Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάγκα μου είσαι ωραίος!Τα κατάφερα!Απλά στο linux επιπλέον πρέπει να φτιάξεις ένα αρχείο στο /etc/udev/rules.d/ με όνομα 51-android.rules και να προσθέσεις τις 2 γραμμές:

SUBSYSTEM=="usb", SYSFS{idVendor}=="18d1", MODE="0666"

SUBSYSTEM=="usb", SYSFS{idVendor}=="0bb4", MODE="0666"

Τώρα πάω για το root...έχω όμως μια απορία:

O paul έχει βγάλει .img αρχεία ανάλογα με το update όμως έχει βγάλει και κάποια με ενεργοποιημένο το hinem.Με αυτά τί παίζει;Αν κατάλαβα καλά έχουν έναν καλύτερο driver για το wifi..τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Εδώ το link: http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/298782/12-feb-erd79-ere27-ere36b-superboot-rooting-the-nexus-one/

Αυτό το post εννοούσα..

Όσο για το άλλο πρόβλημα ήταν δικό μου λάθος..δεν είχα ενεργοποιήσει το usb debugging και μια άλλη επιλογή στα settings..τώρα όλα comple ;)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερωτηση: Μπορει καποιος να μου πει γιατι στην sd καρτα αντιγραφει με 2 ΜΒ/sec οταν ειναι στο κινητο και με 6 ΜΒ/sec (οσο πρεπει δηλαδη μιας και μιλαμε για class 6) οταν την εχω σε ανταπτορα USB? μαλιστα γινεται πιο περιεργο αν σκεφτει κανεις οτι η μαμισια sd που περιειχε, ενω εγραφε class 2 αντεγραφες με 6 ΜΒ/sec!! Που σημαινει οτι δεν ειναι θεμα interface...

Περιεργο δεν ειναι...???? :confused:

Πραγματι!

Θηκη, βαση αυτοκινητου ερχονται αυτη την εβδομαδα απο ebay...:)

φιλε δεσ εδω http://extreme-mobile.gr/shop/products ,,εγω πηρα θηκη σιλικονεισ ,και φτινη,,,,,,:lol:για το nexus one,pare thl ,,den exei foto,

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ισως να το δούμε τελικα και στην Ελλαδα...

Στην Αγγλία πάντως μέσω της Vodafone θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή!:D

http://www.reuters.com/article/idUSLDE63P0YZ20100426?type=marketsNews

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι τιμή θα διατεθεί και πως θα τα πάει στις πωλήσεις.
What u take is what u give...

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι τιμή θα διατεθεί και πως θα τα πάει στις πωλήσεις.

χλωμο το βλεπω για πωλησεις .. απο τη στιγμη που εχει προμηθεια η google πανω στο nexus απο τα παγια των συμβολαιων .. ολες οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας προς desire θα στρεψουν τισ διαφημησεις τους.. ιδιο κινητο με ποιο πολλη κερδος! κατι που βολευει και htc βεβαια.. :p αμα το δεις λιγο φιλε κατι τετοιο αρχισε ηδη να γινεται απο ελλαδα..

Παύλος

Ρε παιδια, έχει βγει σε κανέναν με stock rom το update για το google maps (έκδοση 4 ή 4.1?). Γιατί σε μένα ακόμα τίποτα και έχω αρχίσει να ανησυχώ...
Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Εδώ έχω το version 3.4 και δεν έχει βγάλει κανένα update.

Εγω εχω την 4.1.1 :D:D

Ειμαι rooted βεβαια και εχω ενεργοποιήσει το Market Enabler...

προσπαθω να ανοιξω το wireless tethering for root users αλλα οταν παταω στην εφαρμογη

crasharei και κανει force close.

Τι μου προτεινετε να κανω ?

Να κανω flash kαποιο καινουργιο rom ??

Για ελληνικό πληκτρολόγιο, ποιά λύση προκρίνεται ως καλύτερη? Εχει σημασία αν το κινητό είναι rooted ή όχι? (ίσως έχει ήδη απαντηθεί προηγουμένως, αλλά ρωτάω ξανά...)

Για ελληνικό πληκτρολόγιο, ποιά λύση προκρίνεται ως καλύτερη? Εχει σημασία αν το κινητό είναι rooted ή όχι? (ίσως έχει ήδη απαντηθεί προηγουμένως, αλλά ρωτάω ξανά...)

δοκίμασε το smart keyboard, πολύ καλο!

H ενναλακτικά το Greek Input Method.

το τελευταιο kernel ειναι αυτο το 9 εδω: http://iq0.org/story/yet-another-nexus-one-kernel-now-battery-saving ???

το wireless tethering crasharei και το usb teth mου λεει οτι εχω λαθος κernel.

σε καποιον που λειτουργουν και τα 2 μπορει να μου δωσει καποιο link για το kernel??

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα

Εγώ έχω βάλει της HTC ( ίδιο με του desire ) .. δεν είμαι root :-)

απο τη μερα που εβαλα το smart keyboard ησυχασα εγω :)

Παύλος

απο τη μερα που εβαλα το smart keyboard ησυχασα εγω :)

Θα το δοκιμάσω :-)

Update : το έβαλα και φαίνεται καλό αλλά δεν βρίσκω ελληνικά :-/

χάνω κάτι ?

Edited by qosmio
προσθήκη σχολίων

Update : το έβαλα και φαίνεται καλό αλλά δεν βρίσκω ελληνικά :-/

χάνω κάτι ?

Στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, στο Language βάλε ελληνικά.

Ξέρει κανείς άμα το αγοράσω από εδώ: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=193936 θα έχει ελληνικό μενού;

Θα πρεπει να βαλεις την εφαρμογη More locale και μια custom rom και ισως να σου δουλεψει!

Θα πρεπει να βαλεις την εφαρμογη More locale και μια custom rom και ισως να σου δουλεψει!

Την εφαρμογή More locale θα τη κατεβάσω από το android market; είναι δωρεάν;

Η custom rom σε τη χρησιμεύει και που θα την βρω;

Και για τη υπάρχουν πιθανότητες να μην δουλέψει;

Την εφαρμογή More locale θα τη κατεβάσω από το android market; είναι δωρεάν;

Η custom rom σε τη χρησιμεύει και που θα την βρω;

Και για τη υπάρχουν πιθανότητες να μην δουλέψει;

ναι, ειναι δωρεαν αλλα μπορει και να σου δουλεψει κανονικα Ελληνικα απο την αρχη μιας και θα διαβαση την SIM σου...

δεν εχεις παρα να το δοκιμασεις.

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα παράξενο φαινόμενο. Έχω το 3G watchdog το οποίο μετράει το 3g traffic μέχρι τώρα πολύ αξιόπιστα. Όμως τελευταία συμβαίνει το εξής κουλό. Έχοντας μόνιμα ανοιχτό το wifi, μου αυξάνει κάθε τόσο το 3g usage! Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι κάποια υπηρεσία που κάνει background updates αλλά γιατί δεν χρησιμοποιεί το wifi? Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να δω ποιά είναι η εφαρμογή που μου τρώει το bandwidth?

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, εξαιτίας αλλαγής οικονομικού προγράμματος, μου λέει ότι η υπηρεσία έλεγχος υπολοίπου θα είναι διαθέσιμη μετά τις 03/06! Κι έτσι δεν μπορώ να δω αν όντως μου τρώει κάτι 3g bandwidth ή πρόκειται για κάποιο bug.

Τί μπορώ να κάνω για να δω ποια εφαρμογή τρώει το bandwidth ώστε να την απενεργοποιήσω;

Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Δεν ξέρω τέτοια εφαρμογή που λες, αλλά μπορείς να κατεβάσεις και το APNdroid που δουλεύει και σαν συμπληρωματικό του 3G watchdog και να απενεργοποιήσεις όλα τα ΑΡΝ από εκεί. Κοινώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση στο ιντερνετ μέσω GPRS/3G παρά μόνο με wifi. Παρατήρησε ποιά εφαρμογή δεν ανανεώνεται και θα βρεις ποιά επιμένει να αγνοεί το wifi :P

Θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο μέχρι να γίνει η αλλαγή του προγράμματός σου ;)

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα παράξενο φαινόμενο. Έχω το 3G watchdog το οποίο μετράει το 3g traffic μέχρι τώρα πολύ αξιόπιστα. Όμως τελευταία συμβαίνει το εξής κουλό. Έχοντας μόνιμα ανοιχτό το wifi, μου αυξάνει κάθε τόσο το 3g usage! Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι κάποια υπηρεσία που κάνει background updates αλλά γιατί δεν χρησιμοποιεί το wifi? Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να δω ποιά είναι η εφαρμογή που μου τρώει το bandwidth?

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, εξαιτίας αλλαγής οικονομικού προγράμματος, μου λέει ότι η υπηρεσία έλεγχος υπολοίπου θα είναι διαθέσιμη μετά τις 03/06! Κι έτσι δεν μπορώ να δω αν όντως μου τρώει κάτι 3g bandwidth ή πρόκειται για κάποιο bug.

Τί μπορώ να κάνω για να δω ποια εφαρμογή τρώει το bandwidth ώστε να την απενεργοποιήσω;

με ποια ρομ και ποιο radio εισαι φιλε?