geovass Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Πάμε μια πάλι γιατί δεν πήρα απάντηση... Ξέρει κανείς? Ξαναπερασε την ΡΟΜ απο πανω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Είχα διαβάσει πριν κάτι μήνες πως θα το φέρει η Vodafone στην Ευρώπη. Επίσης το είδα και στο Public στον Πειραιά ( το έχουν για επίδειξη... ).:shifty: Το Desire ή αυτό προτιμάτε; έχουν ολόιδια χαρακτηριστικά. θέμα γούστου είναι! εμένα πχ μου αρέσει πιο πολύ το nexus σαν ομορφιά,και επειδή το "βγάζει" η google είναι λίγο πιο ψαρωτικό ;) http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3077&idPhone2=3069 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 το public στον πειραια το εχει παντως για επειδηξη τιμη αναμενει στα 700 και ναι θα το φερει σε κανα 2 μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Πάμε μια πάλι γιατί δεν πήρα απάντηση... Ξέρει κανείς? Aν ειχες κανει nandroid backup κανε επαναφορα Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 η μαμα rom που περασα δεν εχει moultitouch....πως το ενεργοποιω????????please.........:wacko: Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 η μαμα rom που περασα δεν εχει moultitouch....πως το ενεργοποιω????????please.........:wacko: με τα OTA updates παιζουν κανονικα και σε μαμα ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 με τα OTA updates παιζουν κανονικα και σε μαμα ρομ. δηλαδη????:( μου δειχνει οτι δεν εχει update,,,δηλαδη τα εχει κανει μαλλον... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 δηλαδη????:( μου δειχνει οτι δεν εχει update,,,δηλαδη τα εχει κανει μαλλον... Εγώ στη θέση σου θα έβαζα την 5.0.3...η μαμά δεν έχει να σου προσφέρει τπτ Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Εγώ στη θέση σου θα έβαζα την 5.0.3...η μαμά δεν έχει να σου προσφέρει τπτ πολυ κατω η μπαταρια με την rom του cm οπως επισης δεν βλεπω τις εικονες στα mail (μαλλον εχει να κανει με την cache memory) Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 πολυ κατω η μπαταρια με την rom του cm οπως επισης δεν βλεπω τις εικονες στα mail (μαλλον εχει να κανει με την cache memory) (εγώ βλέπω κανονικά εικόνες) τώρα με τη μαμά βλέπεις εικόνες; και από όσο θυμάμαι η μαμά σε μπαταρία είναι χειρότερη της 5.0.3 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (εγώ βλέπω κανονικά εικόνες) τώρα με τη μαμά βλέπεις εικόνες; και από όσο θυμάμαι η μαμά σε μπαταρία είναι χειρότερη της 5.0.3 εννοω αυτοματο preview σε καποια attachements με φωτο χωρις να χρειαζεται να το κανεις manual... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 εννοω αυτοματο preview σε καποια attachements με φωτο χωρις να χρειαζεται να το κανεις manual... ναι κατάλαβα.. πάντως με τα email και γω έχω σπαστεί επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά και λόγω δουλειάς πρέπει να τα κάνω μετάφραση και αυτό γίνετε μόνο στην rom desire κάνει και copy-paste και σε πάει μπαμ μπαμ στη μετάφραση αλλά σαν rom έχει ακόμα προβλήματα,τρώει πολλά κολλήματα :( Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ξαναπερασε την ΡΟΜ απο πανω:D Ααααα the classic old way :) Το'πιασα το υπονοούμενο :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παιδια διαβασα σχετικα με το Desire αυτο "The HTC Desire has 512MB ROM and almost 80% of it is used or reserved for the Android OS. This leaves you with 120MB free space for all your apps and games. As you may know, the Android OS still doesn’t support installation on memory cards or even extended inbuilt storage (such as the 8/16 GB of the Samsung I9000 Galaxy S, which are listed as internal drive). So you have only 120MB to install what you need. It’s true that Android apps on the Market are generally small (0.5 – 2 MB), but still it’s a shame for a high-end device like the Desire to have limited internal storage. The Sony Ericsson XPERIA X10 comes with 1GB, almost half of which is user-available. HTC could have done better for the Desire." Η αντιστοιχη μνημη για το Nexus ποση ειναι???? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Παιδια διαβασα σχετικα με το Desire αυτο "The HTC Desire has 512MB ROM and almost 80% of it is used or reserved for the Android OS. This leaves you with 120MB free space for all your apps and games. As you may know, the Android OS still doesn’t support installation on memory cards or even extended inbuilt storage (such as the 8/16 GB of the Samsung I9000 Galaxy S, which are listed as internal drive). So you have only 120MB to install what you need. It’s true that Android apps on the Market are generally small (0.5 – 2 MB), but still it’s a shame for a high-end device like the Desire to have limited internal storage. The Sony Ericsson XPERIA X10 comes with 1GB, almost half of which is user-available. HTC could have done better for the Desire." Η αντιστοιχη μνημη για το Nexus ποση ειναι???? τριχες. το κανεις root και τελειωνει το θεμα ενεργοποιεις τη λειτουργια APPS2SD και βαζεις της παναγιας τα ματια. Εγω εχω βαλει ενα σκασμο εφαρμογες και τα μεγαλυτερα παιχνιδια που βρηκα σε ογκο και εχω δεσμευσει 250-300 ΜΒ. Οσο για Χ10 ας μη μιλησουμε καλυτερα.για γελια και για κλαματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 adobe-says-no-delays-to-flash-10-1-ceo-was-just-talking-hardwar/ Λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 τριχες. το κανεις root και τελειωνει το θεμα ενεργοποιεις τη λειτουργια APPS2SD και βαζεις της παναγιας τα ματια. Εγω εχω βαλει ενα σκασμο εφαρμογες και τα μεγαλυτερα παιχνιδια που βρηκα σε ογκο και εχω δεσμευσει 250-300 ΜΒ. Οσο για Χ10 ας μη μιλησουμε καλυτερα.για γελια και για κλαματα.... δηλαδη εσυ ποση διαθεσιμη μνημη εχεις μετα απο ολα αυτα.Χωρις root ομως Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 δηλαδη εσυ ποση διαθεσιμη μνημη εχεις μετα απο ολα αυτα.Χωρις root ομως Μα του εχω κανει root! Παντως στις 10 μερες που αντεξα να το εχω κλειδωμενο ειχα βαλει ολες τις βασικες εφαρμογες που χρησιμοποιω και αρκετες ακομα και δεν ειχα προβλημα χωρου. προβλημα θα εχεις αν θελησεις να βαλεις καμια 100ρια εφαρμογες και τιποτα 3D παιχνιδια που εχουν ενα σεβαστο ογκο. Τελος παντων, θελω να πω οτι αν κανεις συνετη χρηση ακομα και η εσωτερικη ειναι αρκετη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 μια ακομα ερωτηση πριν απο την τελικη επιλογη μου.Επειδη μου αρεσει το Nexus αλλα ταυτοχρονα μου αρεσει και το Htc Sense που εχει το Desire!!!Γνωριζω οτι εχει βγει Rom και για το nexus με htc sense,αλλα αν δεν κανω λαθος καποια στοιχεια του τηλ/νου δεν δουλευουν.Σωστα??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Μονο το ραδιόφωνο δε λειτουργεί στο nexus. Όχι κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 και το bluetooth εχει καποια θεματακια αλλα ειναι θεμα χρονου πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 παιδια εω μια απορια .. πως γινεται οταν μπαινω πχ σε ασανσερ να χανω το σημα και μετα να μην το επανακτα ξανα το κινητο παρα μονο εαν το κανω εγω flight mode και μετα ξανα τηλεφωνο παλι ? αυτο δεν μου το κανει αμα το εχω μοναχα σε 2g δικτυα .. μηπως φταιει το ραδιο που εχω ή ειναι γενικα προβλημα του κινητου μας ? ελπιζω το πρωτο :lol: Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Great AIR for Android Example – Easy and Speedy :p We are able to get tremendous performance on Android devices because Google and the various handset manufacturers have chosen to work closely with us to provide the best possible experience to the end user. Go Android! http://theflashblog.com/ Έρχεται το flash 10.1 :) ++ Edited April 21, 2010 by nomedor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosPan Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Ρε παιδία έχω διαβάσει σχεδόν όλο το φόρουμ, και δεν μπόρεσα να λύσω την βασικη μου απορία. To Nexus One είναι συμβατό με τις συχνότητες της Wind για 3G η θα πρέπει να το αλλαξω σε Cosmote ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Μονο το ραδιόφωνο δε λειτουργεί στο nexus. Όχι κάτι άλλο... Γιατι εχει ραδιοφωνο???!!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts