komos Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Το nexus έχει multitouch παντός καιρού (Pinch to zoom με λίγα λόγια), το λέμε τόσο καιρό τώρα, είναι και ο λόγος που έφαγε μήνυση από την apple κατά την ταπεινή μου άποψη. o λογος ειναι ο παρομοιος τροπος ξεκλειδωματος της οθονης... βεβαια και το hd2 εχει και pinch zoom και gestures unlock αλλα δεν εφαγε μυνηση μαλλον θεωρει πιο απειλιτικο το nexus,desire :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Εννοείται ότι το iphone απειλείται από το nexus.. βασικα δεν τιθεται λογος συγκρισης αλλα τεσπα .. Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Εννοείται ότι το iphone απειλείται από το nexus.. βασικα δεν τιθεται λογος συγκρισης αλλα τεσπα .. Για τους κατόχους του Ν1 ναι δεν έχουν σχέση τα δυο τηλέφωνα. Αλλά οι πωλήσεις του Ν1 δεν απειλούν ούτε το Hero, πόσο μάλλον το iPhone :P. Το μόνο που έχει κάνει ως τώρα πωλήσεις ισάξιες του μηλοτηλεφωνου είναι το Milestone. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Για τους κατόχους του Ν1 ναι δεν έχουν σχέση τα δυο τηλέφωνα. Αλλά οι πωλήσεις του Ν1 δεν απειλούν ούτε το Hero, πόσο μάλλον το iPhone :P. Το μόνο που έχει κάνει ως τώρα πωλήσεις ισάξιες του μηλοτηλεφωνου είναι το Milestone. Μη ξεχνάμε ότι πωλείται μόνο από το site, και από πουθενά αλλού .. Ούτως η άλλως το N1 είναι κάτι πιλοτικό για την Google, ένα καλό από τις μικρές πωλήσεις είναι ότι το hype, για οποιαδήποτε πρόβλημα ή στραβό έχει το τηλέφωνο, θα είναι μικρό. Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 λογικο δεν ειναι? αν πουλαγε και η βοντα το νεξους θα ηταν πιο δικαιη η συγκριση... τωρα απλα το Ν1 ειναι συλεκτικο δεν το εχει ο καθε πικραμενος και η καθε κυρα κατινα επειδη ειναι ομορφο (που ειναι δεν λεω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 λογικο δεν ειναι? αν πουλαγε και η βοντα το νεξους θα ηταν πιο δικαιη η συγκριση... τωρα απλα το Ν1 ειναι συλεκτικο δεν το εχει ο καθε πικραμενος και η καθε κυρα κατινα επειδη ειναι ομορφο (που ειναι δεν λεω..) +100000000000 :D Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Έχει τα ελαττώματά του ακόμα αλλά ελπίζω να τα φτιάξουν γρήγορα. Το βασικό είναι ότι ελπίζω η google να συνεχίσει να το υποστηρίζει με νέες αναβαθμίσεις με την πάροδο του χρόνου. Εκεί θα κάνει τη διαφορά. Τα άλλα οι κατασκευαστές τα ξεχνάνε μετά από λίγο για να πουλήσουν καινούργια. Το Ν1 όμως έχει το κατάλληλο hardware για να θεωρείται gadget για αρκετό καιρό, άρα το θέμα είναι να υπάρξει software υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Έχει τα ελαττώματά του ακόμα αλλά ελπίζω να τα φτιάξουν γρήγορα. Το βασικό είναι ότι ελπίζω η google να συνεχίσει να το υποστηρίζει με νέες αναβαθμίσεις με την πάροδο του χρόνου. Εκεί θα κάνει τη διαφορά. Τα άλλα οι κατασκευαστές τα ξεχνάνε μετά από λίγο για να πουλήσουν καινούργια. Το Ν1 όμως έχει το κατάλληλο hardware για να θεωρείται gadget για αρκετό καιρό, άρα το θέμα είναι να υπάρξει software υποστήριξη. κρινοντας απο το t mobile g1 (το 1ο google τηλεφωνο και by google) θα εχει και θα παρα εχει μην ξεχναμε πρωτα ειδε donut , eclair το g1 και μετα το ολα τα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Ο Modaco εκανε port το camera application του desire (manual focus, more minimal interface etc) στις εκδοσεις CyanogenMod 5.0.5.3+ :D:D:) Check the link : http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/305352/desire-camera-application-on-nexus-one-now-with-cm-5-0-5-3-download/ και πως το κανουμε εγκατασταση????thanks....:wacko: Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 °flash zip from sd card απο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Ρε παιδιά και εγώ μαζί σας είμαι, περιχαρής κάτοχος του κινητού δε, αλλά όπως και να το κάνουμε προς το παρόν τουλάχιστον το iPhone δεν απειλείται από το Nexus One. Φυσικά και έχει παίξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο ο τρόπος διαθεσιμότητάς του, αλλά... Τα handsfree λειτουργούν κανονικά σε εσάς; Το μικρόφωνο δεν δουλεύει καθόλου, όσο και να γκαρίζω δεν με ακούει ο συνομιλητής, ενώ εγώ τον ακούω καμπάνα... Εχετε να προτείνετε κάποιο bluetooth headset, κατά προτίμηση με κλιπ (30-40€); Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 δοκιμασε καποιο αλλο σετακι hf (απο το iphone πχ) αν παλι δεν σε βλεπω για σερβις... bt παρε οτι βρεις στην τιμη που λες οταν πας σε μαγαζι κινητης... παιζει με ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) Δοκίμασα και με άλλο (nokia) πάλι το μικρόφωνο δεν δουλεύει... Σέρβις....τι σέρβις....δεν παίζει να το στείλω ΗΠΑ για αυτό μόνο....:lol: Edited March 26, 2010 by verve77 Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 εχεις πειραξει καμια ρομ? για δοκιμασε να κανεις μια φωνητικη εντολη με hands free αν εχεις πειραξει τι φορας τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Οταν ξεκίνησα τις δοκιμές δεν δούλευαν ούτε με voice search/dialer. Ισως να έφταιγε και ένα hack του loud hack volume, επανέφερα από εκεί τα stock, έκανα μια επανεκίννηση και παίζουν κανονικά τώρα. Ωστόσο δεν είμαι 100% οτι αυτό φταίει, γιατί είχα δοκιμάσει να μιλήσω και πριν καν περάσω την cyanogen, τις πρώτες μέρες που το είχα τελείως μαμα και πάλι δεν ακουγόμουν. Τι να πω... Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leukonas Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Έχει κανείς τις ρυθμίσεις για την προσφορά της wind για το internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Για δοκίμασε αυτές: Όνομα Wind Internet APN gint.b-online.gr MCC 202 MNC 10 Τύπος APN default Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ρε παιδιά οι φωτογραφίες που συγχρονίζονται από web albums της picasa πού αποθηκεύονται??? Στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή στην κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ρε παιδιά οι φωτογραφίες που συγχρονίζονται από web albums της picasa πού αποθηκεύονται??? Στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή στην κάρτα μνήμης? οπου επιλεξεις απο τις ρυθμισεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Και που είναι αυτές οι ρυθμίσεις γτ εχω φάει το κινητό να βρω κάτι σχετικό αλλά δεν μπορώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα προβληματάκι: Επειδή έκανα root το τηλέφωνο, έγινε wipe η rom.Το θέμα είναι οτι τώρα μου εμφανίζονται ΌΛΟΙ οι ήχοι στο library του music player ακόμα και αυτοί για το πληκτρολόγιο,ξυπνητήρι,ringtone,...ακόμα και από το sygic !!!! Πώς γίνεται να διαλέξω εγώ ποιούς φακέλους θα σκανάρει η library ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα προβληματάκι: Επειδή έκανα root το τηλέφωνο, έγινε wipe η rom.Το θέμα είναι οτι τώρα μου εμφανίζονται ΌΛΟΙ οι ήχοι στο library του music player ακόμα και αυτοί για το πληκτρολόγιο,ξυπνητήρι,ringtone,...ακόμα και από το sygic !!!! Πώς γίνεται να διαλέξω εγώ ποιούς φακέλους θα σκανάρει η library ; δεν γινεται...ενα απο τα μικρα εκνευριστικα πραγματακια του android. Μπορεις ομως να κατεβασεις το mixzing που επιλεγεις ποιους φακελους θα ακουσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 δεν γινεται...ενα απο τα μικρα εκνευριστικα πραγματακια του android. Μπορεις ομως να κατεβασεις το mixzing που επιλεγεις ποιους φακελους θα ακουσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση.. Έχω ένα ακόμα προβληματάκι..η πυξίδα μου χάνει για 20 μοίρες..έχω κάνει τα 8άρια που λένε αλλά τζίφος..δοκίμασα και με άλλο πρόγραμμα αλλά πάλ τζίφος..τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση.. Έχω ένα ακόμα προβληματάκι..η πυξίδα μου χάνει για 20 μοίρες..έχω κάνει τα 8άρια που λένε αλλά τζίφος..δοκίμασα και με άλλο πρόγραμμα αλλά πάλ τζίφος..τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Με τι το συγκρινες και εβγαλες το συμπερασμα Μαγνητικο Βορρά η Πραγματικό Βορρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 (edited) Το σύγκρινα με την πυξίδα του iphone 3gs, με αναλογική πυξίδα αλλά και με τις γνώσεις μου:lol: Απλά τόσο καιρό ήμουν στην Πάτρα που εκεί δεν ήξερα ακριβώς που πέφτει ο βορράς και νόμιζα οτι εγώ έκανα λάθος.. Παιδιά δεν χάνει 20 μοίρες αλλά 60....το 20 το έγραψα έτσι από το μυαλό μου χωρίς να έχω κοιτάξει ακριβώς την εφαρμογή... Μάλλον δεν υπάρχει λύση οκ το έχω καταλάβει :Ρ Edited March 30, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts