Jump to content

mstavros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mstavros

  1. mstavros

    Sony Xperia P

    Παιδιά έχω το κινητό εδώ και 3 μήνες και προχθές παρατήρησα μία γρατζουνιά στο κάτω έρος της οθόνης. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει προστατευτική μεμβράνη πάνω στην οθόνη από το εργοστάσιο γιατί έχω αγχωθεί λίγο τόσα λεφτά έδωσα να το πάρω και γρατζουνιέται τόσο εύκολα? Και ούτε που το έριξα να φανταστήτε ξαφνικά την είδα από το πουθενά.. Γίνεται αν υπάρχει η μεμβράνη να την βγάλω ή να την αλλάξω.. Το είπα στην σελίδα της σονυ στο Fb αλλά με παραπέμπουν στην εξυπηρέτηση και δν έχω τηλέφωνο σταθερό.. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει.! ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  2. Να ρωτήσω κάτι παιδιά.. Έχει βγει καινούργια έκδοση για spb mobile shell? Εγώ έχω την έκδοση 3.5.5 για symbian στο vivaz. Αν υπάρχει πως θα την κατεβάσω για να κάνω αντικατάσταση της παλιάς?
  3. Το κατέβασα και το εγκατέστησα! Καλό φαίνεται! Πάντως δεν ξέρω γιατί έφαγε αυτό το κόλλημα! facebook είμουν όταν το έπαθε. Τι να πω... Ευχαριστώ πολύ :D
  4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πολύ καλό το προγραμματάκι. Το εσβησε το AVG. Windows 7 εχω. Μου έκανε μια επανεκκίνηση και το έσβησε μια και καλή. Τώρα τι free antivirus να κατεβάσω. Το avira καλό είναι? Το avast και το AVG μου δημιουργησαν προβλήματα... οπότε δεν θα τα προτιμήσω.
  5. Ειχα μπει σε ασφαλή λειτουργία και πήγα να το κάνω απεγκατάσταση αλλά πάλι βγάζει το ίδιο σφάλμα και δεν ολοκληρώνεται. Αυτό το procces τι ακριβώς είναι και πως θα το απεγκαταστήσω? Μπορείς να μου πεις ακριβώς τι πρέπει να κάνω γιατί δεν ξέρω πολλά για τα antivirus...
  6. Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας! 'Εχω στο laptop το AVG FREE 2011 και χωρίς να πειράξω κάτι όταν έσβηνα τον Η/Υ έβγαλε μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση. Δεν δίνω σημασία και σε καποια στιγμή αργότερα κάνει το ίδιο πράγμα και όταν μπήκα στα windows το AVG έλεγε ότι δεν έχω προστασία. Πατούσα fix αλλά δεν έκανε τίποτα. Και όταν τέλος προσπάθησα να το απεγκαταστήσω έβγαζε σφάλμα και δεν διαγράφεται. Και μου λέει καθε 5 λεπτά να κάνω επανεκκίνηση για να εφαρμόσει το update και κάνω αλλά πάλι τα ίδια. Πως μπορώ να το διαγράψω για να βάλω το avira?
  7. Γίνεται να περάσω τις επαφές με κάποιον τρόπο από το κινητό στον υπολογιστή?
  8. Εμένα το facebook έχει πρόβλημα. Όποτε πάω να συνδεθώ μου βγάζει αδύνατη η πλήρης λειτουργία και δεν συνδέεται. Το youtube λειτουργεί κανονικά!
  9. Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Κάτι άλλο θέλω να μάθω. Πώς θα ξέρω πότε θα μπαίνουν στον λογαριασμό τα 5GB? Θα μου στέλνουν μήνυμα ότι μου έβαλαν 5GB? Και η εφαρμογή με μπερδεύει κάπως. Λέει τα δεδομένα που ξοδεύω εκείνη τη στιγμή αλλά μετά δεν νομίζω να τα αποθηκέυει όταν τερματίζω την εφαρμογή. :S
  10. Έχεις δίκιο όταν χρησιμοποιώ λήψη αφής το κάνει συχνά. Αλλά ευτυχώς δεν το κάνει συνέχεια. Αλλά εκεί που δεν το πειμενεις το βγάζει. Τι να πω; όσο για το λογισμικό το έκανα αναβάθμιση από το πρόγραμμα της sony ericsson στον υπολογιστή και δεν είδα κάποια διάφορα.
  11. Μα τις εφαρμογές τις κλείνω και μετά το πρώτο κόλλημα της κάμερας όταν πάω να βγάλω άλλη φωτό βγάζει το ίδιο μήνυμα. Πως γίνεται αυτό αφού δεν έχω ανοιχτές εφαρμογές?
  12. Εμένα μου σπάει τα νεύρα όταν πάω να βγάλω φωτογραφία και λέει όποτε του έρθει όταν πατάω για να βγεί <μνήμη πλήρης. Κλείστε ενεργές εφαρμογες>. Τι σφάλμα είναι αυτό? Το βγάζει σε σας? Και δεν αποθηκεύεται η φωτογραφία! Και μετά το κλείνω και το ξανα ανάβω για να ξεκολλήσει και να βγάλει φωτό. Επίσης ένα τρόπο για να το κάνω όποτε κολλάει επανεκκίνηση και να μη το κλείνω?
  13. Το ελπίζω! Καλή χρονιά!
  14. Παιδιά χθες πήρα το cocmote internet on the go student pack με 5GB το μήνα με 18 ευρώ! Θέλω να ρωτήσω αν τα 5GB θα μου φτάσουν για πλοήγηση για ένα μήνα! Γιατί άμα κατεβάσω... ας μη ρωτήσω καλύτερα!
  15. Και στο δικό μου vivaz δεν λειτουργεί το facebook! Γιατί γίνεται αυτό? Επίσης θέλω καμία διεύθυνση για εφαρμογές αν ξέρει κάποιος. :)
  16. Τα δείχνει έτσι τα βίντεο γιατί μάλλον μπαίνεις μέσω wap στο internet. Αν μπείς με wi-fi όλα οκ! Ευχαριστώ παιδιά για το spb! ολα οκ!!!
  17. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά με το spb κολλάει κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου και όταν σε παίρνουν κάποιες φορές τηλέφωνο ή ώρες ώρες η κάμερα! Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις exit από την εφαρμογή χωρίς να την διαγράψεις? Και να το χρησιμοποιείς όταν θες...
  18. Τα αρχεία που λες δεν ειναι dos? "auto_signsis.bat". και "auto_signsisX.bat".? Εμένα σε dos τα βγάζει ο υπολογιστής. Τέλος πάντων ευχαριστώ για την βοήθεια θα το ψάξω λίγο καλύτερα το θέμα.
  19. Έχω τα signsis k signtool από το opda αλλά μάλλον μόνο για αρχεία sis είναι και όχι για sisx. Το έκανα και αυτό με τισ μετονομασίες σωστά αυτή την φορά και βγάζει στο msdos κάτι άσπρα γράμματα που δεν φαίνονται στο τέλος της οθόνης όλα και λέει γιε την εφαρμογή κάποιες καταλήξεις και ότι είναι signed και από κάτω δείχνει κάτι αριθμούς του cer k key. Αλλά το νέο αρχείο δεν δημιουργείται. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει το msdos και τίποτα. Πρέπει να πατήσω κάτι?
  20. Μάλλον κάνω λάθος στη μετονομασία. Τι εννοείς δεν πειράζουμε την κατάληξη? Δηλαδή θα πάρει τη μορφή από πχ rallymasterpro.sisx σε xyz.sisx?
  21. Δεν κατάλαβα. τα βάζω όλα στον ίδιο φάκελο και κάνο διπλό κλικ στο στο ms-dos με την κατάληλη κατάληξη ανάλογα με το παιχνίδι και γίνεται? Το έκανα και τίποτα. Κ επίσης λιγο εξήγησέ μου την μετονομασία. Να μην διαγράψω το sis ή το sisx και να γίνει xyz.sis ή zyx.sisx?
  22. Πήρα τα αρχεία cer, key και επίσης άλλα δύο αρχεία signsis sign και tool! Τώρα πως θα υπογράφω εφαρμογές?
  23. Θέλω να ρωτίσω κάτι άλλο! Έκανα την εγγραφή στο OPDA αλλά όταν πάω να κατεβάσω το cer και το key βγάζει αυτό: Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days. Thank you. Πρέπει να περιμένω 3-5 μέρες? Και μετά αφού τα κατεβάσω πως θα κάνω την εφαρμογή signed?
  24. Για σημειώσεις βρήκα αυτό! πολύ χρήσιμο! http://gallery.mobile9.com/f/1093396/
  25. Σας προτείνω HD game το asfalt 4. To κατέβασα από το mobile9.com και είναι φοβερό! Θα ξεχάσετε αμέσως το rally master pro!!!
×
×
  • Create New...