτσι κι έτσι. Είναι unbranded και έχει την τελευταία αναβάθμιση. Έσβησα και τα δεδομένα υποβοήθησης. Δεν πιάνει ούτε το preinstalled Wisepilot, ούτε με NDrive. Καμιά ιδέα...;;;:wacko: Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Παιδιά προσπαθώ να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά στο Vivaz μου το Wisepilot και ενώ βρίσκω δορυφόρους όταν πάω να κάνω αναζήτηση χάρτη δεν μου τον ανοίγει! Ξέρει κάποιος τι γίνεται ή τι πρέπει να κάνω? Ψαξε λιγο αλλα προγραματα πλοηγησης,garmin,sygic,NDrive. Το sygic αυτη την στιγμη ειναι το πιο γρηγορο,το NDrive πιο εντυπωσιακο αφου περνει 3D χαρτες google!!!!! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Ψαξε λιγο αλλα προγραματα πλοηγησης,garmin,sygic,NDrive. Το sygic αυτη την στιγμη ειναι το πιο γρηγορο,το NDrive πιο εντυπωσιακο αφου περνει 3D χαρτες google!!!!! Και το garmin ειναι το πιο αξιοπιστο. Διαλεγεις και παιρνεις. Η...τα περνας ολα και ησυχαζεις...:p Edited February 14, 2011 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsaras177 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Μαγκες καλησπερα..αποφασισα να κανω debrand αλλα μεσα στο φορουμ που εψαξα δεν βρηκα ακρη..μονο για 2 ιστοσελιδες απο τις οποιες πρεπει να πληρωσεις ομως για να το κανεις..μπορειται να με βοηθησετε να κανω δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Εχουν γραφτει οι οδηγιες αναλυτικα εδω μεσα μερικες δεκαδες φορες, με λιγο ψαξιμο ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να σας ρωτησω για ψαχνω και δεν μπορω να βρω ποση ram εχει το vivaz?Και αν με το spb mobile αλλαζει η ram του κινητου.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 256mb ram, 512mb rom... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John302 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει πρόγραμα για το vivaz ωστε να μπορέσω να κάνω export τα sms μου στο pc γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Γεια σας παιδια, ηθελα να μου πει καποιος αν η πλοηγηση στο ιντερνετ λειτουργει και στην οριζοντια θεση γιατι μια μικρη δοκιμη που εκανα σ ενα καταστημα ανοιγε για μια στιγμη και μετα το εδειχνε καθετα και ειδα οτι φορτωνει πολυ αργα, ειναι ετσι; Επισης ξερει κανεις αν η διαφορα στο ηχειο του vivaz pro ειναι τετοια που να προτιμησει καποιος το pro? Στο http://www.gsmarena.com/ βρηκα ενα πινακα συγκρισης ηχειων. Speakerphone test Voice, dB Pink noise/ Music, dB Ringing phone, dB Overall score Apple iPhone 4 65.1 60.3 66.2 Below Average Sony Ericsson Vivaz 64.8 59.8 69.1 Below Average Sony Ericsson Vivaz pro 69.2 65.6 72.6 Average Samsung S8500 Wave 69.8 66.6 75.5 Good Sony Ericsson Satio 71.8 66.1 78.2 Good Βλεπω οτι το βιβαζ εχει σχεδον ιδιες τιμες με το iphone4 και το προ καλυτερες. Περιμενω γνωμες Ευχαριστω Edited February 17, 2011 by dimitris33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Ναι, η πλοηγηση λειτουργει το ιδιο οπως και να εχει. Οσο για το ηχειο, εγω δε θα το ανταλλαζα με την υποδεεστερη καμερα. Η επιλογη ειναι δικη σου αναλογα με τις αναγκες σου. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsaras177 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Kαι κατι αλλο παιδια..εδω και μερικες μερες δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσω wi-fi παρα μονο στο facebook και στο youtube...μου λεει καμια αποκριση πυλης και σφαλμα συστηματος..τι μπορω να κανω? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 αν μπαίνεις από τι wifi του σπιτιού σου ,κανε επανεκκίνηση στον ρουτερ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsaras177 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 αν μπαίνεις από τι wifi του σπιτιού σου ,κανε επανεκκίνηση στον ρουτερ ! Ναι,απο το σπιτι μου..Το εχω κανει πολλες φορες ρεσταρτ το ρουτερ...δεν φταιει αυτο..τιποτα απο τις ρυθμισεις ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rousma Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Συνδέσαμε με ένα φίλο το vivaz του με το laptop και γίνονται κλήσεις μέσω laptop. Δεν μπορέσαμε όμως να το κάνουμε σε άλλο κινητό με άλλο λειτουργικό το έχει επιχειρήσει κανείς που το χει κάνει στο vivaz του να συνδέσει το laptop με άλλο κινητό αν ναι με ποιο; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Καλησπέρα παιδια... Στο Vivaz εχω βάλει το NDrive εδω και πολυ καιρό και λειτουργουσε μια χαρα. Έπιανε δορυφόρους πάρα πολύ γρήγορα αλλα σε συνδυασμό με mobile internet και με χρέωνε κάποια kb. Από τη στιγμή που απενεργοποίησα το mobile internet δε λέει να βρει δορυφόρους με τίποτα. Τί πρέπει να κάνω? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να βοηθήσει? Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ναι, η πλοηγηση λειτουργει το ιδιο οπως και να εχει. Οσο για το ηχειο, εγω δε θα το ανταλλαζα με την υποδεεστερη καμερα. Η επιλογη ειναι δικη σου αναλογα με τις αναγκες σου. Σ ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σου, συμφωνω για το δευτερο, ειναι προτιμοτερο μια καλυτερη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 αν μπαίνεις από τι wifi του σπιτιού σου ,κανε επανεκκίνηση στον ρουτερ ! δοκίμασε να βάλεις καρφωτά τις ip dns κτλ που θα σου έδινε ο ρουτερ από τον dhcp server του τοπικού σου δικτύου ,κάπου έχει επιλογή για προχωρημένες ρυθμίσεις ,είχα το ίδιο πρόβλημα και μάλλον έφταιγε ο dns όπου και έβαλα έναν καρφωτά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gounanta Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 γεια σας πηρα σημερα το βιβαζ αλλα δεν μπορω να κανω μεταφορα δεδομενων γτ δεν εχω δια8εσιμο προγραμμα οδηγησης για αυτη την συσκευη μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Δες αυτό. Καλώς ήρθες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts