verve77 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 τα παντα πανε στη μνημη του τηλεφωνου. Για να αποθηκευσει τις εφαρμογες στην καρτα (APPS2SD) θελει μια διαδικασια...για περισσοτερες λεπτομεριες στο xda-developers Kανα link; Για ΜΜS, έχεις δοκιμάσει με αυτές τις ρυθμίσεις; Name cosmote mms APN mms MMSC http://195.167.65.220:8002 MMS Proxy 10.10.10.20 MMS Port 8080 APN Type mms Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Καλημέρα, δύσκολη ερώτηση... το voice input γιατί δεν δουλεύει στο Ελλάντα? Εστω και με αγγλικά...το θεωρώ μεγάλο θέμα...υπάρχει περίπτωση να δουλέψει στο μέλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Ρε παιδιά τελικά τόσο καιρό δε μπορεί να δώσει κάποιος μια επίσημη απάντηση για το αν υπάρχει εγγύηση στο κινητό;Τι %&(@! δηλαδή άμα πάθει κάτι ποιος αναλαμβάνει το service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Καλημέρα, δύσκολη ερώτηση... το voice input γιατί δεν δουλεύει στο Ελλάντα? Εστω και με αγγλικά...το θεωρώ μεγάλο θέμα...υπάρχει περίπτωση να δουλέψει στο μέλλον? Μια χαρά δουλεύει, τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Μια χαρά δουλεύει, τι εννοείς? Δεν μου δούλεψε όταν το δοκίμασα, θα ξαναπροσπαθήσω. (Αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει στο "τεστ-ο θεός να το κάνει- του RAM" ότι δεν δουλεύει, γι αυτό κ δεν συνέχισα...ίσως ήταν για τις φωνητικές οδηγίες του navigator...) Κρίμα που έχει καλό καιρό το ΣΚ, γιατί δεν με βλέπω να βγαίνω έξω...utube, root, xda labbing με βλέπω...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Δεν μου δούλεψε όταν το δοκίμασα, θα ξαναπροσπαθήσω. (Αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει στο "τεστ-ο θεός να το κάνει- του RAM" ότι δεν δουλεύει, γι αυτό κ δεν συνέχισα...ίσως ήταν για τις φωνητικές οδηγίες του navigator...) Κρίμα που έχει καλό καιρό το ΣΚ, γιατί δεν με βλέπω να βγαίνω έξω...utube, root, xda labbing με βλέπω...:lol: Λειτουργεί μια χαρά πάντως (στα Αγγλικά εννοείται) και το δοκίμασα στην αναζήτηση στο Google και στη σύνταξη sms κλπ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Λογικα εχει σχέση και το τι προφορά αγγλικών έχεις .. Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Σαν την διαφήμιση της ΑΒΟΝ έχω.... αρσενάλ, λιβερπούλ και δεν συμμαζεύεται :-D Τελικά δεν συνόψισε κανείς τα πλεονεκτήματα του rooting... silence of the fish... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Να βάλω 5.0.5 test3 ή να περιμένω??? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 τελικα παιδια με την επισημη αναβαθμιση εχουμε τοσο multitouch οσο και full flash στο browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 τελικα παιδια με την επισημη αναβαθμιση εχουμε τοσο multitouch οσο και full flash στο browser; multitouch ναι, flash όχι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 τελικα δεν υποστηριζει flash ο browser; http://vimeo.com/9596010 αυτο τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 τελικα δεν υποστηριζει flash ο browser; http://vimeo.com/9596010 αυτο τι ειναι; Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, είναι δοκιμές που κάνουν developers κλπ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, είναι δοκιμές που κάνουν developers κλπ. :) ααα οκ! :) οποτε περιμενουμε το adobe flash 10.1 για νεξους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Ρε παιδιά τελικά τόσο καιρό δε μπορεί να δώσει κάποιος μια επίσημη απάντηση για το αν υπάρχει εγγύηση στο κινητό;Τι %&(@! δηλαδή άμα πάθει κάτι ποιος αναλαμβάνει το service; Το κινητό έχει 1 χρόνο εγγύηση τη οποία καλύπτει η HTC της Αμερικής (εφόσον το αγοράσεις από το ebay, Αμερική δηλαδή) Τώρα, αν πάθει κάτι θα πρέπει να πάει στην Αμερική για να στο φτιάξουν, εγώ που έχω πρόβλημα τώρα αυτό κοιτάω να κάνω. Η HTC εδώ δεν ξέρει ούτε ότι υπάρχει, και δεν το αναλαμβάνει. Τα ΕΛΤΑ-courier θέλουν 36€ να το στείλουν σε 4 μέρες. (Λογικά χωρίς τελωνείο, αν ξέρει κάποιος να μας πει παρακαλώ) Για να έρθει ο τυπάς με χρέωσε 40€ την πρώτη φορά. Βέβαια υπάρχουν και τα κλασικά ρίσκα, να χαθεί/τελωνείο/να στην φέρει άλλος. Με λίγα λόγια άμα δεν περάσει τελωνείο λογικά πάει κάπου 76€ πήγαινε-έλα. Όποιος έχει παραπάνω γνώσεις επί του θέματος να μας διαφωτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Τι έπαθε το δικό σου? Σωστά είναι τα περί διαδικασίας αποστολής στο εξωτερικό, αν και από εκεί κοστίζει από $25 με USPS και μετά ανάλογα για το τι ποσό θα το ασφαλίσεις. Τελωνείο δεν θεωρώ ότι έχεις λόγο να πληρώσεις, εφόσων θα γράφει ότι είνια για επισκευή-service, άρα θα πάει κ θα γυρίσει πίσω. Το ασφαλίζεις και για να μην "χαθεί" και όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 με την official της google ποσο διαθεσιμη ραμ εχει το τηλεφωνο; για να ελευθερωθει η κρυμμενη μνημη πρεπει να το φλασαρεις το τηλεφωνο η πλεον ειναι διαθεσιμη και με την official ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Kανα link; αυτο ειναι ενα custom rom που εβαλα και υποστηριζει τη δυνατοτητα να αποθηκευει τις εφαρμογες στην sd με την προϋποθεση να εχει διαμορφωθει καταλληλα (χρειαζεται ext4 partition). Αν εχεις την καταλληλη εμπειρια ή ορεξη να μαθεις καλη επιτυχια...:) προτεινω να διαβασεις προσεκτικα τις οδηγιες και τα δεις τα βιντεο που σου λεει. Βοηθουν πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 αυτο ειναι ενα custom rom που εβαλα και υποστηριζει τη δυνατοτητα να αποθηκευει τις εφαρμογες στην sd με την προϋποθεση να εχει διαμορφωθει καταλληλα (χρειαζεται ext4 partition). Αν εχεις την καταλληλη εμπειρια ή ορεξη να μαθεις καλη επιτυχια...:) προτεινω να διαβασεις προσεκτικα τις οδηγιες και τα δεις τα βιντεο που σου λεει. Βοηθουν πολυ Προυποθέτει δηλαδή φλασάρισμα rom κάτι το οποίο θα κάνω εν τέλη, αλλά όχι ακόμη. Θα τσεκάρω πάντως το thead και τα links. thanx πάντως :) @christοforos: θέλει φλασαρισμα με άλλη rom για να απελευθερωθεί η μνήμη, με την official (και το update) δεν απελευθερώνεται. Νομίζω περίπου 180-190ΜΒ έχει διαθέσιμα αρχικά stock. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 (edited) αυτο ειναι ενα custom rom που εβαλα και υποστηριζει τη δυνατοτητα να αποθηκευει τις εφαρμογες στην sd με την προϋποθεση να εχει διαμορφωθει καταλληλα (χρειαζεται ext4 partition). Αν εχεις την καταλληλη εμπειρια ή ορεξη να μαθεις καλη επιτυχια...:) προτεινω να διαβασεις προσεκτικα τις οδηγιες και τα δεις τα βιντεο που σου λεει. Βοηθουν πολυ Επίσης σου κάνει format στην κάρτα μνήμης οπότε πριν πρέπει να πάρεις backup τα περιεχόμενα! Επίσης διαβάζω ότι οι εφαρμογές τρέχουν πιο αργά από την κάρτα μνήμης! Για την ώρα δεν το κάνω! Επίσης η 5.0.5 test3 παίζει μια χαρά για την ώρα και είναι αισθητά πιο γρήγορη και στην ένδειξη της μπαταρίας εμφανίζει πλεον και το ποσοστό. :) Περιεργο αν θες στειλε μου με πμ το email soy να σου στειλω το δικο μου enabler γιατι δεν ξερω αν μπορω να το ποσταρω Όλα οκ! Έτρεξα ξανά από το superboot τα: 'chmod +x install-superboot-mac.sh' & './install-superboot-mac.sh' και στη συνέχεια όλα λειτούργησαν κομπλέ! Μετά την ενεργοποίηση του market enabler μου έβγαλε και update για το νέο Google Maps. :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 19, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Βγήκε η τελική έκδοση 5.0.5 της CyanogenMod για το Nexus. To changelog (το οποίο είναι πολύ τεχνικό για το μέσο χρήστη) μπορείτε να το δείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Βγήκε η τελική έκδοση 5.0.5 της CyanogenMod για το Nexus. To changelog (το οποίο είναι πολύ τεχνικό για το μέσο χρήστη) μπορείτε να το δείτε εδώ. καλο θα ειναι να βαλεις και το νεο Google Apps ERE54B απο εδω http://www.mediafire.com/file/mnzmk1nytt2/gapps-passion-EPE54B-signed.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 καλο θα ειναι να βαλεις και το νεο Google Apps ERE54B απο εδω http://www.mediafire.com/file/mnzmk1nytt2/gapps-passion-EPE54B-signed.zip Τα έφτιαξα όλα με τη σωστή σειρά από την αρχή και είμαι super! Πλεον έχω την 5.0.5 με το νέο radio και το gapps package και όλα παίζουν σωστά (root access, market enabler κλπ κλπ κλπ)! Η μπαταρία φαίνεται να τα πάει καλύτερα ή είναι η ιδέα μου (φαντάζομαι έχει να κάνει με τη συχνότητα του επεξεργαστή)? Επίσης οι εφαρμογές ανοίγουν αισθητά πιο γρήγορα (δεν έχω επιλέξει την αποθήκευση στην sd). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Τα έφτιαξα όλα με τη σωστή σειρά από την αρχή και είμαι super! Πλεον έχω την 5.0.5 με το νέο radio και το gapps package και όλα παίζουν σωστά (root access, market enabler κλπ κλπ κλπ)! Η μπαταρία φαίνεται να τα πάει καλύτερα ή είναι η ιδέα μου (φαντάζομαι έχει να κάνει με τη συχνότητα του επεξεργαστή)? Επίσης οι εφαρμογές ανοίγουν αισθητά πιο γρήγορα (δεν έχω επιλέξει την αποθήκευση στην sd). :) Αν έχεις χρόνο φίλε BillDanos, γράψε σε ένα σύντομο post, ποια είναι η σωστή σειρά που έκανες με βήματα unlock πέρασμα rom και τα σχετικά :) Σε 3 ώρες μου έρχεται και μένα το Nexus :P :p :D thanks! Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Αν έχεις χρόνο φίλε BillDanos, γράψε σε ένα σύντομο post, ποια είναι η σωστή σειρά που έκανες με βήματα unlock πέρασμα rom και τα σχετικά :) Σε 3 ώρες μου έρχεται και μένα το Nexus :P :p :D thanks! Θα βάλω απλά τα σχετικά links για να τα μελετήσεις με τη σειρά γιατί εγώ το κάνω με mac που η διαδικασία είναι αρκετά πιο απλή σε σχέση με τα windows κλπ. 1. Για να ξεκλειδώσεις το Nexus (bootloader): http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/299078/how-to-unlock-the-bootloader-on-your-nexus-one/ Μην ξεχνάς ότι αν το κάνεις δεν υπάρχει επιστροφή (μέχρι τώρα τουλάχιστον) και θεωρητικά χάνεις την εγγύηση. 2. Αποκτάς root access: http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/298782/06-mar-erd79-epe54b-superboot-rooting-the-nexus-one/ 3. Περνάς το RA-nexus-v1.6.2 recovery (σου επιτρέπει να περνάς νέες rom, να παίρνεις backup κλπ κατευθείαν από το nexus/sd): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611829 4. Και τέλος περνάς και την τελευταία rom 5.0.5: http://forum.cyanogenmod.com/index.php?/topic/150-cyanogenmod-for-nexus-one-v505-03192010/ (μην ξεχάσεις να περάσεις με τον ίδιο τρόπο που θα βάλεις τη rom και το Google Add-on) :) Edited March 20, 2010 by BillDanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts