KostasSTi Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 :p :lol: Καλά, πιο εύκολο είναι να δοκιμάσω εγώ μια Modaco Rom, οπότε ας το κάνω έτσι για αρχή. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 :p :lol: Καλά, πιο εύκολο είναι να δοκιμάσω εγώ μια Modaco Rom, οπότε ας το κάνω έτσι για αρχή. :D Η Modaco r14, παει καλυτερα απο τις τελευταιες του CYANOGEN. Μονο η μπαταρια κραταει 50% παραπανω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Μέχρι να το πεις, την έβαλα... Πάμε για ένα τεστάκι τώρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Μέχρι να το πεις, την έβαλα... Πάμε για ένα τεστάκι τώρα ;) Εχω φτιαξει μια ανανεωμένη έκδοση με καποιες αλλαγες στα εικονιδιακια. Εαν σε ενδιαφερει να την ανεβασω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Κάνε έναν κόπο να τη δοκιμάσω!!! Thnx a lot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Κάνε έναν κόπο να τη δοκιμάσω!!! Thnx a lot! εδω ειναι! http://rapidshare.com/files/389074604/ModacoGlasStatusBar.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Πολύ ωραίο ρε Geovass thnx!!!! Και η Modaco καλή δείχνει, θα δείξει βέβαια στην πορεία! Καμια ενημέρωση για το Froyo έχουμε? Το πήρε το μάτι σας πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Πολύ ωραίο ρε Geovass thnx!!!! Και η Modaco καλή δείχνει, θα δείξει βέβαια στην πορεία! Καμια ενημέρωση για το Froyo έχουμε? Το πήρε το μάτι σας πουθενά? τιποτα για την ωρα... Συντομα θα μαθουμε πιστευω...:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Τελικά για navigation συνιστάται το Navigon κ για free το Maps? έχει δοκιμάσει κανείς κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Και το iGo (motonav για το nexus για να ταιριαζει η ανάλυση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Εχω φτιαξει μια ανανεωμένη έκδοση με καποιες αλλαγες στα εικονιδιακια. Εαν σε ενδιαφερει να την ανεβασω εδω. Φιλε εμενα μου αρεσει αλλα δυστυχως ειμαι με cm και αποφευγω τις ρομς με sense ..:p Αμα δεν ειναι κόπος..:X Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Αν εννοεις htc sence,δεν εχει η modaco. Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Τελικά για navigation συνιστάται το Navigon κ για free το Maps? έχει δοκιμάσει κανείς κάτι άλλο?Δοκίμασε και το ndrive νομίζω αυτό είναι το καλύτερο. Sent from my HTC Magic using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Αν εννοεις htc sence,δεν εχει η modaco. Sent from my Nexus One using Tapatalk ναι ε? δεν την ειχα ψαξει καθολου.. :p ασε να τη δοκιμασω κ εγω τοτε με τη σειρα μου και να βαλω και το θεμα του geovas :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 ναι ε? δεν την ειχα ψαξει καθολου.. :p ασε να τη δοκιμασω κ εγω τοτε με τη σειρα μου και να βαλω και το θεμα του geovas :) δεν εχει sence! βαλε την - ειναι πολυ καλη!! και χωρις battery drain !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Ναι... Εκτός αν είσαι drain από μόνος σου (βλέπε εμένα)...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 δεν εχει sence! βαλε την - ειναι πολυ καλη!! και χωρις battery drain !! Να ρωτήσω κάτι ? Πρέπει να κάνω wipe πρώτα τη συσκευή ? Eπειδη προσπαθω να κ;aνω nandroid backup απο recovery και μου βγάζει error.. κανενα καλο τροπο για backup για να μην χάσω τις εφαρμογές μου , ακόμα και αυτές εκτός μαρκετ? ευχαριστώ :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Να ρωτήσω κάτι ? Πρέπει να κάνω wipe πρώτα τη συσκευή ? Eπειδη προσπαθω να κ;aνω nandroid backup απο recovery και μου βγάζει error.. κανενα καλο τροπο για backup για να μην χάσω τις εφαρμογές μου , ακόμα και αυτές εκτός μαρκετ? ευχαριστώ :) Ναι, πρεπει να κανεις wipe εαν προερχεσαι απο stock rom ή cyanogen rom. Δες οτι εχεις περασει την τελευταια εκδοση του recovery 1.70 AMON RA και ξανατρεξε το nandroid backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Ναι, πρεπει να κανεις wipe εαν προερχεσαι απο stock rom ή cyanogen rom. Δες οτι εχεις περασει την τελευταια εκδοση του recovery 1.70 AMON RA και ξανατρεξε το nandroid backup. Εχω 1.62 οποτε πρωτα θα βαλω 1.7 και θα το ξανακανω το βραδυ ! Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Εχω 1.62 οποτε πρωτα θα βαλω 1.7 και θα το ξανακανω το βραδυ ! Απο οτι θυμαμαι η 1.62 ειχε καποια θεματακια. Βαλε την 1.70 και θα εισαι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 παιδια ενα link για τη ρομ του Μοdaco ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/301777/27-apr-r14-modaco-custom-rom-for-nexus-one-with-online-kitchen-now-with-chinese-input/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Αυτο το APNDroid δούλεψε μιά χαρά στην αρχή (απενεργοποίηση -no GPRS-, ενεργοποίηση -GPRS σύνδεση- και browsing) , αλλά τώρα όταν ενεργοποιώ το GPRS μέσω αυτού, ενώ φαίνεται να στέλνει και να δέχεται δεδομένα, δεν ανοίγει καμία σελίδα, δεν κατεβαίνουν χάρτες, τίποτα... Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει παρακαλώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Αυτο το APNDroid δούλεψε μιά χαρά στην αρχή (απενεργοποίηση -no GPRS-, ενεργοποίηση -GPRS σύνδεση- και browsing) , αλλά τώρα όταν ενεργοποιώ το GPRS μέσω αυτού, ενώ φαίνεται να στέλνει και να δέχεται δεδομένα, δεν ανοίγει καμία σελίδα, δεν κατεβαίνουν χάρτες, τίποτα... Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει παρακαλώ? και εμενα το κανει μερικες φορες. κανε ενα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Αυτο το APNDroid δούλεψε μιά χαρά στην αρχή (απενεργοποίηση -no GPRS-, ενεργοποίηση -GPRS σύνδεση- και browsing) , αλλά τώρα όταν ενεργοποιώ το GPRS μέσω αυτού, ενώ φαίνεται να στέλνει και να δέχεται δεδομένα, δεν ανοίγει καμία σελίδα, δεν κατεβαίνουν χάρτες, τίποτα... Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει παρακαλώ? και εμενα το κανει μερικες φορες. κανε ενα reboot. παιδια εαν σας το κανει μετα απο χρηση wifi,ειναι γνωστο bug το οποιο εμφανιστηκε και στην eclair rom του cyanogen για dream/magic.Μια προχειρη λυση ειναι η εξης:καθε φορα που εχετε συνδεθει με wifi και θελετε να αποσυνδεθειτε,ανοιξτε το 3g μεσω του apndroid,και αφου δειτε το εικονιδιο να εμφανιζεται στη μπαρα,τοτε κλειστε το wifi.Mε αυτο τον τροπο γλυτωνετε το reboot. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts