Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7610

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε martiniskiss, την διαδικασία που περιγράφω απο εδώ που λέω "βρίσκεις το αρχείο app που συνοδεύει την εφαρμογή. Αν στο στείλαν σε μήνυμα....." και κάτω την κάνεις μέ έναν file manager. Αυτοί που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι οι file explorer που είναι και δωρεάν όπως σου είπε και ο φίλος nervous, ο smart file manger, o extended file manager και ο seleQ που δεν είναι ακόμα απόλυτα συμβατός με το 7610. Περιμένουμε νεότερη έκδοση.

Μέσα απο το pc suite δεν μπορείς να δεις τονφάκελο system. Δεν σου επιτρέπεται πρόσβαση. Για να τον δεις με έναν card reader, πας απο το κινητό σου με έναν file manager, πατάς πάνω στον φάκελο system, properties και επιλέγεις στο πεδίο hidden το off.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mipos kserei kaneis pos mporo na bgalo to logo tis cosmote apo to 7610?

AN ginetai me step by step odigies dioti den exo idiaiteres gnoseis apo to kinito..

Euxaristo

Απλα πραγματα.Στελνεις μια εικονα ασπρη σε οποιοδηποτε μεγεθος στο κινητο.

Μετα ειτε μεσω απο το προγραμμα System Tools ειτε μεσω του Seleq υπαρχει επιλογη για να φτιαξεις Operator logo.

Θα επιλεξεις την ασπρη εικονα και τελειωσες...Δεν θα εχεις το λογοτυπο της Cosmote.

Αν βεβαια θες να βαλεις μια αλλη εικονα εκει να φροντισεις να εχει αναλυση 95Χ27(νομιζω) και να ακολουθησεις αυτα που ειπα παραπανω.

Μπορεις βεβαια αυτο να το κανεις και "χειροκινητα".Μεσω ενος filemanager μεσα στον C:/system/apps/ θα κανεις ενα φακελο phone και μετσα σε αυτον ενα αλλο oplogo και επειτα θα βαλεις την εικονα που θες.

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (12 Αύγ. 2004 , 04:04)

Το αρχείο app δεν κάνει άλλη δουλειά απο το νακάνει την εφαρμογή πλήρης. Δεν μπορεί να διαβαστεί και φυσικά να τρέξει απο το κινητό. Αν προσπαθήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο, θα πάρεις το μήνυμα, άγνωστη μορφή αρχείου.

Αφού έχεις εγκαταστήσει το sis και έχει δημιουργηθεί ο φάκελος της εφαρμογής, βρίσκεις το αρχείο app που συνοδεύει την εφαρμογή. Αν στο στείλαν σε μήνυμα θα είναι είτε στο C:/system/mail/πρώτος φάκελος/... ή στο Ε:/system/mail/πρώτος φάκελος/..., ανάλογα ποια μνήμη μηνυμάτων χρησιμοποιείς. Αν χρησιμοποίησες κάποιον card reader ή το pc suite, κάπου μέσα στην κάρτα, εκεί που το έβαλες. Πηγαίνεις, λοιπόν, πάνω του, πατάς copy και μετά πηγαίνεις στον φάκελο C:/system/apps/όνομα εφαρμογής αν το έχεις βάλει στην μνήμη τηλεφώνου ή στον Ε:/system/apps/όνομα εφαρμογής αν το εγκατέστησες στην κάρτα και πατάς paste. Πρέπει να σε ρωτήσει αν θέλεις να αντικαταστήσεις το αρχείο app γιατί υπάρχει ήδη, πατάς ναι, και τελείωσες. Η εφαρμογή είναι φούλ.

Πιο απλά δεν γίνεται να στο εξηγήσω. :)

τα εκανα ολα αυτα πυ αναφερεις φιλε μου αλλα συνεχιζει και μιυ βγαζει το μυνημα 15 dayw to expiried :( τι να κανω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (12 Αύγ. 2004 , 16:46)

τα εκανα ολα αυτα πυ αναφερεις φιλε μου αλλα συνεχιζει και μιυ βγαζει το μυνημα 15 dayw to expiried :( τι να κανω

Σε ποια εφαρμογη αναφερεσαι?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

παιδιά, ως τη δευτέρα θα το χτυπήσω κι εγώ! δε καιγομαι που δεν έχει irda, αλλα τι να κάνουμε?? έχω και γενέθλια τη Κυριακή. θα το πάρω με την ευκαιρία!! τα λέμε!
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (12 Αύγ. 2004 , 16:46)

Για να σιγουρευτείς οτι έχεις πραγματοποιήσει όλη την διαδκασία σωστά, πρέπει όταν έχεις κάνει ήδη copy το αρχείο app και το πας στον φάκελο της εφαρμογής και πατήσεις paste, να σου βγάλει στην οθόνη το μήνυμα "file xxxxxx.app already exists, overwrite?" και συ επιλέγεις ναι. Αν δεν στο γράψει αυτό, κάτι έχεις κάνει λάθος. Ή χρησιμοποίησες λάθος app, ή το μετονόμασες, κάτι που δεν επιτρέπεται, ή το έκανες paste σε λάθος φάκελο. Κάντο απο την αρχή με προσοχή αφού σιφουρευτείς οτι είναι όλα σωστα, και θα σου γίνει φούλ. Αλήθεια, ποιά εφαρμογή προσπαθείς να σπάσεις;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (11 Αύγ. 2004 , 11:22)

Παιδία εκείνα τα ακουστικά της Νοκια που έχουν παδιόφωνο και είναι για 3100 και 6100 δεν είναι συμβατά με το 7610;;; :confused:

ρε παιδια τουλαχιστων μπορει να απαντησει κανεις εδω???

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα μαγαζί, κατα προτίμηση σε nokia shop, και να τους ζητήσεις να στα ανοίξουν να τα δοκιμάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να τα αγοράσεις. Γιατί μερικοί έχουν πει οτι ταιριάζουν ενώ οι περισσότεροι οτι δεν ταιριάζουν.

Για παράδειγμα, εγώ εχθές δοκίμασα τα HDS-3, που είναι για 7210, 7250 κτλ, και ενώ μερικοί εδώ μέσα λένε οτι τους δουλεύουν μια χαρά, εμένα μου έβγαζε συνεχώς "μη υποστηριζόμενο εξάρτημα" ότι πειράματα και αν έκανα. Μπορεί απο 7610 σε 7610 να υπάρχουν κουφές μικροδιαφορές. Ότι και να σου πούμε, εσύ κάνε το τέστ που σου είπα, μην πας και σκάσεις 25 ευρώ και δεν σου δουλεύει τελικά. :)

Eυχαριστημένος; :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (12 Αύγ. 2004 , 21:03)

Για να σιγουρευτείς οτι έχεις πραγματοποιήσει όλη την διαδκασία σωστά, πρέπει όταν έχεις κάνει ήδη copy το αρχείο app και το πας στον φάκελο της εφαρμογής και πατήσεις paste, να σου βγάλει στην οθόνη το μήνυμα "file xxxxxx.app already exists, overwrite?" και συ επιλέγεις ναι. Αν δεν στο γράψει αυτό, κάτι έχεις κάνει λάθος. Ή χρησιμοποίησες λάθος app, ή το μετονόμασες, κάτι που δεν επιτρέπεται, ή το έκανες paste σε λάθος φάκελο. Κάντο απο την αρχή με προσοχή αφού σιφουρευτείς οτι είναι όλα σωστα, και θα σου γίνει φούλ. Αλήθεια, ποιά εφαρμογή προσπαθείς να σπάσεις;

το full screen caller 8 φιλε μου :)

Μια χαρά λειτουργεί η διαδικασία για το full screen caller 2.08. Το έχω κάνει 2 φορές στο δικό μου 7610 και σε άλλα 3 τηλέφωνα. Αν δεν τα καταφέρεις ούτε και τώρα, στείλε μου pm μην το γεμίζουμε το θέμα. Οκ;

θα το ξανακοιταξω και τα λεμε

πηγα σημερα σε ενα νοκια shop εδω στο ηρακλειο και μου ειπαν οτι συντομα περιμενουν προσωψεις αντε να τις δουμε κι αυτες ωστοσο εχουν φερει και 2 θηκες για το 7610 εκ των οποιων η μια ειναι πολυ ωραια και τη πηρα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (13 Αύγ. 2004 , 02:00)

πηγα σημερα σε ενα νοκια shop εδω στο ηρακλειο και μου ειπαν οτι συντομα περιμενουν προσωψεις αντε να τις δουμε κι αυτες ωστοσο εχουν φερει και 2 θηκες για το 7610 εκ των οποιων η μια ειναι πολυ ωραια και τη πηρα

Η θηκη ποσο εκανε?Και αν μπορεις να την βγαλεις καμμια φωτογραφια να την δουμε και εμεις... :rolleyes:

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (13 Αύγ. 2004 , 02:04)

Η θηκη ποσο εκανε?Και αν μπορεις να την βγαλεις καμμια φωτογραφια να την δουμε και εμεις... :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (13 Αύγ. 2004 , 02:15)

ανεβασα αυτες τις 2 εικονες δειτε της και αν σας αρεσει επισκεπτητε καποιο νοκια shop

Wirelessly posted (Nokia5100/1.0 (4.05) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από manos the greek

Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από mirrorofsorrow

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ma kala, 500 de mas eixan pei; esto. Kai 550 na exei kala einai. Ta aksizei.

Αυτό που με ανυσηχεί είναι το γεγονός ότι τα Ελληνικά μαγαζίά δεν το έχουν φέρει ακόμα και δεν έχουν ακόμα καμία πληροφόριση. Θα δούμε...!!! :)

Stin kipro ehei kikloforisi shedon se ola ta magazia!

Follow me on Instagram : el.rapha_

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (13 Αύγ. 2004 , 02:23)

ανεβασα αυτες τις 2 εικονες δειτε της και αν σας αρεσει επισκεπτητε καποιο νοκια shop

Ωραια ειναι αλλα ελπιζω να εχει και καποιο σχεδιο χωρις το κοκκινο "κεντημα" γιατι δεν εχω παρει το μαυρο-κοκκινο. :o

Αληθεια ποσο εκανε?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (13 Αύγ. 2004 , 11:09)

Ωραια ειναι αλλα ελπιζω να εχει και καποιο σχεδιο χωρις το κοκκινο "κεντημα" γιατι δεν εχω παρει το μαυρο-κοκκινο. :o

Αληθεια ποσο εκανε?

λαθος μου το παραπανω μηνυμα λοιπον τη θηκη την εχει και σκετο μαυρο αλλα αμα τις δεις κι απο κοντα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παρεις αυτη με τα κοκκινα κεντηματα ειναι φανταστικη εχει 15,30ευρο

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (12 Αύγ. 2004 , 23:42)

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα μαγαζί, κατα προτίμηση σε nokia shop, και να τους ζητήσεις να στα ανοίξουν να τα δοκιμάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να τα αγοράσεις. Γιατί μερικοί έχουν πει οτι ταιριάζουν ενώ οι περισσότεροι οτι δεν ταιριάζουν.

Για παράδειγμα, εγώ εχθές δοκίμασα τα HDS-3, που είναι για 7210, 7250 κτλ, και ενώ μερικοί εδώ μέσα λένε οτι τους δουλεύουν μια χαρά, εμένα μου έβγαζε συνεχώς "μη υποστηριζόμενο εξάρτημα" ότι πειράματα και αν έκανα. Μπορεί απο 7610 σε 7610 να υπάρχουν κουφές μικροδιαφορές. Ότι και να σου πούμε, εσύ κάνε το τέστ που σου είπα, μην πας και σκάσεις 25 ευρώ και δεν σου δουλεύει τελικά. :)

Eυχαριστημένος; :D

τρεχα γυρευε δηλαδη... :mad: :mad:

καλα ποτε επιτελους αυτη η νοκια θα σοβαρευτει ρε λιγακι???

βγαζει το 7610 αντε ξεπερνας το γεγονος οτι δεν ειναι stereo οτι δεν εχει υπερυθρες αλλα να ψαχνεις ολη την αγορα για να βρεις ακουστικα και να μην ταιριαζει κανενα αυτο δεν το περιμενα... ειδικα οταν αλλες εταιρειες σου τα δινουν μαζι με το κουτι δωρο... :mad:

απο οτι καταλαβα αν δεν βρω κανα πακιστανο στον δρομο ακουστικα...γιοκ... :wacko: :wacko:

αν ειναι δυνατον....

κατι τετοια μου κανουν να θελω το π900 μου πισω....

anyway...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (13 Αύγ. 2004 , 15:32)

τρεχα γυρευε δηλαδη... :mad: :mad:

καλα ποτε επιτελους αυτη η νοκια θα σοβαρευτει ρε λιγακι???

βγαζει το 7610 αντε ξεπερνας το γεγονος οτι δεν ειναι stereo οτι δεν εχει υπερυθρες αλλα να ψαχνεις ολη την αγορα για να βρεις ακουστικα και να μην ταιριαζει κανενα αυτο δεν το περιμενα... ειδικα οταν αλλες εταιρειες σου τα δινουν μαζι με το κουτι δωρο... :mad:

απο οτι καταλαβα αν δεν βρω κανα πακιστανο στον δρομο ακουστικα...γιοκ... :wacko: :wacko:

αν ειναι δυνατον....

κατι τετοια μου κανουν να θελω το π900 μου πισω....

anyway...

cool! Όλο και κάτι θα βρούμε κάτω απ'το φάρο... :p

Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Albert Einstein

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (13 Αύγ. 2004 , 14:23)

λαθος μου το παραπανω μηνυμα λοιπον τη θηκη την εχει και σκετο μαυρο αλλα αμα τις δεις κι απο κοντα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παρεις αυτη με τα κοκκινα κεντηματα ειναι φανταστικη εχει 15,30ευρο

Ok ευχαριστω πολυ ταξιδιωτη για τις πληροφοριες και τις φωτογραφιες. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coki55 (13 Αύγ. 2004 , 15:43)

cool! Όλο και κάτι θα βρούμε κάτω απ'το φάρο... :p

λες??? ;)

ραντεβου στο φλο για καφε τοτε....

:p :p

α ρε νοκια..... μονο εσυ κανεις τετοια....