skafetzakis Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 τελικά ρε παιδιά τo vivaz σας έχει επάνω λογότυπο k σε τι εταιρία είσαστε? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 υπαρχει καποιος sports tracker για το vivaz? ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα :cry: κανενας δεν ειναι συμβατος με το vivaz :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Είναι μόνο το λογότυπο της sony ericsson. Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 τελικά ρε παιδιά τo vivaz σας έχει επάνω λογότυπο k σε τι εταιρία είσαστε? οχι δεν εχει καποιο λογοτυπο και ειμαι στη cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Παίδες πριν το αποκτήσετε, ρωτήστε τον πωλητή για το μενού. Είναι κρίμα να σκάσετε 400 ευρουλάκια, και να σας φορτώσουν και το μενού της εκάστοτε vodafone (με ότι αυτό συνεπάγεται....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 (edited) Δεν υπαρχει επιλογη για γενεθλια στο ημερολογιο?Ή κανω κατι λαθος? Yπάρχουν εφαρμογές που το κάνουν αυτό, μια τέτοια είναι το best birthday. Edited April 5, 2010 by kokorets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 εχετε παρατηρησει ποτε κολληματα στο vivaz? εμενα μου κολλησε χθες και σημερα 2 φορες δεν εκανε τιποτα μετα του εκανα μια επανεκινηση και ολα οκ λετε να εχει καποιο προβλημα? :X :X :X ΥΓ. συνηθως κολλαει οταν ειμαι στο ιντερνετ με το wi-fi ανοιχτο και λαμβανω μηνυμα εκεινη τη στιγμη :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atom7 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Επειδή πολλοί ζητάνε το site με τις οδηγίες για το δωρεάν debranding, θα το γράψω κι αν κρίνουν οι moderators ότι υπάρχει πρόβλημα ας το σβήσουν: http://forums.se-nse.net/topic/48273-tutorial-sony-ericsson-vivaz-debranding/ Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με το παραπάνω forum, και δεν θα πρέπει να θεωρηθώ υπεύθυνος σε περίπτωση που προκληθεί ζημιά στο κινητό σας. Εν ολίγοις, όποιος φοβάται ή θέλει να είναι σίγουρος ας μην το επιχειρήσει. Τελικά πυξίδα δεν έχει το κινητό μας ε; Κρίμα... Μήπως υπάρχει δυνατότητα μέσω κάποιας εφαρμογής ή λέω μπούρδες; Έχω παρατηρήσει μερικά "κολληματάκια", π.χ. κάποια στιγμή στην οθόνη αναμονής όταν πάταγα το κουμπί της κλήσης για να μου ανοίξει η λίστα με τις εξερχόμενες δεν έκανε τίποτα, αλλά με ενα "restart" της συσκευής έφτιαξε. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε upgrade στο firmware. Υπομονή. :) Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 πυξιδα εχει παιδια,μεσα στο μενου στην υπηρεσια εντοπισμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 πυξιδα εχει παιδια,μεσα στο μενου στην υπηρεσια εντοπισμου Μόνο που δεν είναι πυξίδα αλλά το γραφικό(κύκλος) στα Δεδομένα GPS που απλώς απεικονίζει βάσει δορυφόρων την κατεύθηνση που βρισκόμαστε,αν ήταν πυξίδα (όπως στο Ν97 πχ.) θα κουνιόταν ανάλογα με το πως θα περιστρέφαμε την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 κοιτα κατατυχη επεσα πανω στο μενου χτες και νομιζω πωσ ειναι πυξιδα φιλε μου, αφου γυρισα το κινητο και γυριζε ο βορας,δεν ηταν το στιγμα με τους δορυφορους σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 οχι δεν εχει καποιο λογοτυπο και ειμαι στη cosmote και η vodafone? εχει παρει κανεις το vivaz απο vodafone? εχει λειτουργικο δικο τους? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 και η vodafone? εχει παρει κανεις το vivaz απο vodafone? εχει λειτουργικο δικο τους? Ναι εγω το πηρα απο vodafone και ειναι vodafonized.Δεν εχει λογοτυπα κτλ απεξω.Μονο στο software. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Ναι εγω το πηρα απο vodafone και ειναι vodafonized.Δεν εχει λογοτυπα κτλ απεξω.Μονο στο software. έχει δηλαδή software της vodafone δηλαδή? ειναι δηλαδη vodafone live? να μην παω να το πάρω από την vodafone?? Thx Edited April 6, 2010 by skafetzakis Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 το θεμα με το ψαρακι τι μπορουμε να το κανουμε?γιατι ουτε για φοντο,προφυλαξη οθονης μου το δινει ως επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) το θεμα με το ψαρακι τι μπορουμε να το κανουμε?γιατι ουτε για φοντο,προφυλαξη οθονης μου το δινει ως επιλογη! αυτο το θεμα μπορεις να το βαλεις φοντο πηγαινεισ μενου - ρυθμισεις - προσωπικα - θεματα - φοντο - επιλεγεις ταπετσαρια 1 ή 2 ή 3 ή 4 ή 5 και μετα επιλεγεις το adobe flash :) έχει δηλαδή software της vodafone δηλαδή? ειναι δηλαδη vodafone live? να μην παω να το πάρω από την vodafone?? Thx απο οτι ξερω και εγω αν οχι ολα τα περισσοτερα εχουν λογισμικο της vodafone :blink: Edited April 6, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 κοιτα κατατυχη επεσα πανω στο μενου χτες και νομιζω πωσ ειναι πυξιδα φιλε μου, αφου γυρισα το κινητο και γυριζε ο βορας,δεν ηταν το στιγμα με τους δορυφορους σιγουρα. Οταν λέμε πυξίδα εννοούμε κάτι τέτοιο και θα πρέπει να υποστηρίζεται και από το hardware(ναι μεν έχει την περιστροφή οθόνης αλλά δεν έχει magnetometer λειτουργία) αφου εγκαθιστώντας αυτήν και άλλες δυο εφαρμογές πυξίδας είδα ότι δεν κουνιέται τίποτα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morphine_child Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος εάν θα κυκλοφορήσει σύντομα το Vivaz στα υπόλοιπα 2 χρώματα, εκτός δηλαδή του μαύρου και του ασημί. Παράθεση Ήρθε η ώρα να μετοικήσουμε στον Άρη. Τι σημαία να φτιάξουμε?:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος εάν θα κυκλοφορήσει σύντομα το Vivaz στα υπόλοιπα 2 χρώματα, εκτός δηλαδή του μαύρου και του ασημί. κυκλοφορει ηδη και σε ενα μπορντω και ροζ αποτι μου ειπαν οταν το πηρα εγω. κσι μπλε νομιζω Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 μετα το φοντο δινει 3 επιλογες.Προεπιλογη,εικονα,σλαιντ.Οποιο και να ανοιξω μου βγαζει τις προεγακτεστημενες εικονες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 μετα το φοντο δινει 3 επιλογες.Προεπιλογη,εικονα,σλαιντ.Οποιο και να ανοιξω μου βγαζει τις προεγακτεστημενες εικονες! Ψάξε και το κινητό λίγο,μην φοβάσαι δεν θα ανατιναχτεί αν πατήσεις κάτι λάθος αλλά ούτε θα ψαχτεί μόνο του......:lol::confused:,λοιπόν πας πρώτα Ρυθμίσεις > Προσωπικά > Αναμονή > θεμα οθόνης αναμονής > SonyEricsson και μετά πίσω στο θέματα > Φόντο όπου θα δεις πέντε επιλογές για τα 5 tabs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) εχοντας το κινητο μια εβδομαδα δηλωνω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τις δυνατοτητες του γρηγορο, πολυ καλη αποκριση οθονης, φοβερες φωτο και τελειο video αλλα ο ηχος απο τα ηχεια δεν ειναι και τοσο δυνατος οσο θα ηθελαν οι περισσοτεροι... ισως να ειναι και λιγο κουφο αυτο που θα πω αλλα με καποιο update που θα βγει λετε να γινει πιο ισχυρος ή απλα ονειρευομαι? :rolleyes: Edited April 6, 2010 by irenegate77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 καταρχην ευχαριστω...ησουν κατατοπιστικοτατος.Απλα εχω πελαγωσει ολιγον με το τηλεφωνο,εχει τοσες δυνατοτητες και ολο βρισκω πραγματα,που θελω και πρεπει να ριξω διαβασμα τουλαχιστον μια ωρα...Το τελευταιο τηλεφωνο με ανοιχτο λειτουργικο που ειχα ηταν το Ρ1 και οφειλω να πω οτι ειναι χαοτικες οι διαφορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ισως να ειναι και λιγο κουφο αυτο που θα πω αλλα με καποιο update που θα βγει λετε να γινει πιο ισχυρος ή απλα ονειρευομαι? :rolleyes: Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μέσω του λογισμικού αρκεί βέβαια να το υποστηρίζει και το hardware. Συν Αθηνά και χείρα κίνει, είναι εν ολίγοις αυτά τα πράματα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Παιδιά πως κατεβάζουμε το equalizer;Προσπαθώ αλλά δεν γίνεται. Edited April 6, 2010 by gadget19 Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts