fcandreas1990 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Το ck one summer σας αρέσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Το ck one summer σας αρέσει? Τέλειο άρωμα. Το έχω εδώ και κάτι χρόνια και πέρσι που μου τελείωσε πήγα στα Galerie De Beaute και μου είπαν ότι είναι το τελευταίο τους κομμάτι και δύσκολα θα μπορέσω να βρω πια αυτό το άρωμα ... :cry: Το πήρα και κάνω τα πάντα να τελειώσει όσο γίνεται πιο αργά :p Εννοώ ότι πήρα και άλλα αρώματα :p:lol: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Η αντρική BVLGARI είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Το ck one summer σας αρέσει? παρα πολυ ωραιο αρωμα ..θα την βαλω τωρα που μου την θυμισες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 I Gaultier einai apo tis kaliteres kai i Chanel Allure sport an k palia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Διακριτική η Egoiste?Δεν τολμώ να την φορέσω καλοκαίρι.:p Mήπως την Allure?H' έστω την egoiste platinum? Ναι όντως η egoiste πολύ βαρία πρεπει να είναι η allure sport αλλα θα δοκιμάσω και την platinum που λέει ο φίλος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Εγώ πάντως αγόρασα σήμερα την Roberto Cavalli Black και είναι πολύ ωραία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Coco Chanel Mademoiselle ! Παιδια,το εχω ερωτευτει....Και οχι μονο εγω! Ολοι με ρωτανε τι αρωμα φοραω... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Το "Coco Chanel Mademoiselle" έτυχε να το δοκιμάσω πριν λίγες ημέρες και ήταν πραγματικά πολύ ιδιαίτερο και καλοκαιρινό άρωμα, δεν μπορούσα να ξεκολλήσω, το μύριζα συνέχεια!!! Άλλο ένα που μύρισα τώρα τελευταία και έφαγα κόλλημα είναι το "The One" το γυναικείο. Μέχρι που πήρα το χαρτάκι με το δείγμα και το έβαλα μέσα στη θήκη του κινητού για να το αρωματίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Το "Coco Chanel Mademoiselle" έτυχε να το δοκιμάσω πριν λίγες ημέρες και ήταν πραγματικά πολύ ιδιαίτερο και καλοκαιρινό άρωμα, δεν μπορούσα να ξεκολλήσω, το μύριζα συνέχεια!!! Άλλο ένα που μύρισα τώρα τελευταία και έφαγα κόλλημα είναι το "The One" το γυναικείο. Μέχρι που πήρα το χαρτάκι με το δείγμα και το έβαλα μέσα στη θήκη του κινητού για να το αρωματίσω... Oντως,και το ''Τhe One'' της Dolce Gabbana ειναι υπεροχο.... Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 ARMANI HUGO BOSS MOSCHINO BLACK SUEDE TOUCH Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ΧΕΙΜΩΝΑ: sicily των D&G hypnoze lancome par amor clarins max mara lolita ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: inside trussardi tender touch burberry nina by nina ricci Ευτυχως δεν ειμαι η μονη που εχει τοσα αρωματα! ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti_ Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 για καλοκαιρακι......body milk με γευση καραμελα ή φραουλα.....με το αναλογο αρωματακι :p για χειμ...βερσαζ μεχρι το απογευμα και για βραδακι....gucci .. . .! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εγώ χρησιμοποιώ το Axe Vice!Coool:cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Γνωρίζει κανείς αυτό το άρωμα (Type Emporio Armani)?? :confused: http://img90.imageshack.us/img90/8249/img0067qx2.th.jpg Αν κάποιος γνωρίζει, μπορεί να μου πει αν είναι ανδρικό ή γυναικείο? Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Γνωρίζει κανείς αυτό το άρωμα (Type Emporio Armani)?? :confused: http://img90.imageshack.us/img90/8249/img0067qx2.th.jpg Αν κάποιος γνωρίζει, μπορεί να μου πει αν είναι ανδρικό ή γυναικείο? Type γραφουν τα αρωματα απομιμηση Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Type γραφουν τα αρωματα απομιμηση Α ναι? It's good to know ώστε να μην το πολυκουράζω το θέμα... :) Thanks. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Παιδια καποιο καλο ανδρικο αρωμα να μου προτεινεται? Σχετικά διακριτικό,κάπως "δροσερό" αρωμα να εχει...τόσα χρονια μονο AXE , STR8, κτλ χρησιμοποιούσα.Θέλω καποιο σχετικά καλης μαρκας.επίσης οι τιμες που κυμαινονται? Τέλος τα βρισκω στα hondos εύκολα? Ευχαριστώ Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Παιδια καποιο καλο ανδρικο αρωμα να μου προτεινεται? Σχετικά διακριτικό,κάπως "δροσερό" αρωμα να εχει...τόσα χρονια μονο AXE , STR8, κτλ χρησιμοποιούσα.Θέλω καποιο σχετικά καλης μαρκας.επίσης οι τιμες που κυμαινονται? Τέλος τα βρισκω στα hondos εύκολα? Ευχαριστώ Chrome της azzaro. Δροσερό άρωμα, το βρίσκεις στο Χόντο, τα 30ml αν δεν κάνω λάθος τα είχα πάρει γύρω στα 35 ευρώ. Τα 50ml λογικά γύρω στα 50 ευρω.Δε θυμάμαι ακριβως τις τιμές. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Παιδια καποιο καλο ανδρικο αρωμα να μου προτεινεται? Σχετικά διακριτικό,κάπως "δροσερό" αρωμα να εχει...τόσα χρονια μονο AXE , STR8, κτλ χρησιμοποιούσα.Θέλω καποιο σχετικά καλης μαρκας.επίσης οι τιμες που κυμαινονται? Τέλος τα βρισκω στα hondos εύκολα? Ευχαριστώ Euphoria - Calvin Clein. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Παιδια καποιο καλο ανδρικο αρωμα να μου προτεινεται? Σχετικά διακριτικό,κάπως "δροσερό" αρωμα να εχει...τόσα χρονια μονο AXE , STR8, κτλ χρησιμοποιούσα.Θέλω καποιο σχετικά καλης μαρκας.επίσης οι τιμες που κυμαινονται? Τέλος τα βρισκω στα hondos εύκολα? Ευχαριστώ jean paul gottie Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 1 million rabanne το νεο μου αρωμα εξαιρετικο Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOXER3 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Για γυναικείο άρωμα που να κρατάει χωρίς να είναι πολύ βαρύ προτείνω το "L'INSTANT MAGIC" της GUERLAIN, μου το έφεραν δώρο και είναι πραγματικά πολύ καλό. Για ανδρικό προτιμώ Paco Rabanne "ULTRAVIOLET" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Εχει δοκιμασει κανεις τα αρωματα των Abercrombie & Fitch ? Ενα απ'αυτα, το Power νομιζω ή κατι τετοιο ειναι αψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Θελω να αγορασω κι εγω αρωμα παλι... Ξερετε κανενα καινουριο που να ειναι δροσερο και γλυκο?:rolleyes: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts