Villis Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Kαμία πληροφορία για την "έκπληξη" υπάρχει; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 αν εννοείς της google την δεύτερη έκπληξη, θα είναι 7 nexus S για τους αντίστοιχους τυχερούς, που θα συμπληρώσουν τα ''παιχνιδάκια'' στο twitter... αν εννοείς την έκπληξη/μαγείρεμα της 2.3.4 , προς το παρόν όχι...αναμένεται σύντομα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Την έκπληξη της google έλεγα... Και μια απορία... Πόσο πάει το N1 πλέον; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Και μια απορία... Πόσο πάει το N1 πλέον; http://www.skroutz.gr/s/255760/HTC-Google-Nexus-One.html :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Όσοι έχετε τη stock ROM, κυκλοφόρησε η 2.3.4 έκδοση για το Nexus One. via Android Police Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 με λίγα bug fixes (μπαταρία και gps) και δυστυχώς χωρίς φωνή και βίντεο στο gtalk, τουλάχιστον όχι επίσημα.. προς το παρόν πάντως δεν μου έχει έρθει το update, και περιμένω καρτερικά τον Geo..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 με λίγα bug fixes (μπαταρία και gps) και δυστυχώς χωρίς φωνή και βίντεο στο gtalk, τουλάχιστον όχι επίσημα.. προς το παρόν πάντως δεν μου έχει έρθει το update, και περιμένω καρτερικά τον Geo..;) Δε χρειάζεται να σου έρθει η ειδοποίηση, για να περάσεις το update. Στο link που δίνω παραπάνω, περιγράφει τη διαδικασία εγκατάστασης, η οποία είναι εξαιρετικά απλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 ναι βρε το ξέρω, και για να είμαι ειλικρινής το update.zip είναι ήδη στο root της sd card μου..;) απλά, περιμένω τον Geo, που βάζει και κάτι άλλα καλούδια μέσα, βλέπε deodexed κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzac Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παντως υπαρχεί το πρωτο μαγείρεμα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1061648 θα το δοκιμασω τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 το είδα με το που βγήκε, αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν εμπιστεύομαι την πρώτη προσπάθεια κάποιου στο μαγείρεμα...και μάλιστα έχει αφαιρέσει κάποιες εφαρμογές... προτιμώ να περάσω μόνος μου το update file και μετά το superuser.apk και να είμαι έτοιμος...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Σας ζηλεύω :( έχω ένα μήνα που το έδωσα και δεν ξέρω τι να κάνω... κάθε μέρα περνούσα και καμιά ρομ!! Τώρα περιμένω να βγει το sensation ή το sumsung galaxy s ii .. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Σας ζηλεύω :( έχω ένα μήνα που το έδωσα και δεν ξέρω τι να κάνω... κάθε μέρα περνούσα και καμιά ρομ!! Τώρα περιμένω να βγει το sensation ή το sumsung galaxy s ii .. .... Σε καταλαβαίνω.... εγω το έδωσα και μετά το ξανά αγόρασα :O .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 .... Σε καταλαβαίνω.... εγω το έδωσα και μετά το ξανά αγόρασα :O .. χαχαχα το έχω σκεφτεί και αυτό :lol: σορρυ (off topic) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Μπήκε απο ΟΤΑ χθές βράδυ και η 2.3.4, για να δούμε!! Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Είχα ξεχάσει ότι κάποια στιγμή είχα βγάλει το Books, και έτσι το χειροκίνητο update χτες απέτυχε παταγωδώς :p Θα το περάσω πάντως σήμερα, μιας και το ΟΤΑ εμένα ακόμα δεν έχει έρθει..(παραδοσιακά μου έρχεται περίπου μια βδομάδα μετά το αρχικό rollout) Πάνο, δες σε παρακαλώ αν μετά το update, έχει διορθωθεί/εξαφανιστεί το 2sec delay όταν απαντάς εισερχόμενη κλήση.. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Είχα ξεχάσει ότι κάποια στιγμή είχα βγάλει το Books, και έτσι το χειροκίνητο update χτες απέτυχε παταγωδώς :p Θα το περάσω πάντως σήμερα, μιας και το ΟΤΑ εμένα ακόμα δεν έχει έρθει..(παραδοσιακά μου έρχεται περίπου μια βδομάδα μετά το αρχικό rollout) Πάνο, δες σε παρακαλώ αν μετά το update, έχει διορθωθεί/εξαφανιστεί το 2sec delay όταν απαντάς εισερχόμενη κλήση.. thanks Δυστυχώς όχι!!! Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Όντως δεν έχει φτιάξει όπως επίσης μερικές φορές όταν παίρνεις κάποιον τηλέφωνο το σήμα πέφτει στο 0 με αποτέλεσμα να τον χάνεις τελείως..όταν τον ξανατηλεφωνήσεις βέβαια όλα είναι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 εμένα πάλι με έχει μπερδέψει..μια νομίζω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα του delay, μια όχι...δηλαδή εκεί που το έκανε συνέχεια στις εισερχόμενες, υπάρχουν τώρα φορές που δείχνει να δουλεύει μια χαρά... απότομη πτώση του σήματος δεν έχω παρατηρήσει...τι radio έχεις..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ποιός είναι ο πλήρης κωδικός της 2.3.4 που εμφανίζει το κινητό σε όσους την έχετε ηδη εγκαταστήσει ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ποιός είναι ο πλήρης κωδικός της 2.3.4 που εμφανίζει το κινητό σε όσους την έχετε ηδη εγκαταστήσει ΟΤΑ? Nexus One 2.3.4 Baseband version : 32.41.00.32U_5.08.00.04 Kernel version : 2.6.35.7-59463-g52630a3 android-build@apa28#1 Build number: GRj22 :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Κάτι που πρέπει να προσέξω last minute πριν το αγοράσω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Κάτι που πρέπει να προσέξω last minute πριν το αγοράσω?? Σαν μεταχειρισμένο ή καινούργιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Μεταχειρισμένο από Αμερική 9 μηνών στα 240 - έχω milestone και μπήκα σε δίλημμα αν και δεν ψαχνομουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Μεταχειρισμένο από Αμερική 9 μηνών στα 240 - έχω milestone και μπήκα σε δίλημμα αν και δεν ψαχνομουν... Μεταχειρισμένο και από Αμερική είναι λίγο λαχείο σε τι κατάσταση θα είναι.. και αν είναι amoled ή SLCD ( λογικά 9μήνου θα είναι SLCD) όχι ότι με την SLCD είναι κακό... προτιμήσεις είναι αυτές :-) Επίσης πιθανότατα θα πληρώσεις και 100+€ για εκτελωνισμό. Από 325€ το βρίσκεις καινούργιο από Ελλάδα skroutzαρέ το... και υπάρχουν και διάφορα που πουλιούνται μέσω myphone που μπορείς να τα δεις και από κοντά με 240€+.. Ψάξτο λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Sorry για την παρεξήγηση το κινητό είναι ηδη Ελλαδα απλα ο κάτοχος το είχε πάρει από Αμερική...αρα δεν υπάρχουν τα εξτρα λεφτά εκτελωνισμού - 240 τελική τιμή με γνήσια car & desktop docks. Και για να επιστρέψω στο αρχικό ερώτημα - πέρα από την οθόνη κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή "ιδιοτροπίες" που ανακαλύψατε οι χρήστες του στην πορεία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts