Jump to content

All about Alfa Romeo

GTV
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει η Μi.To;  

175 members have voted

1. 1. Σας αρέσει η Μi.To;

• Ναι
      125
    • Οχι
      50

Recommended Posts

ok alfista swstos alla den payei na me problhmatizei giati pleon den pwlountai alfa ka8olou kai sthn B.italia , opou 8a eprepe na yparxoun arketes.

Y.G menw sthn tripolh, opou den 3erw an gnwrizetai exoume isws apo ta megalytera pososta alfa romeo...

Δεν ξέρω ακριβή ποσά ανάλογα με την γεωγραφική κατανομή στην Ιταλία, ξέρω όμως ότι η alfa πουλάει αρκετά καλά, στα επίπεδα τουλάχιστον του ανταγωνισμού, οπότε και πάλι δεν συμμερίζομαι την απαισιοδοξία σου. ;)

Alfa Romeo - La cosa piu bella

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω ακριβή ποσά ανάλογα με την γεωγραφική κατανομή στην Ιταλία, ξέρω όμως ότι η alfa πουλάει αρκετά καλά, στα επίπεδα τουλάχιστον του ανταγωνισμού, οπότε και πάλι δεν συμμερίζομαι την απαισιοδοξία σου. ;)

egw pantws se ena ta3idaki pou eixa paei B.italia ayto pou eida htan POLLA golf, ford, audi, arketes porche... genika POLLA germanika kai poly liges alfa...pshlo apogohteytika mias kai perimena na ginetai panikos apo ntopia aytokinhta... isws poio notia pou kai to kata kefalhn eisodhma einai poio katw na paizoun parapanw alfa, apla se 3500 xlim pou ekana se italiko edafos kai 3 dianyktereyseis mesa 4alfa romeo eida...

make god laugh...

egw pantws se ena ta3idaki pou eixa paei B.italia ayto pou eida htan POLLA golf, ford, audi, arketes porche... genika POLLA germanika kai poly liges alfa...pshlo apogohteytika mias kai perimena na ginetai panikos apo ntopia aytokinhta... isws poio notia pou kai to kata kefalhn eisodhma einai poio katw na paizoun parapanw alfa, apla se 3500 xlim pou ekana se italiko edafos kai 3 dianyktereyseis mesa 4alfa romeo eida...

Φίλε μου δεν έχω λόγο να μην πιστέψω αυτά που λες, αλλά όπως κι εσύ φαντάζομαι συμφωνείς οι πωλήσεις μετριούνται με αριθμούς. Σύμφωνα με αυτές η Alfa Romeo στην Ιταλία πουλάει περισσότερο από την Audi που ανέφερες, ενώ είναι λίγο πιο πίσω από τις ΜΒ και BMW. Όσο για αυτό που λες για το εισόδημα μάλλον δεν καλοστέκει αφού δεν μιλάμε για την 156 αλλά για την 159 η οποία μάλιστα σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες είναι ακριβότερη από τον γερμανικό ανταγωνισμό πχ 320.

;)

Alfa Romeo - La cosa piu bella

Φίλε μου δεν έχω λόγο να μην πιστέψω αυτά που λες, αλλά όπως κι εσύ φαντάζομαι συμφωνείς οι πωλήσεις μετριούνται με αριθμούς. Σύμφωνα με αυτές η Alfa Romeo στην Ιταλία πουλάει περισσότερο από την Audi που ανέφερες, ενώ είναι λίγο πιο πίσω από τις ΜΒ και BMW. Όσο για αυτό που λες για το εισόδημα μάλλον δεν καλοστέκει αφού δεν μιλάμε για την 156 αλλά για την 159 η οποία μάλιστα σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες είναι ακριβότερη από τον γερμανικό ανταγωνισμό πχ 320.

;)

dhladh poso peripou katebainei i timi ths 320(36000eyros en elladi)kai poso anebainei afth ths 159 (30000eyros).se poies xwres symvainei afto???

perysi eixa paei, den eixan kykloforhsei oi 159, kai na sou pw thn alh8eia mou h8ela na dw an exoun kanei kai kamia metatroph oi italoi stis 156 pou exw kai egw...En telei gia na to kleinoume to 8ema, oso eimai pisw apo to timoni kai monos mazi mou me thn koukla ftiaxnomai kai eimai 100% ikanopoihmenos apo thn alfa... molis paw sto benzinadiko omws h sto synergeio h mou mpainoun skepseis gia na thn alla3w einai pou arxizoun ta dyskola... En telei twra katalabainw ta sxolia twn 4troxwn pou 8ewrw to poio egkyro periodiko en elladi, pws dhladh oi Alfa sxedon panta einai super alla gia ena poio eidiko sportif koino pou telika kanei kapoious symbibasmous gia na exei thn poio omorfh kai sportif kataskeyh sthn kathgoria .
make god laugh...

λοιπον μεχρι χτες ημουν στην αποφαση να δωσω την gt μου η οχι,τελικα αποφασισα να την κρατησω και να την φτιαξω οσο καλυτερα μπορω,σημερα τις εβαλα τις συγκεκριμενες ζαντες σε 18αρες,δεν φαινοντε πολυ καλα αλλα θα παρετε μια ιδεα,αυριο την παω και για χαμηλωμα και θα υπαρξει και συνεχεια,για πειτε μου ομως την γνωμη σας.

http://img460.imageshack.us/img460/4139/gt8ww.th.jpg

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

panemorfes ta3idiwth opws kai panemorfh kai h alfa genika... An 8eleis thn gnwmh mou mhn thn xamhlwseis, (apo oso blepw den exeis kai trelo peri8wrio apostash meta3y elastikou 8olou) alla balths ena kalo body kit ... gousta einai ayta bebaia ...

ps... poly mou aresei pou einai kai kokkines oi dagkanes sou...an einai kai brembo akoma kalytera :p

make god laugh...

θα την χαμηλωσω φιλε μου κι ας χτυπαει παραπανω στους καλους μας δρομους,οσο για το body kit θα βαλω της Novitec,αφου θα την κρατησω τελικα θα την φτιαξω αρκετα αλλα οχι με φουσκωματα στις λαμαρινες γιατι θα την κανω τσιρκο:p

genika eimai anti8etos sto na peirazw thn gwwmetria ths anarthshs se ena hdh kalosthmeno aytokinhto,opws einai oles oi alfa,eidika sto hrakleio pou eisai file ta3idiwth 8a exeis xontro problhma... 8ymamai prin kana 3ari xronia pou enas filos mou me corolla to eixe xamhlwsei arketa me apotelesma na katalh3ei na mhn mporei na kinh8ei grhgora sths e8nikh mias kai sto paramikro samaraki meta ta 110 ebriskan oi rodes stous 8olous...sthn 156 mou mono kai mono logw sportkit exw akousei thn pisw anarthsh na termatizei ouk oliges fores,eytyxws omws ayto ginetai mono otan glertarw sta 200 se strofh kai brw anwmalia(gia osous 3eroun termatizoun panta sthn strofh pros tripolh sthn korin8o pou xwrizetai h e8nikh gia patra-tripolh).Den 3erw apla 8ewrw pws ta arnhtika tou xamhlwmatos sthn gt sou nomizw 8a einai perissotera apo apla na xtypaei liiiigo parapanw..

ps. me poio xamhlh kai sklhrh anarthsh btw xaneis kai se prosfysh se glistero odostrwma...

make god laugh...

Και εγω βρισκω υπερβολικο το χαμηλωμα... Το αμαξι ειναι αψογο και με τα καινουρια του παπουτσακια!! Πολυ ομορφα by the way!

Κρατα τα λεφτα σου.. Αν θελεις να τα ξοδεψεις οπωσδηποτε τοτε απλα προσπαθησε να βελτιωσεις καποια απο τα προβληματα που ειχες στα ηλεκτρικα, η αλλιως πανε για ψωνια!! Η GT ειναι κουκλα... δεν θελει τιποτα!

λοιπον μεχρι χτες ημουν στην αποφαση να δωσω την gt μου η οχι,τελικα αποφασισα να την κρατησω και να την φτιαξω οσο καλυτερα μπορω,σημερα τις εβαλα τις συγκεκριμενες ζαντες σε 18αρες,δεν φαινοντε πολυ καλα αλλα θα παρετε μια ιδεα,αυριο την παω και για χαμηλωμα και θα υπαρξει και συνεχεια,για πειτε μου ομως την γνωμη σας.

Με 18αρες και χαμήλωμα στο τελος δεν θα μπορείς να οδηγήσεις . Σε καμια πίστα μόνο. Θα κάθεσαι να τη κοιτάς

την χαμηλωσα τελικα,ενταξει δεν μπορω να πω οτι κοπαναει και τοσο στο δρομο,δεν βλεπω και την τεραστια διαφορα με οπως ηταν πριν,ειναι αρχη βεβαια ακομα.

gia bale kamia photo ta3idiwth, parolo pou oi poio polloi diafwnoume to ais8htiko apotelesma isws kai na mas apozhmeiwnei... makari na sou petyxe to xamhlwma kai na mhn exei ta arnhtika pou oloi fobomaste pantws file kai na thn xarhs thn koukla na mas pas kai bolta molis kateboume :p
make god laugh...

Μόνο ελατήρια άλαξες? Θα την παλέψουν τα αμορτισέρ? Οποσδήπωτε μικραίνει ο μέσος όρος ζωής τους, αλλά μπρος τα κάλη τη είναι ο πόνος ε?:D

για τωρα μονο ελατηρια αλλαξα,δεν ηθελε ακομα αναρτηση αλλα σε λιγο καιρο θα θελει.φωτο θα ανεβασω αυριο.

υπερβολικα φιλε μου και οι 18αρες και το χαμηλωμα.......

ηδη με το μαμα στησιμο και παραπονιουνται οτι χτυπαει η αναρτηση ασχημα...... ευχομαι να μην το κανεις ζημια μονο στο περασμα του χρονου

Tελευταία νέα για τους μελλοντικούς κινητήρες της Brera.

O 1.8JTB μπορεί να πάρει τη θέση του 2.2JTS evolution με τα 200hp.O 2.2JTB με τα 260hp είναι έτοιμος αλλά σκέφτονται και τον 1.8JTB Twinstage με 260hp.1.9JTDm δεν θα υπάρξει ούτε η εξελιξή (2.0JTDm) του.Tέλη 2007 θα παρουσιαστεί το step 2 του 2.4JTDm με 220hp αλλά δουλεύουν επίσης τον 2.5JTDm evolution με 230-240hp.O 3.0JTDm θα αποδίδει στο πρώτο από τα τρία του step 250hp και θα φτάσει μέχρι τα 300hp.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αν και είναι όμορφα και όχι ιδιαίτερα ακριβα, δεν πουλάνε τα αλφάκια??? περίεργο...
mobile προβληματισμοί...

ενταξει δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν πουλανε κιολας,απλα ειναι καπως παρεξηγημενη μαρκα νομιζω.

panagiotispa an diabaseis post moy 8a katalabeis giati den poulane...Den einai kai toso f8hna ta alfakia se apolyta mege8h, kai otan ftanoun na kontraroun se lefta bmw kai audi opws kai na to kanoume sta matia tou ellhna einai pshlotera ta germanika apo tis italides mas... exoun kai to kako onoma ths mh a3iopistias, xamhlh metapwlhtika a3ia opote hr8e kai edese....
make god laugh...

Πραγματικά "μεγάλη κουβέντα" ανοίγετε παιδιά...

Η άποψη των Ελλήνων για συγκεκριμένα αυτοκίνητα και οι αγοραστικές μας συνήθειες χρήζουν προσοχής και μελέτης. Ας μην αρχίσουμε να μιλάμε για αξιοπιστία και αν και κατά πόσο αυτή η παράμετρος είναι συνηφασμένη με τη μάρκα Alfa Romeo ή όχι, γιατί όπως όλοι έχουν παραδείγματα να πουν για τις Sud και τις 33, έτσι και κάποιοι (πχ. εγώ) έχουν παραδείγματα για προβληματικό σύστημα διεύθυνσης σε Merc E200 6 μηνών, για ελατωματικό εγκέφαλο σε Huyndai Coupe '06 ηλικίας 3 εβδομάδων, που ξαφνικά σε ταξίδι αρνήθηκε να ανεβάσει πέραν των 3.000 σαλ. Αυτομάτως όμως, αυτό δεν κάνει αναξιόπιστα τα Merc και χρέπια τα Σχιστομάτικα κουπέ...

Το πρόβλημα υφίσταται όταν κάποιοι, έχοντας ακούσει από έναν γνωστό του γνωστού του παππού τους ότι τα Sud σάπιζαν και ότι στη σύγχρονη ιστορία τα 156..."βγάζουν ηλεκτρικά", έτσι...γενικά! Μα τα αναθεματισμένα τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά της 156 (απλά χάριν παραδείγματος την αναφέρω) είναι γερμανικά και δη Bosch (!). Αφήστε που όλα, μα ΟΛΑ, τα αμάξια έχουν να κάνουν ΚΑΙ με τον κάτοχο. Προσωπικά έχω αλλάξει 5 Alfa και μόνο μία φορά έχω μείνει, από αντλία βενζίνης στην 75 και έφταιγα εγώ, που έκανα μετατροπή από 1.6 σε 2.0 TS και τσιγκουνεύτηκα τα 25.000 δρχ. τότε για την αντλία της 2λιτρης. Τις προσέχω, τις αγαπάω και για αυτό ίσως με αγαπάνε αυτές. Άλλωστε, είναι γκόμενες, σου φέρονται τόσο καλά όσο τους φέρεσαι εσύ...

Ας μην τα ισοπεδώνουμε λοιπόν όλα παιδιά. Το αμάξι είναι και ολίγον τι λαχείο... Στην Ελλάδα τώρα παίζει το διττό κόλλημα του Έλληνα: είτε 1ον. να αγοράσει κάποιες συγκεκριμένες μάρκες (άσχετα αν πληρώσει 16.000 € για μτχ 1.600άρι του '95 με dead αναρτήσεις, ταμπούρα και χωρίς A/C) ή 2ον. το ακριβώς αντίθετο, δλδ να αγοράσει ένα αυτοκίνητο πήχτρα στα extras ακόμα και αν αρνείται να στρίψει με ασφάλεια σε ταχύτητες άνω των 70 km/h...

Όλα είναι θέμα επιλογών, και προσωπικά, όσο και αν ακούγεται "εγωιστικό", μου αρέσει που δεν οδηγάει και η κουτσή Μαρία Alfa. Όσο για την μειωμένη μεταπωλητική αξία, απλοί κανόνες της αγοράς "προσφορά-ζήτηση". Από τη στιγμή που οι αγοραστές δεν επιθυμούν να αγοράσουν μτχ. 1600άρι Alfa έναντι ενός καινούργιου Kia (μία καθ' όλα σεβαστή επιλογή), μοιραία η τιμή της Alfa θα πέσει. C'est la vie φίλοι μου

Να είστε καλά :)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι σχεση εχει το οτι τα ηλεκτρικα των Alfa Romeo ειναι γερμανικα και πιο συγκεκριμενα της Bosch...! Δηλαδη το θεμα μας ειναι τον Italy vs Germany!?!?! Δεν νομιζω οτι αυτη ειναι η ουσια...

Η ουσια κατα την γνωμη μου ειναι οτι ναι μεν εσυ και εγω με τις 156 και 147 δεν ειχαμε μεχρι τωρα καποιο ηλεκτρικο προβλημα (φτου φτου, χτυπαω και ξυλο!) δυο αλλα μελη απο αυτο το φορουμ με GT ειχαν... και μαλιστα ειχα και σοβαροτατα προβληματα που τραβανε πολυ καιρο!

Προβληματα υπαρχουν (οχι μονο στην Alfa Romeo, παντου!) και το θεμα οτι πρεπει να τα αναγνωριζουμε και να τα διορθωνουμε αντι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας!!

Και να σου πω και κατι ακομα... Οπως εσυ αναφερεις την Merc E200 και το Hyundai και ειναι πραγματικα γεγονοτα (δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω!) ετσι ακους και για την Alfa! Δυστυχως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια και αυτη τη στιγμη ο xristos69 και ο ταξιδιωτης22 ακομα "καιγονται"...! ;)