Jump to content

[Επίσημο] HTC Trophy

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εαν καταλάβα καλα ολες οι 7.8 ρομ ειναι για τα HTC Spark W (δηλαδη με provider τη Verizon) αρα δεν κάνουν για τα δικα μας...

υπομονη λιγο ακομα (νομιζω)

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εαν καταλάβα καλα ολες οι 7.8 ρομ ειναι για τα HTC Spark W (δηλαδη με provider τη Verizon) αρα δεν κάνουν για τα δικα μας...

υπομονη λιγο ακομα (νομιζω)

για το δικο μας έχει βγει απο 23/9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1899465 απλά δεν έχει ελληνικα

:thanks:

απο τη βιασύνη μου δεν την ειδα..

απο οτι είδα σαν keyboard έχει ολες τις γλώσσες..

αμα βρώ χρόνο θα τη περάσω γιατι ετσι και αλλιως δεν θέλω ελληνικο μενού ;)

:thanks:

απο τη βιασύνη μου δεν την ειδα..

απο οτι είδα σαν keyboard έχει ολες τις γλώσσες..

αμα βρώ χρόνο θα τη περάσω γιατι ετσι και αλλιως δεν θέλω ελληνικο μενού ;)

δεν έχει, μόνο αγγλικά και κινέζικα εχει

Changelog

1.1

Full keyboards.

Several bug fixes.

εγω αυτο ειδα και νομιζα οτι έχει και gr keyboard.

μπορεί να έχει στην 1.1 εγώ έχω την 1.0

προβλημα....

στο κινητο τωρα εχω

PC40100

SPL-1.9.2250.0(109882) με Rom : Dynamics7 v1.21

και όταν πάω να τρέξω τη νεα rom μου βγάζει μνμ

Error 262 : Update Error...

και σταμάταει στο 0%... καμοια ιδεα(το εχω γράψει και στο xda)

Εχω δοκιμάσει 3 pc και 2 καλωδια :wacko:

προβλημα....

στο κινητο τωρα εχω

PC40100

SPL-1.9.2250.0(109882) με Rom : Dynamics7 v1.21

και όταν πάω να τρέξω τη νεα rom μου βγάζει μνμ

Error 262 : Update Error...

και σταμάταει στο 0%... καμοια ιδεα(το εχω γράψει και στο xda)

Εχω δοκιμάσει 3 pc και 2 καλωδια :wacko:

θέλει rspl και μετά την rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1195647

μπορεί να έχει στην 1.1 εγώ έχω την 1.0

Η 1.1 εχει επιλογη για ελληνικα στο πληκτρολογιο αλλα παλι αγγλικα γραφει, δεν αλαζει σε ελληνικα, δεν ξερω γιατι. Τωρα κατεβαζω την 7.8 του ansar να δοκιμασω, 18 γλωσσες στο πληκτρολογιο και στο συστημα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481452

Η 1.1 εχει επιλογη για ελληνικα στο πληκτρολογιο αλλα παλι αγγλικα γραφει, δεν αλαζει σε ελληνικα, δεν ξερω γιατι. Τωρα κατεβαζω την 7.8 του ansar να δοκιμασω, 18 γλωσσες στο πληκτρολογιο και στο συστημα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481452

Οχι μονο δεν γράφει ελληνικα αλλα μου κάνει συνεχεια reboot :(

τα εβγαλά απο το keyboard και δουλευει κανονικα.

του ανσαρ ειναι απλα τελεια !!! και μακραν καλυτερη !!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1598331&page=7

Νομίζω αυτή η ROM είναι για US Trophy (Verizon) και όχι για τα δικά μας Trophy. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος.

δεν κανεις

Νομίζω αυτή η ROM είναι για US Trophy (Verizon) και όχι για τα δικά μας Trophy. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος.

Έχεις δίκιο.. Η Rom για το Trophy Spark - Spark είναι εδώ.. Αυτή που αναφέρθηκε λίγο πριν είναι για το Trophy Verison - (Spark_W).. :happy:

Έχεις δίκιο.. Η Rom για το Trophy Spark - Spark είναι εδώ.. Αυτή που αναφέρθηκε λίγο πριν είναι για το Trophy Verison - (Spark_W).. :happy:

thanks για τη διόρθωσή ;)

η ρομ πραγματικά ειναι σταθερη !

thanks για τη διόρθωσή ;)

η ρομ πραγματικά ειναι σταθερη !

Αλίμονο.. Το Trophy ήταν το πρώτο μου smartphone και για τα λεφτάκια του ήταν απίθανο.. Τώρα το ενημερώνω για λογαριασμό της αδερφής μου.. ! :p Όπως και να'χει, είναι πολύ ωραίο κινητό.. Επίσης και ο ansar, είναι μαμά στις rom, οπότε τον προτείνω ανεπιφύλακτα..

• 2 weeks later...
καλησπερα..Θελω να δωσω το trophy σε μια κοπελα..Θελω μια ROM με Ελληνικα και ενα κολπο που ειχε σε καποιες 7.5 ο ansar που γυρνουσες το κινητο και εβλεπε λες και ηταν lumia η κατι αλλο..Να κατεβασω κατευθιαν το Νοκια drive για βοηθηστε γιατι με τα αγγλικα δεν το εχω...Θελω μονο την ρομ,την διαδηκασια την κατεχω.

Φιλικά Γιώργος

καλησπερα..Θελω να δωσω το trophy σε μια κοπελα..Θελω μια ROM με Ελληνικα και ενα κολπο που ειχε σε καποιες 7.5 ο ansar που γυρνουσες το κινητο και εβλεπε λες και ηταν lumia η κατι αλλο..Να κατεβασω κατευθιαν το Νοκια drive για βοηθηστε γιατι με τα αγγλικα δεν το εχω...Θελω μονο την ρομ,την διαδηκασια την κατεχω.

Πάρε από εδώ την νέα Rom του Ansar για το Trophy.. Είναι Windows 7.8 .. Ότι πιο καινούριο για το κινητό.. Ελλάδα ακόμα δεν έχει βγει.. ;)

• 2 weeks later...

Καλησπέρα και από μένα πήγα να φλασάρω το κινητό και δεν μου βγάζει στην τρίχρωμη οθόνη κάτω κάτω την λέξη serial για να γίνει usb και να προχωρήσω.. έχει κανείς ιδέα;;

Ευχαριστώ Εκ των Προταίρων!

Παιδιά υπάρχει κανένας που έχει αλλάξει την μπαταρία?Ψάψνω μήπως υπάρχει καμιά στις ίδιες διαστάσεις με περισσότερα mAh.Οποτε αν έχει καποιος καμιά ιδέα ας πεί

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Καλησπέρα και από μένα πήγα να φλασάρω το κινητό και δεν μου βγάζει στην τρίχρωμη οθόνη κάτω κάτω την λέξη serial για να γίνει usb και να προχωρήσω.. έχει κανείς ιδέα;;

Ευχαριστώ Εκ των Προταίρων!

Συνέδεσε το κινητό με το PC και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση απενεργοποίησε το. Επειδή είναι συνδεδεμένο με το PC, θα πάει να ανοίξει πάλι από μόνο του, οπότε πατάς το "volume down" και θα μπεις στην τρίχρωμη οθόνη. Από εκεί, περιμένεις να εγκαταστήσει κάποιους οδηγούς και όταν είναι έτοιμο από serial θα γίνει usb.. Μάλλον, λείπουν κάποια αρχεία από την εγκατάσταση του κινητού.

Παιδιά υπάρχει κανένας που έχει αλλάξει την μπαταρία?Ψάψνω μήπως υπάρχει καμιά στις ίδιες διαστάσεις με περισσότερα mAh.Οποτε αν έχει καποιος καμιά ιδέα ας πεί

Στο e-bay βρήκα πολλές.. Δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω. Ενημερωτικά αυτή που φοράει είναι 1300 mAh.. βρήκα από 1200 - 3000 mAh :blink:

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note