sleon20vt Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει debrand το vivaz pro και αν ναι υπάρχει κάποιο tutorial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hau00 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά αφού ασχολείστε με το βιβάζ θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει οτι έχει βγεί σε αρκετούς που το αγόρασαν ελατωματικό. Το λέω γιατί και ένας φίλος μου που το πήρε του προέκυψε πρόβλημα( κολλούσε αδικαιολόγητα) και αναρωτιέμαι αν απλά ήταν τυχαίο. Θέλω να το αγοράσω επειδή εχω επιδότηση αλλά φοβάμαι μήπως δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Και εμένα φίλε κολλούσε αλλά μόλις του έκανα update άρχισε να πηγαίνει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Καποιος...????:confused: Παιδια μη μου απαντατε τοσο πολυ βαρεθηκα :mad: Μα τι καλοι που ειστε ολοι:shoot::rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδια μη μου απαντατε τοσο πολυ βαρεθηκα :mad: Μα τι καλοι που ειστε ολοι:shoot::rocket: δεν νομίζω όσοι το ειδαν να εχουν κατι μαζι σου, και να μην σε βοηθάνε. Πιθανών δεν θα γνωρίζουν. αν το βιάζεσαι τοσο πολυ δοκίμασε να ψαξεις στο google. Σίγουρα θα βρεις κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παιδιά αφού ασχολείστε με το βιβάζ θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει οτι έχει βγεί σε αρκετούς που το αγόρασαν ελατωματικό. Το λέω γιατί και ένας φίλος μου που το πήρε του προέκυψε πρόβλημα( κολλούσε αδικαιολόγητα) και αναρωτιέμαι αν απλά ήταν τυχαίο. Θέλω να το αγοράσω επειδή εχω επιδότηση αλλά φοβάμαι μήπως δεν αξίζει. Oλα τα τηλεφωνα απο ολες οι εταιριες εχουν και μερικα προβληματακια που λυνονται με τις αναβαθμισεις. Επιδει ετυχε στον φιλο σου μην τα....βαφεις μαυρα. Εμενα πχ δεν εχει κολησει ποτε,και με 10αδες προγραμματα βαλε-βγαλε,και με debrant,και τις τουμπες του......:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Σε ποια έκδοση λογισμικού είμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Σε ποια έκδοση λογισμικού είμαστε; Στην R2EA023. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Στην R2EA023. Σε εμενα λέει R2EA021 και λέει οτι είναι η τελευταία :!: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Σε εμενα λέει R2EA021 και λέει οτι είναι η τελευταία :!: μήπως είναι branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Ναι της Cosmote. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 προφανώς η cosmote δεν μπήκε στον κόπο να κάνει update το τελευταίο firmware ! είναι ένας λόγος να θέλουμε να κάνουμε debrand τις συσκευές μας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirakosK Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλησπέρα πώς μπορώ να κάνω συγχρονισμό επαφών από το microsoft outlook στο κινητό sony ericsson vivaz pro; Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 για το vivaz υπάρχει ανάλογο thread ,οπότε άμα ψάξεις τις 250 + σελίδες του κάτι θα βρεις !! τώρα πέρα από την πλάκα ,μήπως θα έπρεπε να κατηγοριοποιήσουμε το thread vivaz ?,οι πληροφορίες είναι τόσες πολλές που γενικά δυσκολεύεσαι να βρεις αυτό που θέλεις. στο θέμα τώρα ,εγώ κατάφερα να το συγχρονίσω με το outlook με το se pc companion ,στην αρχή δεν μου εμφάνιζε επιλογή με το outlook και κατέβασα το se pc souite ,το οποίο βέβαια δεν έβρισκε το τηλ αλλά στο pc companion εμφανίστηκε επιλογή με outlook ! αλλά δεν μπορούσε να κάνει συγχρονισμό ,απεγκατεστησα το pc souite restart pc και τηλ και συγχρόνισε κανονικά με pc companion !,ελπιζω να βοήθησα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Μπορούμε να κάνουμε update χωρίς να συνδέσουμε κινητό με υπολογιστή; Για παράδειγμα, μπορούμε να κάνουμε update μέσω wi-fi; Ρωτάω επειδή μου έχει χαλάσει η ''υποδοχή'' που μπαίνει μέσα το καλώδιο usb φόρτισης / σύνδεσης με pc και ψάχνω εναλλακτικό τρόπο για αναβάθμιση καθώς επίσης και τρόπο φόρτισης αλλα όσον αφορά το τελευταίο βρήκα ένα φορτιστή μπαταριών και όλα ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstavros Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Γίνεται να περάσω τις επαφές με κάποιον τρόπο από το κινητό στον υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Γίνεται να περάσω τις επαφές με κάποιον τρόπο από το κινητό στον υπολογιστή? με το pc companion η επικοινωνία είναι αμφίδρομη ούτως η αλλιώς ! μπορείς κανονικά να περάσεις τις επαφές σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 μπορεί κάποιος να μου στείλει τα μαγαζάκια με pm ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 μπορεί κάποιος να μου στείλει τα μαγαζάκια με pm ? Λοιπον για πολυ ωραια θεματα,wallpaper,ηχους για το vivaz πας στο mobile9.com :lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 πολυ καλη εφαρμογη το battery extender. Κανεις πολλες ρυθμισεις στο θεμα ενεργειας αναλογα με το ποσες μπαρες εχουν μεινει! Οποτε μπορεις να επιλεξεις οταν πχ εχει 2 μπαρες να κλεινει η οθονη στα 5δευτερα,να μειωνει πολυ την φωτεινοτητα,κλεινει bluetooth η gps,και επιλεκτικα να κλεινει ανοιχτες εφαρμογες!!!! Μπορω να πω οτι βαζοντας τις ετοιμες προρυθμισεις που εχει για μαξιμουμ μπαταρια(βεβαια σπαστικες γιατι ολα κλεινουν γρηγορα) θα με πηγε και μια μερα παραπανω!!!!! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constance82 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 καλησπερα σας παιδια, 1) αφαιρεσα την καρτα μνημης απο το κινητο για μια επισκευη και την επανατοποθετησα. Αλλα δεν φαινονται πουθενα οι φωτος μου και τα βιντεο.(π.χ. πολυμέσα-> αλμπουμ καμερας). Πως μπορω να επιλεξω να χρησιμοποιειται η καρτα μνημης και οχι εκεινη του κινητου ωστε να βλεπω τα δεδομενα μου ξανα? 2) και κατι ακομη, λεω να κανω αναβαθμιση μονη μου μεσω Η/Υ. θα μπορουσατε να μου δωσετε καποιες οδηγιες για το πως θα το πραγματοποιησω? ευχαριστω και συγγνωμη αν εγινα κουραστικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 το καλοκαιρι το πειρε το μωρο μου και απο την πρωτη μερα δεν δουλεψε η καμερα και το βιντεο βεβαια καπια στηγμη πρεπει να το παω για σερβις Παιδιά αφού ασχολείστε με το βιβάζ θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει οτι έχει βγεί σε αρκετούς που το αγόρασαν ελατωματικό. Το λέω γιατί και ένας φίλος μου που το πήρε του προέκυψε πρόβλημα( κολλούσε αδικαιολόγητα) και αναρωτιέμαι αν απλά ήταν τυχαίο. Θέλω να το αγοράσω επειδή εχω επιδότηση αλλά φοβάμαι μήπως δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris33 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Γεια σε ολους. Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω κι εχω δια βασει παρα πολλες σελιδες σ αυτο το τοπικ, και ειδα οτι υπαρχουν λυσεις για ολα τα <<θεματακια>> που προκυπτουν αλλα δεν ειδα κατι σχετικο για την ενταση του ηχου θελω να ρωτησω: 1) Το προβλημα της εντασης του ηχου υπαρχει μονο στην αναπαραγωγη του βιντεο η γενικως (ηχος κλησης κτλ) ? 2) Τα βιντεο που παιρνουμε με το κινητο εχουν ενταση οταν τα παιξουμε στον υπολογιστη? 3) Η ενταση απο βιντεο που φωρτωνουμε στο κινητο ειναι και σ αυτα χαμηλη? Ζητω συγνωμη αν εχουν απαντηθει, σ αυτη την περιπτωση πειτε μου τη σελιδα. Ευχαριστω για την οποια βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Το ηχειο του κινητου ειναι σχετικα αδυναμο, ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 παίδες κάτι άσχετο, υπάρχει πουθενά στο φόρουμ κάποιο μέρος με αγγελίες ? κέρδισα ενα βιβάζ σε ένα διαγωνισμό αλλά το είχα ήδη αγορασμένο απο τα χριστούγεννα οπότε αυτό θέλω να το πουλήσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts