Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (13 Αύγ. 2004 , 15:59)

Ok ευχαριστω πολυ ταξιδιωτη για τις πληροφοριες και τις φωτογραφιες. :)

ρε φιλε μου να σε ρωτησω κατι.που θα βρω κανενα προγραμμα screen saver που να ειανι συμβατο με το 7610?επισης εχει βγει κανενα προγραμμα στυλ face warping που να παιζει και στο κινητο μας? :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (13 Αύγ. 2004 , 16:03)

ρε φιλε μου να σε ρωτησω κατι.που θα βρω κανενα προγραμμα screen saver που να ειανι συμβατο με το 7610?επισης εχει βγει κανενα προγραμμα στυλ face warping που να παιζει και στο κινητο μας? :)

Εχεις δοκιμασει το PowerLock version 1.02 να δεις αν δουλευει?Κατι αντιστοιχο με το FaceWarping ειναι η καινουργια εφαρμογη που εγραψα στο thread των εφαρμογων.Δες ΕΔΩ . :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

τωρα το κατεβαζω να δω και θα σου πω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Mipos exei kaneis to Ultra MP3 player gia to 7610?

Episis mipos mporei na mou steilei kapoios to Contact Manager, to SmartMovie kai isos ena link pou na mporo na katevaso videakia gia to 7610 (i kai tainies den exo provlima) ...

Euxaristo!

Τα έχω όλα σε τιμή ευκαιρίας. Πλάκα κάνω. :D :D Στείλε μου με pm τπ e-mail σου να στα στείλω.

Αποκλείεται και η 2.08 να μην σου δουλεύει. Ίσως έκανες κάτι λάθος. Αυτή την έκδοση χρησιμοποιούν όλοι χωρίς κανενα πρόβλημα. Κάνε απεγκατάσταση και ξαναδοκίμασε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (13 Αύγ. 2004 , 18:04)

Σαν τι θέλεις να σου στείλουμε; Γίνε πιο συγκεκριμένος.

Oti nomizis oti prepi na exoume sto kinitaki mas ;)

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dejan (13 Αύγ. 2004 , 18:08)

epeidh xanarwtisa xerei kaneis na mou apantisei an xreiazetai telika usb 1.0 h usb 2.0 gia na anagnwrisei kai na sundesei to kinhto me to pc???giati me to usb pou exw nai men to anagnwrizei , alla den mporw na dw ta arxeia

Δεν παιζει ρολο αν εχεις USB 1.1,το μονο που θα συμβει ειναι να λαβεις ενα μηνυμα οτι ενα High Speed USB συνδεθηκε σε ενα Non-High Speed.

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

μικρό μου φάνηκε, το έβαλα κάτω απο το 7210 και ήταν λίγο πιο φαρδύ! στο υψος κάλα τα παν. πολύ ωραίο!
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

βγηκε το full screen caller 3.00 στο mirc περιτο να πω οτι δουλευει τελεια με το 7610...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (13 Αύγ. 2004 , 23:37)

βγηκε το full screen caller 3.00 στο mirc περιτο να πω οτι δουλευει τελεια με το 7610...

εχει καμια σημαντικη διαφορα απο την προηγουμενη εκδοση???

παδιά, ξέρω ότι έχει ειπωθεί κι άλλες φορές για άλλα κινητά, αλλά ας κάνει κάποιο παιδι τον κόπο να μου πει κάποια must προγράμματα για το 7610. Ο κυριότερος λόγος που ρωτάω είναι γιατί δε ξέρω απο συμβατότητα. Παρακαλώ απαντήστε! :P :)

Paidia exo kanei ena backup apo to proigoumeno kinito mou (3650) kai tora pou exo to 7610 tha ithela na peraso mesa ton katalogo mou alla kai ta sms mou..

Mipos kserei kapoios ypefthina kai me teraaaaaaaaastia ipomoni na mou eksigisei step by step pos mporo na ta metafero sto kainourio mou kinito?

Euxaristo, Stelios.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oresti$ (14 Αύγ. 2004 , 01:39)

me poio programma ekanes to back-up? Me to pc suite i me kapoio allo?

Nai me to Pc Suite...

wraia, an exeis thn teleftaia ekdosh (me palaioteres ekdoseis exei poly mikri diafora) anoikse to Nokia Content Copier (Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά) και πατα μεταφερετε τα δεδομενα απο τον υπολογιστή σε ένα συμβατό τηλέφωνο.

Τα φωτα σας παρακαλω.εχω το pc suite 6.1(για την ακριβεια 6,1,017) το οποιο ηταν μαζι με τη συσκευη και δεν λειτουργει η επιλογη contacts and messages ! μου γραφει οτι το κινητο δεν υποστηριζεται ενω το εντοπιζει κανονικα και οι υπολοιπες επιλογεσ του pcsuite λειτουργουν κανονικα.Τι μπορει να φταιει, χρειαζομαι πιο καινουρια εκδοση?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galgeo (14 Αύγ. 2004 , 07:54)

Τα φωτα σας παρακαλω.εχω το pc suite 6.1(για την ακριβεια 6,1,017) το οποιο ηταν μαζι με τη συσκευη και δεν λειτουργει η επιλογη contacts and messages ! μου γραφει οτι το κινητο δεν υποστηριζεται ενω το εντοπιζει κανονικα και οι υπολοιπες επιλογεσ του pcsuite λειτουργουν κανονικα.Τι μπορει να φταιει, χρειαζομαι πιο καινουρια εκδοση?

Kai se mena to idio kanei, katevasa tin nea ekdosi (6.2) kai pali tipota, "to tilefono den ipostirizete" grafei... :(

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B (14 Αύγ. 2004 , 12:42)

paidia ksero oti ta exete akousei xilies fores alla den antexo na diabaso 78 selides ! thelo na to paro me sundesh to kinhto me vodafone ! tha exei kleidwmeno BT?

thanx

Δυστυχως ναι φιλε μου το bluetooth ειναι κλειδωμενο σε ορισμενα format αρχειων,αλλα μικρο το κακο αφου με το Mobiluck προσπελασαμε και αυτο το εμποδιο. ;)