Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

απο μπαταρια πως παει η καινουρια?

γιατι κατι διαβασα οτι στο τεστ2 την ρουφαει κανονικα...

πολύ καλά πάει όπως και με της περισσότερες ρομ του Cyanogen

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

πολύ καλά πάει όπως και με της περισσότερες ρομ του Cyanogen

Δεν θα έλεγα "πολύ καλά". Σε σχέση με την custom rom έχουν αρκετά αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.

What u take is what u give...

Δεν θα έλεγα "πολύ καλά". Σε σχέση με την custom rom έχουν αρκετά αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.

εγώ πάω όπως πήγαινα :shifty:

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

το louder volume hack που ειναι ρε παιδια και δεν το βλεπω:-);;;;;

Θέλει market enabler. Αδικος κόπος όμως, αφού τελικά δεν δουλεύει στο Nexus One.

What u take is what u give...

Πού βρίσκω το market enabler?

Μπορείς να το βρεις εδώ (επίσημο URI). Χρειάζεται να έχεις πρόσβαση root στο κινητό.

εγώ πιστεύω πως θα γίνει και σύντομα..μιας και βγήκε το desire ;)

Προσωπικά πάντως δεν νομίζω να ενεργοποιηθεί ποτέ...αν ήταν θα τον είχε ενεργοποιήσει ο Cyanogen:lol::lol::lol:

κοιτα αν ειχε ενεργοποιηθει πολλοι ΔΕΝ θα αγοραζαν το desire αρα χασουρα για την htc που διαρρεει τον κερνελ στον paul και τον cyanogen :X

απλα πραγματα...

ειπαμε τα κινητα ειναι σχεδον ιδια

απο hardware ειναι εντελει ΟΛΟΙΔΙΑ

καποια στιγμη θα δουμε και fm στο νεξους

προς το παρον η προοδος ειναι ως εξης

η εφαρμογη ραδιο παιζει σκαναρει και βρισκει σταθμους

απλα δεν εχεις ηχο...

ο cyanogen σιγουρα δεν προκειτε να το ενεργοποιησει μιας και δεν του αρεσει το sence ο paul ομως σιγουρα

το κακο για εμας ειναι οτι το desire ειναι κλειδωμενο και μαλλον θα μεινει ετσι και μας κανει την ζωη δυσκολη...

υπομονη λοιπον για το 1ο update της htc

αγνωσται αι βουλαι της μαμας γουγλε

παντως ποτε δεν ξερεις

εχει δηλωσει πως ειναι το αγαπημενο παιδι της..

Νεο test built...:D

http://n0rp.chemlab.org/android/nexus/testing/update-cm-5.0.6-N1-test3-signed.zip

...

---- 5.0.6-N1

* Merged AOSP from Google as of 3/31/2010

* Ability to move installed applications between internal storage and SD (from Chris Soyars)

* Added libncurses, lsof, irssi, htop, bash, nano and powertop.

* Added option to disable USB Debugging notification.

* 5 column launcher drawer (from Kmobs and ChrisSoyars) - can be switched back to 4 column in Spare Parts

* Animated GIF support in the browser (info from Google)

* Updated translations from Eug89, RedVirus, and ThiasB

* Yahoo mail can be used over wifi (from Invader@AllDroid)

* Kernel is now built from source and installed properly by the Android build system (from Android-X86, tweaked by Wes Garner and Chris Soyars)

* New camera features (antibanding, focus mode, jpeg quality) from CodeAurora

* Battery percentage meter fix from ChainsDD

* Fixed some bugs in Dropbear and added dropbear-****** to generate host keys

* New ARM NEON optimizations for Bionic from ARM and 0xlab (http://0xlab.org - Jim Huang)

* Audio gain tweaks from Pershoot

* Kernel 2.6.33.2

* Launcher can auto-orientate now (enable in Spare Parts) - not really all that pretty but it works

* Fix the Google backup transport. If you are doing a no-wipe install, run "bmgr transport com.google.android.backup/.BackupTransportService" in a shell to get it enabled.

* More bugfixes from AOSP contributers (http://r.android.com)

* Sexied up Nexus LWP from WootRoot and jeagoss with more colors, background, and trackball lighting

* Added wireless-tools (iwconfig and friends) to the build

* Reverted bcm4329 wifi driver to older version

* Added option to set a system-wide http proxy server (this should really be a per-ssid setting though)

* Allow Bluetooth in airplane mode (needs settings db update if installing w/o wipe)

* Added some sounds back

* Added trackball-unlock option from Kmobs (this conflicts with the music skip option)

* Fix for the red/pink camera tint bug!! (from HTC/Google)

* Number keys work on the vk in the Terminal app again (from Jack Palevich's Google Code project)

Έχει βελτιωθεί σημαντικά η μπαταρία με την 5.0.6 ή είναι η ιδέα μου?

:)

σφαιρα παει το ατιμο! Μπαταρια δεν ξερω ακομα. Το πρωι την περασα!

Επισκέπτης
σφαιρα παει το ατιμο! Μπαταρια δεν ξερω ακομα. Το πρωι την περασα!

Για την test 2 λέω για την μπαταρία! Την test3 και γω πριν 2 ώρες την πέρασα.

Για την test 2 λέω για την μπαταρία! Την test3 και γω πριν 2 ώρες την πέρασα.

Νομιζω πως ναι!

Χθες βραδυ ηταν στο 40% ενω συνήθως ειναι γυρω στο 30%. Not bad!

Επισκέπτης
Νομιζω πως ναι!

Χθες βραδυ ηταν στο 40% ενω συνήθως ειναι γυρω στο 30%. Not bad!

Σε μένα ήταν λίγο περισσότερο! Γιατί συνήθως όταν γυρίζω σπίτι το βράδυ είναι στο πορτοκαλί ενώ χθες ήταν στη μέση! Και τα έχω όλα ανοιχτά συνεχώς (στο σπίτι wifi, εκτός full 3G με όλα τα data ανοιχτά).

είναι κορυφή όλες η ρομ του Cyanogen αλλά η ευκολίες του HTC Sense που προσφέρει η ρομ modaco (desire) είναι νομίζω άλλη φάση...έχω αλλαξοπιστήσει πολλές φορές,σχεδόν κάθε δυο μέρες γυρίζω από ρομ σε ρομ :lol:

Επισκέπτης
είναι κορυφή όλες η ρομ του Cyanogen αλλά η ευκολίες του HTC Sense που προσφέρει η ρομ modaco (desire) είναι νομίζω άλλη φάση...έχω αλλαξοπιστήσει πολλές φορές,σχεδόν κάθε δυο μέρες γυρίζω από ρομ σε ρομ :lol:

Εγώ το ανάποδο! Δεν μπορώ με τίποτα να συμπαθήσω το Sense!

:p

κι εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά έχει πολλές ευκολίες ;)

Επειδή ειχα το HERO με HTC Sence και εκανα τα παντα για να το ξηλωσω, μπορω να σου πω οτι το stock android παει πιο γρηγορα και πιο σταθερα!

Αλλα... γουστα ειναι αυτα!:D