Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:p :lol:

Καλά, πιο εύκολο είναι να δοκιμάσω εγώ μια Modaco Rom, οπότε ας το κάνω έτσι για αρχή. :D

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:p :lol:

Καλά, πιο εύκολο είναι να δοκιμάσω εγώ μια Modaco Rom, οπότε ας το κάνω έτσι για αρχή. :D

Η Modaco r14, παει καλυτερα απο τις τελευταιες του CYANOGEN. Μονο η μπαταρια κραταει 50% παραπανω!!!

Μέχρι να το πεις, την έβαλα... Πάμε για ένα τεστάκι τώρα ;)

Εχω φτιαξει μια ανανεωμένη έκδοση με καποιες αλλαγες στα εικονιδιακια. Εαν σε ενδιαφερει να την ανεβασω εδω.

Κάνε έναν κόπο να τη δοκιμάσω!!! Thnx a lot!

εδω ειναι!

http://rapidshare.com/files/389074604/ModacoGlasStatusBar.zip.html

Πολύ ωραίο ρε Geovass thnx!!!! Και η Modaco καλή δείχνει, θα δείξει βέβαια στην πορεία!

Καμια ενημέρωση για το Froyo έχουμε? Το πήρε το μάτι σας πουθενά?

Πολύ ωραίο ρε Geovass thnx!!!! Και η Modaco καλή δείχνει, θα δείξει βέβαια στην πορεία!

Καμια ενημέρωση για το Froyo έχουμε? Το πήρε το μάτι σας πουθενά?

τιποτα για την ωρα... Συντομα θα μαθουμε πιστευω...:D:D

Εχω φτιαξει μια ανανεωμένη έκδοση με καποιες αλλαγες στα εικονιδιακια. Εαν σε ενδιαφερει να την ανεβασω εδω.

Φιλε εμενα μου αρεσει αλλα δυστυχως ειμαι με cm και αποφευγω τις ρομς με sense ..:p

Αμα δεν ειναι κόπος..:X

Παύλος

Τελικά για navigation συνιστάται το Navigon κ για free το Maps? έχει δοκιμάσει κανείς κάτι άλλο?
Δοκίμασε και το ndrive νομίζω αυτό είναι το καλύτερο.

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Δημήτρης

Αν εννοεις htc sence,δεν εχει η modaco.

Sent from my Nexus One using Tapatalk

ναι ε? δεν την ειχα ψαξει καθολου.. :p ασε να τη δοκιμασω κ εγω τοτε με τη σειρα μου και να βαλω και το θεμα του geovas :)

Παύλος

ναι ε? δεν την ειχα ψαξει καθολου.. :p ασε να τη δοκιμασω κ εγω τοτε με τη σειρα μου και να βαλω και το θεμα του geovas :)

δεν εχει sence! βαλε την - ειναι πολυ καλη!! και χωρις battery drain !!

δεν εχει sence! βαλε την - ειναι πολυ καλη!! και χωρις battery drain !!

Να ρωτήσω κάτι ? Πρέπει να κάνω wipe πρώτα τη συσκευή ? Eπειδη προσπαθω να κ;aνω nandroid backup απο recovery και μου βγάζει error.. κανενα καλο τροπο για backup για να μην χάσω τις εφαρμογές μου , ακόμα και αυτές εκτός μαρκετ?

ευχαριστώ :)

Παύλος

Να ρωτήσω κάτι ? Πρέπει να κάνω wipe πρώτα τη συσκευή ? Eπειδη προσπαθω να κ;aνω nandroid backup απο recovery και μου βγάζει error.. κανενα καλο τροπο για backup για να μην χάσω τις εφαρμογές μου , ακόμα και αυτές εκτός μαρκετ?

ευχαριστώ :)

Ναι, πρεπει να κανεις wipe εαν προερχεσαι απο stock rom ή cyanogen rom.

Δες οτι εχεις περασει την τελευταια εκδοση του recovery 1.70 AMON RA και ξανατρεξε το nandroid backup.

Ναι, πρεπει να κανεις wipe εαν προερχεσαι απο stock rom ή cyanogen rom.

Δες οτι εχεις περασει την τελευταια εκδοση του recovery 1.70 AMON RA και ξανατρεξε το nandroid backup.

Εχω 1.62 οποτε πρωτα θα βαλω 1.7 και θα το ξανακανω το βραδυ !

Παύλος

Εχω 1.62 οποτε πρωτα θα βαλω 1.7 και θα το ξανακανω το βραδυ !

Απο οτι θυμαμαι η 1.62 ειχε καποια θεματακια. Βαλε την 1.70 και θα εισαι μια χαρα!

Αυτο το APNDroid δούλεψε μιά χαρά στην αρχή (απενεργοποίηση -no GPRS-, ενεργοποίηση -GPRS σύνδεση- και browsing) , αλλά τώρα όταν ενεργοποιώ το GPRS μέσω αυτού, ενώ φαίνεται να στέλνει και να δέχεται δεδομένα, δεν ανοίγει καμία σελίδα, δεν κατεβαίνουν χάρτες, τίποτα...

Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει παρακαλώ?

Αυτο το APNDroid δούλεψε μιά χαρά στην αρχή (απενεργοποίηση -no GPRS-, ενεργοποίηση -GPRS σύνδεση- και browsing) , αλλά τώρα όταν ενεργοποιώ το GPRS μέσω αυτού, ενώ φαίνεται να στέλνει και να δέχεται δεδομένα, δεν ανοίγει καμία σελίδα, δεν κατεβαίνουν χάρτες, τίποτα...

και εμενα το κανει μερικες φορες. κανε ενα reboot.

και εμενα το κανει μερικες φορες. κανε ενα reboot.

παιδια εαν σας το κανει μετα απο χρηση wifi,ειναι γνωστο bug το οποιο εμφανιστηκε και στην eclair rom του cyanogen για dream/magic.Μια προχειρη λυση ειναι η εξης:καθε φορα που εχετε συνδεθει με wifi και θελετε να αποσυνδεθειτε,ανοιξτε το 3g μεσω του apndroid,και αφου δειτε το εικονιδιο να εμφανιζεται στη μπαρα,τοτε κλειστε το wifi.Mε αυτο τον τροπο γλυτωνετε το reboot.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext