RAVER Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 να ρωτησω κατι ενας φιλος μου εχει και αυτος το 1001 αλλα δεν του αρεσουν τα netbook και δεν το ανοιγει υπαρχει περιπτωση να παθει κατι...και αν ναι πως θα φτιαχτει? δεν θα παθει τιποτα.την μπαταρια να μην εχει πανω στο λαπτοπ και ολα θα ειναι κομπλε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 δεν θα παθει τιποτα.την μπαταρια να μην εχει πανω στο λαπτοπ και ολα θα ειναι κομπλε. αμα την εχει τι θα γινει???θα αναγκαστει να αλλαξει μπαταρια??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 αμα την εχει τι θα γινει???θα αναγκαστει να αλλαξει μπαταρια??? αμα οι μπαταριες ειναι κουμπωμενες πανω σε συσκευες με την παροδο του χρονου χαλανε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα ... εχω στη κατοχη μ ενα fujitsu amilo εδω και ενα χρονο απροβληματιστο, σημερα μου εκανε το εξης κολπο , την ωρα που βλεπω μια ταινια στο media player ή σερφαρω στο ιντερνετ ή οποιαδηποτε αλλη εργασια κανω μετα απο περιπου 10 λεπτα ενω εχω το παραθυρο (media player firefox κλπ) μεγιστιποιημενο αυτο αποφασιζει οτι καλυτερα 8α ειναι να ελαχιστοποιηθει το παραθυρο στο μισο.... :lol: εχω κουφαθει εκανα update την καρτα γραφικων τίπoτα αφαιρεσα ενα προγραμμα που νομιζα οτι ηταν υπευθηνο για αυτο παλι τίπoτα.... εχω κουφαθει απλα... τρεχω windows 7 64bit οποιαδηποτε βοηθεια ειναι χρησιμη ευχαριστω για το χρονο σας Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms! Edited January 30, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) αμα οι μπαταριες ειναι κουμπωμενες πανω σε συσκευες με την παροδο του χρονου χαλανε. Ούτως ή άλλως χαλάνε οι μπαταρίες με την πάροδο του χρόνου. Και σε ένα συρτάρι να τη βάλεις και να την αφήσεις, πάλι θα χαλάσει αν δεν χρησιμοποιείται. Edited January 30, 2011 by mcde Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλημέρα παιδιά, Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρώ πολύ φθηνά ένα σκληρό δίσκο για Laptop 2,5'' ide? Κάποια στιγμή που είχα ξαναψάξει είχα βρεί ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα στο Περιστέρι που έγραφε κάποιος εδώ αλλά έχω φάει το φορουμ και δε μπορώ να το βρώ με τίποτα. :( Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Θα σου πρότεινα να μην πάρεις μεταχειρισμένο δίσκο. Οι δίσκοι είναι τα πιο ευπαθή τμήματα των υπολογιστών. Προτίμησε να πάρεις κάποιον με μικρή χωρητικότητα που θα είναι πιο φθηνός. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 vickylsls υπάρχουν αρκετές προσφορές στα καταστήματα και σίγουρα μπορείς να αγοράσεις σε συμφέρουσα τιμή κάποιον καινούργιο. Τί χωρητικότητα θέλεις και μήπως σε ενδιαφέρει και ο εξωτερικός δίσκος; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocobloko Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 γεια σε ολους, προσφατα εκανα format στον υπολογιστη μου HP Pavilion dv6000 laptop αφου αντικατεστησα πρωτα τον παλιο σκληρο με καινουριο.Το αποτελεσμα ηταν καποιοι drivers ενω τους εκανα εγκατασταση να μην λειτουργουν συγκεκριμενα δεν λειτουργει σωστα το wireless, το ethernet, ελεγκτες διαυλου κ καποιοι αλλοι που δεν τους θυμαμαι.Υπαρχει πιθανοτητα να εχουν μπερδευτει οι drivers;Ξερει κανενας την σωστη σειρα εγκαταστασης των drivers;Το μοντελο ειναι dv6181ea.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Δεν υπάρχει "σωστή σειρά". Απλά συνήθως περνάμε πρώτα drivers που σχετίζονται με το chipset, χωρίς να σημαίνει ότι αν μπουν ανάποδα δε θα δουλέψει. Επίσης δεν μπερδεύονται όπως το σκέφτεσαι. Αν δε σου παίζουν όλα αυτά που λες, τότε έχεις λάθος drivers (είτε είναι για άλλο μοντέλο είτε για διαφορετική έκδοση windows). Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με το dvd drive του laptop. διαβαζει cd. διαβαζει dvd. γραφει cd. ΔΕΝ γραφει dvd. εχω δοκιμασει και αλλα δισκακια. παλι το ιδιο. ΔΕΝ γραφει. εχω δει κατα καιρους κατι πακετακια που "καθαριζουν" cd/dvd drives. υπαρχει περιπτωση να κανει δουλεια αυτο και να διορθωθει το προβλημα? κανουν αυτα για laptops? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 εδω και αρκετο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με το dvd drive του laptop. διαβαζει cd. διαβαζει dvd. γραφει cd. ΔΕΝ γραφει dvd. εχω δοκιμασει και αλλα δισκακια. παλι το ιδιο. ΔΕΝ γραφει. εχω δει κατα καιρους κατι πακετακια που "καθαριζουν" cd/dvd drives. υπαρχει περιπτωση να κανει δουλεια αυτο και να διορθωθει το προβλημα? κανουν αυτα για laptops? ευχαριστω Δύσκολο. Συνήθως τα παίζει το laser, το οποίο λειτουργεί σε άλλες συχνότητες για CD και DVD. Αν έχεις εγγύηση στείλτο, αλλιώς είναι πολύ φτηνό να αγοράσεις άλλο drive (αλλάζουν αυτά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 δεν εχω εγγυηση. ναι, το ξερω οτι αλλαζουν. το εβγαλα μια φορα για να δω αν ειχε τιποτα σκονες κλπ και δεν εγραφε dvd. ευχαριστω παντως. προς το παρων το αφηνω ως εχει αν ειναι. και με cd κανω τη δουλεια μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Δύσκολο. Συνήθως τα παίζει το laser, το οποίο λειτουργεί σε άλλες συχνότητες για CD και DVD. Αν έχεις εγγύηση στείλτο, αλλιώς είναι πολύ φτηνό να αγοράσεις άλλο drive (αλλάζουν αυτά). δεν υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει το προγραμμα εγγραφης και να μην γραφει dvd? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 εχω δοκιμασει απειρα προγραμματα. με ολα γινεται το ιδιο πραγμα :( ΔΕΝ γραφει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Το επόμενο βήμα είναι να μη γράφει επιτυχώς πάντα τα cd... Μετά από αρκετό καιρό θα σταματήσει και να διαβάζει τα πάντα. Έτσι ακριβώς συνέβει και στα 2 λάπτοπ μου... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 κι'εγω το ιδιο προβλημα ειιχα στο λαπτοπ μου...εγγραφε cd και dvd οχι. το εχω αφησει ως εχει...ελαχιστα κανω μπακαπ απο εκει..για κανα cd μουσικης ειναι μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 εχω δοκιμασει απειρα προγραμματα. με ολα γινεται το ιδιο πραγμα :( ΔΕΝ γραφει :( τοτε θα ειναι το λειζερ και θα τα εχει παιξει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Πώς κάνω System Recovery σε ένα Dell Mini 1018; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Χρειάζομαι άμεσα ένα γνήσιο universal φορτιστή της Toshiba, για το laptop toshiba satelite A300-1G3. Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση στο ίντερνετ και βρήκα αυτούς τους δύο, http://www.computerfood.gr/index.php?target=products&product_id=30194 http://www.computerfood.gr/index.php?target=products&product_id=31020 Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Γιατί γνήσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Έχω έναν φίλο που πραγματικά θέλει πάντα γνήσια προιόντα, δεν μπορώ να του αλλάξω γνώμη και ταλαιπωρούμαστε να βρούμε ακριβώς τον ίδιο, γνήσιο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Καλησπερα ενοας φιλου το laptop lg lgx120 επεσε κατω και εσπασε το πλαστικο απο την κατω μερια , δουλευει το λαπτοπ ολα ενταξει ειναι . Ξερει κανενας που μπορουμε να βρουμε τα πλαστικα μερη απο εξω , οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κατι. Ποσο θα στοιχησει κατι τετοιο? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 εδω και λιγες μερες δεν πατιουνται καποια πληκτρα στο λαπτοπ μου. λογικα παω για νεο πληκτρολογιο. ελα ομως που ειναι turbo-x το laptop και δεν ξερω τι πληκτρολογιο να παρω... δε θελω να παω πλαισιο, γιατι θα με πουν εξωφρενικη τιμη. καλυτερα να παρω απο αλλου και να το περασω μονος. καμια ιδεα τι μαρκας πληκτρολογιο θα κανει για το δικο μου? επισης, υπαρχουν πληκτρολογια, μικρα σε μεγεθος-τυπου λαπτοπ(θελω μικρο για να χωραει στην τσαντα), που να συνδεονται με usb? στην τελικη να παρω ενα τετοιο να κανω τη δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Καλά, κι εσύ Πλαίσιο-X πήγες και πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts