Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα.

Έχω το tania και εδώ και μια εβδομάδα όταν είμαι στο internet explorer και θέλω να ανοίξω νέα καρτέλα (πάω καρτελες...) δεν μου εμφανίζει τίποτα στην οθόνη. Και με αυτόν τον τροπο δεν μπορω να σβήσω το ie αμεσα αλλά θα πρεπει να πατάω παρατεταμένα το back.

Σήμερα μου έβγαλε και κάτι άλλο, όταν πήγα να κάνω μια κλίση, έκλεισε η οθόνη και όταν το απομακρινα από το αφτί η οθόνη δεν άνοιγε (η κλίση συνεχιζόταν) μέχρι που αναγκάστηκα, αφού είχα πατήσει τα πάντα, να βγάλω την μπαταρία.

Έχετε καμία ιδεα για αυτά τα δυο προβλήματα.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χθές το βραδυ 30/1/13 συνδεοντας το (Vodafone) htc trophy μου στο zune μου εμφάνισε οτι έχω update.Ημουνα στην release 7.10.8107 και το κινητό έκανε δυο updates το 7.10.81.12 και το 7.10.87.73 (tango).Οταν τελείωσε τα upgrade δεν δούλευε το wifi στο κινητό οποτε εκανα restore και γυρισα παλι στην 7.10.8107.Την διαδικασία την ξεκίνησα πιστεύοντας οτι θα πάει στην έκδοση 7.8 αλλα απο οτι φαίνεται δεν έχει ακόμα βγεί για το trophy (δοκίμασα και forced update μετά το tango).Αν καποιος καταφέρει να παει στην 7.8 ας το επισημάνει στο forum για να προσπαθήσω ξανά.Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα φημολογείται οτι η microsoft θα κυκλοφορήσει άμμεσα το 7.8 update για ολα τα κινητά ανεξαρτήτως κατασκευαστή η παρόχου.

Παιδιά όλα τα Windows Phone με 7.5 παίρνουν το 7.8. Ακόμα και το LG που έλεγαν ότι δεν θα πάρει. Εγώ το έβαλα στο Trophy (αγορασμένο από Vodafone αλλά ξεκλείδωτο) και επίσης το έβαλε ένας που έχει το Lumia 800. Πρώτα κάνει 3 μικρά updates και μετά το 7.8. Το έκανα με αυτό το τρόπο.

Παιδιά όλα τα Windows Phone με 7.5 παίρνουν το 7.8. Ακόμα και το LG που έλεγαν ότι δεν θα πάρει. Εγώ το έβαλα στο Trophy (αγορασμένο από Vodafone αλλά ξεκλείδωτο) και επίσης το έβαλε ένας που έχει το Lumia 800. Πρώτα κάνει 3 μικρά updates και μετά το 7.8. Το έκανα με αυτό το τρόπο.

Μεγάλη κίνηση της Microsoft,να πάρουν όλοι την αναβάθμιση....δεν το περίμενα για το LG μου.....:D

Τελικά με 5 forced updates αναβαθμίστηκε το trophy στην έκδοση 7.10.8858.136 (7.8) και απο ότι φαίνεται το wifi δουλεύει κανονικά.Θα το τσεκάρω καλύτερα τις επόμενες μέρες.

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε αν μπορείς να στείλεις προσωπικό μύνημα στο tweter μεσα από λειτουργικό; όχι από εφαρμογή.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Τα προβλήματα που εχω βρεί μέχρι στιγμής και αφορούν την λειτουργία του κινητού μετά την μετάβαση σε 7.8 (Forced update) στο htc trophy είναι τα εξης:

1.Το wifi πρεπει να το ανοιγοκλείσεις δύο φορές για να βρεί τα διαθέσιμα δικτυα και μετά συνδέεται και λειτουργεί κανονικά.

2.Το marketpace όταν επιλέγεις μιά εφαρμογή και πάς στο related βγάζει error code:80070057

3.Το application htc hub όταν εκκινείς το τηλέφωνο στην start screen δεν προβάλλει τον καιρό και το tile ειναι μαύρο.

Αυτά έχω βρεί μεχρι τώρα, έπεται συνέχεια....

Τα προβλήματα που εχω βρεί μέχρι στιγμής και αφορούν την λειτουργία του κινητού μετά την μετάβαση σε 7.8 (Forced update) στο htc trophy είναι τα εξης:

1.Το wifi πρεπει να το ανοιγοκλείσεις δύο φορές για να βρεί τα διαθέσιμα δικτυα και μετά συνδέεται και λειτουργεί κανονικά.

2.Το marketpace όταν επιλέγεις μιά εφαρμογή και πάς στο related βγάζει error code:80070057

Στο LG,ΟΚ τα 2 παραπάνω.......:ninja:

3.Το application htc hub όταν εκκινείς το τηλέφωνο στην start screen δεν προβάλλει τον καιρό και το tile ειναι μαύρο.

Και σε Omnia W, κανένα πρόβλημα. Μόνο βελτίωση. Αλλά με κανονικό update. Μήπως επειδή το update ήταν forced; :confused:

Huawei Nova 5T

Αλλά με κανονικό update. Μήπως επειδή το update ήταν forced; :confused:

Δεν έχει σχέση.......στα 7.5 που είχα περάσει έτσι δεν υπήρξε ζήτημα...:D

Δεν έχει σχέση.......στα 7.5 που είχα περάσει έτσι δεν υπήρξε ζήτημα...:D

Σκέφτηκα ότι ίσως αυτό φταίει. :) Όλες οι συσκευές μου, ασχέτως λειτουργικού, official είναι και δεν ξέρω.

Huawei Nova 5T

που το βλεπω το "εγω"?

Μόλις μπεις στις επαφές σου, το πρώτο tile που θα δεις, ακριβώς πριν τα ονόματα των ομάδων ( groups ) και των επαφών σου, θα είναι το Εγώ. Μπορείς και να το κάνεις pin στη homescreen.

Huawei Nova 5T

:) καλησπέρα κυρίες και κύριοι. μ ενδιαφέρει το SAMSUNG OMNIA W I8350 για την κόρη μου.

οι απαιτήσεις είναι οι εξής και θα ήθελα τη βοήθεια σας.

1) gps με καλούς χάρτες, έχω στο μυαλό μου destinator.

2) συγχρονισμένος επαφών εργασιών σημειώσεων και ημερολογίου με microsoft outllok

3) ράδιο fm

4) μεταφορά αρχείων με bt

5) φωτογραφική μηχανή

6) μερικά παιχνιδάκια

εγώ έχω το htc touch cruise 09 με windwos 6.1 και σε όλα τα παραπάνω τα καταφέρνει μια χαρά.

έχω όμως να ασχοληθώ με νεότερα λειτουργικά και συσκευές μερικά χρόνια και έχω μείνει πίσω

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

:) καλησπέρα κυρίες και κύριοι. μ ενδιαφέρει το SAMSUNG OMNIA W I8350 για την κόρη μου.

οι απαιτήσεις είναι οι εξής και θα ήθελα τη βοήθεια σας.

1) gps με καλούς χάρτες, έχω στο μυαλό μου destinator.

2) συγχρονισμένος επαφών εργασιών σημειώσεων και ημερολογίου με microsoft outllok

3) ράδιο fm

4) μεταφορά αρχείων με bt

5) φωτογραφική μηχανή

6) μερικά παιχνιδάκια

εγώ έχω το htc touch cruise 09 με windwos 6.1 και σε όλα τα παραπάνω τα καταφέρνει μια χαρά.

έχω όμως να ασχοληθώ με νεότερα λειτουργικά και συσκευές μερικά χρόνια και έχω μείνει πίσω

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ.

Καλησπέρα, καταρχήν να πω πως τα windows 6.1 δεν έχουν καμία σχέση με τα windows phone 7, τα οποία έχουν αναβαθμιστεί και αυτή την περίοδο βρίσκονται στην έκδοση 7.8 η οποία όμως θα είναι και η τελευταία καθώς η microsoft δίνει τα windows phone 8 μόνο σε καινούριες συσκευές με ισχυρότερο hardware.

Τώρα όσον αφορά τις ερωτήσεις:

1) Υπάρχει GPS πρόγραμμα, ένα πολύ καλό σύμφωνα με τις κριτικές είναι το Navigon το οποίο είναι όμως και αρκετά ακριβό.

2) Ναι μπορεί να γίνει αν και υπάρχει μια διαδικασία ορίστε ένα λινκ που εξηγεί τη διαδικασία, από την ίδια τη microsoft

http://support.microsoft.com/kb/2459660

3) To συγκεκριμμένο κινητό έχει ραδιο

4) Μεταφορά αρχείων δε γίνεται μέσω bluetooth στα windows phone 7, έχει προστεθεί η δυνατότητα μόνο στα 8, με εξαίρεση τη Nokia που έχει δώσει για τη σειρά lumia το πρόγραμμα bluetooth share για ανταλλαγή mp3 και φωτογραφιών.

5) Για την κάμερα δε γνωρίζω ωστόσο ορίστε ένα πολύ καλό review για το κινητό που λέει και για την κάμερα και δίνει και συγκριτικά

http://www.gsmarena.com/samsung_omnia_w-review-693.php

6) Παιχνίδια υπάρχουν αρκετά και καλά στο windows phone store ωστόσο τα καινούρια που θα βγαίνουν υπάρχει πιθανότητα να μην υποστηρίζονται από το παλαιό λειτουργικό. Ορίστε και το λινκ για το ελληνικό store

http://www.windowsphone.com/el-gr/store

Προσωπικά πάντως δε νομίζω οτι είναι και πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμμένο κινητό, αν και είναι αυτή τη στιγμή χαμηλή η τιμή του δεν πρόκειται να δεχτεί υποστήριξη. Προσωπικά θα πήγαινα κατευθείαν σε windows phone 8 συσκευή και ειδικά σε Nokia που παρέχει δωρεάν χάρτες εφόρου ζωής και πολλές αποκλειστικές εφαρμογές, ίσως σε Lumia 620 που είναι όμως αρκετά υψηλότερη η τιμή του και απουσιάζει το ράδιο όπως και από όλα τα windows phone 8 κινητά. Διαφορετικά αν η τιμή είναι θέμα κάποιο από τη σειρά lumia, 900, 800 που έχουν πέσει και εξαιρετικά οι τιμές τους και προσφέρουν και πάλι χάρτες, εφαρμογές και ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth.

Nickolas

Nickolas

ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη και λεπτομερή ενημέρωση.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα. :) Οι εφαρμογές στα WP7.8 είναι συνδεδεμένες με το mail της συσκευής; Το ρωτάω αυτό γιατί θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μια συγκεκριμένη εφαρμογή που χρησιμοποιώ καθημερινά, την είχα κατεβάσει free, αλλά μετά από κάποια updates ο developer την έκανε επί πληρωμή. Τα updates της, όμως, έρχονται κανονικά και εμφανίζεται κανονικά σαν install και στο Marketplace. Η συσκευή είναι η Omnia W.

P.S.: Δε θέλω να βγάλω πιστωτική, μόνο και μόνο για να κατεβάζω εφαρμογές. Αν θέλουν τα λεφτά μας και την υποστήριξή μας οι εταιρείες και οι developers, να έχουν διαθέσιμες όλες τις επιλογές πληρωμής, όπως και αυτή της χρέωσης του λογαριασμού του παρόχου.

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα.Έχει προσέξει κανείς λιγότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στην μετάβαση σε windows 7.8??

Καλησπέρα.Έχει προσέξει κανείς λιγότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στην μετάβαση σε windows 7.8??

Εγω να σου πω την αλήθεια παρατήρησα υψηλότερη. Μήπως στις "εργασίες παρασκηνίου" τρέχει τπτ...??? τσεκάρισε το.

Καλησπέρα. :) Οι εφαρμογές στα WP7.8 είναι συνδεδεμένες με το mail της συσκευής; Το ρωτάω αυτό γιατί θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μια συγκεκριμένη εφαρμογή που χρησιμοποιώ καθημερινά, την είχα κατεβάσει free, αλλά μετά από κάποια updates ο developer την έκανε επί πληρωμή. Τα updates της, όμως, έρχονται κανονικά και εμφανίζεται κανονικά σαν install και στο Marketplace. Η συσκευή είναι η Omnia W.

P.S.: Δε θέλω να βγάλω πιστωτική, μόνο και μόνο για να κατεβάζω εφαρμογές. Αν θέλουν τα λεφτά μας και την υποστήριξή μας οι εταιρείες και οι developers, να έχουν διαθέσιμες όλες τις επιλογές πληρωμής, όπως και αυτή της χρέωσης του λογαριασμού του παρόχου.

Ξέρει κάποιος κάτι για το παραπάνω; :worry:

Ναί, εγώ. :mad: Αφού σκέφτομαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...

Huawei Nova 5T

Γεια σου mr47! Οχι δεν θα χασεις τιποτα. Εχει στο site αν πας καπου, μια καρτελα ιστορικο αγορων μολις κανεις login με το λογαριασμο. Βεβαια οιο εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες και δεν υπαρχουν στο market πια δεν θα μπορεσεις να τις κατεβασεις παλι.. Γιατι δεν κανεις ενα backup ομως και μετα restore;

Γεια σου mr47! Οχι δεν θα χασεις τιποτα. Εχει στο site αν πας καπου, μια καρτελα ιστορικο αγορων μολις κανεις login με το λογαριασμο. Βεβαια οιο εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες και δεν υπαρχουν στο market πια δεν θα μπορεσεις να τις κατεβασεις παλι.. Γιατι δεν κανεις ενα backup ομως και μετα restore;

Γειά σου κι εσένα, georgegr3!! Αυτή που με προβληματίζει είναι η Metrotube. Ήταν για πολυ καιρό free, αλλά εδώ και 1 - 2 updates έχει γίνει με χρέωση...

Huawei Nova 5T

Ναι κατάλαβα. Εγω ειμαι σιγουρος αλλα αν θέλεις περίμενε ν απαντήσει και κάποιος άλλος..

Καλησπέρα. Ακόμα μία απορία.. Στο Skype, σε WP7.8 συσκευή, δε μπορούμε να κάνουμε login με τον msn λογαριασμό, που έχουμε συνδέσει όταν μας ζητήθηκε; Γιατί δε βρίσκω επιλογή...

Ναι κατάλαβα. Εγω ειμαι σιγουρος αλλα αν θέλεις περίμενε ν απαντήσει και κάποιος άλλος..

Τελικά θα το κάνω το hard reset και ό,τι γίνει, έγινε.

Huawei Nova 5T