Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Είναι αρκετά ποιοτική συσκευή για να έχει τέτοιου είδους προβλήματα με το trackball. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Την καλησπερα μου σε ολους.Απο χθες και εγω κατοχος του nexus και θα ηθελα την βοηθεια σας,Μηπως ξερει κανεις την εφαρμογη που συνκεκριμενες επαφες που επιλεγουμε τις εμφανιζει με μεγαλα widgets? Την ειχα κατεβασει στο hero αλλα δεν θυμαμε το ονομα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καλημερα Οτι αφορα το τελωνειο για αγορες εκτος ευρωπης ισχυουν τα εξης: 1:Αποστολη με USPS(Αμερικανικο ταχυδρομειο) κατα 99,9% Δεν περνας τελωνειο. Οσες αγορες εχω κανει εκτος ευρωπης και μου εχουν στειλει με usps δεν εχω περασει ποτε τελωνειο. Επισης μπορεις να ζητησεις απο τον αποστολεα να γραψει στο δεμα gift και να δηλωσει χαμηλη αξια. 2:Αποστολη με courier ups,dhl,fedex, εχεις πολυ αυξημενες πιθανοτητες να περασεις τελωνειο. Απο τις 10 φορες που μου εχουν σταλει πραγματα με courier 1 φορα περασα τελωνειο. Τελευταια μου αγορα το nexus1 απο αμερικη,και μου το εστειλαν με fedex. Δεν περασε τελωνειο.Ειναι καθαρα και θεμα τυχης. ευχαριστω πολυ !! τωρα θα δω τι θα κανω.. μπορει και να περιμενω λιγο να δω τι παιζει και το desire που θα ρθει και ελλαδα :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Είναι αρκετά ποιοτική συσκευή για να έχει τέτοιου είδους προβλήματα με το trackball. Αυτο δε νομιζω πως ειναι θεμα ποιοτητας κατασκευης. Αργα γρηγορα θα μαζεψει βρωμια και θα υπαρχει προβλημα, εκτος αν το trackball ειναι φτιαγμενο απο καποιο υλικο που δε μπορω να φανταστω. Επισης το προβλημα με τα κουμπια αφης δε νομιζω να το εχω προσεξει μονο εγω. Σε πολλα reviews που ακουμπανε το κινητο πανω σε καποιο τραπεζι τα κουμπια λειτουργουν με την 4-5. Τί θεματακι ειναι αυτο ? Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Σε τραπέζι μου έχει τύχει κ εμένα να μην δουλεύουν σωστά... Το θέμα είναι όμως ότι το κινητό το δουλεύεις στο χέρι και όχι στο τραπέζι... Στο χέρι, λοιπόν, για την ώρα δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα με τα κουμπιά... Όλα μια χαρά... Όσον αφορά το trackball πραγματικά είναι πάρα πολύ βολικό κυρίως λόγω του ότι φωτίζεται όταν έχεις notification... Ειδικά αν είσαι κάπου έξω και έχεις το κινητό μέσα στη θήκη του, μπορείς να αφήνεις το trackball να φαίνεται ελάχιστα προκειμένου να καταλαβαίνεις πότε έχεις notification... Με έχει βολέψει αφάνταστα.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Πριν το Ν1 είχα τον ήρωα που τον πούλησα σε ένα φιλαράκι που δουλεύει σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, το κινητό το έχει χωρίς καμία θήκη το έχει ξεσκίσει στο δούλεμα και το trackball δουλεύει σούπερ....γενικώς όποιος δεν έχει πάρει htc δεν ξέρει τι θα πει ποιότητα κατασκευής. Έχω πάρει πάνω από 50 κινητά μετάξι αυτόν και 5 htc απλά είναι κορυφή! Γενικά σε θέμα hardware δεν είχε ποτέ παιδικές ασθένειες :p Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Μμμ θα διαφωνησω εγω ειχα ενα διαμαντι το 1 και μου παρουσιασε προβλημα στο μικροφωνο :P Τεσπα τελικα ποιο αξιζει ρε παιδια να παρεις το desire h N1 ? το εχει μετανοιωσει κανενας σας τωρα με το N1 ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 την τελευταία 49$ που είναι όλα πληρωμένα! κατι άλλο αν δείτε έχει 3 διαφορετικά, και οι τιμές τους είναι απο 608 έως 678$. τι διαφορές έχουν? μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σε αυτό γιατι σε αυτή την τιμή σκέφτομαι να το πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Μμμ θα διαφωνησω εγω ειχα ενα διαμαντι το 1 και μου παρουσιασε προβλημα στο μικροφωνο :P Τεσπα τελικα ποιο αξιζει ρε παιδια να παρεις το desire h N1 ? το εχει μετανοιωσει κανενας σας τωρα με το N1 ? Γνώμη μου είναι καλυτερο N1 μόνο και μόνο απο θέμα development απο την hack community ....ειναι κατι σαν το g1 που ακομα εχει τρομερο support 1,5 χρονο απο την εμφανιση του. Μονο στην τιμήμας χαλάει λίγο αλλα θα πέσει μολις βγει το desire Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Γνώμη μου είναι καλυτερο N1 μόνο και μόνο απο θέμα development απο την hack community ....ειναι κατι σαν το g1 που ακομα εχει τρομερο support 1,5 χρονο απο την εμφανιση του. Μονο στην τιμήμας χαλάει λίγο αλλα θα πέσει μολις βγει το desire λες ε ? θα συμφωνησω κι εγω εδω.. και απο λογισμικο λογικο το Ν1 θα εχει πιο καλη υποστηρηξη απο μανα google.. ασε που η htc ενα χρονο μετα σταματα τα updates .. τωρα το desire εχει παραπανω ραμ και optical trackball που αν ειναι καλης ποιοτητας λογικα θα ναι καλυτερο .. τι να πω.. ποιοτητα κατασκευης ξερει κανεις καμια συγκριση ?? :lol: Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Καλημέρα.... Ήθελα να ρωτήσω αν επηρεάζει την απόδοση της μπαταρίας αν φορτίζω το κινητό όταν πχ η μπαταρία ειναι στο 30-40% αντί να το αφήνω να πέφτει κάτω από 10%... Εμένα μου βγάζει άνετα μια μέρα η μπαταρία αλλά μετά για την επόμενη, εξαρτάται και από τη χρήση που τυχαίνει να κάνω, μπορεί να απομένει γύρω στο 40% το οποίο δεν φτάνει για όλη την υπόλοιπη μέρα, οπότε κάθομαι και χαμηλώνω τη μπαταρία κ άλλο για να τη φορτίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Καλημέρα.... Ήθελα να ρωτήσω αν επηρεάζει την απόδοση της μπαταρίας αν φορτίζω το κινητό όταν πχ η μπαταρία ειναι στο 30-40% αντί να το αφήνω να πέφτει κάτω από 10%... Εμένα μου βγάζει άνετα μια μέρα η μπαταρία αλλά μετά για την επόμενη, εξαρτάται και από τη χρήση που τυχαίνει να κάνω, μπορεί να απομένει γύρω στο 40% το οποίο δεν φτάνει για όλη την υπόλοιπη μέρα, οπότε κάθομαι και χαμηλώνω τη μπαταρία κ άλλο για να τη φορτίσω... Δεν την επηρεαζει, αντιθετα ειναι καλυτερα να το φορτιζεις πριν πεσει κατω απο 10%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Νεα updated ROM απο τον Cyanogen. CHANGELOG ---- 5.0.3-N1 * Kernel 2.6.32.8 * New wallpapers from Prash and SatanR1. Graphical tweaks from ChainsDD * Updated Wysie's contacts * NEON optimizations in Skia and Pixelflinger (from 0xdroid and Qualcomm) * Many bugfixes from AOSP, Koush, bcrook, myself, others * Fixed backup script to properly restore Goggles * Rebuilt the whole thing with potentially better CFLAGS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Δεν την επηρεαζει, αντιθετα ειναι καλυτερα να το φορτιζεις πριν πεσει κατω απο 10%... Eχω την εντυπωση οτι πρεπει να αποφορτιζεται πληρως περιοδικα,για να μη χρησιμοποιειται/φθειρεται μονο ενα συγκεκριμενο ποσοστο των ηλεκτροχημικων στοιχειων.Αυτο στην θεωρια,διοτι στην πραξη οι προδιαγραφες των συγχρονων μπαταριων ειναι τετοιες που δεν προβληματιζουν για την αντοχη τους. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Eχω την εντυπωση οτι πρεπει να αποφορτιζεται πληρως περιοδικα,για να μη χρησιμοποιειται/φθειρεται μονο ενα συγκεκριμενο ποσοστο των ηλεκτροχημικων στοιχειων.Αυτο στην θεωρια,διοτι στην πραξη οι προδιαγραφες των συγχρονων μπαταριων ειναι τετοιες που δεν προβληματιζουν για την αντοχη τους. Δεν ανοιγω αυτη την κουβεντα, γιατι την τελευταια φορα που το επιχειρησα οδηγηθηκαμε σε... ομηρικα posts. Παραμενω On-topic λεγοντας πως θα περασω κι εγω σε Nexus one (κραταω ομως και το αγαπημενο μου milestone)... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Άρα συνοψίζοντας να το φορτίζω ανεξάρτητα από το ποσοστό που απομένει και απλά μια στο τόσο να το αποφορτίζω εντελώς για να φορτίζεται ολόκληρο... Ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Δεν ανοιγω αυτη την κουβεντα, γιατι την τελευταια φορα που το επιχειρησα οδηγηθηκαμε σε... ομηρικα posts. Παραμενω On-topic λεγοντας πως θα περασω κι εγω σε Nexus one (κραταω ομως και το αγαπημενο μου milestone)... :) A Ok,κι εγω δεν επιμενω ακλονητα στη θεση μου. Το σκαλιζω καιρο το θεμα της μπαταριας και πεφτω παντα πανω σε αντικρουομενες αποψεις και ομηρικα posts που λες κι εσυ. Άρα συνοψίζοντας να το φορτίζω ανεξάρτητα από το ποσοστό που απομένει και απλά μια στο τόσο να το αποφορτίζω εντελώς για να φορτίζεται ολόκληρο... Ε? δες κι εδω φιλε μου http://www.apple.com/batteries/ Edited February 20, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Δεν ανοιγω αυτη την κουβεντα, γιατι την τελευταια φορα που το επιχειρησα οδηγηθηκαμε σε... ομηρικα posts. Παραμενω On-topic λεγοντας πως θα περασω κι εγω σε Nexus one (κραταω ομως και το αγαπημενο μου milestone)... :) πολυ καλη κίνηση Βαγγελη μου! Δεν θα το μετανιώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 CyanogenMod 5.03 released Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 πολυ καλη κίνηση Βαγγελη μου! Δεν θα το μετανιώσεις! Μπα,δεν ειχε κατι να χασει,αφου μαλλον ειχε δικιο :p http://forum.lowyat.net/topic/772257 http://www.batteryuniversity.com/parttwo-34.htm Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Μπα,δεν ειχε κατι να χασει,αφου μαλλον ειχε δικιο :p http://forum.lowyat.net/topic/772257 http://www.batteryuniversity.com/parttwo-34.htm lol για το nexus ενα ελεγα εγω !:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά... :) Εν τω μεταξυ κάτι άλλο που παρατήρησα είναι στο Sygic GPS ότι πολλούς δρόμους στην αθήνα τους έχει μαζί με το "Πάροδος" μπροστά... π.χ. "Πάροδος Ελευθερίου Βενιζέλου" = Πανεπιστημίου Είναι λίγο σπαστικό κάποιες φορές... Ξέρεται αν διορθώνεται κάπως? Με άλλους χάρτες ίσως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 πολυ καλη κίνηση Βαγγελη μου! Δεν θα το μετανιώσεις! Για να δουμε Γιωργο, με το milestone ανεβασα πολυ τις προσδοκιες μου απο μια android συσκευη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Myriad Dalvik Turbo hands-on: Android apps just got fast http://www.engadget.com/2010/02/17/myriad-dalvik-turbo-hands-on-android-apps-just-got-fast/ Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iss Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Φίλε geovass, σε παρακαλώ μήπως μπορείς κάποια στιγμή να μας γράψεις με σειρά το τι κάνουμε ώστε να αλλάξουμε και εμείς την ΡΟΜ μας. Το έχω φέρει απο το εξωτερικό (Ν1) και ξεκλείδωτο. Προσωπικά είμαι λίγο άσχετος, έχω βέβαια καταφέρει στο magic που είχα πριν το Ν1, να κάνω αλλαγές με την βοήθεια του vman. Είχες κάνει κάποιες εγγραφές σε παλαιότερο post αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ. Edited February 20, 2010 by iss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts