DIAVOLIN82 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Allure Sport Cologne by Chanel for Men... Το μύρισα σε έναν φίλο μου, υπέροχο άρωμα... Ξ ε τ ρ ε λ ά θ η κ α...!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 kataplhktikh h chanel pou anefere h diavolin. epishs poly kales kai oi dolce gabbana the one kai body kouros. pia apo tis 3 na parw omws..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Η Tom Ford βγαίνει σε Black Orchid for men; Εγώ έχω το κλασσικό με το διάφανο μπουκαλάκι, αλλά σήμερα είδα το μαύρο μπουκαλάκι στις αντρικες σε tester, αλλά τα κουτάκια προς πώληση ήταν αυτά που είχε και η δική μου η απλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 kataplhktikh h chanel pou anefere h diavolin. epishs poly kales kai oi dolce gabbana the one kai body kouros. pia apo tis 3 na parw omws..... Chanel chanel chanel!!! Δεν θα σου αντιστέκεται καμία, κολλημένες πάνω σου θα είναι...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 kai egw pros thn chanel kleinw... thanks diavolin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Allure Sport Cologne by Chanel for Men... Το μύρισα σε έναν φίλο μου, υπέροχο άρωμα... Ξ ε τ ρ ε λ ά θ η κ α...!!! :happy: Έχω ακούσει τα καλύτερα. Από τιμές στο Χόντο ξέρετε τι πάιζει; Για ενημερώστε για να έχω στα υπόψιν για χριστουγεννιάτικη αγορά. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 David Beckham Instinct :cool: Kenzo Azzaro Chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Αληθευει Mbokota οτι τα χοντο εχουν καλες τιμες. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Αληθευει Mbokota οτι τα χοντο εχουν καλες τιμες. Το ξέρω, απλά να μάθω που κυμαίνονται γι'αυτό το άρωμα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Έχω ακούσει τα καλύτερα. Από τιμές στο Χόντο ξέρετε τι πάιζει; Για ενημερώστε για να έχω στα υπόψιν για χριστουγεννιάτικη αγορά. Εγω προτιμώ τα SEPHORA για αρώματα.. Νομίζω ότι η τιμή του κυμαίνεται απο 60 άντε το πολύ 70.. Καπου εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Εγω προτιμώ τα SEPHORA για αρώματα.. Νομίζω ότι η τιμή του κυμαίνεται απο 60 άντε το πολύ 70.. Καπου εκεί.. Εγω παλι καθολου! Πανακριβα και καθολου ωραια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Εγω προτιμώ τα SEPHORA για αρώματα.. Νομίζω ότι η τιμή του κυμαίνεται απο 60 άντε το πολύ 70.. Καπου εκεί.. Τα πόσα ml; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Τα πόσα ml; Δεν θυμάμαι καθόλου..... Πήγαινε σε ένα κατάστημα καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Guyz, να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει άρωμα με την ονομασία ''ύπνος''-''ypnos'' ή κάπως έτσι; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Guyz, να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει άρωμα με την ονομασία ''ύπνος''-''ypnos'' ή κάπως έτσι; Lancome Hypnose :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Guyz, να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει άρωμα με την ονομασία ''ύπνος''-''ypnos'' ή κάπως έτσι; Μήπως εννοείς την Hypnose; http://www.arp.ru/.files/offers/specialty/lancome_-_hypnose_homme/HypnoseHomme-sait.jpg Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Μάλλον αυτή είναι. Thanks a lot! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_90 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Σαν τη ΜOSHINO UOMO δεν έχει κωλώνια............ Βέβαια και η Εscada h Magnetism τα σπάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Μήπως εννοείς την Hypnose; http://www.arp.ru/.files/offers/specialty/lancome_-_hypnose_homme/HypnoseHomme-sait.jpg :love: Αγαπημένη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Δυο καλες κολωνιες για να ξεχωρισετε και να τραβηξετε την οσμητικη περιεργεια των αλλων....CERRUTI POUR HOMME συνδυασμος ιταλικης κομψοτητας και γαλλικου αισθησιασμου με δροσερο αρωμα φρεσκαδας. Και μια απο τις καλυτερες νεες κολωνιες που εχουν βγει,DAVIDOFF SIKVER SHADOW PRIVATE,πολυ ελκυστικο αρωμα,ακαταμαχητο που γοητευουν και προκαλουν.Φορεστε την και θα με θυμηθειτε.Θα ψαχνουν ολοι να δουν ποιος την φοραει. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Δυο καλες κολωνιες για να ξεχωρισετε και να τραβηξετε την οσμητικη περιεργεια των αλλων....CERRUTI POUR HOMME συνδυασμος ιταλικης κομψοτητας και γαλλικου αισθησιασμου με δροσερο αρωμα φρεσκαδας. Και μια απο τις καλυτερες νεες κολωνιες που εχουν βγει,DAVIDOFF SIKVER SHADOW PRIVATE,πολυ ελκυστικο αρωμα,ακαταμαχητο που γοητευουν και προκαλουν.Φορεστε την και θα με θυμηθειτε.Θα ψαχνουν ολοι να δουν ποιος την φοραει. Δελτίο τύπου; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 paco rabanne- one million!! Δεν υπαρχει καλυτερη!! Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Για μελαχροινά αγόρια, συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη: Play της Givenchy :love: Τρελό άρωμα... http://jolienadine.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/justin_timberlake_givenchy_play.jpg (Τρελό μωρό ο Justin :p) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Δελτίο τύπου; :p Επειδη εχω ενα κολλημα με τις κολωνιες,το εκανα πιο αναλυτικο το θεματακι :D Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 D&G the one...δεν υπαρχει απλα..... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts