lepes Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εαν καταλάβα καλα ολες οι 7.8 ρομ ειναι για τα HTC Spark W (δηλαδη με provider τη Verizon) αρα δεν κάνουν για τα δικα μας... υπομονη λιγο ακομα (νομιζω) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εαν καταλάβα καλα ολες οι 7.8 ρομ ειναι για τα HTC Spark W (δηλαδη με provider τη Verizon) αρα δεν κάνουν για τα δικα μας... υπομονη λιγο ακομα (νομιζω) για το δικο μας έχει βγει απο 23/9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1899465 απλά δεν έχει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 :thanks: απο τη βιασύνη μου δεν την ειδα.. απο οτι είδα σαν keyboard έχει ολες τις γλώσσες.. αμα βρώ χρόνο θα τη περάσω γιατι ετσι και αλλιως δεν θέλω ελληνικο μενού ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 :thanks: απο τη βιασύνη μου δεν την ειδα.. απο οτι είδα σαν keyboard έχει ολες τις γλώσσες.. αμα βρώ χρόνο θα τη περάσω γιατι ετσι και αλλιως δεν θέλω ελληνικο μενού ;) δεν έχει, μόνο αγγλικά και κινέζικα εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Changelog 1.1 Full keyboards. Several bug fixes. εγω αυτο ειδα και νομιζα οτι έχει και gr keyboard. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Changelog 1.1 Full keyboards. Several bug fixes. εγω αυτο ειδα και νομιζα οτι έχει και gr keyboard. μπορεί να έχει στην 1.1 εγώ έχω την 1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 για πές εντυπώσεις ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 προβλημα.... στο κινητο τωρα εχω PC40100 SPL-1.9.2250.0(109882) με Rom : Dynamics7 v1.21 και όταν πάω να τρέξω τη νεα rom μου βγάζει μνμ Error 262 : Update Error... και σταμάταει στο 0%... καμοια ιδεα(το εχω γράψει και στο xda) Εχω δοκιμάσει 3 pc και 2 καλωδια :wacko: Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 προβλημα.... στο κινητο τωρα εχω PC40100 SPL-1.9.2250.0(109882) με Rom : Dynamics7 v1.21 και όταν πάω να τρέξω τη νεα rom μου βγάζει μνμ Error 262 : Update Error... και σταμάταει στο 0%... καμοια ιδεα(το εχω γράψει και στο xda) Εχω δοκιμάσει 3 pc και 2 καλωδια :wacko: θέλει rspl και μετά την rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1195647 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 thanks ....ξεκινάω σε λιγο ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 μπορεί να έχει στην 1.1 εγώ έχω την 1.0 Η 1.1 εχει επιλογη για ελληνικα στο πληκτρολογιο αλλα παλι αγγλικα γραφει, δεν αλαζει σε ελληνικα, δεν ξερω γιατι. Τωρα κατεβαζω την 7.8 του ansar να δοκιμασω, 18 γλωσσες στο πληκτρολογιο και στο συστημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481452 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Η 1.1 εχει επιλογη για ελληνικα στο πληκτρολογιο αλλα παλι αγγλικα γραφει, δεν αλαζει σε ελληνικα, δεν ξερω γιατι. Τωρα κατεβαζω την 7.8 του ansar να δοκιμασω, 18 γλωσσες στο πληκτρολογιο και στο συστημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481452 Οχι μονο δεν γράφει ελληνικα αλλα μου κάνει συνεχεια reboot :( τα εβγαλά απο το keyboard και δουλευει κανονικα. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 του ανσαρ ειναι απλα τελεια !!! και μακραν καλυτερη !!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1598331&page=7 Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Νομίζω αυτή η ROM είναι για US Trophy (Verizon) και όχι για τα δικά μας Trophy. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Νομίζω αυτή η ROM είναι για US Trophy (Verizon) και όχι για τα δικά μας Trophy. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος. δεν κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 οχι ρε παιδια εμενα απο γερμανια ειναι αγορασμενο ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Νομίζω αυτή η ROM είναι για US Trophy (Verizon) και όχι για τα δικά μας Trophy. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος. Έχεις δίκιο.. Η Rom για το Trophy Spark - Spark είναι εδώ.. Αυτή που αναφέρθηκε λίγο πριν είναι για το Trophy Verison - (Spark_W).. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Έχεις δίκιο.. Η Rom για το Trophy Spark - Spark είναι εδώ.. Αυτή που αναφέρθηκε λίγο πριν είναι για το Trophy Verison - (Spark_W).. :happy: thanks για τη διόρθωσή ;) η ρομ πραγματικά ειναι σταθερη ! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 thanks για τη διόρθωσή ;) η ρομ πραγματικά ειναι σταθερη ! Αλίμονο.. Το Trophy ήταν το πρώτο μου smartphone και για τα λεφτάκια του ήταν απίθανο.. Τώρα το ενημερώνω για λογαριασμό της αδερφής μου.. ! :p Όπως και να'χει, είναι πολύ ωραίο κινητό.. Επίσης και ο ansar, είναι μαμά στις rom, οπότε τον προτείνω ανεπιφύλακτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 καλησπερα..Θελω να δωσω το trophy σε μια κοπελα..Θελω μια ROM με Ελληνικα και ενα κολπο που ειχε σε καποιες 7.5 ο ansar που γυρνουσες το κινητο και εβλεπε λες και ηταν lumia η κατι αλλο..Να κατεβασω κατευθιαν το Νοκια drive για βοηθηστε γιατι με τα αγγλικα δεν το εχω...Θελω μονο την ρομ,την διαδηκασια την κατεχω. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 καλησπερα..Θελω να δωσω το trophy σε μια κοπελα..Θελω μια ROM με Ελληνικα και ενα κολπο που ειχε σε καποιες 7.5 ο ansar που γυρνουσες το κινητο και εβλεπε λες και ηταν lumia η κατι αλλο..Να κατεβασω κατευθιαν το Νοκια drive για βοηθηστε γιατι με τα αγγλικα δεν το εχω...Θελω μονο την ρομ,την διαδηκασια την κατεχω. Πάρε από εδώ την νέα Rom του Ansar για το Trophy.. Είναι Windows 7.8 .. Ότι πιο καινούριο για το κινητό.. Ελλάδα ακόμα δεν έχει βγει.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drptj Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλησπέρα και από μένα πήγα να φλασάρω το κινητό και δεν μου βγάζει στην τρίχρωμη οθόνη κάτω κάτω την λέξη serial για να γίνει usb και να προχωρήσω.. έχει κανείς ιδέα;; Ευχαριστώ Εκ των Προταίρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Παιδιά υπάρχει κανένας που έχει αλλάξει την μπαταρία?Ψάψνω μήπως υπάρχει καμιά στις ίδιες διαστάσεις με περισσότερα mAh.Οποτε αν έχει καποιος καμιά ιδέα ας πεί Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλησπέρα και από μένα πήγα να φλασάρω το κινητό και δεν μου βγάζει στην τρίχρωμη οθόνη κάτω κάτω την λέξη serial για να γίνει usb και να προχωρήσω.. έχει κανείς ιδέα;; Ευχαριστώ Εκ των Προταίρων! Συνέδεσε το κινητό με το PC και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση απενεργοποίησε το. Επειδή είναι συνδεδεμένο με το PC, θα πάει να ανοίξει πάλι από μόνο του, οπότε πατάς το "volume down" και θα μπεις στην τρίχρωμη οθόνη. Από εκεί, περιμένεις να εγκαταστήσει κάποιους οδηγούς και όταν είναι έτοιμο από serial θα γίνει usb.. Μάλλον, λείπουν κάποια αρχεία από την εγκατάσταση του κινητού. Παιδιά υπάρχει κανένας που έχει αλλάξει την μπαταρία?Ψάψνω μήπως υπάρχει καμιά στις ίδιες διαστάσεις με περισσότερα mAh.Οποτε αν έχει καποιος καμιά ιδέα ας πεί Στο e-bay βρήκα πολλές.. Δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω. Ενημερωτικά αυτή που φοράει είναι 1300 mAh.. βρήκα από 1200 - 3000 mAh :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Και εγώ έχω δει κάτι τέτοιο.Για αυτή εδώ τι λέτε http://www.ebay.com/itm/GOLD-2430MAH-BA-S440-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-FOR-HTC-7-TROPHY-T8686-SPARK-/160836125535?pt=PDA_Accessories&hash=item257294835f Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts