geovass Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Φίλε geovass, σε παρακαλώ μήπως μπορείς κάποια στιγμή να μας γράψεις με σειρά το τι κάνουμε ώστε να αλλάξουμε και εμείς την ΡΟΜ μας. Το έχω φέρει απο το εξωτερικό (Ν1) και ξεκλείδωτο. Προσωπικά είμαι λίγο άσχετος, έχω βέβαια καταφέρει στο magic που είχα πριν το Ν1, να κάνω αλλαγές με την βοήθεια του vman. Είχες κάνει κάποιες εγγραφές σε παλαιότερο post αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ. αντε εδω φιλε μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3085360#post3085360 :D Edited February 20, 2010 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Nexus One Themed as HTC Desire by geovass:D:D http://img684.imageshack.us/img684/3509/devicel.png http://img682.imageshack.us/img682/2127/device1d.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Όμορφο, αλλά με τόσες εφαρμογές που έχεις να τρέχουν πόσο σου κρατάει η μπαταρία? Τις τρέχεις συνέχεια τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Όμορφο, αλλά με τόσες εφαρμογές που έχεις να τρέχουν πόσο σου κρατάει η μπαταρία? Τις τρέχεις συνέχεια τις εφαρμογές? Ναι, η μπαταρια εχω πει οτι μου κραταει πανω απο 1 1/2 μερα με αρκετη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Παιδια να κανω μερικες ερωτησεις, γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτην την πλατφορμα. - Υπαρχει τηλεφωνικος καταλογος οπως το Inesoft Addressbook? Οσοι ειχαν΅Windows σιγουρα ξερουν την εφαρμογη. Εχει Dialer το οποιο ψαχνει με Τ9 σε ολα τα πεδια των επαφων. Ακομη μπορεις να προσθεσεις οσα τηλεφωνα θελεις σε μια επαφη. Ασχετα αν τα Windows δεν υποστηρηζουν. http://www.inesoft.com/eng/index.php?in=phone_dialer.html -Υπαρχει πληκτρολογιο με Τ9 και με 12 πληκτρα οπως τα κανονικα τηλεφωνα. Οχι σε qwerty. Αυτο με τα 3 γραμματα σε ενα πληκτρο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234 -Ηχογραφηση συνομοιλιας γινετε; Αυτα τα ολιγα, γιατι σε ολα τα αλλα δεν νομιζω να εχει να ζηλεψει κατι απο τα Windows. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ναι, η μπαταρια εχω πει οτι μου κραταει πανω απο 1 1/2 μερα με αρκετη χρηση. εχεις πει οτι κραταει 30 ωρες που ειναι ακριβως 1 1/3 λογικο ειναι ομως με αυτο το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 εχεις πει οτι κραταει 30 ωρες που ειναι ακριβως 1 1/3 λογικο ειναι ομως με αυτο το τηλεφωνο ακριβως! αλλα ανακάλυψα (!) οτι εχω εχω απενεργοποιημένο και το background data κραταει ακομα περισσοτερο. Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) ακριβως! αλλα ανακάλυψα (!) οτι εχω εχω απενεργοποιημένο και το background data κραταει ακομα περισσοτερο. Ίδωμεν... Ακριβώς το είχα γράψει λίγο παραπάνω... Ακόμα κ αν απενεργοποιήσεις το sync μένει ανοιχτό το background data...βγάζοντας το η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο! :) Τώρα το μόνο που μου λείπει είναι να βγάλει επίσημο update η Google που να αυξάνει την διαθέσιμη ram!!! Άντε καλή μου Google σε λίγο βγαίνει κ το desire!:p Εν τω μεταξυ παρατήρησα ακόμα οτι τρέχει συνεχώς η Gtalservice χωρίς εγώ να έχω ενεργοποιήσει κάτι και χωρίς να χρησιμοποιώ καν το Gtalk... Πώς μπορώ να το σβήσω άραγε? Εννοώ να μην ξεκινάει καν, γτ να το κλείσω μπορώ με το ATK... Edited February 20, 2010 by adamspir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ακριβώς το είχα γράψει λίγο παραπάνω... Ακόμα κ αν απενεργοποιήσεις το sync μένει ανοιχτό το background data...βγάζοντας το η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο! :) Τώρα το μόνο που μου λείπει είναι να βγάλει επίσημο update η Google που να αυξάνει την διαθέσιμη ram!!! Άντε καλή μου Google σε λίγο βγαίνει κ το desire!:p Εν τω μεταξυ παρατήρησα ακόμα οτι τρέχει συνεχώς η Gtalservice χωρίς εγώ να έχω ενεργοποιήσει κάτι και χωρίς να χρησιμοποιώ καν το Gtalk... Πώς μπορώ να το σβήσω άραγε? Εννοώ να μην ξεκινάει καν, γτ να το κλείσω μπορώ με το ATK... εμενα δεν τρεχει! την εχω μπλοκαρει απο το startup με το Autostart (θελει root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ο Paul τα κατάφερε!!!! http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/303009/20-feb-alpha-7-modaco-custom-rom-with-htc-sense-desire-rom-a5-graphics-fixed/ HTC Sense από το επερχόμενο Desire με Flash 10.1 στο Nexus. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ο Paul τα κατάφερε!!!! http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/303009/20-feb-alpha-7-modaco-custom-rom-with-htc-sense-desire-rom-a5-graphics-fixed/ HTC Sense από το επερχόμενο Desire με Flash 10.1 στο Nexus. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Ωραιο αλλα για εμας που δεν θελουμε να αλλαξουμε την μαμα rom θα ερθει η flash απο επισημο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ωραιο αλλα για εμας που δεν θελουμε να αλλαξουμε την μαμα rom θα ερθει η flash απο επισημο update; Flash μαζί με την έξτρα ram!!! Θα είναι λουκούμι ένα τέτοιο πακέτο... Να ρωτήσω κάτι λίγο πιο άσχετο... Όταν με το καλό βγει το Froyo (android 2.2) θα το λάβουμε κ αυτό στο nexus με ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Το πιθανοτερο ειναι οτι θα το λαβετε.τωρα με τι μεθοδο... Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Το πολύ καλό που λείπει στο Android και το φέρνει η HTC με την ROM της είναι το copy/paste αλά iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Το πολύ καλό που λείπει στο Android και το φέρνει η HTC με την ROM της είναι το copy/paste αλά iPhone. που το διαβασες αυτο?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Ανεβάζω σε λίγο video. Για την ακρίβεια είναι καλύτερο από του iPhone. Πέρα από copy/paste μπορείς να ψάξεις το κείμενο στο Wikipedia, στο Google dictionary ή να το μεταφράσεις σε όποια γλώσσα θέλεις. Επίσης μπορείς να το στείλεις με e-mail, SMS κτλ. Το Android έχει copy/paste αλλά όχι τόσο εύχρηστο. Δείτε το video: Edited February 21, 2010 by ssarl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ανεβάζω σε λίγο video. Για την ακρίβεια είναι καλύτερο από του iPhone. Πέρα από copy/paste μπορείς να ψάξεις το κείμενο στο Wikipedia, στο Google dictionary ή να το μεταφράσεις σε όποια γλώσσα θέλεις. Επίσης μπορείς να το στείλεις με e-mail, SMS κτλ. Το Android έχει copy/paste αλλά όχι τόσο εύχρηστο. Δείτε το video: ναι ένταξη, παιζει αυτο που λες. Οχι σαν iphone αλλα καλυτερα απο το built in του Nexus. Ισως και να το κανουν port σε καμια rom του nexus, που ξερεις ?:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Βολικό φαίνεται και πολύ ωραία προσθήκη!!!Μπράβο HTC... Πάντως δεν ξέρω για σας αλλά εμένα δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι το νέο Sence UI... Πριν αγοράσω android ήθελα πολύ να το έχω στο κινητό μου, όμως τώρα που έχω android πραγματικά δεν βρίσκω το λόγω να φορτώσει κάποιος το κινητό του με όλο αυτό το πράγμα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Παιδες εχω το Omnia II και λεω να περασω σε Android, ειχα και παλεοτερα το magic! Mεχρι προχθες ελεγα να παρω το Milestone αλλα ειδα και τα Nexus και Desire και μαλλον κλεινω κατα κει!! Απλα θελω να ρωτησω εσας που θα ξερετε σιγουρα ποιες ειναι οι διαφορες τους και ποιο απο τα δυο να διαλεξω! Ρωταω επιδη δεν βλεπω καμια ουσιαστικη διαφορα σε καποια review που εχω δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 φιλε δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορα. Απλά το μόνο που ισως έχει καλύτερο (χωρίς να είναι σιγουρο) το google είναι οτι ειναι απο την ίδια εταίρια παραγώγής του λογισμικού. Πραγμα που σημαίνει οτι μπορεί να έχει πιο γρήγορες αναβαθμίσεις. Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Και κατι αλλο!! Ελληνικο μενου ποτε θα δουμε στο περιπου? Εστω και με "μαγειρεμενη" ROM! Edited February 21, 2010 by johnny_ser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iss Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 αντε εδω φιλε μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3085360#post3085360 :D Φίλε geovass, Έκανα από την αρχή ότι ακριβώς λες στο post, δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάνω αλλαγή της ΡΟΜ. Πάντως σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iss Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ανεβάζω σε λίγο video. Για την ακρίβεια είναι καλύτερο από του iPhone. Πέρα από copy/paste μπορείς να ψάξεις το κείμενο στο Wikipedia, στο Google dictionary ή να το μεταφράσεις σε όποια γλώσσα θέλεις. Επίσης μπορείς να το στείλεις με e-mail, SMS κτλ. Το Android έχει copy/paste αλλά όχι τόσο εύχρηστο. Δείτε το video: Μία ερώτηση πως μπορούμε να κάνουμε το Ν1 το ίδιο με αυτό στο youtube. Παρατήρησα ότι έχει ελληνικά και πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Και κατι αλλο!! Ελληνικο μενου ποτε θα δουμε στο περιπου? Εστω και με "μαγειρεμενη" ROM! ελληνικά έχω εδώ και καιρό με τη ROM από τον Cyanogen. :D Μία ερώτηση πως μπορούμε να κάνουμε το Ν1 το ίδιο με αυτό στο youtube. Παρατήρησα ότι έχει ελληνικά και πολλά άλλα. φίλε iss θα σου πρωτινά ότι είναι να κάνεις για ροοτ να ρίξεις και μια ματιά στο youtube γιατι αλλιώς είναι να τα διαβάζεις και αλλιώς να τα βλέπεις κι ολας ;) Edited February 21, 2010 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iss Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 ελληνικά έχω εδώ και καιρό με τη ROM από τον Cyanogen. :D φίλε iss θα σου πρωτινά ότι είναι να κάνεις για ροοτ να ρίξεις και μια ματιά στο youtube γιατι αλλιώς είναι να τα διαβάζεις και αλλιώς να τα βλέπεις κι ολας ;) Φίλε filzazas, επειδή με το Ν1 δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αν έχεις κάτι να προτείνεις περιμένω με ανυπομονησία. Είμαι πρώην κάτοχος του magic που όποια αλλαγή ΡΟΜ έγινε με την απίθανη περιγραφή των πάντων που μας έκανε σε όλους εμάς (τους άσχετους) ο vman. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts