stelios85 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ok σε ευχαριστω πολυ mariel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 To FragranceX έχει αποθήκες σε πολλά σημείο στις Η.Π.Α. Οπότε κοιτάνε σε ποιά το έχουν διαθέσιμο για να στο αποστείλουν.Όποιος έχει παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα θα έχει παρατηρήσει ότι όλο από διαφορετικό μέρος του έρχεται το δέμα του Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 ναι Σταυρο αυτο που λες ισχυει,το ειχαμε συζητησει και περσι..Τεσπα,εμενα μου ηρθε σημερα μετα απο 3 εβδομαδες partial refund(2 απο τα 3 προιοντα) και μαλλον θα μου στειλουν το ενα μονο... Το κακο ειναι πως δημιουργει αναξιοπιστια για επομενη παραγγελια καθως δεν ξερεις αν καποιο προιον ειναι διαθεσιμο ή οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 τελικα απ ολες τις εμπειριες που ειχατε..ποιο ηλεκτρονικο καταστημα(ξενο-ελληνικο) συμφαιρει περισσοτερο και ειναι πιο αξιοπιστο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 το πιο φτηνο ειναι το fragrancex....το πιο γρηγορο το cheapsmells...to streawberrynet το πιο αδιαφορο ολα "αξιοπιστα" αφου πληρωνεις με paypal και με την προυποθεση οτι εχεις την υπομονη να αποζημιωθεις σε 55 μερες μετα την παραγγελια αν κατι παει στραβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παιδια θελω να παρω σε μια φιλη μου δωρο μια κολωνια.Ποια λετε να επιλεξω? Σκεφτομαι βασικα την million lady.Την ξερει κανενας-καμια? Η μυρωδια της ειναι καλη? (Δεν με πειραζουν τα χρηματα,αρκει να ειναι καποια καλη) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Προσωπικά δεν μου αρέσει αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Παιδια θελω να παρω σε μια φιλη μου δωρο μια κολωνια.Ποια λετε να επιλεξω? Σκεφτομαι βασικα την million lady.Την ξερει κανενας-καμια? Η μυρωδια της ειναι καλη? (Δεν με πειραζουν τα χρηματα,αρκει να ειναι καποια καλη) εμενα μου αρεσει αρκετα..εχει εντονη ωραια λουλουδοφρουτενια μυρωδια.δεν τα παω καλα με τα review αρωματων αλλα με μια αναζητηση στο google θα βρεις πολλες πληροφοριες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Παιδια cheapsmells εγγυηση!!! ΓΡηγορο και φθηνο...................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 δεν ξερω αν ειναι παλι συμπτωση αλλα παλι στο cheapsmeslls που υποτιθεται ειναι πιο ακριβα απ οτι στο fragrancex η burberry london(men) 100ml εχει 31€ και 38€ αντιστοιχα :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmmsss Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλησπέρα... Να κάνω μια ερώτηση. Τα Hondos Center ή τα Sephora βάζουν εκπτώσεις στα αρώματα τον Φεβρουάριο όπως όλα τα καταστήματα εκείνο το καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Πολυ ωραιο το αντρικο Hot Water - Davidoff Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Hermes Eau Des Merveilles γυναικεία ...ό,τι καλύτερο έχω μυρίσει τον τελευταίο καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Hermes Eau Des Merveilles γυναικεία ...ό,τι καλύτερο έχω μυρίσει τον τελευταίο καιρό! Ναι ναι συμφωνω απολυτα...εχει κατι το ιδιαιτερο που την ξεχωριζει...οπως και το αντρικο tere d' hermes Που ειναι λιγο βαρυ στην αρχη αλλα ειναι πολυ ιδιαιτερο... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 παρήγγειλα από το fragrancex.com μια κολώνια στις 15 νοέμβρη και ακόμη να έρθει θεσσαλονίκη. συνήθως 1,5 μήνα κάνει αλλά ακόμη τίποτα. τι να κάνω? έχω ανόιξει στο paypal dispute αλλά πρέπει μέχρι τις 10 του γενάρη να το κάνω claim.. Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 ξερει κανεις αυτο το site και αν πουλανε γνησια αρωματα? http://www.bonvivant.gr/ ενδιαφερομαι για την diesel fuel for life 75ml την εχει 54,99ευρω και εχω εκπτωση 10% επειδη εκανα like στο facebook. 3 ευρω αποστολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 παρήγγειλα από το fragrancex.com μια κολώνια στις 15 νοέμβρη και ακόμη να έρθει θεσσαλονίκη. συνήθως 1,5 μήνα κάνει αλλά ακόμη τίποτα. τι να κάνω? έχω ανόιξει στο paypal dispute αλλά πρέπει μέχρι τις 10 του γενάρη να το κάνω claim.. Παρηγγειλα γυρω στα μεσα Νοεμβρη, 1η βδομαδα Δεκεμβρη και 2η βδομαδα Δεκεμβρη. Μονο η 2η παραγγελια εχει ερθει (Επανομη Θεσσαλονικης). Τωρα τι να σου πω. Εγω δεν εβγαλα νοημα. Δεν υπαρχει κατι σιγουρο με το fragrancex αλλα ειμαι διατεθειμενος να το ρισκαρω. Βεβαια οι αγορες ειναι ΜΟΝΟ μεσω paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ενα καινούργιο ελληνικό e-shop για αρώματα (καμία επαγγελματική σχέση με μένα) http://www.parfumerie.gr/ Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Παιδιά θέλω να παραγγείλω 2 αρώματα αλλά έχω κάποιες απορίες πριν καταλήξω στο κατάστημα που θα τα πάρω. 1.Στο fragrancex βρήκα τα αρώματα που ήθελα σε αρκετά καλή τιμή και δωρεάν μεταφορικά όπως είδα.Με προβληματίζει το ότι είναι από Αμερική(πιθανότητα τελωνείου και μεγαλύτερος χρόνος παραλαβής) και κάποια, έστω και λίγα, σχόλια περί αυθεντικότητας των αρωμάτων. 2.Έψαξα και στο cheapsmells που όλοι λένε πως φτάνουν γρηγορότερα τα προϊόντα και δεν έχω δει κάποιο αρνητικό σχόλιο αλλά και πάλι προβληματίστηκα.Εγώ μπαίνω στο cheapsmells.co.uk(το αγγλικό) για να αποφύγω την αποστολή από Αμερική όπως έγραψα παραπάνω, αλλά όταν κάνω αναζήτηση για κάποιο άρωμα η σελίδα με μεταφέρει αυτόματα στο cheapsmells.com.Τελικά υπάρχει αγγλικό και αμερικάνικο ή είναι η ίδια σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Σημερα εξεπλαγην ευχαριστα απο το fragranceX!!! Εκανα 2 παραγγελιες αρωματων στις 29 και στις 30/12/2010 και χθες τις παρελαβα και τις δυο και μαλιστα με κουριερ!!Μεχρι στιγμης ολες μου οι παραγγελιες ερχοταν απο ΕΛΤΑ μέσα σε περίπου 15-20 μέρες και ειχαν αποστολεα απο USA, αλλα χθες με πηραν τηλ. απο ΕΛΤΑ ταχυμεταφορες και μου τα έφεραν σπιτι και μέσα σε λιγότερο απο 2 εβδομαδες ενω μεσολαβησε και πρωτοχρονια!!!Παντως παρατηρησα οτι ο αποστολεας ειναι απο BELGIUM...εκαναν παραρτημα στην Ευρώπη;;;Οπως και να χει εγω ειμαι ευχαριστημενος με το fragranceX, εχω παραγγειλει πανω απο 15 αρωματα χωρις κανενα προβλημα(αν εξαιρεσεις την αποστολη που δεν ξερεις ποτε θα σου ρθει) και θεωρω οτι ειναι αυθεντικα...δεν ειμαι και ειδικος ομως... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) Το καλυτερο site και πιο αξιόπιστο ποιο είναι κατα τη γνώμη σας? σκέφτομαι να παραγγείλω από το http://www.fragrancenet.com/ ? έχει παραγγείλει κανένας άλλος? ή να προτιμήσω το ελληνικό http://www.parfumerie.gr/ Edited January 14, 2011 by fcandreas1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Καλησπερα σε ολους πρωτη φορα γραφω σ αυτο το θεμα και χαιρομαι πολυ που το βρηκα! " Παιδια ψαχνω το Bois d"argent του Dior και θα θελα αν κανεις γνωριζει να μου πει που θα το βρω κυριως Θεσσαλονικη.Επισης θα με ενδιεφερε οποιοδηποτε On line store που στελνει Ελλαδα!Ειτε ελληνικο ειτε ξενο! Ξερω ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει αλλα ευχαριστω εκ των πρωτερων! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Σημερα μυρισα την Dolce e gabbana the one, τη rose: http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/rose_the_one_gabbana-bottle.jpg Τι τελειο αρωμα ειναι αυτο;;;:D Ερωτευτηκα.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Τελικά θα κάνω μια παραγγελία από το fragrancex.com και ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Η ερώτησή μου είναι ποια από τις παρακάτω επιλογές να διαλέξω στον τρόπο αποστολής. USA FREE Shipping For Orders over €44 in USA (2 - 7 Business Days) - FREE USA 2nd Day Air (2 - 4 Business Days) - €7.39 USA Next Day Air (1 - 3 Business Days) - €17.81 Worldwide Standard Shipping (7 - 12 Business Days) - €12.57 Θα επέλεγα το πρώτο που είναι και το μοναδικό δωρεάν αλλά δεν κατάλαβα αν αφορά μόνο αποστολές εντός Αμερικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Τελικά θα κάνω μια παραγγελία από το fragrancex.com και ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα. Η ερώτησή μου είναι ποια από τις παρακάτω επιλογές να διαλέξω στον τρόπο αποστολής. USA FREE Shipping For Orders over €44 in USA (2 - 7 Business Days) - FREE USA 2nd Day Air (2 - 4 Business Days) - €7.39 USA Next Day Air (1 - 3 Business Days) - €17.81 Worldwide Standard Shipping (7 - 12 Business Days) - €12.57 Θα επέλεγα το πρώτο που είναι και το μοναδικό δωρεάν αλλά δεν κατάλαβα αν αφορά μόνο αποστολές εντός Αμερικής. Η μοναδική επιλογή σου είναι η τελευταία. Οι άλλες αφορούν σε παραδόσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts