noisex Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα αποκωδικοποιητή και πόσο καλό tuner έχει. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τρεις. Ένας έχει πιάσει τα πάντα χωρίς πρόβλημα ποιότητας. Ο δεύτερος κι αυτός πηγαίνει καλά, δεν πιάνει καθόλου 65 και έχει κάποια "σπασίματα", σε αδιάφορα κανάλια τύπου mad-MTV κλπ. Ο τρίτος ήταν πραγματικά άθλιος. Δεν έπιασε τίποτα άλλο εκτός των μεγάλων ιδιωτικών σταθμών και των 2-3 ξένων. Τα κρατικά τα βρήκε μετά την 3η-4η αναζήτηση και τα έπαιζε τόσο "σπασμένα" που ήταν αδύνατο να τα παρακολουθήσεις. Τον επέστρεψα στο κατάστημα. Συμβουλή: Μακριά από τους αποκωδικοποιητές του πλαισίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msntina Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 στα Γιαννενα πιάνουμε TV5 και Euronews ψιαφακά!!το κατάλαβα απο χτες δεν ξέρω απο πότε εμφανίστηκαν!!!:O Μακαρι να σημαίνει οτι ηρθε η σείρα μας!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 στα Γιαννενα πιάνουμε TV5 και Euronews ψιαφακά!!το κατάλαβα απο χτες δεν ξέρω απο πότε εμφανίστηκαν!!!:O Μακαρι να σημαίνει οτι ηρθε η σείρα μας!!!!!!:D Στα Γιαννενα εχει και digea ή μονο της ερτ και τα ξενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msntina Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Στα Γιαννενα εχει και digea ή μονο της ερτ και τα ξενα? μονο τα 2 ξενα βρηκα τν5 και euronews.Τις ερτ τα σινε και σπορτπλας δεν ειχαν ερθει ποτε εδω..... μακαρι να εχουμε και το HD για την ολυμπιαδα αλλα δεν νομιζω........αυτο θα ερθει με ολα τα αλλα ελληνικα μαζι,ε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 μονο τα 2 ξενα βρηκα τν5 και euronews.Τις ερτ τα σινε και σπορτπλας δεν ειχαν ερθει ποτε εδω..... μακαρι να εχουμε και το HD για την ολυμπιαδα αλλα δεν νομιζω........αυτο θα ερθει με ολα τα αλλα ελληνικα μαζι,ε;; Τα σινε και σπορ εχουν καταργηθει εδω και 4 μηνες.Στην θεση τους πιανουν τα BBC και DW.Το ERT HD θα ερθει μαλλον οταν ερθει και η digea (ιδιωτικα) στα Γιαννενα,μαζι με τα ΕΤ1,NET και ΕΤ3.Ετσι εγινε και στην Λαρισσα,στην Πατρα και στα Ακαρνανικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Αν έχετε προβλήματα στις συχνότητες πάνω από uhf 60, δηλαδή στις 63 και 65, είναι πολύ πιθανόν να είναι πρόβλημα εγκατάστασης και δε θα έβλαπτε ένας έλεγχός της. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Στην Αλεξανδρουπολη παντως απο 18 ιουλιου πιανουμε στη 46 και το τριτο ψηφιακο μπουκετο με tv5 euronews και τα 2 κωδικοποιημενα της ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Στην Αλεξανδρουπολη παντως απο 18 ιουλιου πιανουμε στη 46 και το τριτο ψηφιακο μπουκετο με tv5 euronews και τα 2 κωδικοποιημενα της ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Αν έχετε προβλήματα στις συχνότητες πάνω από uhf 60, δηλαδή στις 63 και 65, είναι πολύ πιθανόν να είναι πρόβλημα εγκατάστασης και δε θα έβλαπτε ένας έλεγχός της. Πώς μπορεί να γίνει αυτό σε πολυκατοικία; Δεν βρίσκω κανάλια στις συχνότητες αυτές... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό αποκωδικοποιητή να πάω να πάρω :rolleyes:δεν βλέπω πολύ tv Αλλά η 3 χρονών κορούλα μου έχει σκάσει με το νικελοντεον όταν ήρθα από την δουλειά το πράγμα που μου είπε ήταν "μπαμπά χάλασε η τηλεόραση μου" ο πεθερός πήρε ένα F@U Αλλά δεν το είδα να πιάνει τίποτα Το νικολοντιον δεν το έπιασε για βοηθήστε παιδιά Ευχαριστώ :) Άσχετο τι είναι το body in action :confused: ο πεθερός μου δεν το πιάνει αυτό. Edited July 22, 2012 by lokigr Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Έχω πάρει μια τηλεόραση 46" Samsung αλλα στα κανάλια κάνει σπάσιμο εικόνα και ήχου(εκτός απο αυτα της ΕΡΤ) η μικρή τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο μου δεν μου κάνει τέτοια πράγματα.Ποιο μπορει να είναι το πρόβλημα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Έχω πάρει μια τηλεόραση 46" Samsung αλλα στα κανάλια κάνει σπάσιμο εικόνα και ήχου(εκτός απο αυτα της ΕΡΤ) η μικρή τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο μου δεν μου κάνει τέτοια πράγματα.Ποιο μπορει να είναι το πρόβλημα;;; Παίρνουν σημα από την ίδια κεραία; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Παίρνουν σημα από την ίδια κεραία; Ναι και ισχύς σήματος εχει 99-100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Και εγώ ελευσινα ,έχω προβλημα με κανάλια που παίζουν 63:mad,MTV κλπ. Όλα τα αλλα τέλεια. Πρέπει να γυρίσω την κεραία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Έβαλα την Sony bravia που έχω να κάνει ένα συντονισμό και μου βρήκε Τα κανάλια χωρίς απωδικοποιητη αλλά ενώ έχει ήχο δεν έχει εικόνα :banghead: Και χάρηκα ότι δεν θα χρειαστώ να δώσω λεφτά για κουτιά :mad: Αύριο πλαίσιο γιατί θα φάω ξύλο αν δεν βάλω το νικελοντεον για την κόρη μου :) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Και εγώ ελευσινα ,έχω προβλημα με κανάλια που παίζουν 63:mad,MTV κλπ. Όλα τα αλλα τέλεια. Πρέπει να γυρίσω την κεραία; αν δεν εισαι σε πολυκατοικιαα και εχεις δικια σου κεραια δοκιμασε την γυρνωντας την προς υμηττο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εγώ έκανα αναζήτηση αυτόματη και ενώ βρήκε αρκετά καινούρια ψηφιακά όπως nickelodeon,high,extra,tv5 κτλ δε μου βρήκε mad,mtv ούτε sporttv. Τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Ρε μαγκες γιατι το attica tv ειναι μεσ'στο παρασιτο?Εχει χαλια εικονα με χιονια(πως καταφεραν να εκπεμψουν με χιονια σε ψηφιακο σημα ενας θεος ξερει!!!:worry:) και απο ηχο δεν ακουγεται τιποτα παρα μονο ενα συνεχες σσσσσσσσ σαν παρασιτα ραδιοφωνικου σταθμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Ρε μαγκες γιατι το attica tv ειναι μεσ'στο παρασιτο?Εχει χαλια εικονα με χιονια(πως καταφεραν να εκπεμψουν με χιονια σε ψηφιακο σημα ενας θεος ξερει!!!:worry:) και απο ηχο δεν ακουγεται τιποτα παρα μονο ενα συνεχες σσσσσσσσ σαν παρασιτα ραδιοφωνικου σταθμου. ελα ντε, χαλια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Τελικά όλα καλά με την εικόνα και τον ήχο που κάνα σπασίματα.Ήθελε αναβάθμιση λογισμικού η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εγώ έκανα αναζήτηση αυτόματη και ενώ βρήκε αρκετά καινούρια ψηφιακά όπως nickelodeon,high,extra,tv5 κτλ δε μου βρήκε mad,mtv ούτε sporttv. Τι φταίει; και εγω σημερα πηρα ενα δεκτη για μια παλια crt και δεν δειχνει mad,sport tv, bib γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Εγώ έκανα αναζήτηση αυτόματη και ενώ βρήκε αρκετά καινούρια ψηφιακά όπως nickelodeon,high,extra,tv5 κτλ δε μου βρήκε mad,mtv ούτε sporttv. Τι φταίει; και εγω σημερα πηρα ενα δεκτη για μια παλια crt και δεν δειχνει mad,sport tv, bib γιατι? Λογικά δεν έχει καλό σήμα η συχνότητα που εκπέμπουν αυτά τα κανάλια... :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 πηρα εναν αποκωδικοποιητη F&U απο media markt .αν ξερει κανενας,εβαλα στην σειρα τα καναλια αλλα το καθενα εχει ενα δικο του αριθμο ο οποιος δεν αλλαζει.πχ η ετ1 παροτι την εβαλα πρωτη εχει αριθμο 018, η νετ ,που την εχω δευτερη, 017. γινεται να τους βαλω εγω αριθμο βασει της σειρας που τα εχω?η ετ1 το 001 πχ, η νετ το 002 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 πηρα εναν αποκωδικοποιητη F&U απο media markt .αν ξερει κανενας,εβαλα στην σειρα τα καναλια αλλα το καθενα εχει ενα δικο του αριθμο ο οποιος δεν αλλαζει.πχ η ετ1 παροτι την εβαλα πρωτη εχει αριθμο 018, η νετ ,που την εχω δευτερη, 017. γινεται να τους βαλω εγω αριθμο βασει της σειρας που τα εχω?η ετ1 το 001 πχ, η νετ το 002 κλπ Απενεργοποιησε το LCN απο τις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Απενεργοποιησε το LCN απο τις ρυθμισεις μπραβο ρε συ ευχαριστω! στον ιδιο δεκτη: 1---σε καποια καναλια οταν παω σε αυτα η εικονα κανει σπασιματα τοτε αμεσως παταω το info δυο φορες και δειχνει το σημα να ανεβαινει απο 30-40% στο 100%.δηλαδη στην εναλλαγη το σημα ειναι χαμηλο ,κανονικα ειναι 100%.ειναι θεμα software?bug? 2---αναβαθμιση μεσω usb πως κανουμε?πως βλεπουμε ποτε υπαρχει αναβαθμιση? 3---τον εχω συνδεσει σε μια μπαουλο crt μεσω scart αλλα στην οθονη (σε προγραμμα και στο μενου του δεκτη) εμφανιζεται μια καθετη αχνη μαυρη γραμμη καπου στην μεση και δεξια!αυτο τωρα ειναι παρεμβολη? σορρυ για τις πολλες ερωτησεις οποιος ξερει απανταει! Edited July 24, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts