RAVER Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλησπερα παιδια χρονια πολλα.Δεν ξερω αν ξεφευγω απο το τοπικ αλλα εχω προβλημα με εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω.Πηγα να τον συνδεσω εχτες στο laptop αλλα δεν μου το διαβαζει και δεν υπαρχει καθολου στο αυτος ο υπολογιστης.Στην tv παλι που συνδεσα το usb φορτωσε κανονικα.Μου τον βγαζει μονο στην καταργηση και φαινεται στο (συσκευες και εκτυπωτες) Στην διαχειρηση δισκων δειχνει οτι δεν εχει εκχωρηθει τι μπορω να κανω για να τον διαβασει παλι βρισκομαι σε απογνωση γιατι θελω να αντιγραψω καποια αρχεια και δεν μπορω.Εχω windows 10 ... http://s13.postimg.org/a97cuifeb/disk.png αν ειναι παλιος ο δισκος.ισως θα θελει driver για να τον δει ο υπολογιστης.κι εγω καποτε ειχα θεματα με παλιους δισκους και με windows 10 δεν τον εβλεπαν.αποτελεσμα να κανω ενα update το bios και το προβλημα να λυθει.αλλιως Αν εμφανίζεται στο disk management δοκίμασε να του κάνεις assign ένα από τα drive letters που σου δίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Καλημερα αν ανοιξες το screen shot θα ειδες εμφανιζεται στην διαχειριση δισκων.Αυτο που θελω να μαθω ειναι οτι αν του αλλαξω γραμμα γιατι τωρα ειναι στο D θα χασω τα αρχεια μου? γιατι μεσα εχει επιλογες διαμορφωσης και οχι. Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Καλημερα αν ανοιξες το screen shot θα ειδες εμφανιζεται στην διαχειριση δισκων.Αυτο που θελω να μαθω ειναι οτι αν του αλλαξω γραμμα γιατι τωρα ειναι στο D θα χασω τα αρχεια μου? γιατι μεσα εχει επιλογες διαμορφωσης και οχι. ναι θα τα χασεις.η διαμορφωση του δισκου σβηνει τα δεδομενα.αλλα για ποιο λογο να τον διαμορφωσεις οταν βλεπω οτι ειναι NTFS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 ναι θα τα χασεις.η διαμορφωση του δισκου σβηνει τα δεδομενα.αλλα για ποιο λογο να τον διαμορφωσεις οταν βλεπω οτι ειναι NTFS. Μα δεν έγραψε ότι θέλει να κάνει διαμόρφωση. Να αλλάξει γράμμα θέλει. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Παροτι ακουσα καποιον και τον διαμορφωσα τον σκληρο και εχασα ολα μου τα αρχεια ευτυχως με ενα προγραμμα που κατεβασα τα ξανα ανακτησα..τελος καλο ολα καλα τωρα μου τον διαβαζει το laptop ολη την ζημια την εκανε η επετειακη ενημερωση των windows 10 γιατι αυτο το προβλημα το ειχαν πολλοι Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και χαζομάρα. Έχω ένα λάπτοπ που ερχόταν με windows vista. Recovery partition δεν έχω πλέον (του έχω αλλάξει σκληρό) ούτε και έχω dvd recovery. Δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα να κατεβάσω τα windows από τη MS? Έχω το αυτοκόλλητο με το product key, αλλά δεν βρίσκω από πού να κατεβάζω το αρχείο εγκατάστασης των windows. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Δυστυχώς τα Windows Vista, όχι, δεν υπάρχουν online, από την ίδια τη Microsoft. Αναφέρω αυτή την έκδοση διότι, λογικά γι αυτή έχεις το κλειδί ενεργοποίησης. Ωστόσο, αν έχεις κλειδί για κάποια από τις επόμενες εκδόσεις των Windows, τα επίσημα ISO, θα τα βρεις εδώ: Windows 7: https://www.microsoft.com/en-in/software-download/windows7 Windows 8.1: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows8ISO Windows 10: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Δυστυχώς τα Windows Vista, όχι, δεν υπάρχουν online, από την ίδια τη Microsoft. Αναφέρω αυτή την έκδοση διότι, λογικά γι αυτή έχεις το κλειδί ενεργοποίησης. Ωστόσο, αν έχεις κλειδί για κάποια από τις επόμενες εκδόσεις των Windows, τα επίσημα ISO, θα τα βρεις εδώ: Windows 7: https://www.microsoft.com/en-in/software-download/windows7 Windows 8.1: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows8ISO Windows 10: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO Ναι, για τα vista ενδιαφερομαι. Παντως, βρηκα αυτον τον οδηγο και αν πετυχει θα ενημερωσω. https://www.pcsteps.gr/38069-κατέβασμα-windows-vista-δωρεάν-και-νόμιμα/ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Spec Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Για refuebished λαπτοπ από pcrama έχει κανένας άποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saksavvas Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Φιλε καλα ειναι αναλογα παντα για την δουλεια που τα θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Καλά και με τις εγγυήσεις τους αλλά ίσως λίγο υπερεκτιμημένο το κόστος για Refurbish laptop. Πιστεύω σε αντίστοιχα λεφτά βρίσκεις κάτι πιο σύγχρονο άμα ψαχτείς ή από αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saksavvas Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Καλά και με τις εγγυήσεις τους αλλά ίσως λίγο υπερεκτιμημένο το κόστος για Refurbish laptop. Πιστεύω σε αντίστοιχα λεφτά βρίσκεις κάτι πιο σύγχρονο άμα ψαχτείς ή από αγγελίες. Συμφωνω και με καλυτερα χαρακτηριστικα και λιγοτερο δουλεμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Δεν ξερω αν ειμαι off topic αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με το CD/DVD/ROM στο λαπτοπ μου.(toshiba satelite)Δοκιμασα σημερα να βαλω ενα dvd να παιξει για να τοο κανω εγγραφη και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι δεν επαιζε αλλα ουτε ανοιγε το πορτακι.Αναγκαστηκα να το ανοιξω με παραμανα.Εκλεισα και ξανανοιξα το laptop γιατι δεν μου εμφανιζε ουτε το cd/dvd στα my computer/device manager αλλα και που το εμφανισε μετα εξακολουθει να μην διαβαζει το dvd.Τι θα μπορουσα να κανω; σε dvd player τα dvd παιζουν κανονικα,αλλα πρεπει να τα κανω οπωσδηποτε εγγραφη για μια δουλιτσα. Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Ενδεχομένως κάτι παίζει με το DVD του laptop. Εάν βιάζεσαι και δεν έχεις χρόνο να το δει κάποιος, μπορείς να πάρεις ένα εξωτερικό USB και να κάνεις δουλειά. Ενδεικτικά δες εδώ και εδώ δύο προτάσεις σε DVD ή εδώ σε Blu-ray drive για να έχεις και κάτι καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Στο λαπτοπ εκανα μια αλλαγη δισκων και εχω βαλει ssd πανω. Ο παλιος δισκος ενας Toshiba εχει το λειτουργικο πανω και μερικα δεδομενα και φωτογραφιες που θα ηθελα να τις παρω. Πηρα ενα καλωδιο SATA 3 adapter που βγαινει σε 2 USB τα συνδεω κανονικα ολα αλλα ο δισκος δεν αναγνωριζεται .. τι παιζει χρειαζεται μηπως κανενα προγραμματακι η ο toshiba χρειαζεται τιποτα drivers για να φανει? Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη και ευχαριστω Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Τον βλεπει οτι συνδέθηκε? Μηπως δε λειτουργεί το καλωδιο? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Τον βλεπει οτι συνδέθηκε? Μηπως δε λειτουργεί το καλωδιο? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Mε το που συνδεω και τα 2 ακουγεται ο ηχος και καλα οτι συνδεθηκε μια συσκευη και ο δισκος παιρνει μπροστα αλλα δεν τον βλεπει καθολου! το καλωδιο φαινεται μια χαρα... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Εξτρα τροφοδοσία μπορείς να δωσεις? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Στο λαπτοπ εκανα μια αλλαγη δισκων και εχω βαλει ssd πανω. Ο παλιος δισκος ενας Toshiba εχει το λειτουργικο πανω και μερικα δεδομενα και φωτογραφιες που θα ηθελα να τις παρω. Πηρα ενα καλωδιο SATA 3 adapter που βγαινει σε 2 USB τα συνδεω κανονικα ολα αλλα ο δισκος δεν αναγνωριζεται .. τι παιζει χρειαζεται μηπως κανενα προγραμματακι η ο toshiba χρειαζεται τιποτα drivers για να φανει? Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη και ευχαριστωΔεν κατάλαβα πού κολλάνε τα usb με τους δίσκους. Είναι εξωτερικοί δίσκοι ή εσωτερικοί; Αν είναι εσωτερικοί θέλουν sata σύνδεση. Επίσης τον ssd για να τον δει το ΒΙΟΣ θέλει και μια αλλαγή εκεί. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Φιλε Junglist δεν διαβασες μαλλον προσεχτικα γιαυτο δεν καταλαβες μαλλον τι εννοω ακριβως no problem :) . Παμε απο την αρχη. Το λαπτοπ ειχε εναν HDDσυνδεση SATA και εβαλα εναν SSD δισκο οποιος τρεχει μια χαρα.. λοιπον ο δισκος που βγηκε εχει καποια αρχεια που θελω να τα τραβηξω... αγορασα ενα SATA § to USB ADAPTER δηλαδη να το κανω πιο λιανα.. η μια ακρη ειναι sata3 και βγαινει σε 2 καλωδια usb.. ωραια μεχρι εδω? Γιατι να μπω στο bios εγω θελω να διαβαστει σαν εξτρα δισκος οχι σαν bootable δισκος. Edited September 8, 2017 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Φιλε Junglist δεν διαβασες μαλλον προσεχτικα γιαυτο δεν καταλαβες μαλλον τι εννοω ακριβως no problem :) . Παμε απο την αρχη. Το λαπτοπ ειχε εναν HDDσυνδεση SATA και εβαλα εναν SSD δισκο οποιος τρεχει μια χαρα.. λοιπον ο δισκος που βγηκε εχει καποια αρχεια που θελω να τα τραβηξω... αγορασα ενα SATA § to USB ADAPTER δηλαδη να το κανω πιο λιανα.. η μια ακρη ειναι sata3 και βγαινει σε 2 καλωδια usb.. ωραια μεχρι εδω? Γιατι να μπω στο bios εγω θελω να διαβαστει σαν εξτρα δισκος οχι σαν bootable δισκος. Αυτή η σαχλαμάρα το καλώδιο, διαβαζει μέχρι συγκεκριμένου μεγέθους δίσκους !!! Πόσα GB είναι ο δίσκος? Από 500 gb και πάνω δεν διαβάζει !!! την έχω πατήσει και εγώ !!!! Βάλε τον δίσκο σε ένα desktop σαν 2ο αν μπορείς για να πάρεις τα αρχεία σου Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Φιλε Junglist δεν διαβασες μαλλον προσεχτικα γιαυτο δεν καταλαβες μαλλον τι εννοω ακριβως no problem :) . Παμε απο την αρχη. Το λαπτοπ ειχε εναν HDDσυνδεση SATA και εβαλα εναν SSD δισκο οποιος τρεχει μια χαρα.. λοιπον ο δισκος που βγηκε εχει καποια αρχεια που θελω να τα τραβηξω... αγορασα ενα SATA § to USB ADAPTER δηλαδη να το κανω πιο λιανα.. η μια ακρη ειναι sata3 και βγαινει σε 2 καλωδια usb.. ωραια μεχρι εδω? Γιατι να μπω στο bios εγω θελω να διαβαστει σαν εξτρα δισκος οχι σαν bootable δισκος.Το πιασα. Θες να κάνεις λοιπόν τον παλιό δίσκο σαν εξωτερικό. Πάρε λοιπόν μια θήκη που κάνει τέτοια δουλειά και που περιλαμβάνει sata controller και θα κάνεις μια χαρά δουλίτσα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Το πιασα. Θες να κάνεις λοιπόν τον παλιό δίσκο σαν εξωτερικό. Πάρε λοιπόν μια θήκη που κάνει τέτοια δουλειά και που περιλαμβάνει sata controller και θα κάνεις μια χαρά δουλίτσα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Ακριβως αυτο θελω.Το θεμα ειναι γιατι δεν το βλεπει με το καλωδιο ...ενω παιρνει κανονικα μπρος ο δισκος και οταν το συνδεω στο λαπτοπ ακουγεται ο ηχος οτι συνδεεται συσκευη δεν εμφανιζεται... μονο με sata controller γινεται η δουλεια ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Ακριβως αυτο θελω.Το θεμα ειναι γιατι δεν το βλεπει με το καλωδιο ...ενω παιρνει κανονικα μπρος ο δισκος και οταν το συνδεω στο λαπτοπ ακουγεται ο ηχος οτι συνδεεται συσκευη δεν εμφανιζεται... μονο με sata controller γινεται η δουλεια ?Εγώ έτσι έκανα δουλειά με έναν εξωτ. δίσκο, όταν χρειάστηκα να του αλλάξω θήκη. Δεν δοκίμασα με σκέτα καλώδια. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Εγώ έτσι έκανα δουλειά με έναν εξωτ. δίσκο, όταν χρειάστηκα να του αλλάξω θήκη. Δεν δοκίμασα με σκέτα καλώδια. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Οκ θα αγορασω μια θηκη να δουμε γιατι μεχρι στιγμης με το καλωδιο δεν εχω κανει δουλεια... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts