ntinouli Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Εγώ προσέχω τα χέρια πρώτα και το βλέμμα...Ομολογώ και το όπισθεν μέρος... Αλλά τα χέρια έχουν μεγάλη σημασία...Μ'αυτά θα σε ακουμπάει... Μετέπειτα το χιούμορ με κερδίζει και οι έξυπνες ατάκες... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 To βασικό για εμένα είναι να μην έχει μεγάλη περιφέρεια και το πρόσωπο να βλέπεται. Δηλαδή να μην είναι ελληνίδα ?:shifty: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Δηλαδή να μην είναι ελληνίδα ?:shifty: δηλαδή να μην είναι αχλάδι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Καλα τετοια να λετε και θα σας πω τι εχει να γινει στο μιτινγκ! Θα νιωσετε στο πετσι σας τι ειναι να φοβασαι για τη ζωη σου...:ninja: :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Δηλαδή να μην είναι ελληνίδα ?:shifty:γιατι ολες οι ελληνιδες εχουν περιφερεια;:ninja: Καλα τετοια να λετε και θα σας πω τι εχει να γινει στο μιτινγκ! Θα νιωσετε στο πετσι σας τι ειναι να φοβασαι για τη ζωη σου...:ninja: :p γιατι ολες οι κοπελες που ερχονται στα μιτινκς σας εχουν περιφερεια;;:confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Χέρια/Δαχτυλα Χαμόγελο/Δόντια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 γιατι ολες οι ελληνιδες εχουν περιφερεια;:ninja: γιατι ολες οι κοπελες που ερχονται στα μιτινκς σας εχουν περιφερεια;;:confused: :confused: Εγω εννουσα οτι θα πεσει :whip: γιατι κατηγορουνε τις Ελληνιδες για μεγαλη περιφερεια => οποτε και οσες ειναι μελη στο myphone :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Χέρια/Δαχτυλα Χαμόγελο/Δόντια Σου δίνουνε τον γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια; :D:D Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 :confused: Εγω εννουσα οτι θα πεσει :whip: γιατι κατηγορουνε τις Ελληνιδες για μεγαλη περιφερεια => οποτε και οσες ειναι μελη στο myphone :O Έχω ακούσει το κορυφαίο σε συζήτηση για το αν θα πήγαινε κανείς με αλβανή ή ελληνίδα. - Πάντως οι Ελληνίδες έχουν κάτι που δεν έχει καμία Αλβανή. (χαίρονται οι γκόμενες της παρέας εδώ) - Τι;; ρωτάει μία - Κυτταρίτιδα.... :lol: kthxbye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Διαβασα ολα τα μνμ που υπαρχουν σε αυτο τπ θεμα και οπ οτι πολυ καταλαβα κανεις/καμια δεν εχει γκομενο/α :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχα ειπαμε αλλα μη το γ@μ....με τελειως χαχαχαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Πρώτα απ΄ολα την εμφάνιση! Εάν μου κάνει κλικ εξωτερικά, τότε προχωράω στο να τον γνωρίσω και να δω αν μου ταιριάζει! Αλλιώς...:lock: :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufeti Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 meta tin proti matia pou panta metraei to xamogelo einai auto pou ksexorizei tous an8ropous.polu simantiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Εγώ προσωπικά το πρόσωπο και ειδικά το βλέμμα...Μετά το όλο σώμα και τέλος τα παπούτσια... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_mel_ Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 ..egw pisteuw oti oloi koitane tin exswteriki emfanisi ston allon gt ekei stirizetai,pisteuw,i prwti entipwsi...:shifty: proswpika dn perimenw apo ton allon na einai kanena top model..:p k o xaraktiras vevaia panta metraei...ama tairiazeis me ton allon k pernate kala mazi,tote ta alla dn exoun tosi simasia stin teliki...:happy:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Όλα...! :rolleyes::) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ποδια ματια στηθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 ποδια ματια στηθος ακριβως και εγω τα ιδια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kousas Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 εγω παιδια το μονο που κοιταω ειναι ο εσωτερικος κοσμος αλλα και τα οπισθια καλα ειναι!!!!!!!:D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_ Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Γενική εμφάνιση Πρόσωπο Μάτια Παράθεση Curiosity killed the cat, but for a while I was a suspect! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Γενική εμφάνιση Πρόσωπο Μάτια κι εγώ αυτά προσέχω σε κάποιον... Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 -kwlos kai proswpo -swma -xarakthras -sth8os Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 γενικα σε μια γυναικα αγνωστη-περαστικη την κοιταω απο την κορυφη μεχρι τα νυχια που λενε. αλλα σε μια γυναικα που πχ μ'αρεσει...το σημαντικοτερο ειναι το τι θα πει το στοματακι της...που συνεπαγετε στον χαρακτηρα. η εμφανιση ειναι κατι που δεν κρυβετε οποτε ετσι κλεινει ολο το συνολακι :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Πρώτα στήθος! και μετά οπίσθια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 γενικα σε μια γυναικα αγνωστη-περαστικη την κοιταω απο την κορυφη μεχρι τα νυχια που λενε.αλλα σε μια γυναικα που πχ μ'αρεσει...το σημαντικοτερο ειναι το τι θα πει το στοματακι της...που συνεπαγετε στον χαρακτηρα. η εμφανιση ειναι κατι που δεν κρυβετε οποτε ετσι κλεινει ολο το συνολακι :) αυτο ακριβως:D:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_bmn Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 εγω το συνολο....:shifty:και φυσικα τον εσωτερικο της κοσμο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts