pik. Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Έχεις κάποιο link να δώσεις. Είμαι περίεργος να δω αν είναι με amoled ή όχι Sent from my HTC HD2 using Tapatalk εδω ειναι και απ οτι βλεπω τελειωσαν εξαντληθηκαν ολα! :D ειναι η εκδοση με sLCD. ;) με την 2.3.3 απλα το κινητο πεταει.... http://www.youtube.com/watch?v=b1Py_fGsF_E Edited February 25, 2011 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Το κατέβασα από το market, έκανα τεστ και δούλεψε. Ας το δοκιμάσουν και οι άλλοι και μας λένε αποτελέσματα .. 1295 μου δίνει. Δεν είναι άσχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 super η 2.3.3...μόνο το NoLock δε παίζει μερικώς (το να ξυπνάς το τηλέφωνο με το trackball)...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Το Navigon δεν μου δουλεύει, τι χρησιμοποιείτε εσείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) το καταπληκτικό google maps...;) καλά παίδες..τρομερό tip...:up: μπείτε στο application manager και όσες εφαρμογές τις έχετε στην sd card, μεταφέρετέ τες μία μία στο τηλέφωνο και ξανά πίσω στην sd card.....και δείτε τον χώρο της εσωτερικής μνήμης να μεγαλώνει πανηγυρικά...:) προσωπικά το σκορ έγραψε +17ΜΒ το σύνολο...:) Edited February 25, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 έχετε βρει τρόπο για root στην επίσημη 2.3.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 εννοείται...unrooted ROM δε βάζουμε πλέον..:p κατεβάζεις το zip με το update από την FRG83G σε GRI40 , το βάζεις στο root της sd card και το φλασάρεις από recovery...πριν κάνεις restart το τηλέφωνο , φλασάρεις από recovery και το supeuser 2.3.6.1 και όταν επανεκκινήσεις, έχεις μια ωραιότατη ρουταρισμένη gingerbread...:) για μεγαλύτερη ευκολία, απλά φλασάρεις μια ήδη προ-ρουταρισμένη stock ROM, όπως πχ αυτή του Geo411m (δες xda forum)...;) good luck...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 το καταπληκτικό google maps...;) Δουλεύει Ελλάδα το gmaps με φωνητικές ? υπάρχει tip ( εκτός απο το να μπαινοβγαίνει κανείς στα settings) να κρατάς ανοιχτή την οθόνη και να μη σβήνει μετά από λίγο όταν είσαι στο google maps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 οταν δουελύουν οι φωνητικές οδηγίες, δεν σβήνει η οθόνη... ψάξε για brut google maps..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 2.3.3 Gingerbread Upgrade για όσους είναι σε Froyo 2.2.2 FRG83G, χωρίς ROOT και δεν θέλουν να περιμένουν το OTA αρχείο :) android.clients.google.com/packages/ota/passion/81304b2de707.signed-passion-GRI40-from-FRG83G.81304b2d.zip Ήδη αναβάθμισα και δεν έχασε και τίποτα απο εφαρμογές και home screen settings !!! Supeeeeeeer :D Εγώ δηλ. που έχω nexus one και έκδοση 2.2.1 FRG83D δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση manual?? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Εγώ δηλ. που έχω nexus one και έκδοση 2.2.1 FRG83D δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση manual?? Η FRG83D αν δεν κάνω λάθος είναι "custom" Vodafone μετά την FRF91.. Αυτό μπορεί να συμβαίνει αν έχεις πάρει την συσκευή σου από Αγγλία ή από Ελληνικό κατάστημα που τα έκανε εισαγωγή από Ευρωπαϊκή χώρα που την διανομή είχε η Vodafone.. πχ Γερμανία.. Οπότε ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να σου πάρει το update σε gingerbread αν δεν το βγάλει διαθέσιμο η vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Η FRG83D αν δεν κάνω λάθος είναι "custom" Vodafone μετά την FRF91.. Αυτό μπορεί να συμβαίνει αν έχεις πάρει την συσκευή σου από Αγγλία ή από Ελληνικό κατάστημα που τα έκανε εισαγωγή από Ευρωπαϊκή χώρα που την διανομή είχε η Vodafone.. πχ Γερμανία.. Οπότε ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να σου πάρει το update σε gingerbread αν δεν το βγάλει διαθέσιμο η vodafone. Σοβαρά !!! και τι πρέπει να κάνω τώρα εκτος απο το να περιμένω τη vodafone (το τηλ, το χω πάρει απο εδώ Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 η FRG83D δεν είναι custom της vodafone...ήταν κανονική επίσημη έκδοση του τηλεφώνου πριν την FRG83G..! σαφέστατα και μπορείς να αναβαθμίσεις το τηλέφωνο στην τελευταία ginferbread GRI40, αρκεί να βρεις στο xda το αντίστοιχο αρχείο της full έκδοσης και αφού πρώτα αναβαθμίσεις το hboot σου στην νεότερη έκδοση 035.0017...;) αν όλα αυτά σου φαίνονται κινέζικα ή βαριέσαι να διαβάσεις, απλά περιμένεις να σου έρθει το update OTA..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) η FRG83D δεν είναι custom της vodafone...ήταν κανονική επίσημη έκδοση του τηλεφώνου πριν την FRG83G..! σαφέστατα και μπορείς να αναβαθμίσεις το τηλέφωνο στην τελευταία ginferbread GRI40, αρκεί να βρεις στο xda το αντίστοιχο αρχείο της full έκδοσης και αφού πρώτα αναβαθμίσεις το hboot σου στην νεότερη έκδοση 035.0017...;) αν όλα αυτά σου φαίνονται κινέζικα ή βαριέσαι να διαβάσεις, απλά περιμένεις να σου έρθει το update OTA..:) Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, να σε ρωτήσω κάτι αν ξέρεις, σε εμένα γιατί δε έχει έρθει ακόμη η 2.2.2 FRG83G και έχω ακόμη την 2.2.1 FRG83D. Και αν για όλα τα παραπάνω που είπες υπάρχουν οδηγίες ώστε να τα κάνω μόνος μου. Edited February 28, 2011 by PANOSGR Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 πως μπορώ να αναβαθμίσω το hboot? το εχω κατεβάσει το αρχείο το εχω ρίξει μέσα στο κινητό όσο είμαι σε R mode πατάω να κάνει fastboot αλλά δεν μου το εμφανίζει το hboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 @PARASwrite : 1) μετονομάζεις το αρχείο .zip που κατέβασες σε update.zip (προσοχή ε΄δω μη καταλήξεις με update.zip.zip) 2) το αντιγράφεις χύμα μέσα στην sd card, δηλαδή στο root της κάρτας και όχι σε φάκελο 3) μπαίνεις σε recovery mode και επιλέγεις το install update.zip from sd card... 4) περιμένεις κανά 2 λεπτο μέχρι να ολοκληρωθεί και είσαι κομπλέ..;) @PANOSGR : Αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με τα του android, ίσως δυσκολευτείς λίγο με την διαδικασία... 1) κάνεις και εσύ την διαδικασία που είπα παραπάνω για το hboot: http://www.mediafire.com/?q3rcfc6l4r9no8d :) 2) http://android.clients.google.com/packages/ota/passion/656099b119f8.signed-passion-ota-102588.656099b1.zip κατέβασε και φλάσαρε το zip έτσι ώστε να αναβαθμίσεις σε GRI40 από όποια έκδοση και να είσαι τώρα...;) προσοχή, θα σου συνιστούσα να διαβάσεις μερικά πράγματα πρώτα , έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένος αν κάτσει τίποτα στραβό..:) good luck ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) Kαι κάτι τελευταίο αυτό επηρεάζει σε κατι ,στο αν θα έρχονται τα update OTA μετέπειτα ή θα πρέπει πάντα να τα κανω manuall? Σε ευχαριστώ και συγνώμη για ττις συνεχείς ερωτήσεις. Edited February 28, 2011 by kollatos Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 σε recovery μπαίνεις ε'ιτε χρησιμοποιώντας κάποια εφαρμογή (ROM Manager, quick boot), είτε πατώντας το volume down και το power button της συσκευής σου, ενώ είναι κλειστή. Κατρχήν όμως είσαι ήδη rooted? έχεις μαμά recovery ή κάποια custom όπως πχ. clockworkmod/ Amon RA?? αν περάσεις stock ROM, όπως αυτή που σου έδωσα, οι ειδοποιήσεις για τα updates σου έρχονται κανονικά, απλά παίζει να μην μπορούν να περαστούν αυτόματα και να θέλουν να τα περάσεις χεροκίνητα φλασάροντας τα αντίστοιχα updates από recovery mode..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 σε recovery μπαίνεις ε'ιτε χρησιμοποιώντας κάποια εφαρμογή (ROM Manager, quick boot), είτε πατώντας το volume down και το power button της συσκευής σου, ενώ είναι κλειστή. Κατρχήν όμως είσαι ήδη rooted? έχεις μαμά recovery ή κάποια custom όπως πχ. clockworkmod/ Amon RA?? αν περάσεις stock ROM, όπως αυτή που σου έδωσα, οι ειδοποιήσεις για τα updates σου έρχονται κανονικά, απλά παίζει να μην μπορούν να περαστούν αυτόματα και να θέλουν να τα περάσεις χεροκίνητα φλασάροντας τα αντίστοιχα updates από recovery mode..;) Όχι εννοούσα αν η διαδικασία γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνονται τα χειροκίνητα updates σε ercovery mode και όχι πώς μπαίνω σε recovery mode. Recovery έχω μαμά. Και για να μου λύσεις μια απορία γνωρίζεις γιατί σε εμένα δεν έχει περάσει η 2.2.2 και έχει μείνει στην 2.2.1.?? Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 η διαδικασία ναι είναι σχεδόν ίδια...μέσα από recovery φλασάρεις τα updates...βέβαια θα πρέπει να έχεις ρουτάρει την συσκευή και να έχεις custom recovery... τώρα το γεγονός ότι είσαι ''μαμά'' και δε σου έχει έρθει ακόμα το 2.2.2, ενισχύει την άποψη ότι το τηλέφωνό σου είναι branded (πχ vodafone). Οπότε αν δε θέλεις να μπλέξεις με διαβάσματα, root,recovery,bootloader και τα συναφή, απλά κάνεις υπομονή και περιμένεις το επίσημο OTA update , που κάποια στιγμή θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) η διαδικασία ναι είναι σχεδόν ίδια...μέσα από recovery φλασάρεις τα updates...βέβαια θα πρέπει να έχεις ρουτάρει την συσκευή και να έχεις custom recovery... τώρα το γεγονός ότι είσαι ''μαμά'' και δε σου έχει έρθει ακόμα το 2.2.2, ενισχύει την άποψη ότι το τηλέφωνό σου είναι branded (πχ vodafone). Οπότε αν δε θέλεις να μπλέξεις με διαβάσματα, root,recovery,bootloader και τα συναφή, απλά κάνεις υπομονή και περιμένεις το επίσημο OTA update , που κάποια στιγμή θα έρθει. Δηλ. ο μόνος τρόπος να τα περάσω manually ta updates είναι κάνωντας root την συσκευή μου? Tρέχοντας το πρώτο update.zip βγάζει E:signature verification failed Installation aborted. Γιατί?? Edited February 28, 2011 by PANOSGR Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 γιατί η ''μαμά'' recovery δε σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις μη signed αρχεία... πράγμα που σημαίνει, ότι χρειάζεται να ρουτάρεις πρώτα και να περάσεις άλλη custom recovery έπειτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) η FRG83D δεν είναι custom της vodafone...ήταν κανονική επίσημη έκδοση του τηλεφώνου πριν την FRG83G..! σαφέστατα και μπορείς να αναβαθμίσεις το τηλέφωνο στην τελευταία ginferbread GRI40, αρκεί να βρεις στο xda το αντίστοιχο αρχείο της full έκδοσης και αφού πρώτα αναβαθμίσεις το hboot σου στην νεότερη έκδοση 035.0017...;) αν όλα αυτά σου φαίνονται κινέζικα ή βαριέσαι να διαβάσεις, απλά περιμένεις να σου έρθει το update OTA..:) Την είχα πατήσει με ένα που πήρα από Αγγλία και το είχα ψάξει.. τελικά το πούλησα γιατί δεν έπαιρνε αναβαθμίσεις απ ευθείας από google αλλά έπρεπε να περιμένω την vodafone και πήρα άλλο από Αμερική.. Παρόλα αυτά και χωρίς να έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου και εδώ που τα λέμε καλύτερα να έχεις δίκιο εσύ για όλους αυτούς που περιμένουν, μάλλον οι XDA έχουν άλλη άποψη και υπάρχει thread για όσους είναι στην FRG83D πως θα πάνε σε vanilla Google. δείτε εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943840 Edited February 28, 2011 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 άλλο το ένα, άλλο το άλλο...σαφώς και υπάρχει ξεχωριστό αρχείο για να πας από την FRG83D σε gingerbread, μιας και το ΟΤΑ αρχείο προοριζόταν για update από την τελευταία FRG83G.Μάλιστα είναι το αρχείο που δίνω παραπάνω, με λίγα λόγια ολόκληρη η ROM της GRI40. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι η D ήταν branded έκδοση για την vodafone...όπως σου είπα ήταν κανονική μαμά έκδοση και την είχα και εγώ στο κινητό μου, το οποίο είναι αγορασμένο από την ίδια την google Αμερικής..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) @PANOSGR : Αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με τα του android, ίσως δυσκολευτείς λίγο με την διαδικασία... 1) κάνεις και εσύ την διαδικασία που είπα παραπάνω για το hboot: http://www.mediafire.com/?q3rcfc6l4r9no8d 2) http://android.clients.google.com/pa...8.656099b1.zip κατέβασε και φλάσαρε το zip έτσι ώστε να αναβαθμίσεις σε GRI40 από όποια έκδοση και να είσαι τώρα... προσοχή, θα σου συνιστούσα να διαβάσεις μερικά πράγματα πρώτα , έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένος αν κάτσει τίποτα στραβό.. good luck Kαι αφού δεν είμαι root χρειάζομαι και ένα βήμα πιο πάνω απο αυτά για να το κάνω root μπορείς να συνδράμεις ώστε να το κάνω. Tnx. Έβγλα άκρη μετά απο πολύ κόπο και ψάξιμο για όποιον θέλει να κάνει passing την FRG83D ασ μου πεί να του δώσω οδηγίες. Σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. Edited March 1, 2011 by PANOSGR Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts