sonorman1 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 οκ μου άφησε τελικά μετά από καμιά ωρίτσα να κατεβάσω...:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Αν ασχολείσαι συνέχεια... είναι λογικό πάντως. wifi και data connection κλειστα... μονο 20-30 μυνηματα στελνω και 15 λεπτα τηλεφωνα, πιστευω πως κραταει λιγο η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Ειναι προφανες οτι το πιστοποιητικο ειναι για να κανουμε το ξεκλειδωμα...και ειναι απο εκδοτη που δεν γνωριζει το λειτουργικο. Αγνοησε το και προχωρησε κανονικα Με το Zune μπαινουν ΜΟΝΟ Μουσικη Φωτο Βιντεο. Για να μπουν οι εφαρμογες ΠΡΕΠΕΙ...... Να διαβασουμε με προσοχη τα 2 ποστ με τις οδηγιες ( στην υπογραφη μου) και να ακουλουθησουμε κατα γραμμα αυτα που λενε. Ειναι δοκιμασμενα ..αν κατι δεν γινεται σωστα ..εχετε κανει καποιο λαθος.. colossus εφαρμογες της μικροσοφτ δεν μπαινουν απο ζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 εφαρμογες της μικροσοφτ δεν μπαινουν απο ζουν? Σαν ποιες δηλαδή; Official εφαρμογές βάζεις από το marketplace. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 παιδιά έχετε παρατηρήσει διαφορές στο scrolling του κινητού μετά απο την αναβάθμιση σε NODO??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 παιδιά έχετε παρατηρήσει διαφορές στο scrolling του κινητού μετά απο την αναβάθμιση σε NODO??? Ήταν ήδη πολύ καλό. Απλά με το NoDo η συσκευή φορτώνει γρηγορότερα τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Ήταν ήδη πολύ καλό. Απλά με το NoDo η συσκευή φορτώνει γρηγορότερα τα πάντα. ναι αλλά μου φαίνεται πως μετά την αναβάθμιση κατά το σκρολάρισμα κάνει πολύ μικρά σπασιματάκια, νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου αλλά το έδωσα να το δει κ ένας φίλος μ κ το παρατήρησε κ εκείνος ...το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μήπως έχει εγκαταστήσει το TouchXperience; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 οταν παταω το unlock μου βγαζει μηνυμα απ τα windows οτι αυτο το προγραμμα σταματησε να λειτουργει εξαιτιας καποιου προβληματος.Η διαδικασια εγινε οπως λεει ο colosus στο post 310, το firewall απενεργοποιημενο η registry σωστα, το κινητο το εχει δει το zune, εχω windows 7 ultimate. Tι μπορει να φταιει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μήπως έχει εγκαταστήσει το TouchXperience; Όχι, το μόνο που έκανα ήταν να το ξεκλειδώσω κ να το κάνω αναβάθμιση...αν του κάνω reset θα επανέλθει το touch του στην προηγούμενη κατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Υπάρχει επιλογή μέσα από το Zune για επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 το μόνο που φοβάμαι είναι να μην οφείλεται γι αυτό η προσπάθεια που έκανα να το ξεκλειδώσω γιατί πρώτα έκανα αυτό κ μετά την αναβάθμιση.... θα το κάνω αυτό κ βλέπουμε....:confused::confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Το ξεκλείδωμα δεν έχει να κάνει με αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) Μήπως έχει εγκαταστήσει το TouchXperience; Καθώς το πρόβλημα με το scrolling το έχω και εγώ (ή έστω έχω αυτή την εντύπωση) παίζει ρόλο το αν υπάρχει εγκατεστημένο το παραπάνω πρόγραμμα; Γιατί το έχω εγκαταστήσει. Επίσης θέλω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση -όπως το αγόρασα από vodafone- και θα ακολουθήσω τις οδηγίες του colossus, μόνο που το link με την αρχική rom δεν δουλεύει. Αντί να κάνει download περιμένει να κάνω εγώ upload. Που μπορώ να την βρω; Ευχαριστώ. Edited April 30, 2011 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 οταν παταω το unlock μου βγαζει μηνυμα απ τα windows οτι αυτο το προγραμμα σταματησε να λειτουργει εξαιτιας καποιου προβληματος.Η διαδικασια εγινε οπως λεει ο colosus στο post 310, το firewall απενεργοποιημενο η registry σωστα, το κινητο το εχει δει το zune, εχω windows 7 ultimate. Tι μπορει να φταιει? αλλος δεν συναντησε το ιδιο προβλημα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) οταν παταω το unlock μου βγαζει μηνυμα απ τα windows οτι αυτο το προγραμμα σταματησε να λειτουργει εξαιτιας καποιου προβληματος.Η διαδικασια εγινε οπως λεει ο colosus στο post 310, το firewall απενεργοποιημενο η registry σωστα, το κινητο το εχει δει το zune, εχω windows 7 ultimate. Tι μπορει να φταιει? Το προγραμμα πρεπει να τρεχει σαν administartor .... Καθώς το πρόβλημα με το scrolling το έχω και εγώ (ή έστω έχω αυτή την εντύπωση) παίζει ρόλο το αν υπάρχει εγκατεστημένο το παραπάνω πρόγραμμα; Γιατί το έχω εγκαταστήσει. Επίσης θέλω να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση -όπως το αγόρασα από vodafone- και θα ακολουθήσω τις οδηγίες του colossus, μόνο που το link με την αρχική rom δεν δουλεύει. Αντί να κάνει download περιμένει να κάνω εγώ upload. Που μπορώ να την βρω; Ευχαριστώ. Δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχεις με την ROM ??? Μια χαρα δουλευει το λικ...Εδω ειναι η ΡΟΜ Το scolling μπορει να "δειχνει" χειροτερο ΜΟΝΟ 1. Οταν περναμε απο tiles Xbox live και Music and Video. Αν τα αφαιρεσετε προσωρινα θα το δειτε. 2. Και αν εχετε βαλει το TouchXperience και εχετε τσεκαρει την επιλογη "Fix 32-bit mode Display". Αν ενοχλει μπορειτε να την αποεπιλεξετε (και θα εχετε 16bito χρωμα) να κανετε ρεσετ και ολα θα ειναι οπως πριν. colossus Edited April 30, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Το προγραμμα πρπει να τρεχει σαν administartor .... ελα colossus που εισαι? σαν admin τρεχει κ βγαζει το προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 ελα colossus που εισαι? σαν admin τρεχει κ βγαζει το προβλημα Tι λειτουργικο εχεις ???? Εκανες επανεκκινηση το PC ?? Μηπως να ξανακατεβασεις το αρχειο μηπως εχει προβλημα ??? Δεν εχει λογω να μην τρεχει ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Tι λειτουργικο εχεις ???? Εκανες επανεκκινηση το PC ?? Μηπως να ξανακατεβασεις το αρχειο μηπως εχει προβλημα ??? Δεν εχει λογω να μην τρεχει ... λειτουργικο windows 7 ultimate 32bit. εκανα επανεκκινηση στο pc και στο τηλεφωνο. ξανακατεβασα το πακετο που περιεχει το chevronwp7.exe και ομως για καποιο λογο δεν θελει να μου ξεκλειδωσει το τηλεφωνο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 λειτουργικο windows 7 ultimate 32bit. εκανα επανεκκινηση στο pc και στο τηλεφωνο. ξανακατεβασα το πακετο που περιεχει το chevronwp7.exe και ομως για καποιο λογο δεν θελει να μου ξεκλειδωσει το τηλεφωνο Επισης (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ...να υποθεσω οτι το Zune τρεχει και εχει δει το τηλεφωνο ..Ετσι ??? Αν ναι τοτε ας τα παρουμε απο την αρχη ... Κανε οτι λεει στις οδηγιες .... Αν κατι δεν παει καλα κοιταμε/κανουμε τα εξης 1. Εγκαταστήστε τα Windows Phone Developer Tools απο εδώ http://tinyurl.com/357a6xu 2. Για καποιο λογο η εφαρμογή δεν τρεχει σε Windows XP Θελει η Vista η Win7 3. Στο pc registry editor και βεβαιωθείτε οτι αυτο το κλειδι ειναι ετσι: [HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\WindowsPhone\\Proxy Ports] “DeviceReg”=dword:000069C5 4. Τέλος απενεργοποιστε τελειως το Firewall των Windows. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Επισης (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ...να υποθεσω οτι το Zune τρεχει και εχει δει το τηλεφωνο ..Ετσι ??? Αν ναι τοτε ας τα παρουμε απο την αρχη ... Κανε οτι λεει στις οδηγιες .... Αν κατι δεν παει καλα κοιταμε/κανουμε τα εξης 1. Εγκαταστήστε τα Windows Phone Developer Tools απο εδώ http://tinyurl.com/357a6xu 2. Για καποιο λογο η εφαρμογή δεν τρεχει σε Windows XP Θελει η Vista η Win7 3. Στο pc registry editor και βεβαιωθείτε οτι αυτο το κλειδι ειναι ετσι: [HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\WindowsPhone\\Proxy Ports] “DeviceReg”=dword:000069C5 4. Τέλος απενεργοποιστε τελειως το Firewall των Windows. ναι τρεχει το zune και εχει δει το τηλεφωνο και τα update δεν τα εγκατεστησα τις λυσεις που προτινεις τις δοκιμασα αλλα δες τι registry ετσι πρεπει να ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) ναι τρεχει το zune και εχει δει το τηλεφωνο και τα update δεν τα εγκατεστησα τις λυσεις που προτινεις τις δοκιμασα αλλα δες τι registry ετσι πρεπει να ειναι? Απο αυτο που ανεβασες δεν μπορω να δω...Ανοιξε την Registry και πατα Alt και PrtScr για να παρεις ολο το παραθυρο. Ανοιξε ενα προγραμμα πεξεργασιας εικονας και κανε paste για να σου φερει ολο τοπαραθυρο. Ανεβασε το να το δω. ΕΠΙΣΗΣ... Απενεργοποιησε το ANTIVIRUS Edited April 30, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) Δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχεις με την ROM ??? Μια χαρα δουλευει το λικ...Εδω ειναι η ΡΟΜ colossus Τα κατάφερα τελικά. Δική μου αβλεψία! Πως θα σβήσω το backup που είχε κάνει το zune ώστε να μην έχω πρόβλημα τώρα που θα φλασάρω το κινητό; Edited April 30, 2011 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 2. Και αν εχετε βαλει το TouchXperience και εχετε τσεκαρει την επιλογη "Fix 32-bit mode Display". α ωστε βγηκε κολπακι για το amoled colour banding. nice ;) φερνει αποτελεσματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 (edited) Το πρόβλημα είναι ότι παίρνω αυτό το μήνυμα: Loading file You want to load the following file ............. ; Δεν ειναι προβλημα αυτο το μυνημα ...Ετσι λεει παντα το Rapishare μεγαλε... Προχωρα και πατησε download για να κατεβασεις την ΡΟΜ α ωστε βγηκε κολπακι για το amoled colour banding. nice ;) φερνει αποτελεσματα? Υπηρχε και πριν σαν registry edit hack ..απλως τωρα γινεται με ενα τσεκαρισμα. Και... Ναι κανει δουλεια ...το διορθωνει τελεια Edited April 30, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts