Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα προβλήματα που εχω βρεί μέχρι στιγμής και αφορούν την λειτουργία του κινητού μετά την μετάβαση σε 7.8 (Forced update) στο htc trophy είναι τα εξης:

1.Το wifi πρεπει να το ανοιγοκλείσεις δύο φορές για να βρεί τα διαθέσιμα δικτυα και μετά συνδέεται και λειτουργεί κανονικά.

2.Το marketpace όταν επιλέγεις μιά εφαρμογή και πάς στο related βγάζει error code:80070057

3.Το application htc hub όταν εκκινείς το τηλέφωνο στην start screen δεν προβάλλει τον καιρό και το tile ειναι μαύρο.

Αυτά έχω βρεί μεχρι τώρα, έπεται συνέχεια....

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ntoyma said:
Τα προβλήματα που εχω βρεί μέχρι στιγμής και αφορούν την λειτουργία του κινητού μετά την μετάβαση σε 7.8 (Forced update) στο htc trophy είναι τα εξης:

1.Το wifi πρεπει να το ανοιγοκλείσεις δύο φορές για να βρεί τα διαθέσιμα δικτυα και μετά συνδέεται και λειτουργεί κανονικά.

2.Το marketpace όταν επιλέγεις μιά εφαρμογή και πάς στο related βγάζει error code:80070057

Στο LG,ΟΚ τα 2 παραπάνω.......:ninja:

ntoyma said:

3.Το application htc hub όταν εκκινείς το τηλέφωνο στην start screen δεν προβάλλει τον καιρό και το tile ειναι μαύρο.

Και σε Omnia W, κανένα πρόβλημα. Μόνο βελτίωση. Αλλά με κανονικό update. Μήπως επειδή το update ήταν forced; :confused:

Huawei Nova 5T

mr_47 said:
Αλλά με κανονικό update. Μήπως επειδή το update ήταν forced; :confused:

Δεν έχει σχέση.......στα 7.5 που είχα περάσει έτσι δεν υπήρξε ζήτημα...:D

vasileios13 said:
Δεν έχει σχέση.......στα 7.5 που είχα περάσει έτσι δεν υπήρξε ζήτημα...:D

Σκέφτηκα ότι ίσως αυτό φταίει. :) Όλες οι συσκευές μου, ασχέτως λειτουργικού, official είναι και δεν ξέρω.

Huawei Nova 5T

kostas77kostas said:
που το βλεπω το "εγω"?

Μόλις μπεις στις επαφές σου, το πρώτο tile που θα δεις, ακριβώς πριν τα ονόματα των ομάδων ( groups ) και των επαφών σου, θα είναι το Εγώ. Μπορείς και να το κάνεις pin στη homescreen.

Huawei Nova 5T

:) καλησπέρα κυρίες και κύριοι. μ ενδιαφέρει το SAMSUNG OMNIA W I8350 για την κόρη μου.

οι απαιτήσεις είναι οι εξής και θα ήθελα τη βοήθεια σας.

1) gps με καλούς χάρτες, έχω στο μυαλό μου destinator.

2) συγχρονισμένος επαφών εργασιών σημειώσεων και ημερολογίου με microsoft outllok

3) ράδιο fm

4) μεταφορά αρχείων με bt

5) φωτογραφική μηχανή

6) μερικά παιχνιδάκια

εγώ έχω το htc touch cruise 09 με windwos 6.1 και σε όλα τα παραπάνω τα καταφέρνει μια χαρά.

έχω όμως να ασχοληθώ με νεότερα λειτουργικά και συσκευές μερικά χρόνια και έχω μείνει πίσω

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

kakos said:
:) καλησπέρα κυρίες και κύριοι. μ ενδιαφέρει το SAMSUNG OMNIA W I8350 για την κόρη μου.

οι απαιτήσεις είναι οι εξής και θα ήθελα τη βοήθεια σας.

1) gps με καλούς χάρτες, έχω στο μυαλό μου destinator.

2) συγχρονισμένος επαφών εργασιών σημειώσεων και ημερολογίου με microsoft outllok

3) ράδιο fm

4) μεταφορά αρχείων με bt

5) φωτογραφική μηχανή

6) μερικά παιχνιδάκια

εγώ έχω το htc touch cruise 09 με windwos 6.1 και σε όλα τα παραπάνω τα καταφέρνει μια χαρά.

έχω όμως να ασχοληθώ με νεότερα λειτουργικά και συσκευές μερικά χρόνια και έχω μείνει πίσω

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ.

Καλησπέρα, καταρχήν να πω πως τα windows 6.1 δεν έχουν καμία σχέση με τα windows phone 7, τα οποία έχουν αναβαθμιστεί και αυτή την περίοδο βρίσκονται στην έκδοση 7.8 η οποία όμως θα είναι και η τελευταία καθώς η microsoft δίνει τα windows phone 8 μόνο σε καινούριες συσκευές με ισχυρότερο hardware.

Τώρα όσον αφορά τις ερωτήσεις:

1) Υπάρχει GPS πρόγραμμα, ένα πολύ καλό σύμφωνα με τις κριτικές είναι το Navigon το οποίο είναι όμως και αρκετά ακριβό.

2) Ναι μπορεί να γίνει αν και υπάρχει μια διαδικασία ορίστε ένα λινκ που εξηγεί τη διαδικασία, από την ίδια τη microsoft

http://support.microsoft.com/kb/2459660

3) To συγκεκριμμένο κινητό έχει ραδιο

4) Μεταφορά αρχείων δε γίνεται μέσω bluetooth στα windows phone 7, έχει προστεθεί η δυνατότητα μόνο στα 8, με εξαίρεση τη Nokia που έχει δώσει για τη σειρά lumia το πρόγραμμα bluetooth share για ανταλλαγή mp3 και φωτογραφιών.

5) Για την κάμερα δε γνωρίζω ωστόσο ορίστε ένα πολύ καλό review για το κινητό που λέει και για την κάμερα και δίνει και συγκριτικά

http://www.gsmarena.com/samsung_omnia_w-review-693.php

6) Παιχνίδια υπάρχουν αρκετά και καλά στο windows phone store ωστόσο τα καινούρια που θα βγαίνουν υπάρχει πιθανότητα να μην υποστηρίζονται από το παλαιό λειτουργικό. Ορίστε και το λινκ για το ελληνικό store

http://www.windowsphone.com/el-gr/store

Προσωπικά πάντως δε νομίζω οτι είναι και πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμμένο κινητό, αν και είναι αυτή τη στιγμή χαμηλή η τιμή του δεν πρόκειται να δεχτεί υποστήριξη. Προσωπικά θα πήγαινα κατευθείαν σε windows phone 8 συσκευή και ειδικά σε Nokia που παρέχει δωρεάν χάρτες εφόρου ζωής και πολλές αποκλειστικές εφαρμογές, ίσως σε Lumia 620 που είναι όμως αρκετά υψηλότερη η τιμή του και απουσιάζει το ράδιο όπως και από όλα τα windows phone 8 κινητά. Διαφορετικά αν η τιμή είναι θέμα κάποιο από τη σειρά lumia, 900, 800 που έχουν πέσει και εξαιρετικά οι τιμές τους και προσφέρουν και πάλι χάρτες, εφαρμογές και ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth.

Nickolas

Nickolas

ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη και λεπτομερή ενημέρωση.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα. :) Οι εφαρμογές στα WP7.8 είναι συνδεδεμένες με το mail της συσκευής; Το ρωτάω αυτό γιατί θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μια συγκεκριμένη εφαρμογή που χρησιμοποιώ καθημερινά, την είχα κατεβάσει free, αλλά μετά από κάποια updates ο developer την έκανε επί πληρωμή. Τα updates της, όμως, έρχονται κανονικά και εμφανίζεται κανονικά σαν install και στο Marketplace. Η συσκευή είναι η Omnia W.

P.S.: Δε θέλω να βγάλω πιστωτική, μόνο και μόνο για να κατεβάζω εφαρμογές. Αν θέλουν τα λεφτά μας και την υποστήριξή μας οι εταιρείες και οι developers, να έχουν διαθέσιμες όλες τις επιλογές πληρωμής, όπως και αυτή της χρέωσης του λογαριασμού του παρόχου.

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα.Έχει προσέξει κανείς λιγότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στην μετάβαση σε windows 7.8??

haritomihalos85 said:
Καλησπέρα.Έχει προσέξει κανείς λιγότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στην μετάβαση σε windows 7.8??

Εγω να σου πω την αλήθεια παρατήρησα υψηλότερη. Μήπως στις "εργασίες παρασκηνίου" τρέχει τπτ...??? τσεκάρισε το.

mr_47 said:
Καλησπέρα. :) Οι εφαρμογές στα WP7.8 είναι συνδεδεμένες με το mail της συσκευής; Το ρωτάω αυτό γιατί θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μια συγκεκριμένη εφαρμογή που χρησιμοποιώ καθημερινά, την είχα κατεβάσει free, αλλά μετά από κάποια updates ο developer την έκανε επί πληρωμή. Τα updates της, όμως, έρχονται κανονικά και εμφανίζεται κανονικά σαν install και στο Marketplace. Η συσκευή είναι η Omnia W.

P.S.: Δε θέλω να βγάλω πιστωτική, μόνο και μόνο για να κατεβάζω εφαρμογές. Αν θέλουν τα λεφτά μας και την υποστήριξή μας οι εταιρείες και οι developers, να έχουν διαθέσιμες όλες τις επιλογές πληρωμής, όπως και αυτή της χρέωσης του λογαριασμού του παρόχου.

Ξέρει κάποιος κάτι για το παραπάνω; :worry:

haritomihalos85 said:

Ναί, εγώ. :mad: Αφού σκέφτομαι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...

Huawei Nova 5T

Γεια σου mr47! Οχι δεν θα χασεις τιποτα. Εχει στο site αν πας καπου, μια καρτελα ιστορικο αγορων μολις κανεις login με το λογαριασμο. Βεβαια οιο εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες και δεν υπαρχουν στο market πια δεν θα μπορεσεις να τις κατεβασεις παλι.. Γιατι δεν κανεις ενα backup ομως και μετα restore;

georgegr3 said:
Γεια σου mr47! Οχι δεν θα χασεις τιποτα. Εχει στο site αν πας καπου, μια καρτελα ιστορικο αγορων μολις κανεις login με το λογαριασμο. Βεβαια οιο εφαρμογες που ειναι εγκατεστημενες και δεν υπαρχουν στο market πια δεν θα μπορεσεις να τις κατεβασεις παλι.. Γιατι δεν κανεις ενα backup ομως και μετα restore;

Γειά σου κι εσένα, georgegr3!! Αυτή που με προβληματίζει είναι η Metrotube. Ήταν για πολυ καιρό free, αλλά εδώ και 1 - 2 updates έχει γίνει με χρέωση...

Huawei Nova 5T

Ναι κατάλαβα. Εγω ειμαι σιγουρος αλλα αν θέλεις περίμενε ν απαντήσει και κάποιος άλλος..

Καλησπέρα. Ακόμα μία απορία.. Στο Skype, σε WP7.8 συσκευή, δε μπορούμε να κάνουμε login με τον msn λογαριασμό, που έχουμε συνδέσει όταν μας ζητήθηκε; Γιατί δε βρίσκω επιλογή...

georgegr3 said:
Ναι κατάλαβα. Εγω ειμαι σιγουρος αλλα αν θέλεις περίμενε ν απαντήσει και κάποιος άλλος..

Τελικά θα το κάνω το hard reset και ό,τι γίνει, έγινε.

Huawei Nova 5T

mr_47 said:
Καλησπέρα. Ακόμα μία απορία.. Στο Skype, σε WP7.8 συσκευή, δε μπορούμε να κάνουμε login με τον msn λογαριασμό, που έχουμε συνδέσει όταν μας ζητήθηκε; Γιατί δε βρίσκω επιλογή...

Τελικά θα το κάνω το hard reset και ό,τι γίνει, έγινε.

Καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα του hard reset. Ευτυχώς που δεν το έκανα και έλεγξα πριν το ιστορικό αγορών. Η MS έχει διαφορετική άποψη για το ποιες από τις εφαρμογές μας πρέπει να εμφανίζονται στη λίστα και έτσι, από τις 22 εφαρμογές που έχω στη συσκευή, εμφανίζει μόνο τις 5, ενώ έχει συμπεριλάβει μερικές από τις οποίες μόνο για δοκιμή τις εγκατέστησα και τώρα δεν τις έχω στη συσκευή. Επίσης, μία συγκεκριμένη που την είχα εγκαταστήσει ενώ ήταν δωρεάν, αλλά στο τελευταίο update της έγινε επί πληρωμή, δεν την εμφανίζει με τίποτα, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο πληρώνοντας μπορώ να την έχω, δηλαδή να βγάλω πιστωτική. Thanks MS!! :mad:

Huawei Nova 5T

mr_47 said:
Καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα του hard reset. Ευτυχώς που δεν το έκανα και έλεγξα πριν το ιστορικό αγορών. Η MS έχει διαφορετική άποψη για το ποιες από τις εφαρμογές μας πρέπει να εμφανίζονται στη λίστα και έτσι, από τις 22 εφαρμογές που έχω στη συσκευή, εμφανίζει μόνο τις 5, ενώ έχει συμπεριλάβει μερικές από τις οποίες μόνο για δοκιμή τις εγκατέστησα και τώρα δεν τις έχω στη συσκευή. Επίσης, μία συγκεκριμένη που την είχα εγκαταστήσει ενώ ήταν δωρεάν, αλλά στο τελευταίο update της έγινε επί πληρωμή, δεν την εμφανίζει με τίποτα, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο πληρώνοντας μπορώ να την έχω, δηλαδή να βγάλω πιστωτική. Thanks MS!! :mad:

Στο τελευταιο φλασαρισμα που εκανα οσες εφαρμογες ειχα τις ξαναεβαλα χωρις προβλημα ακομη και αν δεν εμφανιζονταν στο σαιτ της ms ...Ακομη και εφαρμογες που ηταν δωρεαν για λιγο και τις ειχα βαλει τοτε τις εγκατεστησα χωρις προβλημα.

colossus_r said:
Στο τελευταιο φλασαρισμα που εκανα οσες εφαρμογες ειχα τις ξαναεβαλα χωρις προβλημα ακομη και αν δεν εμφανιζονταν στο σαιτ της ms ...Ακομη και εφαρμογες που ηταν δωρεαν για λιγο και τις ειχα βαλει τοτε τις εγκατεστησα χωρις προβλημα.

Χμ.. Για μία "καίγομαι", τη Metrotube. Γιατί και να θέλω, πιστωτική δε μπορώ να βγάλω. Αλλά, απ' αυτά που διάβασα και σε άλλο thread, ούτε με hard reset δε διορθώνεται κάπως η μειωμένη αυτονομία. Πάντως, είναι γενικότερο πρόβλημα της αναβάθμισης ( που το αναγνώρισε και η MS, αν θυμάμαι καλά ), οπότε επιφυλάσσομαι για ένα διορθωτικό update.

Huawei Nova 5T

mr_47 said:
Χμ.. Για μία "καίγομαι", τη Metrotube. Γιατί και να θέλω, πιστωτική δε μπορώ να βγάλω. Αλλά, απ' αυτά που διάβασα και σε άλλο thread, ούτε με hard reset δε διορθώνεται κάπως η μειωμένη αυτονομία. Πάντως, είναι γενικότερο πρόβλημα της αναβάθμισης ( που το αναγνώρισε και η MS, αν θυμάμαι καλά ), οπότε επιφυλάσσομαι για ένα διορθωτικό update.

Υπαρχει ενα Bug στα live tile που ειναι δεδομενο ...

Το Metotube ηταν μεσα σε αυτες που ξαναεβαλα και μου δουλεψε κανονικα

Αλλα αν εισαι ξεκλειδωτος υπαρχει και αλλος τροπος

colossus_r said:
Υπαρχει ενα Bug στα live tile που ειναι δεδομενο ...

Το Metotube ηταν μεσα σε αυτες που ξαναεβαλα και μου δουλεψε κανονικα

Αλλα αν εισαι ξεκλειδωτος υπαρχει και αλλος τροπος

Καλησπέρα. Ναί, αλλά μέχρι να βγάλει πάλι update η Microsoft, θα πάει 2014.. Και όπως είναι η συσκευή μου, θέλει οπωσδήποτε 2 φορτίσεις μέσα στη μέρα. Οπότε, γυρνάω στα 7.5.. Και όποτε έρθει το update, βλέπουμε.

Επειδή είδα ότι έχεις 7.8, έχεις παρατηρήσει κάποια μείωση, από τα 7.5;

Καλά, μη μιλήσω για το ιστορικό αγορών. Μου εμφανίζει μόνο 7 από τις 20 περίπου εφαρμογές μου. :mad:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

mr_47 said:
Καλησπέρα. Ναί, αλλά μέχρι να βγάλει πάλι update η Microsoft, θα πάει 2014.. Και όπως είναι η συσκευή μου, θέλει οπωσδήποτε 2 φορτίσεις μέσα στη μέρα. Οπότε, γυρνάω στα 7.5.. Και όποτε έρθει το update, βλέπουμε.

Επειδή είδα ότι έχεις 7.8, έχεις παρατηρήσει κάποια μείωση, από τα 7.5;

Καλά, μη μιλήσω για το ιστορικό αγορών. Μου εμφανίζει μόνο 7 από τις 20 περίπου εφαρμογές μου. :mad:

Ναι εχει διαφορα ... αλλα επειδη ειμαι αρκετες ωρες σε γραφειο δεν ειναι τεραστιο προβλημα για μενα ...

Το ιστορικο των αγορων αρχισε να εχει προβληματα μετα τα 8αρια ..μεχρι τοτε ηταν ολα καλα ...

Εγω εχω πολυ περισσοτερες αλλα παλι δεν τις δειχνει ολες ...

Ανεξαρτητα ομως αν τις δειχνει η οχι ..οταν βαζεις μια αγορασμενη εφαρμογη την δεχεται

colossus_r said:
Ναι εχει διαφορα ... αλλα επειδη ειμαι αρκετες ωρες σε γραφειο δεν ειναι τεραστιο προβλημα για μενα ...

Το ιστορικο των αγορων αρχισε να εχει προβληματα μετα τα 8αρια ..μεχρι τοτε ηταν ολα καλα ...

Εγω εχω πολυ περισσοτερες αλλα παλι δεν τις δειχνει ολες ...

Ανεξαρτητα ομως αν τις δειχνει η οχι ..οταν βαζεις μια αγορασμενη εφαρμογη την δεχεται

Και τους έχουν πει και στο forum ( ; ) της Microsoft για το θέμα της αυτονομίας, όπως και κάποια αλλά περίεργα, όπως αυξημένη κατανάλωση data.. Όλα αυτά μετά από το update σε 7.8.

Καλά, αν εσείς πρόσβαση σε πρίζα δεν είναι και τόσο πρόβλημα, αλλά όπως και να το κάνουμε περιορίζει.

Η περίπτωσή μου είναι περίεργη. Έχω μια εφαρμογή που για όσο υπήρχε στο Marketplace ήταν free. Και την είχα κατεβάσει όσο ήταν free. Από το τελευταίο update και μετά έχει γίνει με χρέωση και είναι μια από αυτές που δεν εμφανίζονται στο ιστορικό. Πιστωτική δεν έχω, οπότε όσο και να θέλω να την αγοράσω, δε μπορώ. Στο τέλος, στέλνω mail στον developer.

Huawei Nova 5T