nikkosnet Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ..Την έχω :p Άλλη..? :D Tην καινουργια VERSACE? Μετα την Gillette, την Κουλιανου και την L' Homme απο YSL ειναι οτι καλυτερο για τον ανδρα! :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Είναι απαλή κι ελαφριά για καθημερινή χρήση στη δουλειά, κλπ; Η κάτι πιο βαρύ για βραδινή έξοδο; Οσον αφορά την CK Euphoria και Escada Magnetism τις σημειώνω στα υπ' όψιν... Πολλές επιλογές παιδιά, αδύνατον να τις δοκιμάσεις όλες αυτές σε μια-δυο επισκέψεις σε Hondos. Mου φαίνεται θα φτιάξω λίστα.... Mάλλον απαλή κι ελαφριά θα την χαρακτήριζα!:) Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να μπορέσω κάπου να βρω την Calvin Klein One Special Edition (ή έστω την κανονική); Δεν λέω, ωραία η euphoria αλλά το one είναι ακόμη πιο απίστευτο! Μήπως σε κάνα Hondos center? :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να μπορέσω κάπου να βρω την Calvin Klein One Special Edition (ή έστω την κανονική); Δεν λέω, ωραία η euphoria αλλά το one είναι ακόμη πιο απίστευτο! ελα να στην δοσω -ετοιμοπαράδοτη- !!:tease: http://img351.imageshack.us/img351/9726/26122006389ok4.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Mια ιδέα είναι το Axe, μία άλλη το STR8. Προσωπικά μου αρέσει το δεύτερο, καθώς η οσμή του πρώτου χάνεται πολύ γρήγορα από πάνω μου. Είναι θέμα δέρματος πιστεύω. Κι εγώ το ίδιο παθαίνω. Έχω πάρει ένα Nivea το οποίο μένει λίγο περισσότερο από το Axe, αλλά όχι για πάρα πολύ. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Μια απορία. Έχω μια davidoff summer fizz 100ml πόσο κάνει περίπου ξέρει κανείς? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Σε Hondos Center έψαξα αλλά δεν την είχαν. Λογικά stock αν την βρω μόνο... Γι αυτό ρωτάω... kostakiss με δουλεύεις; Παίζεις με τον πόνο μου;; :p :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Σε Hondos Center έψαξα αλλά δεν την είχαν. Λογικά stock αν την βρω μόνο... Γι αυτό ρωτάω... kostakiss με δουλεύεις; Παίζεις με τον πόνο μου;; :p :lol: :lol: :lol: δεν την ειχαν?ρε ρωτησες η εψαξες και δεν την βρηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Ρώτησα. Αυτή που έχεις στην φωτο -που btw τώρα την παρατήρησα- που την βρήκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μήπως βρήκες και την Special;;; :vava: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Παιδια βοηθεια αν μπορείτε, ειμαι ανάμεσα σε 3 και δε μπορω να διαλέξω! Ποιά σας αρέσει εσάς; Calvin Klein - Euphoria, One και Bulgari xtreme. Βασικα τη θέλω κυριως για καθημερινη χρηση, οχι μονο για εξόδους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Ρε παιδιά που την βρίσκετε την One;;; Μόνο εγώ δεν μπορώ... :( metalwar σου προτείνω την One αλλά επειδή είναι λίγο παλιά, στην περίπτωση που θέλεις κάτι πιο καινούριο η Euphoria είναι εξίσου καλή. Γενικά όποια κι απ' τις δυο να πάρεις είναι το ίδιο καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 PRADA - tin psilo mov antriki!! poli kali, mirizie san kathara rouxa!! dokimaste ti!! Prin eixa tin Paco Rabane tin XS, kai auti very nice!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Ρε παιδιά που την βρίσκετε την One;;; Φίλε μου που μένεις; Εγώ εδώ την έχω δει σε Hondos πρίν λίγες μέρες Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Εντάξει την βρήκα!!! Την παρήγγειλα... :D :yahoo: :w00t: Και btw μήπως κανείς έχει βρει αυτήν; http://a1377.g.akamai.net/7/1377/8278/20060314191535/www.sephora.com/assets/dyn/product/P100609/P100609_hero.jpg Ξέχασα να ρωτήσω κι εγώ ο βλάκας, αλλά μήπως κανείς ξέρει... Την βρήκα στα SEPHORA Αμερικής: http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?cm_re=S33333*Grid*P100609&id=P100609&categoryId=S33333&shouldPaginate=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Polo Black....μου την έκανα δώρο, φοβερό άρωμα έχει!!! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manvol Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Εντάξει την βρήκα!!! Την παρήγγειλα... :D :yahoo: :w00t: Και btw μήπως κανείς έχει βρει αυτήν; http://a1377.g.akamai.net/7/1377/8278/20060314191535/www.sephora.com/assets/dyn/product/P100609/P100609_hero.jpg Ξέχασα να ρωτήσω κι εγώ ο βλάκας, αλλά μήπως κανείς ξέρει... Την βρήκα στα SEPHORA Αμερικής: http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?cm_re=S33333*Grid*P100609&id=P100609&categoryId=S33333&shouldPaginate=true Το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις σε κανένα Sephora/Hondos/Beauty Shop. Aν δεν το έχουν ίσως μπορούν να το παραγγείλουν. Πρέπει να είναι η πιο δροσερή εκδοχή του One για το καλοκαίρι, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Η YvesSainLaurent L'HOMME πως σας φαίνεται?? την πήρα προχθές απο τα DutyFree. εδώ και καιρό έπαιρνα την BVLGARI pour homme και είπα να αλλάξω μιας και ήταν πολύ δροσερί και πάνω μου δεν κρατούσε πολύ... Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Η YvesSainLaurent L'HOMME πως σας φαίνεται?? την πήρα προχθές απο τα DutyFree. εδώ και καιρό έπαιρνα την BVLGARI pour homme και είπα να αλλάξω μιας και ήταν πολύ δροσερί και πάνω μου δεν κρατούσε πολύ... Εμεινες ευχαριστημενος απο την L'HOMME; Σκεφτομαι να την αγορασω. Μπορεις να μου πεις τιμη και σε ποσα ml ; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 davidoff silver shadow.. και δοκιμασα σημερα και μια της Estee lauder..σε -sis τελειωνε..παραξενο ονομα ειχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Η YvesSainLaurent L'HOMME πως σας φαίνεται?? την πήρα προχθές απο τα DutyFree. εδώ και καιρό έπαιρνα την BVLGARI pour homme και είπα να αλλάξω μιας και ήταν πολύ δροσερί και πάνω μου δεν κρατούσε πολύ... Εχει DutyFree στα Ιωαννινα :blink: ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 davidoff silver shadow.. και δοκιμασα σημερα και μια της Estee lauder..σε -sis τελειωνε..παραξενο ονομα ειχε.. Α πριν πάρω την Euphoria μία φίλη μου με έπριζε να πάρω την Silver Shadow. Τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Deep blue της Hugo Boss είναι πολύ ωραίο ανδρικό άρωμα. Επίσης το Elements πολύ διακρητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Α πριν πάρω την Euphoria μία φίλη μου με έπριζε να πάρω την Silver Shadow. Τι λέει; παρα πολυ καλη.. να προσθεσω: armani code armani night ;) πολυ καλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Και η Armani Code -την έχει ένας φίλος μου- κρατάει πολύ... Σίγουρα θα είναι το επόμενό μου άρωμα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 @chris_2005 την euphoria την παρελαβες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Γνωριζει κανεις τιμες για : ARMANI CODE & DAVIDOFF SILVER SHADOW ; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts