colossus_r Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 αμα εγκαταστησω την νεα βερσιον τηα κανει update η πρεπει να κανω uninstall την παλια? Επειδη ειναι beta καλλιτερα βγαλε την παλια πρωτα...Και εχει και ενα bug,,,, μετα την εγκατασταση δεν βλεπεις το ονομα της εφαρμογης..μονο το εικονιδιο.. Κανω μερικες δοκιμες με εικονιδια για τις εφαρμογες Home...θα επανελθω Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) Επειδη ειναι beta καλλιτερα βγαλε την παλια πρωτα...Και εχει και ενα bug,,,, μετα την εγκατασταση δεν βλεπεις το ονομα της εφαρμογης..μονο το εικονιδιο.. Κανω μερικες δοκιμες με εικονιδια για τις εφαρμογες Home...θα επανελθω οκ ευχαριστω εχει παρατηρησει καποιος ενα bug στο native keyboard στα Ελληνικα οτι δν δουλευει το caps lock? Edited April 29, 2011 by ViEL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Αν εκανες update και μπορεις ακομα να βαζεις εφαρμογες απο το pc τοτε εισαι οκ Αν δεν δούλευε... όταν θα το συνέδεες με το zune θα σου κλείδωνε. ευχαριστω για τις απαντησεις σας, δηλ να προχωρησω αφοβα σε update με το zune μιας και δεν το εχω κανει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Από χθες το έχω στα χέρια μου, αρκετά καλό και στα 199 ευρώ είναι πραγματικά χάρισμα ... μπορείτε να δείτε και ένα unboxing εδώ Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Νεα εκδοση του Advance Configuration Tool ..με πολλα νεα χαρακτηριστικα... RingTones χρωματα, Νεα εικονιδια για τις εφαρμογες και αλλα πολλα Περιλαμβανει μεταξυ αλλων και το prevent from relocking Ειναι must για ολους..κατεβαστε το και εγκαταστηστε το http://www.forum.touchxperience.com/download/file.php?id=136 Αυτό κολοσε κάνει και για το ξεκλειδωτο LG που εχω? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9westmann Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 εγω ρε παιδια γτ δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το marketplace??? τωρα το ανοιξα τι πρεπει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9westmann Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 προσπαθησα να κανω το ξεκλειδωμα κατεβασα το ChevronWP7 και οταν παω να το εγκαταστησω τοτε μου λεει the program is form an unknown publisher ! Γιατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) Αυτό κολοσε κάνει και για το ξεκλειδωτο LG που εχω? Στο φορουμ του λενε οτι δουλευει ΟΚ σε lg εγω ρε παιδια γτ δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το marketplace??? τωρα το ανοιξα τι πρεπει να κανω Πρεπει να διαβασεις τους οδηγους στα ποστ που εχω στην υπογραφή μου και γενικα να δεις λιγο τις τελευταιες 10 σελιδες του φορουμ. προσπαθησα να κανω το ξεκλειδωμα κατεβασα το ChevronWP7 και οταν παω να το εγκαταστησω τοτε μου λεει the program is form an unknown publisher ! Γιατι ? Δηλαδη τι επρεπε να λεει...Οτι το ξεκλειδωμα γινεται απο την Microsoft που ειναι known publisher??? Πλακα κανω ...αλλα...αλλα !!! Edited April 29, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9westmann Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 οχι αλλα στο video που ανεβασες για το ξεκλειδωμα αλλα δειχνει οταν κανει install ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 παιδια, μια ερωτηση... μιας και περιμενω να μου φερουν το τροφυ, ισως και εντος της ημερας, που ακριβως ωφελει το ξεκλειδωμα? Αν εγω το σεταρω κανονικα με το χοτμειλ, και εχω προσβαση στο μαρκετπλεισ, και κανω και τις αναβαθμισεις, τι ειναι αυτα που ΔΕ θα μπορω να κανω και πρεπει να το ξεκλειδωσω> και μια δευτερη ερωτηση, χαρτες με gps μπορω να βρω, που να μην χρειαζεται ομως να εισαι στο ιντερνετ? κατι σαν το igo ας πουμε, η ΗΤC δε δινει κανα προγραμμα οπως κανει στα αλλα που δινει δωρεαν το ΜLS ναβιγκειτορ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Αυτό κολοσε κάνει και για το ξεκλειδωτο LG που εχω? Κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Το πηρα και εγω και εχω παθει πλακα με τα w7 ειναι πολυ ωραια,ειδικα με μερικες εφαρμογες. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ΟΛΟΥΣ.. Ετοιμαζω ενα μικρο οδηγο για μετα το ξεκλειδωμα και προτεινομενες εφαρμογες. Εν τω μεταξυ σε αυτο το site υπαρχουν ΟΛΕΣ οι εφαρμογες για WP7 με αναζητηση και ενημερωση με νεες καθημερινα. Πριν ζητησετε καποια εφαρμογη ριξτε εκει μια ματια. colossus πρεπει να ειναι ξεκλειδωτο το κινητο για να τις εγκαταστησκυμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 αν κανω reset το τηλ,χανω το ξεκλειδωμα και τα προγραματα που εχω βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 αν κανω reset το τηλ,χανω το ξεκλειδωμα και τα προγραματα που εχω βαλει? Ναι. πρεπει να ειναι ξεκλειδωτο το κινητο για να τις εγκαταστησκυμε? Τις εφαρμογές του market όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 ενοουσα αυτες στο σαιτ που ειχε ο κολοσους... ολα αυτα μπαινουν με το ζουν, σωστα>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 καλησπέρα, μόλις πήρα το τρόπαιο :):) ... η πωλήτρια της βονταφον όμως μ είπε 12 ώρες φόρτιση χωρίς να το ενεργοποιήσω... ισχύει κάτι τέτοιο παιδιά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 η πωλήτρια της βονταφον όμως μ είπε 12 ώρες φόρτιση χωρίς να το ενεργοποιήσω... ισχύει κάτι τέτοιο παιδιά???? Όχι. Φόρτισε το και όταν γεμίσει "παίζεις" κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 μπορώ να του κάνω δλδ σετάρτισμα όσο είναι στον φορτιστή?(ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 (edited) οχι αλλα στο video που ανεβασες για το ξεκλειδωμα αλλα δειχνει οταν κανει install ! Ειναι προφανες οτι το πιστοποιητικο ειναι για να κανουμε το ξεκλειδωμα...και ειναι απο εκδοτη που δεν γνωριζει το λειτουργικο. Αγνοησε το και προχωρησε κανονικα ενοουσα αυτες στο σαιτ που ειχε ο κολοσους... ολα αυτα μπαινουν με το ζουν, σωστα>? Με το Zune μπαινουν ΜΟΝΟ Μουσικη Φωτο Βιντεο. Για να μπουν οι εφαρμογες ΠΡΕΠΕΙ...... Να διαβασουμε με προσοχη τα 2 ποστ με τις οδηγιες ( στην υπογραφη μου) και να ακουλουθησουμε κατα γραμμα αυτα που λενε. Ειναι δοκιμασμενα ..αν κατι δεν γινεται σωστα ..εχετε κανει καποιο λαθος.. colossus Edited April 29, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 μπορώ να του κάνω δλδ σετάρτισμα όσο είναι στον φορτιστή?(ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση ) Εννοώ... όταν φορτίσει, μπορείς να το βγάλεις άφοβα από το φορτιστή και να "παίξεις". Αλλά και επάνω να το αφήσεις... δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές... μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10% όσο αυτό είναι εφικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonorman1 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 sos στο μαρκετπλεις μου βγάζει this item is not avaliable from the marketplace catalogue... έκανα κάποιο λάθος στο σετάρισμα?:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Εννοώ... όταν φορτίσει, μπορείς να το βγάλεις άφοβα από το φορτιστή και να "παίξεις". Αλλά και επάνω να το αφήσεις... δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές... μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10% όσο αυτό είναι εφικτό. παντως εμενα το mozart 1 μερα κραταει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 sos στο μαρκετπλεις μου βγάζει this item is not avaliable from the marketplace catalogue... έκανα κάποιο λάθος στο σετάρισμα?:(:( κ εγω ειχα το ιδιο προβλημα την πρωτη μερα, τη δευτερη με αφησε να κατεβασω, ισως γινει το ιδιο και με εσενα αρκει να εχεις βαλει λογαριασμο hotmail.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 παντως εμενα το mozart 1 μερα κραταει :( Αν ασχολείσαι συνέχεια... είναι λογικό πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts