komos Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 ενημερωτικα υπαρχουν τα 2g 3g και hsdspa τα οποια ειναι ταχυτητες το 3g ειναι μεχρι 3.6 και το hsdspa 7,2 το απλα δεν θυμαμαι ποσο ειναι για αυτο και τα 3 εικονακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 (edited) εμενα οταν πιανει 3G γιατι μου εμφανιζει ενα H ? :P :p Γιατί υπάρχει κάλυψη για ταχύτητες HDSPA. edit: η διαφορά των ταχυτήτων είναι αυτή που έγραψε από πάνω ο komos. To 2G/GPRS είναι έως 48Kbps. Edited April 3, 2010 by verve77 Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Μια ιδέα που ίσως ( ποτέ δεν ξέρεις ... ) μπορεί να βοηθήσει. Εμένα όταν παίζω με το Market Enabler, πάει και μου αλλάζει τις αξίες στα MCC και MNC στα APN settings, με αποτέλεσμα να μην έχω internet και mms. Το ανακάλυψα μετά από πολύ ψάξιμο.. λογικο ειναι αφου αυτο που κανει ουσιαστικα το προγραμμα αυτο ειναι να "ξεγελαει" τη google και να εμφανιζει το κινητο οτι ανηκει σε αλλο δικτυο π.χ. της Αμερικης ή της Αγγλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Εμενα δεν μου εχει βγει ποτε το 3G μονο Η και gprs οπου δεν εχει καλη καλυψη. Ειμαι με Vodafone Unlimited και το Η "ρουφαει" πολυ bandwith. Σχετικα το juicedefender κανει καλη δουλεια και στη μπαταρια και στο bandwith. Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 Ειμαι με Vodafone Unlimited και το Η "ρουφαει" πολυ bandwith. Λογικό είναι μιας και μιλάμε για πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες σε σχέση με το απλό GPRS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Όταν έχεις custom Rom ότι και να έχεις είτε 3g είτε hspda θα σου βγάζει 3g Αν έχεις custom Rom cyanogen θα σου βγάζει h πάντα στο hspda και 3g στο 3g ... απλά είναι θεμα εικονίδιου και όχι ταχύτητας ... Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Επιτέλους πήρα κι εγώ ένα nexus one ;-) Used όμως, σε άριστη κατάσταση... Ανοίγοντάς το λοιπόν, βλέπω: S-ON HBOOT:0.33.0012 Radio 0-4.03.00.21_2. Recovery έχει Amon RA 1.6.2 Στο splash έχει το λουκέτο ανοιχτό (προφανώς το s-on). Rom έχει τη δική του. Ποια θεωρείτε οτι είναι η καλύτερη custom αυτή τη στιγμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 την τελευταια του cyanogen 5.0.5.3 σφαιρατη,απροβληματιση και με πολλα καλουδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 την τελευταια του cyanogen 5.0.5.3 σφαιρατη,απροβληματιση και με πολλα καλουδια +1 και εαν θελεις να πειραματιστής και λιγακι, βαλε την 5.0.6.1-τεστ να δεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ήχο από το ηχείο, 5 στήλες στο μενου και αλλα καλούδια!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ok... Θα τσεκάρω αν είμαι οκ σε radio κλπ και πάω να δοκιμάσω... Ρωτάω πρώτα για να μην αρχίσω τα φλασαρίσματα κάθε 3 ώρες, όπως στο magic :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Όταν έχεις custom Rom ότι και να έχεις είτε 3g είτε hspda θα σου βγάζει 3g Αν έχεις custom Rom cyanogen θα σου βγάζει h πάντα στο hspda και 3g στο 3g ... απλά είναι θεμα εικονίδιου και όχι ταχύτητας ... Sent from my Nexus One using Tapatalk Αυτό ισχύει μόνο για τις 3G ταχύτητες δλδ με την μαμά ρομ και HSDPA ταχύτητες να πιάνει δεν δείχνει το εικονίδιο Η, παρά μόνο με custo rom. +1 και από εμένα για cyanogen rom Sent from my Nexus One using Tapatalk Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Διαβάζω @ xda για την 5.0.5.3 αλλά δε βλέπω πουθενά να αναφέρει radio κλπ. Με βάση αυτά που έγραψα παραπάνω, θέλει update ή το φλασάρω απ'ευθείας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Διαβάζω @ xda για την 5.0.5.3 αλλά δε βλέπω πουθενά να αναφέρει radio κλπ. Με βάση αυτά που έγραψα παραπάνω, θέλει update ή το φλασάρω απ'ευθείας? ναι, πρεπει να βαλεις αυτη http://n0rp.chemlab.org/android/nexus/Radio_20100203_2_Signed_PASSION.img 4.04.00.03_2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 +1 και εαν θελεις να πειραματιστής και λιγακι, βαλε την 5.0.6.1-τεστ να δεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ήχο από το ηχείο, 5 στήλες στο μενου και αλλα καλούδια!:D φιλε μου μηπως μπορεις να δωσεις καποιο link για την 5.0.6? κοιταξα στο xda και στο forum του cyanogen αλλα δεν το ειδα πουθενα :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 φιλε μου μηπως μπορεις να δωσεις καποιο link για την 5.0.6? κοιταξα στο xda και στο forum του cyanogen αλλα δεν το ειδα πουθενα :geek: Έλα μεγάλε :) http://n0rp.chemlab.org/android/nexus/testing/update-cm-5.0.6-N1-test1-signed.zip Υ.Γ και μένα ο geovass μου το έδωσε! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Έλα μεγάλε :) http://n0rp.chemlab.org/android/nexus/testing/update-cm-5.0.6-N1-test1-signed.zip Υ.Γ και μένα ο geovass μου το έδωσε! thanks!!γιατι δεν υπαρχει ομως στο xda?Ή απλα δεν το βρηκα εγω?....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 thanks!!γιατι δεν υπαρχει ομως στο xda?Ή απλα δεν το βρηκα εγω?....:blink: Και γω δεν την βρηκα, :wacko: δεν ξερω τι να πω.. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Και γω δεν την βρηκα, :wacko: δεν ξερω τι να πω.. οκ το βρηκα. Απλα ειναι προς το τελος του thread του cyanogen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 η πιο απλα περναμε την τελευταια stable cyanogen και απο το μαρκετ το cm updater και τα περναμε απο εκει χωρις καν την χρηση pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 η πιο απλα περναμε την τελευταια stable cyanogen και απο το μαρκετ το cm updater και τα περναμε απο εκει χωρις καν την χρηση pc δεν την εχει το cm updater.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 η πιο απλα περναμε την τελευταια stable cyanogen και απο το μαρκετ το cm updater και τα περναμε απο εκει χωρις καν την χρηση pc δεν την βλέπει ακόμα την 5.0.6.1,μέχρι και την 5.0.5.3 βλέπει ειναι τεστ ακομα γι αυτο.. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 εχει επιλογη στα options να βλεπει και τις experimental εγω απο εκει την περασα επισης προσθεστε/τροποποιηστε τα sources συμφωνα με την σελιδα του cyanogen εγω τα εχω περασει με χρηση barcode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 εχει επιλογη στα options να βλεπει και τις experimental εγω απο εκει την περασα επισης προσθεστε/τροποποιηστε τα sources συμφωνα με την σελιδα του cyanogen εγω τα εχω περασει με χρηση barcode επειδη εμενα ουτε στα experimental μου το βγαζει το μονο που μπορει να συμβαινει ειναι να εχω λαθος server. εχεις κανενα link να μας βοηθησεις να μην ταλαιπωριομαστε? Ευχαριστω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 το ψαχνω ρε παιδια δεν το βρισκω το ειχα βαλει με barcode scanner απο την σελιδα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Το CM Updater θέλει market enabler για να το δεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts