asymvivastos Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος martinixp2000 (21 Ιούλ. 2004 , 02:04) re paidia pou mporw na vrw free file manager gia to 7610 FExplorer v1.11 . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurfer Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Καλημέρα σε όλους, έχω φάει τον κόσμο για θήκη ρε παιδιά και δεν βρίσκω πουθενά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κατι εντός Αθήνας πάντα και κατά προτίμηση της ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurfer Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Επίσης μου είπανε σε κάποιο ΝΟΚΙΑ SHOP οτι κάνει και η κάθετη θήκη του 6600 απλά αν γνωρίζει κάποιος ας μου πεί plz γιατί την χρειάζομαι λόγω της φύσης της δουλειάς, δεν θέλω να το χτυπήσω ή να το γρατζουνήσω ειδικά την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theog Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (20 Ιούλ. 2004 , 21:08) oθονη αλλαζουν με πανω απο 2 :( καλυτερα που αναβοσβηνει γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα χαθει σε καποιο διαστημα τελειως ;) εχει συμβει αυτο που σου λεω οσο παραξενο και να το ακους σε 2 φιλους μου ;) Ευχαριστώ πολύ. Βασικά είχε και το 6600 ένα τέτοιο αλλά ήταν στο κάτω μέρος της οθόνης και δεν ενοχλούσε. Κάποια στιγμή σταμάτησε να αναβοσβήνει αλλά πήρε ένα μόνιμο κίτρινο χρώμα. Επίσης το κοίταξα με μεγενθυντικό φακό και δεν είναι το πιξελ που αναβοσβήνει αλλά ο χώρος ανάμεσα στα πιξελ. παω τώρα νοκια να πλακωθώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theog (21 Ιούλ. 2004 , 10:48) Ευχαριστώ πολύ. Βασικά είχε και το 6600 ένα τέτοιο αλλά ήταν στο κάτω μέρος της οθόνης και δεν ενοχλούσε. Κάποια στιγμή σταμάτησε να αναβοσβήνει αλλά πήρε ένα μόνιμο κίτρινο χρώμα. Επίσης το κοίταξα με μεγενθυντικό φακό και δεν είναι το πιξελ που αναβοσβήνει αλλά ο χώρος ανάμεσα στα πιξελ. παω τώρα νοκια να πλακωθώ :D δεν νομιζω να γινει και τιποτα καθως η πολιτικη τους ειναι απο 2-3 και πανω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Crypton-R- (21 Ιούλ. 2004 , 00:30) Bgale tin donisi kai ola tha einai ok. E μα είναι λύση αυτό τώρα, ή το άλλο που βάζουμε στο προτελευταίο επίπεδο τον ήχο; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος windsurfer (21 Ιούλ. 2004 , 09:55) Καλημέρα σε όλους, έχω φάει τον κόσμο για θήκη ρε παιδιά και δεν βρίσκω πουθενά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κατι εντός Αθήνας πάντα και κατά προτίμηση της ΝΟΚΙΑ. Οι golla που έχει ο Γερμανος ταιριάζουν και είναι και αισυητικά καλές. Σε Nokia δεν βρήκα κάτι που να τεριάζει και να είναι και ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Γεια σε όλους! Καλό καλοκαίρι εύχομαι να έχουμε! Ακόμα να βρω πρόσωψη για το 7610 και κάρτα μνήμης. Μπορεί κάποιος να μοθ πει ποθ μπορώ να βρω στο Ηράκλειο Κρήτης; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurfer Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (21 Ιούλ. 2004 , 12:10) Οι golla που έχει ο Γερμανος ταιριάζουν και είναι και αισυητικά καλές. Σε Nokia δεν βρήκα κάτι που να τεριάζει και να είναι και ωραίο. Σ'ευχαριστώ καταρχήν για την πληροφορία τις έχω δεί και εγώ και μου άρεσαν απλά δεν ήξερα αν ταιριάζουν ή όχι γιατί δεν είχα μαζί το τηλέφωνο για να το δοκιμάσω αν και μου φάνηκαν λίγο μεγάλες και δεν ήξερα κατά ποσο θα προστατεύεται. Εσύ το έχεις δοκιμάσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος windsurfer (21 Ιούλ. 2004 , 09:55) Καλημέρα σε όλους, έχω φάει τον κόσμο για θήκη ρε παιδιά και δεν βρίσκω πουθενά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κατι εντός Αθήνας πάντα και κατά προτίμηση της ΝΟΚΙΑ. Μια από τα ίδια.... Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theog Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (21 Ιούλ. 2004 , 10:58) δεν νομιζω να γινει και τιποτα καθως η πολιτικη τους ειναι απο 2-3 και πανω πήγα στη νόκια λοιπόν στη βουλιαγμένης και μίλησα με τεχνικό (ο οποίος θεωρούσε το καμμένο πιξελ τριτεύον ζήτημα αλλά του είπα ότι από τη στιγμή που έσκασα 500 ευρώπουλα για κινητό απαιτώ να μου ψήνει και καφέ, οπότε κατάλαβε τον πόνο μου). Με τα πολλά λοιπόν μου είπε ότι το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να σταλεί το κινητό στα κεντρικά στην ιταλία με έγγραφη απαίτησή μου να γίνει αντικατάσταση της οθόνης. Μπορούν ή να το δεχτούν ή να το απορρίψουν το (απ)αιτημά μου.(πιο εξυπηρετικό άνθρωπο στη νόκια οφείλω να ομολογήσω δεν έχω ξανασυναντήσει) . Εσείς τι λέτε να κάνω? ΥΓ. Σε πόσο καιρό άραγε θα σταματήσει από μόνο του να αναβοσβήνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxouli Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Παιδιά εγώ βρήκα θήκη για το 7610 σε ένα μαγαζάκι στην Στοά Φέξη και είναι φοβερή. Με φερμουάρ και το καλύπτει απόλυτα. Στην αρχή θέλει λίγο στρώσιμο στα πλήκτρα αλλά μόλις πάρει φόρμα είναι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Προβλημα : Στελνω ενα αρχειο wav με BΤ και παει κατευθειαν να το ανοιξει με τον Real player μου λεει οτι δεν μπορει να το κανει αναπαραγωγη...... μεχρι εδω καλα.. αλλα εγω θελω απλα να αποθηκευσω το αρχειο ...και δεν με αφηνει :( καμια ιδεα? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coki55 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lepes (21 Ιούλ. 2004 , 15:16) Προβλημα : Στελνω ενα αρχειο wav με BΤ και παει κατευθειαν να το ανοιξει με τον Real player μου λεει οτι δεν μπορει να το κανει αναπαραγωγη...... μεχρι εδω καλα.. αλλα εγω θελω απλα να αποθηκευσω το αρχειο ...και δεν με αφηνει :( καμια ιδεα? Μην το ανοίγεις απλά "παρτο" με ένε file manager και πήγαινέ το στο φάκελο που θέλεις! Διότι από την στιγμή που δέχεσαι το wav είναι ήδη αποθηκευμένο.. :p Παράθεση Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEO24 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 παιδια μηπως εχει βρει κανεις διπλα ακουστικα συμβατα για το7610??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathmos Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Μια ερωτηση..... οταν χρησιμοποιεις ενα file manager, για παραδειγμα τον FExplorer 111, πρεπει να εχεις και κατι αναλογο στον υπολογιστη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Όχι, γιατί να χρειάζεσαι και στον υπολογιστή; Μόλις συνδέσεις το κινητό με το pc ανοίγεις τον φάκελο του κινητού και τον διαχειρίζεσαι σαν έναν οποιονδήποτε φάκελο που βρίσκεται μέσα στον υπολογιστή σου. Διπλά καουστικά δεν κυκλοφορούν ακόμα Ελλάδα. Αυτά που υπάρχουν δεν κάνουν. Τα μονά που υποστηρίζονται έχουν πολύ χαμηλή έντση και δεν λένε καθόλου. Δεν ακούς τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theog (21 Ιούλ. 2004 , 15:08) πήγα στη νόκια λοιπόν στη βουλιαγμένης και μίλησα με τεχνικό (ο οποίος θεωρούσε το καμμένο πιξελ τριτεύον ζήτημα αλλά του είπα ότι από τη στιγμή που έσκασα 500 ευρώπουλα για κινητό απαιτώ να μου ψήνει και καφέ, οπότε κατάλαβε τον πόνο μου). Με τα πολλά λοιπόν μου είπε ότι το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να σταλεί το κινητό στα κεντρικά στην ιταλία με έγγραφη απαίτησή μου να γίνει αντικατάσταση της οθόνης. Μπορούν ή να το δεχτούν ή να το απορρίψουν το (απ)αιτημά μου.(πιο εξυπηρετικό άνθρωπο στη νόκια οφείλω να ομολογήσω δεν έχω ξανασυναντήσει) . Εσείς τι λέτε να κάνω? ΥΓ. Σε πόσο καιρό άραγε θα σταματήσει από μόνο του να αναβοσβήνει? για ενα πιξελ μην το στιλεις καλυτερα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Φίλε theog μπορεί να στο καθυστερήσουν πολύ, πάρα πολύ. Έχω ακούσει για 7650 και 3650 που έκαναν μήνες να επιστραφούν. Μην το ρισκάρεις και μείνεις χωρίς κινητό. Αν είναι να κάνεις κάτι κάνε το εντός Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος windsurfer (21 Ιούλ. 2004 , 14:18) Σ'ευχαριστώ καταρχήν για την πληροφορία τις έχω δεί και εγώ και μου άρεσαν απλά δεν ήξερα αν ταιριάζουν ή όχι γιατί δεν είχα μαζί το τηλέφωνο για να το δοκιμάσω αν και μου φάνηκαν λίγο μεγάλες και δεν ήξερα κατά ποσο θα προστατεύεται. Εσύ το έχεις δοκιμάσει ; Την έχω δοκιμάσει την θήκη,αυτήν χρησημοποιώ τώρα. Το προστατεύει αρκετά καλά εώς τέλεια θα έλεγα. Το κινητό μου έπεσε, δυστηχώς 3 φορές από σχετικά μεγάλο ύψος και ευτηχώς δεν έχει ούτε ένα σημαδάκι ούτε ένα πρόβλημα. Το μόνο που φαίνεται από το κινητό είναι λίγο η πάνω αριστερή και λίγο η πάνω δεξιά γωνία, αλλά πολύ λιγο και εξακολουθούν να προστατεύονται. Δοκίμασε την πάντως πριν την πάρεις.Εμένα με βόλεψε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει το aivanet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eytydim (21 Ιούλ. 2004 , 19:30) Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί δεν δουλεύει το aivanet? Θα κανουν εργασιες στον server τους. Να εισαι σιγουρος οτι μια φορα αρκει για να ρωτησεις κατι ,και οτι θα διαβαστει απο καποιον σιγουρα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eytydim Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 thanx, ήθελα μια γρήγορη απάντηση γ΄αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theog Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (21 Ιούλ. 2004 , 18:24) Φίλε theog μπορεί να στο καθυστερήσουν πολύ, πάρα πολύ. Έχω ακούσει για 7650 και 3650 που έκαναν μήνες να επιστραφούν. Μην το ρισκάρεις και μείνεις χωρίς κινητό. Αν είναι να κάνεις κάτι κάνε το εντός Ελλάδας. Ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σας και εσένα και τον argi_7. Άμα με ενοχλεί ακόμα θα το πάω μετά το καλοκαίρι μήπως σβήσει μόνο του δηλαδή. Πάντως είναι χοντρή βλακεία να σου κόβουν τέτοια πράγματα τη χαρά που σου δίνει το καλύτερο κινητό. Υπάρχουν άραγε πουθενά muvee themes που να μπορούμε να κατεβάσουμε? ή κατεβαίνουν μόνο μέσω κινητού από τα links που δίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theog (21 Ιούλ. 2004 , 10:48) Ευχαριστώ πολύ. Βασικά είχε και το 6600 ένα τέτοιο αλλά ήταν στο κάτω μέρος της οθόνης και δεν ενοχλούσε. Κάποια στιγμή σταμάτησε να αναβοσβήνει αλλά πήρε ένα μόνιμο κίτρινο χρώμα. Επίσης το κοίταξα με μεγενθυντικό φακό και δεν είναι το πιξελ που αναβοσβήνει αλλά ο χώρος ανάμεσα στα πιξελ. παω τώρα νοκια να πλακωθώ :D μακαρι να βγαλεις ακρη αλλα...... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts