Jump to content

All about Alfa Romeo

GTV
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει η Μi.To;  

175 members have voted

1. 1. Σας αρέσει η Μi.To;

• Ναι
      125
    • Οχι
      50

Recommended Posts

egw pali 8a sou elega s2000, me thn monh epifyla3h pws kanei 8orybo h koukoula tou pou einai poly xalia.Pleon exei kalytero diaforiko kai hlektronika opote to s2000 den grafei pleon apo edw ws thn kina.Apo thn allh me enoxlei pou h 147 GTA den paei na einai mia 147.8a koitaza kai kati se TT h subaru wrx peripoy sta idia lefta.
make god laugh...

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά S2000 vs Alfa 147 GTA ποιος παίρνει ποιόν γιατι έχω έναν φίλο που έχει το s2000 και μου λέει αυτά τα τρελά:blink:

αηδιαζω μονο και μονο στην ιδεα οτι καποιος αγοραζει τετοια αυτοκινητα και τα βαζει να κανουν κοντρες ........

ΕΛΕΟΣ , ΕΛΕΟΣ

entaxei re paidia o ka8enas opos tu ta skaei re seis!!!...tulaxiston ta xairetai k as einia me enan diko tu diaforetiko tropo....tora dne mporo na fantasto oti ta vazun gia kontrees kontres opos lene apla sthnun k psilometrane...ean ontos einia gia kontres official mallon xanun ton kairo tus!
:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Χμμμμ... Οχι ακριβως τα αποτελεσματα που περιμεναμε! 5-αστερη μεν, αλλα η 3αρα, με την οποια συγκρινεται η 159, ειναι πιο μπροστα σε ολους τους τομεις πλην της προστασιας πεζων!!

Αναλυτικοτερα:

Car-----Front-------Side-------Seatbelt-----Child protection----Pedestrian---Overall

159___15(94%)___16(89%)_____2_______38(78%)_________9(25%)______34

320___16(100%)__17(94%)_____2_______39(80%)_________4(11%)______35

Αποδεδειγμενα λοιπον ασφαλεστερη η 3αρα... ;)

Αμελιδη καλα?...καλη χρονια φιλε να σαι καλα....αλλαξαμε και κινητακι βλεπω...αντε ευχομαι πολλα νουμερα απο μωρακια....χεχεχε

μου αρεσεις γιατι οταν σφαζεις καποιον το κανεις με το μπαμπακι...απαλα.απαλα.....αντε φιλαρακια τα λεμε...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Να'σαι καλα φιλε μου! Καλη χρονια και σε 'σενα....

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες, ειδικα αυτο το τελευταιο για τα μωρακια το ευχομαι και εγω...! :D

Οσο για την "σφαγη" δεν ειχα τετοια προθεση! Απλα τα στοιχεια παρεθεσα σε συγκριση με τον αμεσο ανταγωνισμο ;)

Χμμμμ... Οχι ακριβως τα αποτελεσματα που περιμεναμε! 5-αστερη μεν, αλλα η 3αρα, με την οποια συγκρινεται η 159, ειναι πιο μπροστα σε ολους τους τομεις πλην της προστασιας πεζων!!

Αναλυτικοτερα:

Car-----Front-------Side-------Seatbelt-----Child protection----Pedestrian---Overall

159___15(94%)___16(89%)_____2_______38(78%)_________9(25%)______34

320___16(100%)__17(94%)_____2_______39(80%)_________4(11%)______35

Αποδεδειγμενα λοιπον ασφαλεστερη η 3αρα... ;)

Σαφεστατα και με μεγαλη διαφορα το πηρε η 3αρα!....οχι σαν το test ενεργητικης ασφαλειας του Ams που παιχτηκε στο νημα.....εκει η 159 ηταν 1η στο test σταθεροτητας στην στροφη και η 3αρα 11η,δηλαδη τελευταια.

159...........και ο χαρος ξεκινα.

http://img57.imageshack.us/img57/4754/159ncap1az.jpg

Ενεργητικη ασφαλεια AMS

Test σταθεροτητας στην στροφη 159 1η.....3 11η....a4 6ο...C 7η

Βρεγμενο Lane Change....159 1η....3 3η........a4 9η.......C....10η

Lane Change........159 1η.....3 3η......A4 9ο........C 2η....

Slalom.........159 1η........3 3η........A4 9η.......C 7η......

Test ταρανδου...159 1η..........3 2η........A4 11ο........C 3η...

Σαφεστατα και με μεγαλη διαφορα το πηρε η 3αρα!....οχι σαν το test ενεργητικης ασφαλειας του Ams που παιχτηκε στο νημα.....εκει η 159 ηταν 1η στο test σταθεροτητας στην στροφη και η 3αρα 11η,δηλαδη τελευταια.

159...........και ο χαρος ξεκινα.

Σάκη εδώ δεν κάνουμε αγώνες. Να μην τρέχεις για να στρίβεις και με το γερμανικό μια χαρά. :X Ύστερα από αυτά τα άθλια αποτελέσματα η 159 δεν πρέπει να πουλήσει ούτε ένα αμάξι. Νιώθω αηδιασμένος. :p

Alfa Romeo - La cosa piu bella

Προφανως με παρεξηγησατε.... Δεν ειπα σε κανενα σημειο οτι η 159 τα πηγε ασχημα, δεν ειπα σε κανενα σημειο οτι η 159 δεν στριβει, δεν ειπα σε κανενα σημειο οτι η 159 δεν ειναι καλο αυτοκινητο!!

Ειναι τοσο δυσκολο να παραδεχτειτε (χωρις να εχει μεγαλη σημασια, μιας και υπαρχουν επισημα αποτελεσματα -και οχι περιοδικου-) οτι η 159 εδω εχασε??

Και να σας πω κατι? Το προβλημα δεν ειναι η πολυ μικρη διαφορα (γιατι οντως ειναι μικρη) αλλα το οτι μας ειχατε βομβαρδισει με δηλωσεις του στυλ "Η 159 θα ειναι το κατι αλλο", "Ασφαλες αυτοκινητο σαν την 159 δεν θα υπαρξει αλλο", "Το πιο ακαμπτο πλαισιο", "Τα 1600+ κιλα οφειλονται στην παθητικη ασφαλεια" κλπ κλπ κλπ...

Ε, λοιπον καμια σχεση οπως απεδειχθει... ;)

φιλαρακι αμελιδη η διαφορα μας με αυτους ειναι πως εμεις αλφα θα παιρναμε γιατι ειμαστε ανοικτομυαλοι οι ιδιοι ομως μπεμπα με τιποτα γιατι ειναι κομπλεξικοι...

βλεπουν που η πολυδιαφημιζομενη 159 πλησιασε αλλα τελικα την αντικειμενικα καλυτερη τριαρα δεν νικησε (και εγω εννοω σε ολα γενικα σαν συνολο...)και δεν το χωνευουν...

ΞΑΝΑΛΕΩ...αν η τριαρα παιρνει 9.5 στα δεκα η 159 παιρνει 9 το πολυ...παλι καλα ειναι αρα γιατι τοσο μικροπρεπεια...

ο σακιςς εχει δικιο παντως και η τριαρα μου στις στροφες αστα...τις περνω με 30 χιλιομετρα γιατι φοβαμαι....

ωχ μυαλα...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

φιλαρακι αμελιδη η διαφορα μας με αυτους ειναι πως εμεις αλφα θα παιρναμε γιατι ειμαστε ανοικτομυαλοι οι ιδιοι ομως μπεμπα με τιποτα γιατι ειναι κομπλεξικοι...

βλεπουν που η πολυδιαφημιζομενη 159 πλησιασε αλλα τελικα την αντικειμενικα καλυτερη τριαρα δεν νικησε (και εγω εννοω σε ολα γενικα σαν συνολο...)και δεν το χωνευουν...

ΞΑΝΑΛΕΩ...αν η τριαρα παιρνει 9.5 στα δεκα η 159 παιρνει 9 το πολυ...παλι καλα ειναι αρα γιατι τοσο μικροπρεπεια...

ο σακιςς εχει δικιο παντως και η τριαρα μου στις στροφες αστα...τις περνω με 30 χιλιομετρα γιατι φοβαμαι....

ωχ μυαλα...

1ον) Πρόσεξε τους χαρακτηρισμούς σου ( εμείς κομπλεξικοί, εσείς ανοιχτόμυαλοι). Κοινώς, μην τους βάζεις όλους στον ίδιο κουβά...

2ον) ΟΚ, σε παθητική ασφάλεια είναι ελάχιστα πίσω. Τα υπόλοιπα πού τα βάζεις όμως;;; Η αξιολόγηση που κάνεις είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ άποψη και έτσι πρέπει να την προβάλλεις και όχι ως κάτι αντικειμενικό και δεδομένο. Για εμένα ισχύει το ακριβώς αντίθετο π.χ. ....ειδικά η σύγκριση που έκανες στο άλλο thread περί ομορφιάς και επιβλητικότητας με πέθανε στα γέλια...(είπαμε υποκειμενική η εμφάνιση, αλλά εκεί πια οι παρωπίδες "βγάζουν μάτι".....:lol:)

Ε, λοιπον καμια σχεση οπως απεδειχθει... ;)

Κάτσε ρε συ Αμελίδη τώρα....τι κακό είδες εσύ στις μετρήσεις;; Άσε τις βαρύγδουπες δηλώσεις που έχουν γίνει.....πήγε άσχημα;;; καταστροφικά;;; Τίποτα από αυτά. Πήρε 5 αστέρια και είναι λίγω πίσω από την 3άρα. Μην γυρίζετε μπούμερανγκ ρε παιδιά ακόμα και τα καλά αποτελέσματα...για την 5άρα με τα 4 αστέρια δεν έχω ακούσει τίποτα όμως....κορυφαία, το ένα το άλλο, περί ασφάλειας όμως, ουδείς λόγος...αντίθετα εδώ ακόμα και με 5άστερο, χολή...γιατί;;;;;

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Ωωωωχχχχχχ....

Παλι Αλφα εναντιον Μπε Εμ Βε θα γινει παλι ???

Γιατι δεν το αφηνουμε ως εξης το θεμα...Οι αλφιστι να θεωρουν πως εχουν καλυτερα αυτοκινητα απ οτι τα Μπε Εμ Βε, και οι Βαυαροι να πιστευουν οτι δεν πιανονται....!

Καλυτερα δεν ειναι ετσι?

Ουτως η αλλως ο καθενας το αυτοκινητο που παιρνει το παιρνει γιατι πιστευει οτι ειναι καλυτερο απ τα αντιστοιχα της κατηγοριας του!

Κάτσε ρε συ Αμελίδη τώρα....τι κακό είδες εσύ στις μετρήσεις;; Άσε τις βαρύγδουπες δηλώσεις που έχουν γίνει.....πήγε άσχημα;;; καταστροφικά;;; Τίποτα από αυτά. Πήρε 5 αστέρια και είναι λίγω πίσω από την 3άρα. Μην γυρίζετε μπούμερανγκ ρε παιδιά ακόμα και τα καλά αποτελέσματα...για την 5άρα με τα 4 αστέρια δεν έχω ακούσει τίποτα όμως....κορυφαία, το ένα το άλλο, περί ασφάλειας όμως, ουδείς λόγος...αντίθετα εδώ ακόμα και με 5άστερο, χολή...γιατί;;;;;

Γιατι να αφησω τις βαρυγδουπες δηλωσεις....???? ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΩ!!!! Και για την ακριβεια γελαω μαζι τους οπως εκανα και πριν απο πολυ καιρο...

Την 159 την εχω πολυ ψηλα στο μυαλο μου!! Μαζι με την 3αρα ειναι τα κορυφαια αυτοκινητα της κατηγοριας! Σε καποια σημεια κερδιζει το ενα σε καποια το αλλο και στην τελικη ειναι θεμα προτεραιοτητων! Δεν σχολιαζω το αυτοκινητο αυτη τη στιγμη αλλα ορισμενους που πριν καν το αυτοκινητο βγει στην παραγωγη, πριν καν το αυτοκινητο δημιουργηθει σαν πρωτοτυπο ειχαν αρχισει του διθυραμβους, τις βαρυγδουπες -οπως ανεφερες και εσυ- δηλωσεις, τα πικροχολα υπονοουμενα/συγκριτικα κλπ κλπ!!

Η διαφορα στα δυο αυτοκινητα ακομα και στην παθητικη ασφαλεια ηταν ΑΜΕΛΗΤΕΑ! Αλλα ακριβως επειδη ορισμενοι παρουσιαζαν και παρουσιαζουν την 159 σαν την Ferrari του λαου, σαν ενα φθηνο σουπερκαρ αυτη η διαφορα πλεον φαινεται μεγαλη!! ;)

Εκει πανε οι ενστασεις μου! Ο νοων νοειτω...

Τζονυ Πατρας εχεις δικιο ζητω ταπεινα συγνωμη.

Οπως εχεις παλι δικιο οτι τα περισσοτερα ειναι υποκειμενικα...πχ εγω βρησκω την φωνη της Σαμιου πιο σεξυ απο αυτην της Ζηνα η την Κελεκιδου σαν γυναικα πιο ομορφη και σεξυ απο την Βανδη...(και σοβαρολογω δεν κανω πλακα...)...

αρα φιλαρακι δεν εχω παρα απλα να πω οτι η οποιαδηποτε επιλογη αναμεσα σε αυτα τα δυο οχηματα ειναι εξισου καλη απλα υπεισερχονται και παραγοντες ακρως προσωπικοι και υποκειμενικοι...

και παλι σορυ...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Προφανως με παρεξηγησατε....

Άλεξ μάλλον εσύ παρεξήγησες. Οι ευνοϊκές κριτικές και οι μεγάλες προσδοκίες για την ακαμψία της 159 δεν αφορούσαν το αν θα πάρει 1% παραπάνω από την 3άρα στο ENCAP. Η ακαμψία έχει σημασία για το δρόμο και αυτό μάλλον αποτελεί το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της 159 ακόμα για τους επικριτές της αφότου την οδήγησαν. ;)

Τώρα αν εσύ βλέπεις Θεοφράστου για να ενημερώνεσαι και όχι για να διασκεδάζεις μάλλον υπάρχει πρόβλημα. :lol: Η ιστορία του πως κατέληξε αυτό το πάτωμα στην 159 είναι γνωστή. Ούτε για την 159 προοριζόταν, ούτε ενισχύσεις μπήκαν κατόπιν εορτής, ούτε ζυγίζει τόσο για την ασφάλεια και φυσικά είναι αδιαπραγμάτευτη η συμβολή του στην οδική συμπεριφορά της 159 την οποία προσπερνάς.

Το post σου, το οποίο θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις, μου θύμισε την αντίδραση ενός δημοσιογράφου όταν ο Άρης πήρε το Κόρατς. Είχε πει λοιπόν τη στιγμή των πανηγυρισμών ο δημοσιογράφος: "Ναι ο Άρης πήρε το Κόρατς όπως και ο ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ το είχε πάρει με δύο νίκες (δείχνοντας κακία και μικρότητα που αποτέλεσε τις επόμενες μέρες αντικείμενο κακού σχολιασμού)."

Η συγκεκριμένη διαφορά μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης μόνο τρελά κολλημένων οπαδών της bmw και της alfa και προφανώς είναι ηλίθιο και μόνο που αναλωνόμαστε για να το συζητάμε. Αν εκεί βρίσκεται το ζουμί των 159 και της σειράς 3, τότε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα είχαν σοβαρό πρόβλημα. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. ;)

Υ.Γ. Όταν υπερασπιζόμαστε τη Ζ4 έναντι της SLK είμαστε καλοί. Όταν πούμε κάτι κακό για τις BMW είμαστε κομπλεξικοί. Τέλος πάντων, ο νοών νοείτο. :cool:

επειδη το επιασα το υπονοουμενο αλφιστα ζητησα συγνωμη...

και ξαναζητω...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Άλεξ μάλλον εσύ παρεξήγησες. Οι ευνοϊκές κριτικές και οι μεγάλες προσδοκίες για την ακαμψία της 159 δεν αφορούσαν το αν θα πάρει 1% παραπάνω από την 3άρα στο ENCAP. Η ακαμψία έχει σημασία για το δρόμο και αυτό μάλλον αποτελεί το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της 159 ακόμα για τους επικριτές της αφότου την οδήγησαν. ;)

Τώρα αν εσύ βλέπεις Θεοφράστου για να ενημερώνεσαι και όχι για να διασκεδάζεις μάλλον υπάρχει πρόβλημα. :lol: Η ιστορία του πως κατέληξε αυτό το πάτωμα στην 159 είναι γνωστή. Ούτε για την 159 προοριζόταν, ούτε ενισχύσεις μπήκαν κατόπιν εορτής, ούτε ζυγίζει τόσο για την ασφάλεια και φυσικά είναι αδιαπραγμάτευτη η συμβολή του στην οδική συμπεριφορά της 159 την οποία προσπερνάς.

Το post σου, το οποίο θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις, μου θύμισε την αντίδραση ενός δημοσιογράφου όταν ο Άρης πήρε το Κόρατς. Είχε πει λοιπόν τη στιγμή των πανηγυρισμών ο δημοσιογράφος: "Ναι ο Άρης πήρε το Κόρατς όπως και ο ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ το είχε πάρει με δύο νίκες (δείχνοντας κακία και μικρότητα που αποτέλεσε τις επόμενες μέρες αντικείμενο κακού σχολιασμού)."

Η συγκεκριμένη διαφορά μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης μόνο τρελά κολλημένων οπαδών της bmw και της alfa και προφανώς είναι ηλίθιο και μόνο που αναλωνόμαστε για να το συζητάμε. Αν εκεί βρίσκεται το ζουμί των 159 και της σειράς 3, τότε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα είχαν σοβαρό πρόβλημα. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. ;)

Υ.Γ. Όταν υπερασπιζόμαστε τη Ζ4 έναντι της SLK είμαστε καλοί. Όταν πούμε κάτι κακό για τις BMW είμαστε κομπλεξικοί. Τέλος πάντων, ο νοών νοείτο. :cool:

Καμια σχεση... Ξαναδιαβασε το ποστ μου! ;) :)

Καμια σχεση... Ξαναδιαβασε το ποστ μου! ;) :)

Και το "ναι μεν αλλα" πρώτο post ξαναδιάβασα, και το επόμενο με τα επιχείρηματα Θεοφράστου ή Traction. Αν ακόμα δεν καταλαβαίνεις που είσαι off-side πες μου να σου κάνω παράθεση πρόταση-πρόταση σε pm (αν και μου ακούγεται ηλίθιο) για να μην ξεφτυλίσουμε το topic. ;)

re paidia prws ti h diamaxh? Kai ta dyo aytokinhta einai super, exoun wraia emfanish kai proswpikothta pou alous aggizei h alfa kai allous h bmw,ypshlh timh kai anagkh apo kybika gia na 3ediplwsoun tis xares tous. Opote milame gia ligo poly paromoies katastaseis. Ayto pou den mou arese enw eimai idiokthths mias 156 distinctive 2002 modelo sport kit einai h poiothta ths 159 pou perimena na ekplagw.Tipota spoudaio re paidia, ta plastika sto tamplo malaka kai sxetika omorfa sths afh alla den me pei8oun gia poithka opws px thn C class.ta xeiristhria gia fwta- yaloka8aristhres de3ia mou ekanan xeirotera apo oti htan, me poio pseytikh poiothta, kai makari na bgw pseyths alla to ama3i ayto to blepw sta 60000 xlm na trizei san koudounistra...An skeftei kaneis pws sta lefta tou pairneis mia C class, akoma kai thn coupe isws( kai milaw gia ta lefta ths 2.2 mias kai h 1.9 einai poly ligh) mallon 8a phgaina sthn mercedes, isws kai sthn audi...( na kai poio poloi antipaloi sthn arena!!!!!!
make god laugh...

Συγκρισεις,διαμαχες,ποιο ειναι καλυτερο κλπ κλπ!Το αυτοκινητο τελικα κρυβει μεγαλη ψυχολογια-φιλοσοφια και δεν ειναι αλλο ενα αψυχο, ευρειας καταναλωσης και αναλωσιμο αγαθο-προιον.Ειναι ασκοπο να συγκρινουμε αυτοκινητα,ο καθενας μας αποφασιζει με τα δικα του κριτηρια και αυτα ειναι που διαφερουν απο αγοραστη σε αγοραστη.Το μοναδικο κριτηριο που μπορει να ειναι κοινο για ολους ειναι η τιμη!Για παραδειγμα εαν δωσουμε σε 10 υποψηφιους αγοραστες 50χιλιαδες ευρο,θα εχουμε μια ποικιλια,αναλογα με τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ καθε υποψηφιου!

Για να αποκτησεις μια Αλφα ρομεο τα κριτηρια ΔΕΝ ειναι η αντοχη μετα απο μια 10ετια,η οικονομια καυσιμου,οι χωροι.Ειναι η απολυτη οδικη συμπεριφορα,το αξεπεραστο ντισαιν! και το απιστευτο ΚΡΑΤΗΜΑ που μετα απο καθε στροφη σου δινει αστειρευτες δοσεις υδονης!

Μπορω να εχω την μεταδοση-ζυγισμα της ΒΜW,την ποιοτητα της ΜERCEDES και μουρη,τιμονι,κρατηματα και την μελωδια του κινητηρα απο μια ΑΛΦΑ

only Apple